HAPPY BIRTHDAY to MISS LOLLY :)

miahahahahahahahaha :P hoh belum ape2 dah gelak oke. sopan weh sopan! semua orang tahu kau sopan. control lah seket. grr. oke oke assalamualaikum. ewaaahh.

aummm aku terasa nak makan orang pulak. eh eh aku time2 happy ni memanglah terasa nak makan orang. KEHKEH. auuuuum makan kek pulak. eh eh nape kek tetibe nih? ohh ada kaitan ke? lalalalala. oh aku tak tahu nak gambarkan perasaan aku camane sekarang ni. mungkin perasaan budak pramatang kepada matang kot? eh eh ada kaitan lagi ke ? KEHKEH.

oke oke aku malas dah nak pusing2 ayat. aku terus terang je la eh? *bajet korang tak tahu. padahal tajuk entri dah terpampang. :P auummm. eh eh korang dah tahu ke? alaaa baru nak kasi surprise. tak sporting lah korang nih. dah tahu sebelum aku cakap. *wah makin tua makin ngada2. tak suka tak suka. hakhak :):)

emmm kalau korang dah tahu aku malas nak cite lah. babai.


wah ngengada lagik. pangggggg sekali!


oke2 sebelum aku nak bagitahu ape cite tu meh aku nak jaja kat korang gambau sepanjang aku hidup ni :P wah ayat sungguh mengerikan. feeling misteri nusantara gitu. KEHKEHKEH.


aii rela tau suh adikku si kishyuuu hantar MMS gambau2 aku time kecik2 semata2 nak jaja kat belog aii nih. aii siap pesan lagi MMS gambar yg comel2 je tau yg hancusss aii tak mahu ! ngee bajet mahu comel je kan. agaga. tapi hasilnyaaaaaaaaaaaaaaa HAMPEH! takda satu pun yg comel. oh adikku kau sengaja tau suh kakakmu ni jatuh saham. ngee. pastu dia gedik2 balas balik mesej aku kata DAH TAKDA GAMBAR COMEL HAMBEK JE LAH NYAH!


ohhhhh scary tau dapat adik cam dia. uhhh tak suka tak suka. :P:P


yelah kan. gambau time kecik2 yg ada kat album aku sungguh mendukacitakan. takda satu pun yg gojes yg orang kata woooooow tu. huh! mencikkk gila-gila. nak tengok album sendiri pom mengucap panjang. apakah? yelah kan, aku dulu suka bagi gambar2 kat orang ni. kawan aku nak aku bagikkkkk je. dan opkoz aku akan bagi gambau yg bajet cun n seksi. kehkehkeh. dan yg ada dengan aku sekarang gambau yang adoooooo je lah kan. hikhik.


oh sungguh panjang keterangannya. konon nak backup la tu kan kata gambar aku tak semua comot sebenarnya. euw sungguh keji. BAHAHA :p


hoh! mane aku mane aku? tu la nyaaaah yg gelap sekali tu. aishoooo kegelapanmu sungguh terserlah oke? aku kan dulu suka oh pakai mini skirt. euw bajet nak seksi je. chait.


lalalala. ni bukan lolly bukan! oh ni aku ke? cam tak pecaya je. lalalalala. rambut tu yg penting yoooo! so scary grrr.


ha ni lah lolly yg sebenar. amat berani dan progresif. *betul entah ejaan tu. kehkehkeh. aku pegang lipan ye tuan puan. hidup2 lagi tu. kalu boleh aku nak ngaaap sajork lipan tu. oh sapelah yg tangkap gambau ni. tak sayang aku langsung oke? kalau aku mamti mase tu tak dapat la kau bace belog aku kan? motip?


aku terjerit sampai gigi aku tercabot time ni harap maklum.


grr. memang genetik aku ke eh bila mahu tangkap gambau je sengih memanjang. aishoooo. *salahkan genetik.


kami sekeluarga hoyeeeeh! yg macho tu abah aku. yg gigi rongaks tu adik aku dan yg cantik jelita tu aku. HAGHAG. yg abah aku pegang tu adik aku lagi dan yg berdiri di belakang abah aku tu bukan keturunan aku dan yg hentah pandang ke laut mane tu lagi bukan keturunan aku. sekian terima kasih.


