* lupakan BELOG! *

hukhuk. tak tahu nak wat ayat permulaan camane. sejam dop depan lappy baru nak start taip. sindrom apakah ini ? oh tak suka tak suka. tangkap gambar lah dulu *wink.


oh oke terima kasih kepada rumateku tersayang muah muah kerana mencapture picta ini. aii rasa sungguh seksi sekali aii posing begini. konon-konon stadi tapi tersengguk-sengguk mahu tidur. oh seksi lah lolly! oh oh.


sekarang otak aii BLUR-BLUR-BLUR. blur dengan note-note yang dihadam. ecece bajet dah banyak stadi wo padahal hampeh satu buku pun tak habis lagiks. oh hampeh la kau lolly ! chait.

oke oke mulai saat ini aii mahu berfasting dari dunia belog. biasalah pemenang anugerah dekan selama 5 sem berturut-turut kan mane boleh berbelog lagi di waktu exam. KEHKEHKEH. ecewah 5 sem konon kan padahal bau tangga dekan pun tak pernah. agaga. panggggg sekalik!

oh apa lagi aku nak cakap ni. memang BLUR dah otak aku nih. asyik dop terhingatkan note-note yg belum dikhatam sajork nih. ecece belah rr kau lolly padahal dah tak sabau nak bukak fesbuk bagai ah ah belah lah kau lolly belah wei belah ewah ewah. oke fullstop.


oke oke siyes aku dah tak tahu nak cakap ape aku cuma nak cakap good luck kat kawan-kawan yang bertarung nyawa mempergadai kepala otak untuk mendapat keputusan yang terbaik di exam ini. :B jangan tiru macam lolly walau dia budak baik tapi tak reti nak setadi asyik nak bukak facebook sahaja. tapi kamoo semua doakan si lolly yang pemalas lagi ba alip ngang tu berjaya jugak aku pun sama turut berdoa juga kepada si lolly supaya dia rajin sedikit dari hari ini. :)


oke bai.




jap jap tak habes lagi. aku nak bagitahu monyet kat kolej aku sedang bermogok dengan menghumban tong-tong sampah setiap belok ostel. weh kenapa kau abang monyet? kau ada masalah dengan kami ke? kalau kau bergaduh dengan isteri janganlah humban tong sampah kami. penat kami longgok2 sampah kau kacau pulak eh? lempang kang!

aku rasa monyet nih mogok sebab takda manusia nak bermain dengan dia lah. yelah. kami kan SIBUK BERSTADI. ecece. saya ulangi SIBUK BERSTADI. mana sempat mahu bermain zeropoint dgn monyet bagai tuh. takpe abang nyet nanti kami habes exam kami main dengan kamu eh? tapi janganlah tunjukkan kerinduan kamu dengan menghumban tong sampah. kami tak suka. ewaaaaaah.


okelah. apa aku mengarut nih? SETADI weh SETADI! panjang lak kau karang ayat eh?
meh lempang meh!




p/s : sorry morry naik lorry tak dapat jenguk belog kamu semua. kotak chat pom bertimbun mesej aii dapat ni ha. sobsobsob. :( nanti ada masa lebih aii akan jenguk belog semua okek? *promise.





salam sayang,

56 FAHRIN AHMAD:

Samaira said...

cik lolly comey giler pic dia ngantuk ekeke
pssssttt gud luck ekeke:)

Armin said...

ayunya muka miss lolly yg tgh blur...
blurr..blurrr lh slalu..haha...

anyway..jgn lupakan trus blog....nnti kitorng miss miss lolly..

teringt masa kt ukm dulu....pergh..monyet2 kt sana lg lah kuat mengganas..

imHepPie said...

haha btol ke keje monyet tuh..ke keje kamu tyme tensen2 stadi haha

cik ian@aH Lian~ said...

ekekeke,
kamu kai selimut ke tuala tu?
masih tetap comel.
opppsss stadi jgn luper!

