* sila jangan berLUSHAH disini oke? *


hie2 mucuk2 sekalian. muaaaahhhh seket! agaga.


bangun pagik2 lagi, lolly dikejutkan dgn 1 cite yg agak memalukan. agak memalukan ker? ochhh. SUNGGUH MEMALUKAN oke? geram gila cam nak p lempang aje muka sapa2. aishooo. emotional tetibe. huh! :(:(

MyEm0.Com

yelarrr kang, cite nih mengakibatkan KAMPUNG aku yg selama nih dianggap suci murni dari segala perkara yg mengaibkan tetibe menjadik HURU-HARA. why? why? jap2 nak lepas penat tulis panjang2 tanpa noktah. agaga:P

oke sambung2 :):)
hmm. pagik tadi kampung lolly jadik kalut ribut petir kilat sambung-menyambung tau lepas digegarkan dgn PENYEBARAN VIDEO LUSHAAAAHH sorang budak kampung aku. kat UTUBE lak tuh. grrrrr. bukan calang2 tau. dasatttt gila bangun2 pagik2 dgr cite annoyink gitu. meleleh air liur basi lolly dgr cite my mummy. haha. KAMI KAN KAKI GOSIP. kamoo semua kena tahu tu :):) hihi:P

MyEm0.Com


BUDAK POMPUAN itu selama nih dianggap malaikat suci kat kampung aku tau. yelarr. dgn baju berjubah bagai, tudung panjang2, mekup takda secuit pom kat muka, pastu pastu cakap lemah lembutttt gila2, jalan pom tunduk jer cam POMPUAN MELAYU TERAKHIR lah senang! sampai kang, miss lolly yg gojes nih pom da jatuh di tangga kedua dah dalam pertandingan gadis melayu kat kampung kitorang. HAGHAG:):) *statement berani mati.lalala:P ekceli, my mummy pom dolu2 selalu jerp suh lolly ikut perangai dia, sopan santun gitew. haiyaaa skang SEE? sapa lagik baek mummy? anak mummy ni ke atau anak pachik abu tuh? muhaha. jawab2?


naib juara POMPUAN MELAYU terakher, ngeeee:P:P


mengikut member lolly, si aisya (bukan nama sebenar) *harus dirahasia identitinya.ewaaaahh. si malaun tuh buat SEKSss dgn pakwenye dalam kete. apakah? dalam kete boley buat mende2 gituhh. aduyaiii. dimana letaknya maruah PEREMPUAN skrg? sungguh memalukan oke? aku geli geleman suda. pastu, die leyh tangkap videonya seorang diri kat dalam bilik dalam keadaan bugil2 konon2 imagine ttg s*ks itu. oh my goshhhhhhhhhhh! gila kangkong punye pompuan. tatau dosheeeee ke ape? MASHAALLAH! geram aku geram. &%$**& *kan dah menyumpah tu. hoho~

MyEm0.Com


kang dah tersebar video kau wahai bahalul woit. kamoo tak pikir ke mende2 gini tyme kamoo buat gitew. aiseyyyyyyy. lolly pom tak paham ows! takda hotak ke wahai gegirl zaman skng? dah tak tahan sgt, KAWEN jelah, tapi jangan rakam bebagai2 lak. wat aib sajork :(:( huhu.

pastu, MEMALUKAN mak bapak ajerp. cam kes nih, bapak si pompuan ni BEKAS TOK IMAM SURAU tau. bapak berserban bagai tegakkan agama, TAPI SI ANAK? tak dapek den nak nolongnya. huhu. tak tercapai akalQuh nak pk mende2 gini. MEMALUKAN oke? skng, orang2 kampung mula pandang serong kat mak bapak die. kata begitu larr, begini larr, macam2. kesian larr kat org tua. boley hilang RESPECT tahu? huhu.

MyEm0.Com

p/s:
TAHNIAH buat dak pompuan tuh. kamoo bejaya wat aku terkezuttt gila babas. syabasss bete:P:P


oke lar, lolly malas nak bebel bagai2. malas mahu jadik mak nenek yg kuat menggosip nih. muhaha! korang pk lah sendiri, semua dah besar panjang kang? MARUAH DIRI, pandai2 lah kita semua jaga oke?


akher kata,
KURANGKAN KONTROVERSI, TINGKATKAN PRESTASI. babai!~


salam sayang,

90 FAHRIN AHMAD:

♥chentaMAYA™ said...

hee~
bkn slah ibu mengandong serta bapa yg membela~
hik3~
betoi ak?
betoi3~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*chentamaya:

btul. salah dirik sendirik!~

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

giless babass laaa..
itu org.. huhuuu~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

aisumi~

hihi:):) mmg gila. hawtt gitew:P

Faizan said...

