i LOVE u so much babe :)

tajuk entri tabolehbelah. lalalala :P

aku sekarang di dalam mood blur. sebabnya tidak dapat dikenalpasti. yg pasti antara sebabnya adalah result exam aku down. *ayat apa aku guna ni. ahh tak kisahlah mood orang blur memang camni kot kan. ayat terus terpesong. patutlah bahasa melayu aku E time tadika dulu. mungkin blur adalah faktornya. ngee.

sekarang juga aku amat merindui kekasih hati yg jauh diperantauan. gediks gila aku nih kan. entah sejak bila aku ada kekasih mamat afrika brazil semua tuh. no no. bukan kekasih hati oke? aku windu kat sepupu kenit aku ni haaaaa. winduuuu sangat-sangat-sangat. *heh sila muntas. aku time jiwang2 memang gini. bertuah suami aku nanti. MIAHAHAHAHA. motif?

sepupu kesayangan aku ialah? meh aku cerita.


hah. budak ni laaa aku nak cite tu. so comel kan abang-abang? terasa nak ngorat kah? agaga. tunggu jelah budak ni besar ye abang-abang. boleh la pasang niat nak kalahkan datuk K n siti tu. yelahkan even si kenit ni umur 20 nanti korang dah umur 60 tahun. memanglah sesuaiii. KEHKEHKEH. tapi si kenit ni sangat nakal. aku pun tak nakal cam dia. *motif. lalalalala. sengaja mendownkan balik abang-abang yg nak ngorat tuh. *tapi ada ke yg nak ngorat? lantaklah nyahh aku tgh blur ni.




nak tahu setakatmana nakalnya? heh ni bukti besau yg telah berjaya dijumpai. suka sangat tutup lampu time aku mandi. aishoooo memanggglah budak ni kalau tak comel dah lama aku cekik-cekik. MIAHAHAHA. tapi naseb baik kau comel. sejuk sikit hati aii ni ha. korang tahu tak masa ni aku tengah menggapai-gapai tangan nak cari shampu sabun semua tuh. memang terasa hell betul. kuar bilik air dgn syampu masih kat kepala pastu terus terasa nak marah2 orang. huhuhu.



haaa ni satu lagi. korang tengok. camnilah hari2 cara dia kejutkan aku tido. huhu. apa kau ingat kau tu ringan si kenit? aku ni dahla berat 25kg terpaksa dukung budak 20kg ni. korang cuba bayangkan betapa gagah berkuasanya aku ni. KEHKEHKEH. that whylah aii ghinduuu ngan budak ni. pagi2 dah takda sape2 nak panjat belakang aku. apakah? MUHAHA. *cencor2.



yg ni aku yg nakaaaaal. MIAHAHA. yolahh takkan aku nak kutuk orang je kan. harus kutuk diri sendiri jugak. pagi2 lagi aku dah gomol budak ni sampai pengsan. sebab tulah aku ghinnduuu ni tak tahu nak gomol sape dah skng ni. apakah? sungguh biru. sebab tulah rambut aku dah bertukar kaler biru time nih. hikhikhik. tapi mmg beshh gomol2 orang kan? *cencor lagiks. hiks. astaghfirullahalazim.



sebab tu lah aii tak bagi abang-abang ngorat budak ni. sebabnya die dah ada pakwe. tengok2 posing pun bukan main rapat lagiks. kecik2 dah pandai oke? aku time kecik2 dulu kan nak posing rapat2 dgn laki sangatlah tidak berani oke? yelah kan aku kan pemalu. kecik2 dah pandai tunjuk sifat malu2 ni. sangatlah sweet kan aku? hoho. *atau sebenarnya nak tunjuk statement alim? alimmm lah sangat kan.



budak kenit ni aku nak bagitahu korang sangat berlagak oke? tak pandai cakap melayu. speakingggg je kejenya walaupun maknya melayu. ngee. kalau tak speaking, cakap arab. sungguh menakjubkan tapi mendukacitakan jugak. sebabnya time die berarabic dgn aku. aku mengangaaaaaa je luas2. yg aku reti jawab kaifa haluka? assalamualaikum? masyaAllah! aminnn. agagaga. memang mendajalkan oke budak ni. sengaja nak tonjolkan kelemahan aku. hoho.



