* belog lolly di PAGERANK 3? omaigod *

memandangkan minggu ini adalah minggu paling boring makanya aku telah menggodek-godek pelbagai jenis laman web yg ada di dunia ini. tak kiralah utube itube redtube bluetube yellowtube pinktube dan pelbagai tube2 lagilah aku malas nak sebut lagi dah korang faham tak? *boring kan bace belog aii ni asyik-asyik korang kena marah MIAHAHAHA oke lepas tu gelak tetibe oke oke fullsetop.

makanya aku pun bukalah satu laman web ni wakakakaka terkejut gila aii oke tak tahu nak gelak camane dah wakakaka lagi.


oke2 buat yg tak tahulah kan PAGE RANK GOOGLE kira macam boleh naikkan trafik belog jugak rr. semakin tinggi PR belog kita semakin mudah web kita tu berada di ranking teratas dalam apa-apa pencarian di laman google. *ayat apa yg aku guna ni harap maklumlah bahasa melayu aku tak pernah B oke?

kira cam PR3 dan keatas tu dimonopoli oleh belog yg hot dan kaw cam belog redmummy ceeramoon ezanyempires cikepal dan joegrimjow mungkin serta belog teetttt yg lain. sekian terima kasih.

so masalahnya disini aku hupdate belog pun seminggu sekali pastu trafik pun nak dapat 10 unique visitor pun susah *oke yg ni aku tipu pastu dahlah guna ayat hentahapeapehentah tak guna ayat baku langsung apatah lagi berspeaking pastu belog aku kan merapu meraban je nak cari yg berinformasi pun susah pastu aku tak mesra beloger nak balas kotak chat pun aku kumpul2 sampai 100 mesej dulu baru aku balas pastu apa lagi eh eh pastu belog aku bukan hebat pun apatah lagi popular pastu bila aku tulis entri takda siapa-siapa pun nak bace kira cam entri syok sendiri je lebih pastu folower aku bukan beghibu-ghibu pun kan.

TU YANG AKU PELIK KENAPA BELOG AKU BERPAGERANK 3?


tapi takpelah kiranya aku terima je dengan redha sambil blushing-blushing sikit pastu sambil kelip-kelip mata konon malulah kan. auw geli nyah auw auw. pangggggg disitu!

oh ya kalau korang nak check PR belog check kat sini ye pagerank(PR) pastu kongsikongsikongsini sikit PR korang. biasalah raya cinooo kan dah dekat sebab tulah kena kongsi. motif?

dan aii pun mahu kongsi gak apa yg aii dapat dari myABAHyangmokmoktapitetaphensem tu.


sony ericsson kaler PINK yg penting MIAHAHAHAHA abah awak sungguh romantiklah aii tak suka surprise2 ni sebenarnya tapi aii terima jelah dengan redha HIK HIK HIK.


okelah mahu tengok AJL ni ha go stacy! go faizal tahir! oke bye muas muas.


salam sayang,

85 FAHRIN AHMAD:

sharamli said...

ha3..cek da try..dpt 2 je...cis3

PinQib said...

huhuhu..


hebatt aahhh miss lolly.,
lol., jeless ngn pon pink tu..
mauh jugak kamek sih.
kitakkkk, mintak abah belikan untuk kamek

FaizalSulaiman said...

hahaha..dah cek pon.

dapat 2 jer.hihihi

joegrimjow said...

dlu sempat 4
dah macam chipsmore kejap ada kejap xde ni
trun balik

mantap mantoya tu cik lolly

dak eina said...

lawanye kale pink. huhu

UXOP said...

pagerank tu ape..pastu apakah pagerank tu..macamana nak tau benda alah tu pagerank...alaahaiii..pening-pening..muhaahaa..

kena berusaha lagi supaya dpt 13/10..
pastu dicampur 3/4 lepastu bahagi plak dgn 3.1472..errr..

en.alierostam said...

pergh..best giler dapat nset..
x yah susah wat keje part time mcm sy....huuuuuu

FarhanaDr said...

Omaigod.. Berbangga budi kalau tau awek dia hebat camni.. Walawehhhh.. Ko mmg mantop mantoya laa lolly bak kate joe.. Hehehe.. ;p

~ceRRy beRRy~ said...

arghhhh...

gile cun hp pink tuh!
nk tukar x ngan hp botol air ifa kaler pink??? :P

psychopath said...

last2 aizat gak yg menang.