Ujian yg amat besar buat dia dan keluarganya..
Tuhan nak tunjuk..
semoga dia taubat nasuha dan keluarganya dapat bersabar...
Sabar ye pakcik... makcik...

Farhana said...

Erk.. Terkesima.. Lol.. Nmpknya kini takhta prempuan mlayu trakhir tu sudah mnjadi milik daku.. Muahahaha.. Kamu duduk diam2 ye di number DUA itu.. Muahahahaha.. Gelak lagik.. =p

Kesian mama ngan papa dia.. Malu ouh.. Diam2 ubi berisi rupanya budak ni.. Maybe sbb trkongkong x dpat wat itu dan ini lalu bila dpat pluang trus kuar sume nafsu2 yg trsimpan.. Kita tak tau kannn.. Pape pn, doa jek laa supaye dia kmbali mnjadi muslimah yg benar dalam erti kata muslimah.. Apakah btul apa ku katakan ini?? Heeeheee.. Yg pnting dgr yek ckap cikgu anak-anak semua.. Huhu..

Lol.. Lama sih pulangnya.. Kangen deh sama kamu.. Bukan gue.. Budi.. Muahahaha.. =p

mohdisa said...

wah bahaya tuh...cik lolly jgn terikut sudah ya...tak baik...jadilah insan yang sempurna...erk....hehe

~ceRRy beRRy~ said...

perghhh...
ifa baca2 ingatkan psl apa..
eeeee..memalukan lorhhh..
kesian sgt2 kat parents dia...

harap2 gurl tu taubat nasuha pasni!

adrina sidek said...

dah pandai amek gmba sendri tu..
delete2 la pastuh..
haisho~

memng memalukan leee...
hurmm..

GRuNGe said...

Lenkali jangan ler wat gitu. Wat malu kampung jer kan. Skang ni, Naib Johan Perempuan Melayu Terakhir pun dah malu.

d i D a_LittLeBaby said...

sayang...alalalal....mcm mana aku nak naikkan ranking nie..adehhhhhh

mizchocberry said...

ish....kesian mak ayah die...ni yg nak marah ni...

mr.syazwan said...

ish2

dak2 zaman sekarang apa nak jd...

yg penting lol baik kan kan

hehehe

lol tu da la selalu suka ambik gmbr ngan camera baru dia tu

jgn buat x tentu hala sudah la nak

kang kne babap punggong kang

hahahaha

Zamz said...

Iman tak dapat diwarisi
Dari seorang ayah yang bertaqwa
Ia tak dapat dijual-beli
Ia tiada di tepian pantai..lala

cik intanurulfateha said...

.haish tah pape la bebudak neh
.kot ye pun, x yah la rakam
.kn da kntoi
.hahaha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

pergh...sgt hot..smpai msok youtube...rase kn pembalasan nye yea cik lolly....cian kt mak pak lak...

meo188 said...

Cian si gadis tue. Itulah... xmau cari lelaki baik mcm saye.

Confirm sy akan jg elok2...

Ajak dating bg bunge, coklat & tedi bear.

Masuk kete, bukakkan pintu.

Datang umah, salam mak ayah (mintak restu bakal mak ayah mertua) dan cium tgn lg.

Makan same... nak tarikkan kerusi untuk die.

Makan suap2...

Minum share...

Kalau ujan, nk bukak sweater bg pada si gadis.

Msg setiap pg ptg mlm senja sahur syuruk dhuha...

Jg elok2... xmau sentuh2 sampailah sy bg die cincin kasih syg.

Huhuhuhuhu.... berangan je lah... :p

meo188 said...

Cian si gadis tue. Itulah... xmau cari lelaki baik mcm saye.

Confirm sy akan jg elok2...

Ajak dating bg bunge, coklat & tedi bear.

Masuk kete, bukakkan pintu.

Datang umah, salam mak ayah (mintak restu bakal mak ayah mertua) dan cium tgn lg.