muka aku dah semakin berubah. *wink. ni muka aii time form 5 kot. hentah la noks aii tak hingat. grr. oh aku bersama ex ex ex ex sepupu aku. aku gaduh dgn die sekarang so tak mahu mengaku dia tu sepupu aku boleh?


ni time form 6. belon tu kan ada orang hadiahkan kat aii. auw sungguh memalukan. auw. *hoh terhingat dah time mengorat dulu :)


oke oke ini kelas tambahan cik lolly tapi aku jadikan ni kelas bergambar. KEHKEHKEH. perhatikan 2 orang kat belakang tu cepat. euw sangat bermusuhan.


muka ni laku dulu wooooo sekarang dah tak laku lagiks. sobsobsob. ahh belah rr lolly. muhaha :)


dan ini lah wajahku dikala 22 tahun. eh eh 21 tahun lagiks oke? muka aku 22 tahun aku tempek minggu depan ye. MUHAHAHAHAHA.



so, HAPPY BIRTHDAY TO ME!
sweet 22th.




terima kasih daun keladi kepada sesiapa yg dah wish tak kiralah kat FB atau kat mana2 jua. gigih tau korang 10hb dah ramai yg wishhhhhh. sungguh tidak sabar oke? miahaha :) birthday aku hari ini lah!


tentiu juga kepada BROFRAMESTONE dan AKHEM yg menulis special entri utk my bedday. muasssss :) juga untuk FAQHREEL :)


oh terasa nak mintak sesuatu dengan abah aku. KEHKEH. nanti aku cerita lain kali ye. babai =D




salam sayang,

102 FAHRIN AHMAD:

FaizalSulaiman said...

happy birthday miss lolly!sentiasa anggap dirimu muda okay!hehehe

Melz said...

happy birtday lolly :) neway puteh gilew muka anda :) i lioke jom mel banje coki² na

MiSZuE said...

happy befday loly comel

oranglidi said...

hebi besbey

mrS May said...

hepi besday.....
wakakakaka miss lolly dah tua..
yeayyy yeayyy

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

epy besday~~

jom reramai baling tepong kat beliau~~

kejaaaaarrr~~!!!!!

ct odah said...

happy bfday cik lolly!!!

en.alierostam said...

selamat hari jadi cik lolly
.....>>>>>

merahitujambu said...

laa..dh tua dh die..adeh..ble nk letak gambar kwin plak nih??huhu//
moga pjg umur dimurahkan rezeki ok..

kapal terbang kertas said...

yes!!!! name ku tempapang gak... hahahha... x sia22 anta wish awal22.. kahkahkah....

miss hirose said...

waaa xsangka miss lolly da besar la..
da bleh kawen lagik tuh..hehehe
happy besday miss lolly
semoga pjg umo & dmurahkan rezeki..wink~wink~

sYukCurZ said...

hepi bufday gak!

Farhana said...

Lolly shayang.. Happy hari lahir.. Kamu mantoppp dear.. Stay cute slalu okeyh dear.. Ahakz.. ;p

joegrimjow said...

appy bestday cik lolllypop
hehe

moge sukses!!

Akmar Anuar said...

dik non!!!
happy besday!!

siyes ah muke ko len mase kecik2..
da besa2 nmpk putih and....and....cun ke?? wahahaha....cun la weh!

cepat2 kawen *tetibe*

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

makan kek banyak cik lolly! nnt tahun depan, dah lain pulak rasanya...tahun depan dari 22 naik ke 23...hihihi =D

Clara Emily Cancer said...

happy birthday miss lolly..
muka sama je..
x berubah sgt..
boleh cam gak tym kecik2..

claraemilycancer.blogspot.com

PinQib said...

Happy birthday miss lolly.,
sorry lamabt wishhh.,
muga pnajng umo
comey sokmo,
dan berjaya dalam hidup!~~

al-Wann said...

wah birthday girl rupenye..happy2 k!

LORD ZARA 札拉 said...

kamu nak minta apa sayang?
minta ciom kah?
kih3~

izwan7 said...

loli hepi birthday,
swit 22..
ko nak lolipop?
aku bg baucer lolipop setahun

mr.syazwan said...