L.Lawlett said...

pagerank??sorry baru melawat page ni.tapi tak berapa paham sangat apa yang kamu nak cakap

suraya said...

kamu, ptt la asek terambik kaler pink je~
nh mmg da suke pink nih~~ XD

cik EPAL said...

wowww...tak reti lak eden nak ngecek nya...ahahaaa...


congratulations..semoga lolly POP lebih gagah lagi hupdate :D

cybernetic88 said...

haha. cet gle ke ang ni?. pink n yellow tube pulk. wakakka. ouh ok la tu dpt 3. aku bru dpt 2 kowt. haha. xpe2 congrat beb =)

psstt. aizat ok mng. lalala =P

merahitujambu said...

cantik!!jeles tau..suh papa u bli tuk i satu..ehehe..stacy memang best..ade kuasa kuda gtu..

Miss Hirose said...

waaa gleme nye u nyah
page rank 3 tu..
lg gleme SE pinky tu..
sy nk! nk! xkire! xkire!..hihi

ezzati said...

wauu..congrats :)
dah cek..2 je..huhu

miss zeila said...

wow...cngrate sis..apekah rahsia kejayaan anda???hehe

cntek hp..nak 1 bley???

Rara said...

go jugk utk Yuna! hehe :)

Eazy Izzuddin said...

alo...
dpat 2 je...
jelez ngn miss lolly
hehehe

mantop selalu kay..
xD

meezwan said...

tiba-tiba termasuk kat blog ni melalui blogger-we care..tahu sebab apa dapat PR3? sebab ramai yang datang blog lolly..femes gitu.. :) blog aku pun baru 2..aku pun heran macam mana dapat 2 padahal baru 5 bulan..surylah menyemak kat sini..kehkehkeh..

ezany said...

yeay.. sekapal la kita kan.. ekeke..

ARC said...

samela ngan gua sejak dulu lg huahuahuahuahua

btw, makin banyak no makin bagus ke makin sikit?

Eyriqazz said...

wah,congratz..apa rahsianya?

Great Teacher Onizuka

NanLimo Bertuah said...

Tahniah.. :D
Keep Spirit.. Keep Blogging... :D

avid gunner said...

aku nyer 1! haha...

-aTie- said...

heheh akak nyer 1 je...wawawa blog yg lame 3..lalala

www.khaizarien.com

Ayie a.k.a Nyei said...

mungkin ke bnde alah tu hanye mempermain2kan kite sume lolly? Hahha..

Kulanz Salleh said...

Tahniah dah dapat PR3.. bole lah tumpang backlink kat blog ni.. hehe

meo bunk face said...

GEMPAK SIOT...

NK MENGORAT LEH? HAHAHAHA :P

SyaffeQ said...

mcm mna tu ek..kureng pehem lerr

pak long said...

salam..
pink kaler...
appy selalu

beliamuda said...

ah, sungguh ku dengki. aku masih di PR2. -_-"

SyaffeQ said...

miaahahahaha,akhirnya Ambo paham gak ape PR tu,,walaupun otak AMBO ni benak,tapi ttap brjaya gk,sukses!!yesshhh!!!

noor afzan said...

sayapun 2 aje..

bunga ;D said...

cantik pink.=D

Mr.Chenta said...

ok la 3 tu =P

byk2 kang kembang lak =D

Wanie-san said...

ha!dah tau mcm 2!

update la tiap2 ari lolly woooo..huhu

zool said...

sebab awak cun.. tu yg dapat PR3 tu.. blog kita yang tetiap ari update pun dpt PR1- PR2 je.. :(
Diskriminasi betul google ni

Ery Farieha said...

owhh comelnye pink itu!

arrizz said...

wah dpt hp baru tue..ok laa dpt pr3 dari xde lgsg kan..huhu

Anonymous said...

macam lawa henpon pink.. bluek

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sha:

tape2. belog sha still hebat meh ~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pinqib:

abah. sila beli henpon pink kat kitakk pinqib. MIAHAHAHA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faizal:

tape2. t naik lagi tu :D

keepidup bro !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

halohhhh belog joe still kebabommm oke ! t naik range 4 punye. hik hik.