Makan same... nak tarikkan kerusi untuk die.

Makan suap2...

Minum share...

Kalau ujan, nk bukak sweater bg pada si gadis.

Msg setiap pg ptg mlm senja sahur syuruk dhuha...

Jg elok2... xmau sentuh2 sampailah sy bg die cincin kasih syg.

Huhuhuhuhu.... berangan je lah... :p

cinta lea ixora said...

huhu... kan dh kantoi.... ank spe la tu..huhu

Akmar Anuar said...

damnnnn!!!!!!
asal ko tak join si malaun tu skalis??
at least jadi pengacara ke.....wahahaha..

siyes lah kan, mmg teruk perangai mcm tu..
tp si kama-chan ini pon sentiasa berdoa diri sendiri dan juge kawan2 len xberperangai mcm tu..

DENGAR TU LOLLY POP!!!
duk diam2 kt um tuh!
kalo nak sesat ke jalan TAR hatta sekali macam aritu pon (hehehe) jgn dibuat selalu!!!
x-(

ciK LyndaWawa igUana said...

sekarang ni bnyak benda yang berlaku..harap kita sendir tak terjebakla ye....

ezany said...

don't judge book by its cover.. hehe..

butterfly said...

selalunye mmg cam tuh...
parent baek sgt2...
ank..
huh...

Eyda Chan said...

aduihhhh dah byk dgr ceta mcm ni..

teingat plak seorg cikgu sekola tadika agama.. mcm begini la ceritanya.. sama sungguh.. but shes pregnant..

suda lumrah dunia kali kan.. uhuhhuhuh

Precious said...

Tak pakai otak! Dia sendiri terima akibat dek perbuatan die haku tak kisah .. tp kesian mak pak die. Budus nyer budak.
Perempuan memang insan yg lemah. Oleh itu berhati2lah wahai para pompuan! Semoga Allah memelihara kita ...

ana said...

Sian parents dia. Rasenye die tahu benda tuh dosa tapi orang kata syaitan yang menghasut orang2 kuat iman nih syaitan kuat. Mungkin dia dah insaf kot. Doakan jer dia sempat bertaubat. Tapi kan miss lolly, letak pic yang tak pakai tudung tuh tak dosa ke? bukan ker dedah aurat tuh berdosa jugak even just gambar hee. Peace V(",)V

joegrimjow said...

nak video tu ada?

Framestone said...

he...23x knpe perlu menyatakan kamu berada di tangga ke-2... (xpe...cuma peringkat kampung je)

kekdg bila nafsu menguasai...pe2 pun boleh terjadi.. tok imam pun boleh terlanjur dgn anak sendiri

shima said...

isk.isk.gler advance bdk tuh.

hidayah said...

dah x terkejut da gan benda camni
mmg berleluasa dah skrg ni

selak s/khabar pon hari2 ada
pening!~

qyla said...

gila terkejut la dengan cerita nie..

td kata ada kat youtube kan..

apa tajuk nya ye>?

nak tengok la.hahahahahahaa

ayie said...

''iman tak dapat diwarisi....''
jangan salahkan mak bapak yg mengajar...
salahkan si anak yg x kenang diajar....

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faizan~

hohoiii. tu larr kang.

sabauu machik pachikkk:P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

aishoo. nak merampas takhta girl tu kah? ngak voleyhhh.

iye. dgr kata. dia akan dikahwinkan ngan laki tuh pas raye nih. mudahan2 meker kmbali ke jalan yg benar. cian mak bapak dia.

aiirkk? budi? apa kaitan ows!~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mohdisa~

hoho. oke2 walau lolly xsempurna, tp insyaAllah xkan malukan mak bapak. i love them damn much~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ifa~

tu larr ifa.

moga2 die kmbali ke pangkal jln. doa2 utk dia:P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*adrina:

hoh. delete pom leyh cari balik tau.dah ade kes~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*grunge:

kekekeke. a'ah maluuu maluuuu. wowowowo:P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*dida:

aduyaii. tulis rr manyak2 komen.hihi:P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mizchocbery:

sabauuuuuuuuuuuuu. kt yg xmerasa pom da nak marah kan:(:(

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mr wan:

apakah?

lol gades yg baik. ewaaaaah

xkan buat pkara gitew.ngeh3.