holohhh holoohhhh hollohhhh so sweet. sengaja nak tiru gaya aku time bergambar. mencikkkkkkk :( ada persaingan nih. hikhikhik.



budak nih kan pantang berjalan dgn aku mesti suruh dukung. huhu. tapi takpelah aku terima je dgn redha walau tulang belikat nak patah tapi demimu aku sanggup berkorban apa sahaja. ecece kasilah aku berjiwang. KEHKEHKEH.



haa ni keadaan time aku ngan budak ni lepas menonjolkan bakat nyanyian kepada orang ramai. ecece oke aku tipu. kitorang nyanyi depan sorang pak sedara je. hihi. yg penting si kenit ni suka sangat suruh aku nyanyi lagu my love kumpulan westlife tuh. apa kau ingat suara aku sedap sangat? pastu paksa2 aku nyanyi lagu just dance oleh lady gaga tu. sampaikan dia panggil aku lady dada. heh? lady dada? tak suka tak suka tak suka. aishooooo. :(



sebab apa aku sangat rapat dgn si kenit ni? sebabnya aku yg jaga dia mase die umur 2 hari sampai sekarang. ecece tipu lah tu sampai sekarang kan. sebab tulah die pandai berbahasa arab. hasil tunjuk ajar aku jugak tuh. hikhik. sungguh meluat oke ayat aku tapi korang buat2 percayalah oke? heh.



main lumba kereta dgn aku tapi bile kereta die habis remuk terus nak tukar game main kereta yg aku punya. huh. aku terima je seadanya :( oke aku EMO sekarang. cepat pujuk. *grrr tetibe.



takpelah si kenit. walau kau buli aku camane pun. aku tetap nak bagitahu.


I LOVE U MORE
W A F A N I S R I N :)



*sangat terharu oke. semalam si wafa ni call aku pastu dia cakap I MISS YOU LADY DADA.
hoho i miss you too sayang.



p/s:
sesiapa yg bagi link kat aku tu. aku dah masukkan link korang. kalau yg tak ada tu. maaflah yooo. maybe aku tak terperasan. hikhik. maklumla aku kan tengah blur. jgn salahkan aku. salahkan blur tu . weks!

64 FAHRIN AHMAD:

joegrimjow said...

oooh
comey2
wafa
ada blogger nama wafa
hehe

S.A said...

sumil...

D Y R A said...

comey dak tuh :D

touyakaruma said...

aku dah konfius saper lagi comel ...

Wanie-san said...

Alololo..tomey nie die..
Lolly..tolong kempiskan idung...
i puji 2 budak...[lupe plak namenye yg pelik 2!]
hahahaha yeke lolly
die xpandai ckp melayu??
meh nak test kejap!hihi

sharamli said...

c0mel..

eh..kal0 tiap2 ari dia kejut cmtu..lehpatah urat tengkuk

ceritaku MEMORIKU said...

bhahaha
toltol
conpius sape lagi comel
-na'dz

izwan7 said...

cute nya itu budak kecik..
budak besar itu pun cube nak tiru ke'cute'an die..haha

FaizalSulaiman said...

wahhh kiutnyerr budak itu!

oranglidi said...

KENA KIRIM SALAM NI.. HM..

kyoO~rEz@ said...

hu3...lm xjenguh blOg miss loly..masih anggun sperti dlu nmpknye..gagaga

Zuewairy said...

hehehehe..comey+cute~

Zuewairy said...
This comment has been removed by the author.
psychopath said...

alalalala.

pandai gomol yea??

Gazy Jong said...

