FAHRIN AHMAD & MISS LOLLY

haruslah letak gambar dulu kan dah tajuk pun fahrin dan lolly *sila muntah berjemaah*


aku bukan ape sebab terkejut sangat tengok KEYWORD kat nuffnang hari ni *fahrin ahmad-20 hits* berjaya mengalahkan miss lolly hanya sebanyak 12 hits sajork aishooo tak boleh jadi ni kan hei tak puas hati betullah saper lebih glamour sebenarnya ni?

aku pun cubelah godek2 encik google tu taip *fahrin ahmad* ghupenya2


keliks untuk tumbesaran kanak2 ribena


belog aku terletak kat depan sekali nunnnn. huhuhu! perasaan aku? sungguh mendukacitakan sebabnya aii malas nak cakap MIAHAHAHA.

bukan ape aku malu oh kalaulah antara 20 hits tu press-press yg bace bukan ke naye aku tak pasal2 diorang cakap aku syok sendiri wakakaka. pastu misalnya kan kot2 lah micheal melodi tu yg search *erk betul ke aku eja name micheal tu hahahaha lantaklah nyah* tak ke belog aku masuk melodi nanti *lalalala. tak mahulah aii glamour dengan cara camtu huhuhu! pastu cube korang bayangkan mane tau wartawan majalah mangga hai urtv bintang kecil tu semua tersearch *fahrin ahmad* then terkeliks belog aku bukankah ianya satu gosip? MIAHAHAHA tak pasal2 majalah tu semua paparkan link belog aku pastu gadis2 kat luar sana tu frust menonggeng lepas bace kenyataan aku ni ha. tak sanggup oke mengecewakan orang ramai ni *waklu*

pastu yg paling kejam sekali kot2 lah antara 20 hits tu FAHRIN AHMAD yg keliks. wakakaka sungguh terperasaan tetibe. eh kejap2 hie fahrin ahmad! *lambai tangan semua* bukan ke kempas kempis kempus hidungnya nanti bila bace entri aku yg semalam tu kan aduyai runsing gila kot2 lah fahrin tergoda pastu sekali lagi aii mengecewakan pompuan2 kat malaysia ni lalalalala. pastu kot2 lah fahrin terdetik kat hati dia *INILAH GADIS YG KU CARI2 SELAMA NI* then dia berusaha cari aku kat hostel UM ni konon2 nak buat sesi suaikenal dan tetibe hantar rombongan meminang pulak pastu punyalah kelam kabut mak abah aku nak siapkan semua kelengkapan perkahwinan bukankah nayeeeee semua ni? huh aku tak suka semua ni sebenarnya mesti fahrin nak kawen kat hotel 7 bintang kan aduyai kawen kat rumah je tak boleh ke abang fahrin oi? *tetibe.

tapi korang jangan rungsing aku akan ajak semua rakan2 beloger di hari persandingan kami kat hotel 7 bintang tu nanti. MIAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA. *aku ke yg cakap tu? lalalala.

okelah baik aku berhenti menulis sekarang kan tak pasal2 aku berangan nak dapat anak berapa orang pulak nanti. oke bye.


sekali-sekala beshhh jugak BERANGAN ni kan? *masalahnya sekali-sekala ke? hik hik hik.


salam sayang,

133 FAHRIN AHMAD:

dearist anys said...

hahaha..
ok ape berangan..
klu angan2 jd kenyataan bes ouh!

eyes143.. said...

jauhnyaaaa cik lolly neh berangan.. ngee

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hahahaa~ amboih cik loll kite nih.. ^^ pemes la pasnih.. pape jgn lupe kami2 member blog nih eyhh ^^

ELYANA YAZMIN =) said...

hhahahahha cute..aduiii..nak gelak je ..ki3x..takpe..hope antara 20 hits tu fahrin la yg kelik..hahha..pasni bertambah femes la miss lolly pop ni..ki3x~

Zack said...

miss lolly, cube t'nye fahrin..bola die minat pasukan mane?kalo die mnat red devil makne nye ade jodoh la tuh..=P

sebelas said...

wakakakaka...tak hbs lagi fahrin?
ni kalo 1000x sebut ni leh jadi doa nie....huhuhu

Melz said...

lolly nak jumpa dia ker?

rumah di kat johor dekat ngan rumah member mel ;)

berjiran yoh ! miahaha

merahjamboo said...

heee...comel2...skali jadik kenyataan eh;)

xoxo
pja

enyheartsdiamond said...

hahaha..x boleh blah gila dear!!! :D

nmmy84 said...

miahaha :P belum habis lagi cik lolly kite ye...ok2 next entry plis!confirm abang fahrin kacak datang kat um.hahaha

avid gunner said...

adeh..admire thp kronik gila dah ni..haha..

