FAHRIN AHMAD kalau LINDA dan SCHA tolak kau ambiklah LOLLY !

MIAHAHAHAHA. itu je nak cakap sebenarnya. pengakuan dari hati yg tulus ikhlas selamat hari raya. oke bye. eh jap jap


holloh holloh holloh aku ni dahlah lemah kalau tengok lelaki nangis. boleh cair wa cakap lu. terasa nak felukfelukciumcium je hik hik hik. *hei ni aku nak marah pompuan mane yg buat fahrin aku nangis ni huh ba alif ngang betul terasa nak pangggg je kan. takpelah fahrin walau orang kata kau kaki pukul panas baran semua tu lolly tetap akan terima kamu seadanya ecece benarlah orang kata cinta itu buta. lalalalala. meh lempang aku meh!


ingat lagi time aku form 6 kan cikgu BM pilih 5 orang suruh nyatakan CIRI2 LELAKI IDAMAN. dan yg penting aku adalah insan terpilih yg terpaksa menjawabnya hahaha! *erk cikgu ni cam takde orang lain je nak tanya asyik asyik aku asyik asyik aku je kan hei buat malu je. dahlah aii ni gadis pemalu sopan santun penyabar dan jujur dalam perhubungan so perlu ke aku nak jawab soalan camtu? *masalahnya perlu ke aku nyatakan ciri-ciri yg takda dalam diri aku tu MUAHAHA belah rr kau lolly.

dan aku dengan bangganya menjawab *erk cikgu saya mahu lelaki yg senyumannya manis pastu rambut pacak-pacak pastu ada lesung pipit kat dua2 belah pipi pastu bibirnya merah badan dia tinggi dan tough-tough sikit alaaahh senang camni lah cikgu SAYA NAK YANG KIUT MACAM FAHRIN AHMAD! *oh my goshhh aku ke yg jawab tu agagaga keji betul sampai cikgu pun terkedu mendengar jawapan aii ni ha lalalala.

ya adik-adik dulu faktor fizikal yg diutamakan maklumlah budak dumex baru nak belajar minum vitagen kan. *apakah? tapi sekarang kalau korang tanya lelaki2 idaman aku semestinya yg berilmu beramal dan beriman MIAHAHAHA kacak2 letak tepi oke? *erk aku ke yg cakap ni? lalalalala. so yg kacak2 sila terima dengan redha aku tak berminat pada yg kacak2 ni ha aku berminat yg hensem2 je.


so fahrin ahmad kalau kau tergoogle benda ni ke kan
HEI TAK PAHAM PAHAM LAGI KE ABANG FAHRIN OI? *ngorat*
Y_________Y


salam sayang,

127 FAHRIN AHMAD:

ツhʋƨиα ツ said...

haha. ehh husna first ! wakakak. :P

hollah hollah fahrin ahmad jee. :P

dea da tua laa. ahahaahha.

maisyara Pot! Pot! said...

meh mai lempang awek cun ney.. dh mabok fahrin dh.. haish..

rase nk tgelak gak tgk fahrin nanges! ^^

ops! jgn marah kak oit.. (^^,)v peace! no war!

Wanie-san said...

cis!!ko perampas!
jgn mimpi la dpt farin lolly woi!!

aku lmpang ko laju2!!wakaka

sebelas said...

fanatik betui..takut saya!

eyes143.. said...

kena share la neh..
i pun tangkap chenta ngan fahrin jugak..

lalala

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hahahaa~ cik lolly minat fahrin eyh?? kite bermadu lah nak?? :P lalalaa~

Aidi-Safuan said...

pergh..minat giler kat fahrin rupernya. jaga2, nanti kena blasah ngan fahrin. :p

Amir said...

bestla kalo miss lolly dpt fahrin ahmad. x payah nak buat blogwalking lagi pasni sbb dah femes. hehe. bila kuar ngan fahrin, bgtau link blog miss lolly kat reporters. hehe..

ツhʋƨиα ツ said...
This comment has been removed by the author.
arrizz said...

lollly, aku tnye ko, antara brad pitt ngan fahrin, ko plih mne?haha

psychopath said...

terdesaknye akak kite ni..
meh sini meh nk pang..!

Tendou Sani said...

sal pe dia nangis weh...haha (- -")

farenova said...

harap2 ade joodh miss lolly nih..mcm padan je akak nengok ..

SuRayA^i. said...

fahrin ahmad die nk ngurat i dlu la~
bahahahaha!

sharamli said...

gatai bt0l la minah ni

-li.zue- said...

DEAR FAHRIN,,,

kalo tak nak cik lolly..

li zue pun maseh single! HEHE


miahaahahahahahahaaaa.

zool said...

Kalau Fahrin Ahmad nak kat lolly alamat menangislah berjuta2 cikaro lain kat Malaya..
Dan juga beribu2 pakwe pun kecewa gak tu..

Mr Kamikaze said...

Naperlah Fahrin nangis weh..

