WANTED! penjenayah yang dikehendaki.

MIAHAHA pagi-pagi lagi dah dapat email masyuk. ya ampun kalau PENJENAYAH2 ni bace belog aku. jangan saman weh aku takda duet wakakaka. *erk macamlah belog aku femes sangat hik hik hik sedar diri ghupenya kan. penjenayah2 yg terwanted ni telah menculik seorang puteri raja yg ayu plus sopan santun gitu ya a auw makanya aii sangat berbesar hati nak sebarkan kat korang muka2 jambu penjanayah ini.

so meh kita berkenalan dengan penjenayah2 ni mane tau kot2 ada yg tersangkut nanti kan. lalalala. mereka ni still single and available oke?


nama sebenar sameon. panggilan manja SAMMY SPEARS. pekerjaan asal GRO di kelab GAY. muhaha. eh kelab gay ada GRO ke? lantaklah nyah oi sebabnya aku bukan pernah pergi pun kat kelab whatthehellhell tu. hahaha! kenapa GRO? korang tak tengok ke punyalah ayu dia posing heii takde nampak stail penjenayah langsung. lepas tu siap bertuala atas tengkuk lagi sangatlah auuum seksyinya so takda saper terpikat ke? MIAHAHAHA. yg penting gigi kat depan tu mahal beb wakakaka. holloh holloh holloh so sweet terpikat aii nyah. oh ya ganjaran kalau korang dapat tangkap si sammy ni ialah RM50000.


si BAKAR ni model iklan ubat gigi shokobutsu yg direject pada pusingan pertama. sebab itulah kerja tetapnya sebagai penculik sekarang hik hik hik. so saper2 yg ada syarikat ubat gigi tu kalau nak ambik si bakar ni sebagai model korang pun takpe mane tau kot2 dia insaf jadi penculik kan. bukan ke menuju ke arah kebaikan namenya tu MIAHAHAHA. so wahai gadis2 ayu takda yg terpikat ke hensem ni tau alim bertanggungjawab dan bertoleransi lagi wakakaka. korang tak payah pergi AFRIKA nak cari suami camni kat malaysia pun ada. made in malaysia tu yg penting yoooo. ngee. yg ni pulak ganjarannya 2 buah kereta ferrari. lumayan bukan? wewit :-)


haaa yg ni aku tak tahu nak cakap ape wakakakaka gelak tak sudah2 sampai takleh nak taip ni ha. scary oh muka dia saperlah mak bapaknya kan MIAHAHAHA. oke oke utk tidak menghampakan korang yg mahu berkenalan dengan ketua penculik ni meh aii share sikit biodatanya lalalalala. namenya saiful khuzairi. *erk. berusia 28 tahun dan statusnya bujang trang tang tang lagi. dulu dia bekerja sebagai tukang urut penyakit tuan dan dibuang bekerja setelah berjaya menebeleokkkkan 10 %^&*$@%& customer HAHAHA. teeettttt disitu! korang agak2 gambar ni diambik semasa dia melakukan urutan tak? nampak stim je oh muka dia MIAHAHAHAHA. *erk lolly sila sopan sikit kan habis hilang keayuan nanti wakaka. ganjarannya RM 1000 sahaja sebabnya dia dah tak suci hik hik hik. lelong! lelong!


haaa yg ni bukan penculik oke? *hei muka jelita camni pun korang ingat penculik gak ke hei marah betul. inilah tuan puteri yg diculik tu. gojes kan dia? pangggg disitu! si puteri yg ala-ala anjelina julie ni namanya puteri mango cinderelolly. kenapa mango? korang tak nampak ke bentuk muka dia cam buah mangga gitu huh tak cun betul KEHKEHKEH. puteri ni wajib dijumpai kerana __________________ ( tidak lebih 10 perkataan) eh eh silap beliau wajib dicari sebabnya sang putera raja nak sarungkan kasut saiz 7 kat sang puteri ni. name pun keturunan ke 7 cinderella kan. ganjarannya korang akan menjadi bibik si puteri seumur hidup hahaha!


so korang tak teruja dgn ganjaran2 di atas? eh aku dah teruja ni ghase2 nak pergi tuntut ilmu sihir je MIAHAHAHA eh eh jap nak cakap siapa cepat dia dapat tau! oke bye.


salam sayang,

99 FAHRIN AHMAD:

MiSZuE said...

alah comelnye die...

bukan atas2 tu tapi bawah tu k hahaha

sebelas said...

lagi comel yang pakai tudung merah nie..

tudung merah i love u buleh tak?

a1zudd1n said...

pekate gamba yg las tu edit skali..hehe

zool said...

Lolly memanglah comel ..
Budak opis tengok kat blog semua terpegun..

hohohohoho.. jom kita santau penjenayah tu reramai.. tapi gigi dia besau amatlah.. boleh buat kapak kayu. huhuhuuhuhuhu..

MIAHAHA..