HAPPY BESDAY TO U MISS LOLLY...

SEMOGA LEBIH MATANG N BERTAMBAH CHANTEK..

=)

Luth Textile said...

selamat ulang tahun sayang~
sedap lagu kt blog..

ije said...

xde gmbr tnpa gigi.. =P

UXOP said...

hepi bessday to adeqqu..sudah makin tua dh dan berisi penuh ilmu didada.. kira dh pass lesen utk hemmhemm..boleh la tu suh alahai omakkk,kawenn kn Lol..ekeekeee..

slmt mnyambut hari umur ke 22..hahaa

mier@merr said...

hepi bezday miss lolly!!!!!!!!

::ainbutterfly~ said...

h a p p y b i r t h d a y t o m i s s l o l l y . .

may Allah bless u.. =)

faqiha said...

hapy befday akk :)P

~Zaty~ said...

happy befday lolly...lawak lh baca blog lolly ni...kekeke semoga panjang umurrrr...cepat kawen...kekekeke

CaHayaQaSeHKu said...

happy bestday misslolly!!
smoga pjg umur dan murah rejeki

Samaira said...

cik lolly sori lmbt wish ya
selamat hari jadi ya
semoga happy2 selalu ekeke
mata kasi maintain bOolat ekk ekeke

LaDies 09 said...

kak lolly jom kitag candle light dinner nk x??hee

meo188 said...

comelnye...

buat goreng masak kicap sedap nie... nyum2

sharamli said...

0it..awat gad0h ngn sepupu tu?

nway..epi befday dear...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hepi besdae lol! :)

d i D a_LittLeBaby said...

happy befday sayang..muahhh...mane temok!!!!! dida dah lame mintakk pic dier kannn...huahuahuahuaa

~ceRRy beRRy~ said...

lolly!!!!!

happy belated besday!!

walawehhh... awat ifa yg paling lewat nih???
hahahaha.. termissed la plak!
xpe2..
jab lagi i miss call u ok!
muahahahaha.... =]

HAPPY BELATED BESDAY!!! ^_____^

cybernetic88 said...

wah lolly comel time mde2. ehe. psst mde lagi 22 beb. hahaha. gelak ade makne. lalalala =P

ouh ya happy birthday lolly! =)

Miss Aisyah said...

happy burfday lolly!!!
semoge panjang umor, murah rezeki..
n dapat jodoh cepat..agagaga..=]

kak Scha said...

Terima kasih atas kunjungan adik ke blog kakak. Blog Miss lolly juga blog yang menarik. Selamat berhujung minggu bersama keluarga ye. Take care~

*cimb clicked

Nadhirah said...

Kak Lolly !!
Sorry lmbat Wish !
Anyway,, Happy belated birthday !!
moge2 pnjg umo :)

IxoR@ said...

happy birthday sweet 22th.

semoga apa yg dihajati terlaksana dgn jayanya...

senyum dan manis selalu....

:)

cik EPAL said...

22 tahun dah??? uihyoooo...selamat hari tua cik lolly...semoga cepat kawen..haha :D

♥chentaMAYA™ said...

cik lolly!
epy belated besday!~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faizal:

tengs :)

itu yg fentingggg bah :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meL:

tentiu yang :)

ahahaha. coki2 ja mel ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zue:

tengs kamOo :P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*orang lidi:

ngeeee. mekacessss :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*may:

hoh. hati tatap muda okeyyyy :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ayu:

jangannnn balingggg jangannnn!

BAHAHA. tengs beib :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ct:

tengs ct :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*alie:

mekacehhh kamoo. :):) terharu aii !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*thira:

aishooo.

yg tu ntah bile kang. KEHKEHKEH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ktk:

hah. bertuah gila sape yg wishhh awal kang. agaga

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hirose:

nge. kawen tu yg fenting yooo.

btw tengs shayang :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*syuk:

tentiu darl :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

tengs joe :)


okek. set !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kema;

agaga. gila ah pengakuan jujur rr konon yea.

ngeee. mekacehhh dear :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anuar:

tu la pasal. tp tahun ni xda kek pom. sedey.

xsempat nak sambut.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

toce toce.

mantappp tu yg fentingggg okek!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*clara:

oye. hihiks.

dulu2 sgt comot :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pinqib:

tengs. nice wish =P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*alwann:

ngee. skng bkn bufday girl lagiks :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zara:

nak mintakk kamoo.

ya a auuuu:

agaga :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*izwan:

miahahaha.

bagi rr tawaran lain. ni lolipop je? ecece demand.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mr wan:

syukriya shayang =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*luth:

miahahaha. lagu tema bufday. sedey gila.KAHKAHKAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ije:

itu kutukan ke hape?