insyaAllah. doain aja bang wan~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zamz:

yuupu:P

lagu iman mutiara mat sesuai arggh.

pandai kamoo:P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*intan:

tu larr pasal.

harap2 dia tenang hadapi dugaaan ini:(:(

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*chentalya:

huhu. die dah rase pmbalasan:P:P tape2 kt doakan yg tbaik utknya:):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

sempat agih xtahan tu weeiii.

wakluuuuuuuuuuuuuu!~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lea ixora:


anak sape eyh? wakaka:P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*akmar:

wahai cik kama chanQuh.

lolly yg naif ini xkan buat pkara sebegitu ghuppee. walau naif, tapi tahu mane intan mane permata mane kaca, ecececececece.


yer. mintak dijauhkan ye cygs~ eyh? apesal tetibe kaitkan ngansesat aritu lak? xpuast ati nih:P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lynda:

insyaAllah. doain aje deh~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ezany:

hoho:):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*butterfly:

tu rrr. cian mak bapak.hoho:(

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eyda:

itew lagik dasat.

preggy? owh goshhh.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*precious:

sabauuuuuuu kamoo:P:P ya. moga tuhan jauhkan kt dari semua itew~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ana:

nape xsertakan link dear:):)

boleh aii p terjah belog yuu.

t nak bg komen, letakkan link oke?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

ade. kat youtube. xtahu tajuk. carik sendiri.haghag:):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*framestone:

yg penting. SYAITAN ITU JAHAT.


hihi. ntah2 yg sebenarnya, peringkat kampung pom takut lolly tersingkir je:):) haghag=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*shima:

hoho~ advance kan? grrr.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hidayah:

tanda dunia akher zaman~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*qyla:

ewaaaaaaah. nak tgk? lol pom tahu dong.lalalalala

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ayie:

betul3. hurm. kt pom kne sama2 ingat tau:P

Akmar Anuar said...

aku pon da lupe nape aku tulis psl ko sesat jln kat kl aritu..wahahaha

tapiiiiii..maybe aku nak ckp, sesat jalan biar sesat jalan...jgn sesat fahaman....haaa..cenggituh kot...ceh ceh ceh tinggi gak ayat sastera aku nih.......hehehe =p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*akmar:

ekekeke.

yelarrr tu.

ilmu sastera ko lagik tggi dari medic ko tuh.

so pepandai larr tukar kos yeap.

ne tau leh ganti a.samad said.

wakaka~

ber_uwang said...

kecanggihan teknologi yang merosakan

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ber_uwang:

uhuu, itula impak negatip teknologi.

meo188 said...

huhuhuhuhuhu :p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

hahahahahaha. jgn mare:P

miss hirose said...

peh dasat btul la pompuan tu..
sgt kesian parents die malu giler..
oh tidaak!!!!!!!!!!

Anonymous said...

hahahaa.. oke la.. memule skali bg gua gelak dulu.. gua stumble upon blog lu ni.. pergh. byk gmbo awek ni. ya ya.. terok ppuan tu (ikot cerita lu, gua rasa minah tu terok la) ..tapi.. gua rase lu lg terok la dari pompuan tu.. kalu ye pon ppuan tu buat hal MEMALUKAN, lu lagi nak maki2 kutuk2 dia, siap aibkan bapak dia, pd pandangan gua, lu bekali ganda lagi terok dari dia la. jgn pasni kene mende terok kat lu sniri baru lu nak pk. mulut mcm lu ni la buat dunia jahanam.. lu imej baik2 pakai tudung pun tak guna beb. pd gua, lu lagi hina. tenks =)

ps: gua simpati kat mak bapak lu.

suka?

Bro_mie said...

giler babas masuk parit bro dengar tuh!

DilOt said...

kesian mak ngan bapak dia...

napela budak tu kan...kawen je la mcm ni...

KhairiL's said...

haha
femes sudah kampung lolly skrng ni

oranglidi said...

banyak kali dah dengar crite2 macam ni.. kadang2 sampai dah terbiasa sangat dengar crite2 cewek tudung labuh wat hal.

ntah. silapnya terletak dibahu siapa..

Pada Allah, yang terbaik itu mukmin yang bertaqwa.

pkir2kan. hehe.

wa link blog lu!