Jard The Great said...

laa.. cik lolly.. amik je la joe tu.. ehehehe.. kan tgh single tuu....

syue said...

cewahh, nk fahrin eh xDD
fahrin pn kate pasni die nk carik gf bukan drpd artis, so ade harapan la kn cik lolly ;))

Melz said...

Lolly abes mel nak taruk mana :( huaaa

Aisya J said...

Fahrin sangat hot :)

ciK LyndaWawa igUana said...

waduh..timba carik perigi doll....hehe

oranglidi said...

wa pun x leh tgk pmpuan nangis. rasa nak makan eskem je.

FarhanaDr said...

Wakakakakaka.. Yg penting.. Macam BUDI.. Hohohoho.. ;p

khairil said...

aritu tomok, skrng fahrin ahmad plk
hehe

mr.syazwan said...

kenapa FAHRIN????

kenapa bukan KAWEY?????


WHY????????


WHY?????

dak eina said...

fahrin.!! jgn pilih sis l0lly.!!! pilih dak eina ye. hihi

miss zeila said...

sis..hopefully pasni die terjmpe belog sis ni..tapiiiiiiiiiii...
nnt de lak y frust menonggeng...hehehe

saypOOL rafhtello said...

peluang ko cerah la lolly.. =)

enyheartsdiamond said...

hahaha..langkah mayat i dulu..hahaha :D

Mr Swat said...

kekekekeke,,,,,,, saper lagi nak masuk line tuh.... fahrin ade kosong 3 lagi.... lolly dah cop satu... huhuhuhu

y@n@ M!B said...

wah feminat setia fahrin nih..huhu =)

deusXmachina® said...

tak nak punya si fahrin tu
skang die nak jadi bujang sampai tua
erk888

M_Lex said...

smart pun.
nt kena tmpar je.
haha~
diranjang ganas x pe.
lalala~

Sharinginfoz said...

alamak nak yang cute2 aja.. nanti kesian le pada yang kurang cute pulak.... apa-apa pun semoga jumpa apa yang anda cari...

Siapa Nak Promo Blog???

Dapat 1st Class, Tak Boleh Buat Kerja????

Yes, Dah Cancelled Credit Card

joegrimjow said...

bagi la link blog kat die
kat msg die

meo188 said...

muke housemate sy mcm fahrin ahmad

~fakta dan auta c setan~ said...

wah wah wah wah suka suki ko jek ye?? fahrin tu aku da chop dulu! ko jgn nak foton line ye. wlopon muke ko cam maizawati [kih kih kih], aku doa2 fahrin lebih syok kt aku dari ko [kah kah kah]

nurayunni said...

hensemnyer fahrin kan?

ARC™ said...

omg my comment isnt published

zaiMi said...

nanti boleh la masuk kelab "ex-fahrin". haha

faizu said...

ambboi..nak abg fahrin ek??huhu

MiSZuE said...

haipp....bila da dapat fahrin kamu jage die tau jangan kasi die nanges muahahahhaa..

~HaNna~ said...

hi miss lolly..ramai sungguh yg syg kt fahrin ek...nk ngorat fahrin ek...
first soklan: adakah miss artis? jika tidak..so blh masuk list fahrin..:)

cybernetic88 said...

uik?!. haha. i nk ngorat u xbleh. bluek!. just kidding =P. ok2 smoga dpt la si fahrin tu ye cik lolly oi. hahaha

ceritaku MEMORIKU said...

haha
sengeh2 je bace
adoiii
-na'dz

nmmy84 said...

haha.salam kenal lolly.mmg hensem pun abang fahrin.ape lagi?hihi

Chak! said...

Adik lolly...ape susah2, u lawa dan kuit lak...kakak tau pasti beratur si kacak bergaya nak kenalan.

Eyriqazz said...

lolly nak ke kat fahrin ahmad?Umm..tak pelikke kenapa 2 jelita menolaknya?mesti ada udang di sebalik mee..hrhrhrr

anatayuni said...

pandai kamu ye..;)

dearist anys said...

tue la.

anys pon nk fahrin..

haha tp pas kt lolly la.
amekk. hehe

* mEsSy * said...

aisehhh.. mab0k fahrin eekk?? amoih dia.. dush2..

:)

ツhʋƨиα ツ said...

eh eh tak bolee jugee. :P

sis lolly kan artis ! wakakakak.

armin yosh said...

fuhh..tinggi citarasa dia nii

azizan4444 said...

mantap la otg kg..mnt fahrin rupenya...smga berjaya dpt si fahrin..hahaha

cik EPAL said...

harap dapat la abang fahrin :)

Ichigo said...

hik hik.. semoga berjaya juga eh

nursarah said...

abang fahrin, i lap ur air mata ok.. haha

ELYANA YAZMIN =) said...

hahaha..comel! ki3x~

FaTiN said...

teknik ngorat fahrin dari jauh. harap2 fahrin baca kan..haha

p/s: rasa entry ni sgt comel.ngee~

NICK IRFAN said...