Maisyara Pot! Pot! said...

leyh buat iklan colgate uh pnjenayah tu.. ngee^^

hyep awek tdung merah, nk ngorat leyh? (^^,)

FarhanaDr said...

Hahahahaha.. Ko tetap comel lolly.. Mnjadi pujaan di mana2 saje.. Hik hik..

Oh! Malaysia said...

haah gambar last patut edit cmtu gak... itulah plg wanted actually. hehe..

merahitujambu said...

ehehe..ganasnye muka penculik tu..meh tepuk dahi die..berani mahu culik budak comel

ladycooper said...

die orang tu nampak lebih macam kartoon la

perempuan ITU said...

HAHA.Lolly ohh lolly

comel mamat di atas sinun comel juga muka si mango. >,<

en.alierostam said...

hmm
....gigi tu senjata berbahaya
weii..si kerudung merah...haha

Wanie-san said...

amboi2 lolly....bukan maen die duk m'cacatkan pic org..tp pic die sendiri pandai plak wat posing2 gedik!cis!!

ツhʋƨиα ツ said...

erkkk. *blurr* entri berbaur apakah ini ? agagaga. :P

Aidi-Safuan said...

mak aih.ade ke penjenayah camni? nih da bukan penjenayah da nih. bole kasik gantung teros nih. :p

oranglidi said...

HA.. MCM MANGOOOO!

NYUM2

dearist anys said...

uh ganas muke laki2 tuh..
btw, alala comel nye u..

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 27th & 28th February 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

................................................................................
PROMOTION FOR PHOTOSHOOT/MAKEOVER!!!

Harga asal : RM200/person
Harga Promotion (30% less) : RM140

Package includes:
- 1 A4 size picture
- 3 4R pictures
- Free 1x makeup by Eyra Rizal
** including shawl styling
** including hair styling/ simple hairdo
- Free Cd memory

** add on: Makeup changing RM40/per makeup
** add on: 1 A4 size picture RM10
** add on: extra shooting RM15/10 pictures (will be kept in a CD)

> 10 pictures will be shooting for each person
> limited up to 10 people only
> booking RM50 only


WHEN: 7 MARCH 2010 (SUNDAY)
WHERE: E.R MINI STUDIO @ SHAH ALAM
TIME: 10:30AM (makeup starts)
LATEST BOOKING BY 5TH MARCH.


WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

miss myeryn said...

erk?kalo jmpe pon incik2 penjenayah ni i wat2 xtau..heheh

aisha wUtevA!! said...

miss loly!!!
waaa... makin buat aku jeles nih.

yep, true kau comel.
heh.

btw, apasal tak edit skali gambar hg?? hehe

enyheartsdiamond said...

gambar u pon kena edit cmtu jugak babe..haha

sharamli said...

gamb0 die nak letak yg cun2..xaci...
edit jugak!!!cepat!!

.sTraWberRycH0c. said...

agaga sungguh comel..
:)

iLhAm_bEcKs said...

agak gile pnulisan ini...
arrghhh

SyaffeQ said...

haaaissshhh!!! mau pegi guling2 arrr...


MIAAAHAHAHAHAHAHAHAHA,MIAAAHAHAHAHAHAHA

skit pwot,skit pwot atoi!!!

antibiotic_teh4 said...

hahaha..gmbar wrap yg 3rd..superbduperdodoh...miahahaha...ko sorg lg blogger msok air..kah3

syue said...

muke penjenayah tu semue stok gune photo wrap.hahaha

-aTie- said...

ingt muke lolly pun nk d wat jadi cam tu...heheh

-->>haha *hugs* puitis ke? ;p

Khaizarien Blog @ atie

ery said...

yg pakai tudung merah tu tak diedit ke gambarnyeer.. heheh

aNIe said...

Lolly...akak geli tgk muka2 penjenayah tu...hahaha...gigi besor...muka bengot...mcm alien!..

Wajah jelita sang puteri tu memang akak suka tengok..hik hik hik...

kodok hijau the ghost writer said...

yg bawah sekali tu lagi bahaya..penculik hati dan perasaan

farhana said...

Cik Lolly juga yg wanted..hahaha
Buat la edit mcm 2 gak...konpem still cute :) :) :)

deusXmachina® said...

ni sejak bile join gerak khas ni
erk888

Ms.Independant said...

kejam sungguh muke mereka.
cis!

:P

ezzati said...

hehe..wanted..sian2..

cik EPAL said...

besarnya gigi :)

Nazz said...

Eeh.. aku dah jumpa kasut size 7 tuan puteri lah.. nak aku sarungkan tak? hi hi

SuRayA^i. said...

haha, apelah dose2 mgse yg da d 'comel' kn muke nye tu XD

NICK IRFAN said...

hahahahhahaha kesian penjenayah tersbut... hahahha ape2 pun jgn risau nnt sy selamatkan tuan puteri!!!!