Anonymous said...

yerp, stuju ngn anonymous, pepatah melayu ada mngtakan "kuman di seberang nampak, gajah di dpn mata tak nampak"
SYABAS lah kpd tuan empunya belog ni, krana tlh brjaya mngaibkan saudara seISLAM sndrik,
umat akhir zaman...
"mngumpt itu besar dosanya"
lu dh bg mak bapak dye malu, lu pk sndri ar.. cmne prasaan lu bile mak bapak lu ade org mngaibkn kluarga mreka? rnung2kn lah yee......

p/s: enko nampak belakang leher tu aurat laa, hheh, mngumpat pndai, jaga aurat jahil jerk.

=.=

oranglidi said...

cpat la update! hehe..

anonymous, cakap elok2 la.. jangan la duk hentam dan menghukum seseorang dalam bahasa kasar2.
berilah nasihat dengan baik.

cik loly sabor k?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mr hirose:

hohoho. tape la kamoo. moga2 dia kmbali ke jln yg benar~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anynoni:

wahai cik anoni? knp x bagik link yea. plik juga? kira cam pendakwah scr senyap la ni? tahniah. owh ya. try bace my entri dgn berfikiran positif, positif la jadiknya. kalu bace ngan negatif, negatif la jadinya.

so. sila bace ngan positif oke?

agaknya kamoo mmg xbace paper2 ape kowt kan. coz kbykan paper cam banyak mengaibkan org jugak. tp sbenarnya IA MENBAWA KEBAIKAN jika kita berfikiran positif.

sila belajar ILMU PSIKOLOGI dgn lebih lagi oke?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*bro-mie:

aduyaiiii. siap masuk parit. klakarrrr lorh:P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*dilot:

iya. mmg diorang akan kawen lepas raye ni:P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*khairil:

hihi. xda sefemes kampung kriell kang? haha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*orang lidi:

waaa. tengs ya. i akan terlink jugak belog kamoo:P:P hihi.

ows. biarkan cik anony tu. mereka lagik SEMPURNA dari lolly. tu yg meke cakap macam2. hihi:P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anony:

erm. cik anony. dgn cara begini MENGUMPATKAH? aduyai. matik lah.

meh nak link boleh? jgn rr guna nama anony. tak macho larr. hihi:P:P be gentleman beb.

milimilo said...

bile tgh buat,taknak beringat,dah kantoi baru gelabah..ish3..berlindung di sebalik tudung labuh je..xbgos betul

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*milimilo:

kadang2. tudung tak melambangkan ape2. hoho~

Anonymous said...

Elleh.
Kau pun sama, lolly.
Siap tunjuk gambar terdedah aurat pelbagai lagi.
Peeh~ nak marah konon. Pigi daa~


p/s: kalu aku letak link aku, ko akan umpat aku, ye tak?ye tak? (-___-)

Anonymous said...

maaf..sy setuju ngn anony kt atas ni..
bkn ape..bile kite nk mrh atau tegur sesuatu tu, kite kene lihat diri kite dulu
sbg perempuan islam, tak patut kite tayang muka kite lebih2 melainkan pada suami kita sendiri..
lbh2 lagi bhgn aurat..
kite x tau org2 laki yg bukak blog ni akan rase stim ke ape bile tgk gbr perempuan byk2..maaf..
ini sekadar teguran..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anony:

ecece. bagusnya korang memenuhi komentar sini. aiii soke.

tengs atas komen ya.


ada sape2 anonymous yg sokong lagik ngan pertanyaan cik anony di atas?

sila nyatakan oke? biar komen cukup 100. walau amony tu aku ghase owg sama ajerp. hihi

oranglidi said...

hehhehe.. biarkan mereka~

Anonymous said...

sy anony gak,udah2la tuh...motif menceritakan ttg gadis itu??jgn tau buka pekung org tp xambik iktibar

chipsmore said...

uihhh...hangat di sini...
as a girl/woman...jage la diri kita baik2x ;)

ana said...

Wah memang hangat sungguh huhu.
Ouh hari tuh lupa nak tinggal link :D

Cik Dila said...

mengata sudah..menghentam sudah..menyumpah seranah pun sudah..takde ke sape2 yang nak cuba menyelesaikan masalah ni..?bagi cadangan ke..?
for me It's better to light a candle than curse the darkness..!lagipun duk ngata2 orang takut2 jadi kat diri kita balik je.iman tu tak tetap ada pasang surutnya.

peace!!