MIAHAHAHAHA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*uxop:

tengs bang uxop.


alallalala. wahai omak. kawenkan bang uxop gak.ekekeke

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mier:

tosheee tosheee :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ain:

tengs cik ain.

ngee :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faqiha:

oh tentiu yang :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zaty:

eheeeee. tengs dearQuh :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cahaya:

grr, tengs yang. tharu :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*samaira:

BAHAHAHA. maintain mata je ae? badan ?
lallalalaaa

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ladies;

beyeeeeeeeeeh. bisa diatur. kamoo bulanje okek ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

apa ekau ingat den ni kucing jalanan nak wat masak kicap?

ngee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sharamli:

muheheheh :P

biasa rr nak perhatian lebey katakan. BAHAHAHA.

tengs sha :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*intan:

tengs dear :):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*dida:

tengs lalink :P

eh tu bukan temok ke ? aduyai. tak ingat temok dah ek ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cherry:

lewat pom lewat rr. asal wish dah bermakna daa :P

tengs yang :):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*acapz:

wadusss. takpela lol paham maksud kamoo =P

umo tak melambangkan segalanya *tetibe emo. cewah.


btw, tengs. lalalalala

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aisyah:

agagaga:)

tengs. nice wish.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*scha:

hihi. tengs akak singgah :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*dhira:

its oke dear :)

btw, tengs dear :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ixora:

orait :) tentiu ixora :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*epal:

ngee. ahaha. den tahu le ekou muda dari den.

tak yah nampak terkezuuut leyh tak ?


BAHAHAHA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*maya:

tengs ye lalink =P

Anonymous said...

happy befday sis :)
iloveyou .

Anonymous said...

erk
nie ana :)

Framestone said...

la baru 22 ke adik bro nie ek he..23x

sorry2 bro byk fikir la... mati2 ingtkan masih sweet 18 gitew (tgh puji nie, meh kembangkan hidung itew)

Framestone said...

bro wish awal2 takut lupe la lol... bro nie kekdg pelupa orgnye....

thank present tue...xdpt nk ditolong he..23x

syinrayafa said...

hahaha...lawak la gmbr yg turun gelongsor tu..mcm kena paksa je...

yg menjadi kepelikkannya...
banyak gak gmbr2 zaman kecik2...
haha..xputus2 ada gmbr...

yg aku nyer...zmaan2 kecik2 ada... start sekolah menengah hingga skang.. dh xde gmbr mana dh..skit2 je..haha..

♥chentaMAYA™ said...

welcome lalink~

::PaRad!se 0f loVe:: said...

eppy bufday...happy alwys..=)

Noorlaila Mohamed Nor said...

ya ampunnnnnnn lolly
lama xjenguk sini
exammm

ya ampunnnn banyak2
happy belated birthday!!

eh gambar baby kat bawah sila hantar utk penyertaan baby comel yea

http://seliparlaila.blogspot.com/2009/11/siapa-comel.html

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ana:

eh yanggg ana oi. tengs :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*framestone:

ahaks. mmg nampak muda sgt ke ? ewaaaah. miahuhuhu :P

emh. nak jugaks adiah. kedekoot punye abg ipau.ngee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

syin:

ehek. mmg banyak. tp gambau ntah apo2 kang. hihiks. tu pom banyak bg pic kat kwn mase keciks2 :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*maya:

ilapyourrbebeh=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*paradise:

tengs ya kamoo =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*laila:

yolahhhh sangat kan. ko tak hengat lolly ka ?sobsobsob.


nnt lah nak pk dulu ngee. tengs ya :P