Aus said...

ahahahaa..
klaka lak brader2 tu..
ape bodyguard ko ke.
hahak...


layan2...

ANDA MUNGKIN MEMINATI :
Cinta FullTime Atau PartTime

Faarihin said...

hahaha..lawak aje.. tgk pic2 kat atas tu..

saypOOL rafhtello said...

dasyat!!

bellar0ssa said...

huhu gg yng mahal tu kot lolly.

touyakaruma said...

Yuhuuuuu , hurmmmmm betul ke saiz 7 ? nampak cam saiz 10 jer kasut.

meo188 said...

hahahahaha, tercabut usus sy tergelak baca entri nie :0

ahmad said...

terrer ko...hehehe

* mEsSy * said...

jom serang!!! cab0t sume gigi di0rng!! hua3.. mmg sungg0h melet0p wehh!! nak kas0t!!

:)

joegrimjow said...

hi gojessss

joegrimjow said...

mangga?
nyummy
mengiurkan

-apsal berbaur lucah je ni-

jajarina said...

Ya Rabbi, ape la ksian nengok si penculik2 tu... ngaahahahaha

Lolly femes memang sengal... hahahaha (gelak guling2 dr tadi) =D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*miszue:

HAHAHAHAHA. ingat atas yg shomeiii ngee.

tentiu shayang :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sebelas:

*erk I LOVE U ?

apakah itew?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aizuddin:

dah edit rr tu sket2. HEHEHE.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zool:

ahaks. malu ohhh. pepepun tengs :-)


ngeri kan tgk gigi2 pnjenayah ru. scary oh!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mai:

bolehhhhh. tapi shaye bukan lesbo. MIAHAHAHAHAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

waduh waduh waduh~

*malu.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*OM:

haip ! mane wanted. tu gades paling baik tau hahhahaha !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*MIJ:

jangan tepuk dahi die kerat gigi2 die boleh. WAKAKAKAKKAK~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lady:

perangai diorang yg kartun kowt. ngeeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*PI:

puteri mango tu xshomei mane kalu nak dbandingkan dgn pnjenayah tu MIAHAHAHAHHAAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*alie:

nge. senjata lah bila gigit masyuk gak lalalalalal :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wanie:

xkan nak buyukkan gambo tuan putri nanti kne tulah tau tak0000t~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*husna:

agagaga :)) ni entri berbau bunga tahi ayam . KAHKAHKAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aidi:

wakakakakakakak~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*oranglidi:

apakah?

agagagag~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anys:

ganash erk? l0lly pom gerun oh

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eyra:

pliz no spam here.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eryn:

t dia culik kamoo camane ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aisha:

jelesh ngan penjenayah tu ke ? hik hik hik.


gamboo last tu kalu edit kena panah petir HOHO

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eny:

meh nak edit gamb0 u dulu meh. ngeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sha:

grrrr kau dengki ngan aku ke sha? HAHAHAHAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*strawberry:

apa yg shomeiii ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ilham:

ngee. mmg senaja nak buat kam00 gila. *eheh

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*capiq:

tu tandas ade kat tepi bilik tu ha. pegi cepat2 !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*antibiotik:

lallalallalala. masuk air ujan MUHAHAHAHAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*atie:

haip tu bukan muka l0lly tu muka tuan putri. *eheh

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ery:

tama0 edit t kne tulah lalalalalla~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anie:

scary kan ? tu tujuan utama. ngeeee.


*blushing tau . muas.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kodok:

kenapa tlah menculik hati shiapa? *ngeeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

l0lly nak edit gambo kam00 leyh tak ?

agaga :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*deus:

dah lama. tapi baru aktip. wakakakak~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*independent:

kejam ag shiapa yg edit tu wawawawaww~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ezzatI:

ahahahaha :-)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*epal:

AHAHAHAH. mane cun cik epal ngan penjenayah tu ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nazz:

boleh boleh. tapi kam00 kacak tak ? agagagaga

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*suraya:

MUHEHEHE.

xda d0she tapi yg edit gamb0 tu berd0she. eheh*

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nicK

kam00 ka putera raja itew?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aus:

MUAHAHAHA.

bodyguard pe tu penjenayah lorh~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faarihin:

KEHKEHKEH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*saypool:

hiks. dasat kang ? T_T

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*bella:

mmg mahal yang. wakakakakak.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*touya:

adush. mane ade size kasut 10. paling banyak pom 8 je. akakkaak.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

ngee. sambung balik .

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ahmad:

ape yg terrer nye ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*messy:

kau nak kasot nak buat ape ? HAHAHAHAHAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

hei saper yg berfikiran lushah skng ni ? wakakakaka :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*jajarina:

lalallala. saje suh kam00 gelak WAKAKAKAKAK~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*syue:

agagagga :) lantak lahhh :P

avid gunner said...

kah kah kah..lawak gila ko warp muka depa..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*avid:

ngeee *_________*