MANTAP MANTOYA TU GAPO ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eina:

pink mmg lawa yang :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*uxop:

HAHAHA.

nak tau pagerank tu gapo dio ?

sile melawat webnya lolly suda sertakan oke?

LALALALA. hamboihhh ngadew tul shiap dibahagi didarab ? MIAHUHU

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*alie:

bersyukur !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*fana:

apa kaitan ngan budi wahai fana ?

kau ni jgn macem2 MIAHAHAHA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cherry:

tukar ngan botol air?

OH NO OH NO!

kalu tukar ngan ketew kale pink ke boleh gak KEHKEHKEH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*psyco:

tape2. aizat beshhh gilak ! sokong ! :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*psyco:

tape2. aizat beshhh gilak ! sokong ! :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...
This comment has been removed by the author.
miss lolly a.k.a luvfareda said...

*L.L:

ngee. nak tahu lebih lanjut sila lawat web yg lolly sediakan tu oke ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*suraya:

yuppy. my fav kalerrrr tu pink :))


*epal:

wokeyhhh. semoga rajin hupdate cam cik hepal. WALAAAAAAAAAAAAH :d

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*acapz:

HIKHIK. ntah pakat main hentaaaaaam je tube2 tu lalalala.

tape2. web kamoo gempaq capz t naik rr tu PR lebih2 ag belog informasi gitu kan. NGEE.


aizat pom oke per!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*MIJ:

ahaaa. papa aii xda duet. nak gak sila jadi anak angkat die wokeh !~


yup. stacy always bessssh !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hirose:

AHAHAHAHAHA.

nak kew? taboleyh! titik disitu. tetttttttttttt.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ezzati:

TENGS. tape2 t naik 3. gud luck dear !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zeila:

rahsianya ? hurm lolly pom tak pasti. yg fenting trafik kene mantap kowt walau belog ni trafiknya tak mantap. KEHKEHKEH.

erm. nak 1? tggu ghosak lu eh ? MUAHAHAHA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*rara:

hamboih. yuna da no 2. congrats fans yuna. ihhi.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eazy:

heh. nanti eazy juga 3 :D jom kita shame2 hupdate. EKEKEKE.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meezwan:

t0cey kerna sudi menyemak. HIKHIKHIK.

oke rr tu. c0ngrats. t naik rr tu 3 kan ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ezany:

ha'ah kita sekapal titanic. ngee :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ARC:

tahniah bro :P

makin banyak makin bagusssssssh :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eyriqaz:

rahsia ? ghase kamoo lagi tahu rahsia itu ? HIHI.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nanlimo:

t0cey2 :x

INSYAALLAH :d

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*avid:

tape2 beloging slalo t naik rr tu PR.

gud luck !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*atie:

belog lame yg ane akak ?

tape2 t naik rr tu cam bro punye. wish ur luck !~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ayie:

ewaaaaaah ;D

bapak cepat buat poto lolly gabung ngan sailormoon :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kulanz:

tengs.

asew2 kamoo lagi meletooop kowt. IHIHIHI. :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

ahaha :))


tab0leyh !~ buwek.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*syaffeq:

ahha. ta paham ke? caman0 nak terang nih :/

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pak long:

trimas pak long.

u too >__<

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pak long:

trimas pak long.

u too >__<

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*beliamuda:

belog kamoo hebat mesti naik nati :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*syaffeq:

bagushhh anak mughid ambo ni. takyoh chekgu ajooow lu MIAHAHHAAH :Q

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*afzan:

tape2. t naik rr tu. wish ur luck babe :d


*bunga:

pink ocap mekashehhh :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*chenta:

AHAHAHA.

kembang ke? NO lah. kuncuppp ni ha. bwek.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wanie:

hupdate ari2 ?

OMAIGAII. ahaha. tgk rr kalu ghajen ye. ngee :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zool:

apakah ? l0lly not cun oke ? so-so ja. UHUHU.

tape nati kamoo naik rr tu PR nya. jgn wisao. belog kamoo kan hebat ! :__:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ery:

a'ah siyes pink cumil oke ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*arrizz:

MIAHAHA. betul2. ngeee :))


*anony:

kenapakah? masing2 ada citarasa. *PEACE :__:

Nazz said...

Tahniah.. tak lama lagi naik PR4 atau 5 lah tu..