Hi.... dont be affected by ur result babe... enjoy ur hols .. hugz

miss zeila said...

comeynye die...
nnt kem salam kat bdk kenit tu ek cik lady dada...hahaha

. ieqa . said...

haha name baru.
miss lady dada :D

neway, try again next sem for better result :)

cybernetic88 said...

kim slm kt diew k. say i love u. haha. n cubit ppi diew skali =P

Miss Hirose said...

mis lolly sungguh cumel bdk itu..
mix arab ek?cumel cumel

Eazy Izzuddin said...

chomell!!
=D
hehe
jgn down sgt psl result
keep moving forward..
=D

p/s; ku da abes sem
hehe

Shaz Naz said...

wawah..she so cute lady dada..hak2

mr.syazwan said...

kecik2 mmg comel...
da bsr???? ermmm comel lg ka???
mau comot..
huhuhu
tpi lolly dr dulu sampai la ni maintain....

mier@merr said...

hahaha...ai laik....

comey dari u..kakaka

Framestone said...

ops ade unsur2 ganas di dalam nie... he..23x lol lol

BroFramestone Blog

merahitujambu said...

ala2..comelnye la..cam mis lolly..nakal pon cm lolly..lalalala~

ahmad said...

bestlah jaga budak....hehehe

hans said...

asal?
result ko jatuh terus ke?
apa2pun
salam maal hijrah
selamat berazam

Irine Nadia MaRceLLo said...

miss lolly..haha..cantik gileww rambut baru..hehehehehe :D
lawa posing yg baring2 bagai tuh..heheheheheh:D

miss lolly, link irine ok.irine dah link miss lolly.baru berkesempatan nak link..ekekkeke

meo188 said...

this is sweet...

nice writing

frahynx rose said...

weeee....
u r havin fun wif her..so cutee!!

cik EPAL said...

comelnya diaa...tolong picitkan pipi dia ye..hehehe


klik iklan samsung :)

Yoo said...

tingkah laku memanjat belakang utk kejutkn bngun pg tu agak menakjubkan...heheee...
cutenya yg besaq tu...
anyway rezat down tu blaja kt mana nyah??(ops trikut cara anda brkomunikasi la plak)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

oh really? hikhik.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*S.A:

memanggg tgk shepupu sapee :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*dyra:

yuppy mmg sanagt shumei :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*touya:

hueh?

konpius?

KEHKEHKEH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wanie:

leh. betulla dia x reti.

tapi kalau cakap malay ngan die. die paham cume tak reti nak jawab je :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sharamli:

mmg patah dah tulang belikat skng ni. hoho :((

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ceritaku:

huhu :) konpiuss? MIAHAHAAH. takdoo lah. si wafa lagiks cun :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*izwan:

KAHKAHKAH. oh oh sowy oke?ngee.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faizal:

ngeew~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*oranglidi:

hikhik.

oke2 lol sampaikan :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kyoo:

so jenguk2lah slalu:)

boleh tak bagi ayat gitew~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zuewairy:

gojeshhh :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*psyco:

KAHKAHKAH.

itu kebiasaan :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*gazy:

wuwuwuw :((

tengs dear :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zeila:

HAKHAKHAK.

oke yang :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ieqa:

tengs honey 4 ur support :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*acapz:

lebey2 rr tuh :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hirose:

yup :) mix arab :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eazy:

huhuhu :))

oke akan Quh try next sem :)

beshhhnya dah abeshh sem :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*shaz:

memang :) kioot cam kamoo :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wan:

kau bodek ke ape ni wan oit ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mier:

ewaaaaaaaaaaaaah :) BAN u :P MIAHAHA :p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*bro:

lalalalala.

sekali sekala :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*MIJ:

name pom shepupu serasssii :)

mesti rr shame :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ahmad:

hueh?

beshh tp fenat beib !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hans:

tu rr :)

jatuh sket.

sagt down howkeyh:P

huhu.

ape2 pom tengs :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*irine:

gambutt tu bawu pas g saloon KAHKAHKAH :P

oke yang :) tengs link me :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

GAGAGA :)

love u meo. bwerk!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*rose:

ngeee :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*epal:

die suka makan EPAL.

habisssh rr ko :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*yoo:

kat UM rr nyah :PP

bwerk.

memang menakjubkan howkeyh? hanya org2 yg berkaliber cam aii je boleh melakukannya. KHAKAHKAH.

PinQib said...

hehe..
unik nye nama dia
lwaaaa