kesian aphrin ahmad ni... ape2 pun sy doakan dia berjodoh dgn awk.. amin...... heheehe

tujuhhariseminggu said...

hamboi2... nanti kena tarik2 rambut ngan LO... :)

mr cekodok said...

i tak minat sangat ng fahrin ahmad
tapi kisah i sama ng fahrin ahmad


kalo free sila la ke sini

http://aquacidox.blogspot.com/2010/01/manisnya-mulut-kau-masa-bercinta-tapi.html

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*husna:

uit. 1st ? ngee. tahniah wakakaak~


tua2 p0m lom kawen oke ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mai:

fahrin nanges shomeii oke ? ngeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wanie:

ko emo apesal? fahrin nak kat ko ke ? ngeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*epul:

buwerks !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eyes:


hamb0ih tabuleh oke !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sumi:

uish p0mpuan mane ma0 bermadu cummy oit~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aidi:

apo lak nak kne belasah ngan fahrin? ngeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*amir:

tu rr tujuan utama. waakakkaakakka~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*arrizz:

FAHRIN AHMAD !

sure~


brad pitt dah tak suci mIAHAHAHAHAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*psycopath:

eh biar rr bukan tdesak kat kam00 pom. ngee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*tendou:

isy tak taw citer ke ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farenova:


ngeee :) hik hik hik. *blushing taw akak~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*suraya:

pwasan tul kam00 nih MIAHAHAHAHHA

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sha:

berjangkit ngan k0 lah ni sha oit

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zue:

erK8 bukan kam00 dah tunang ke ? MUHEHEHEHEE

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zool:

MIAHAHAHAH.

c0be ulang skali ag ? cam beshhh je dengor.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kamikaze:

sebab l0lly t0lak lamaran die MUHEHEHEHEH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*jard:

joe jual mahal sanagt MIAHAHAHAHAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*syue:

tu rr yg bersemangat tuh. ngeee :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*melz:

alaah l0lly ada 3 kosong ag maa. leh rr nak isi tempat k0s0ng tu. ngee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aisya:

very2 hawt babe~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wawa:

skng zaman dah terbalik 0ke ? ngeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*OL:

uit ape keshh kau lidi ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

GUGUGUGU. budi seswai tuk kau je fana oit~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*khairil:

ngee. t0mok dah l0lly ceraikan talak 12.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wan:

oh fahrin tu angan2 je.

bang wan tatap dihatiQuh oke ? muas

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eina:

nak jugak die nih. tabuleh :-P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zeila;

saper tu yg frust? ngee. jgn bimbang l0lly adil n saksama MUAHAHAHAHA

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*SAypool:


ngeee. mekasheh.

chaiyork t_____________T

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eny:

jangan mamti lagiks !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*swat:

gulp. tabuleh. fahrin cakap only 1 aje. tade tempat k0s0ng ag. ngee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*yana:

ekekeke. xda rr minat sangat. tapi memadangkan fahrin adalah fenomena skng :-)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*deus:

lom c0be l0m taw tau~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lex:

ish betul ke ? tak caye rr l0lly. ecece

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sharing:

ntah2 dapat yg xkiut ekekekek :-)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

malulah joe. ngeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

kim salam kat housemate tau meo ! sungguh ni~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*fakta:

eh jap2 muka aii cam MAIZAWATI?

kau rabunnnnnnnnnnnnnn malam kah ? ngeeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*yuni:

opkoz. tu l0lly cam sewel ni ha. ngee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ARC:

Apakah ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zaimi:

ewah3 mulut laser ngeee :-)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faizu:

a'ah. minat ngat ahhh~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zue:

beyeh2. gerenti l0lly akan membahagiakannya lalalalalal~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hanna:

bakal menjadi artis? boleh tak jawab gitew. ahaks.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*acapz:

mane leh. chenta kam00 nak tinggal kat ne. ngeeee :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nadz:

uik tu motif utama oke ? lalalalala

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nmmy:

tu rr hencem kan. taley tido malam ni ha. grrr.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*chak:

adik ? kakak? apakah ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eyrikazz:

pom tu semua kejam. buwerks~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ana:

lalalalalalal~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anys:

baiknya anys. aii like ahak ahak

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*messy:

tak rr mabok tapi angau sket je MIAHAHAHAHAHAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*husna:

erK* artis? apakah ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*armin:

wakakakakakak~ n0pe lah. berangan je tu agagagag.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*azizan:

ni ucapan ke perli ni nyah ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*epal:

kam00 tak jelesh kan hepal ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ichigo:

wakakakaka. si0t je ucapan.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sarah:

nak jugak minah ni syuhhh jaoh2 ngee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*elyana:

aper yg shomei nih ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*fatin:

uhhh abang fahrin silalah bace. MIAHAHAHAHAHHAHA

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*Nick:

adehh la lawak gila komen. ngeeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*7hari:

apesal lok? fahrin kan exdie. MUEHHEEHE

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cekodok:

oke tengs singgah.

akan ku terjah. ngeee :)