Akmar Anuar said...

halamak ai..
lolly!
ko pon da stat rase tensi dengan exam ke?
bertendang ok?? *bertenang versi salah eja

aku tau ko tak sabar nak main dgn monyet2 tu sume tapi takyah la tulis entry mcm nih..mcm da angau dgn encik2 monyet je aku tgk..wahahaha =p

weh, tenangkan hati ko..nnt ko leh study punye...pape prob, share2 la dgn aku ye? ;)

all the best utk exam kau!! ;)

nur syakirin said...

dulu kat kolej 8, bilik kawan kene serang ngn monyet...
sebab sebelum tuh kawan syarq gi marah monyet tuh ngn tunjuk btg penyapu...

esoknye monyet tu dendam, dan bawak kawna2 dye tuk serang mase dyeorg gi kelas...

dan yang paling besh dye tinggalkan taik dye kat situ..shit!! :)

nEa FleriDa said...

muka ngntuk tsengguk2 pon cute ape:)

joegrimjow said...

cubit2 monyet tu skit!
heehee

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ececeh...comey gbr cik lol

selamat studi, jangan malas-malas...

mesti ramai feminat2 kamu menanti cik lol berbuka puasa dari blogging =P

touyakaruma said...

eh comel juga ko nie erk ?

baru aku perasan ..hahaha

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

blog ku telah 'SEMBUH'..
hahahaaa~~
penat aku menggodam balik

merahitujambu said...

cik lolly study jgn x study ok..good luck

meo188 said...

Erm, you're so cute :)

Btw, kolej cik lolly kat dlm hutan ape? ade monyet2?

Kalau jumpe monyet2 yg comel2... tue, kirim slm sy kat yg paling comel tue ye.

pesan "abg meo nk berkenalan, jom g makan aiskrim 'banana split'"....

huhuhuhuhu

rindu ah kat kt si kucing putih cik lolly... :p

miss zeila said...

sis....
gud luck ek....

oranglidi said...

hehe. ye ke roomate ambik gambo tu?

Noorlaila Mohamed Nor said...

haha comel gile gamba!
macam tu pun boleh jadi

kesian monyet tu
bagi la dia buku satu
bagi study jugak!

Clara Emily Cancer said...

good luck miss lolly..
study hard..

claraemilycancer.blogspot.com

msanissyahirah said...

hihi..gud luck ye...stadi, jgn tak study...

[z@ck] said...

gila ganas monyet block ko..
hehehe

ije said...

hepi fasting dr dunia blog! =P

al-Wann said...

g study g..aiya manyak gnaz munyit kt tmpt ko tue..

PinQib said...

Good luck miss lolly. all the best. jgn main2 je kuat. OK

en.alierostam said...

pergh..selimut die leh dijadikan tudung ..haaa ..good luck ..

Eazy Izzuddin said...

hiks2
nak fasting jg belog
gud luck exam!
xD

green said...

stadi2..
hehe
sy dah habis..wink2...


boikot monyet~~~

mier@merr said...

suda2..setadi!!!

monyet protes la ni yer..ekeke

izwan7 said...

hopefuli dekan lagi sem ni..
ameen

mr.syazwan said...

SELAMAT MENUJU PUNCAK!!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*samaira:

huhu :) coemy kah ? cumut je yang ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*armin :

BAHAHAHAHA :) manyak lah kamoo shomeei ya ?

hikhik. biasa rr kat sana kan bukit bukau sket :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*imheppie :


grrrr. grrrr. ahhahahahah :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ian:

ngee. :):) tu selimut hage sepuluh, ops ! ahahaha.


tengs cik ian shayang !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kema:

hw delllllllll u ! ngee. ko kata aku suka main ngan abg monyet ?
euw.
not my taste hakhak.

okeh yangggggggggggg ! muah !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*syarq:

hakhak. monyet tu balas dendan ? omaigosssssssssh ! ahha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nea:

macesss yang !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

cubet2 joe sket !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nuar :

hekhek. sapew tggu miss lolly ounya entri ?

xda sape2 pom =(

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*touya:


cehhhhhhhhhhhhhhhsshhhhh !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ayu:

aku plak ngah saket nih =(

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*MIJ:

macessssh yang !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

wahai kucing hitam :) kalu xda monyet kat univerct msia ni tak sah okek?


btw. ada monyet mao bkenalan ngan kucing itam :)


mahu baiki kturunan katanya. ahaks !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zeila:

tengs shayanggggggggg !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*o.lidi:

yo ahh. ngan wbcm lappy ~ :P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*laila:

dah bagiks. tapi die lempang shayee!

aaket oh !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*emily:

tengs taw clara !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anis:

hekhekhek.


cam tau2 je :):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zack:

bkn je ganas. tapi kijam :((

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ije:

mekacehhsss dear :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*al-wann:

kehkeh.

biasa rr meke pom mau ganas cam kamoo gak =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pinqib:

toce toce dear :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*alie:

biasa rr :) tutup aurat time stadi amalan mulia :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eazy:


okek :) gud luck too :):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*green:

alamaks. besssshnya da abes :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mier:

hehe :) perotes la tu :P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*izawan:

ceh. ta pernah dekan pom la.

ape2pom :) tengs !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mr wan:

kehkehkeh. kamoo jugak :)