Mr Kamikaze said...

Peh..muda2han angan2 menjadi kenyataan..

::cdot the dot:: said...

laaaaaaa....apsal la..kita gila llaki yg sama....tapi aku lg best lolly, umah aku dkt umah mak apak dia....sblm pikat anak, kenala gediks ngan mak apak dulu...

ery said...

klo jadi korang kawen gtau..
nak bagi adiah spesel pny..hahaah

Tendou Sani said...

doa2 la...mna tau dpt...ekeke

meera^da cute..*_* said...

aiyo...fahrin daku punyer...xleh jadi nih...huhu

luvly mya said...

naa..kalo berangan nie jadi kenyataan sumpah jeles..haha

UXOP said...

Woshhh..dasyhattnyee..bersanding kat hotel berbintang 7 bucu..

dulu fahrin ahmad tu pernah main tom-tombak dgn kami.selalu kene buli n nangis..ahhaahaa kene tipu..muahahaa

hisham said...

abis i cmner???

|Button-Up!| Weddings said...

hahahah.. kalau u kawen ngan FA, i SEPONSER u punya gubahan hantaran.. hahah iyerrr.. betul. i doakan yee.. amin.. (he's a nice guy, seen few times kt mesjid n surau.. alhamdulillah dia masih menjaga solatnya even he's an artist)..

weeda said...

miss lolly yg comel...u masuk blog i yeee...akak da jumpa FA..mmg sangat encem laa...tapi segan lak nak amek gambar huhuhu...tu yg buat kat blog gambar sumer sepupu tolong amek je :P

psychopath said...

meroyan betollah lolly ni.

Wanie-san said...

WEi!!
*lempang lolly berkali2!!*
ok siap!cis!xsodar diri btl!

Framestone said...

cet... babap ini budak... mahu kah he...23x

pe ni lolly...

tolong wat pengakuan seikhlas-ikhlasnya

BroFramestone Blog

Nabiel said...

buwekkk2..berangan lebey suda kamo lolly~:Phahaha

Kapten Luffy said...

perasan ler ko

LORD ZARA 札拉 said...

sayang~

jemput aku kalau kamu kawin dgn dia~

hahaha~

farhana ghafar said...

eceyh..konon lah..baju fahrin ngan tudung cik lolly sama kaler+sepadan. hehe :p

oranglidi said...

ish.. pakwe lu x marah ka?

























kalu wa , wa jeles. hehehe

y@n@ M!B said...

hahaha..seyes xthn ketawa bc entry berangan frm miss lolly *cute*

zool said...

Kira oklah tu.. keyword kat 1st page..

Tapi Fahrin tu ramai peminatnya..
Nanti kalau dia peluk2 artis miss lolly tak jeles ke?? ' Pon pon pon '

Aus said...

kau x nak lak kat aku loly..
haha..

NICK IRFAN said...

ape2 pun cik lolly mmg sepadan dengan fahrin.. hrp2 ade jodoh.. amin... hehehehehe

FarhanaDr said...

Adessss ko ni lolly.. Tinggi angan2 mu.. Adeshhh.. Kesian duh pakwe2 ko termasuk budi.. Kecewa depa.. Hahahaha.. ;p

Tapi kalo ko berjaya, aku nak jadi bini number dua ek.. Hahaha..

kawie2020 said...

jom kawen ngan kawie je lah... hehhehehehehe

wallpaper said...

1st page tu...huhu

kalu dh jodoh x kemana..hehehe.. :P

toiletpaper said...

siot la aku trbace blog nie..muntah darah aku lpas nie

sharamli said...

dah terpes0ng jauh sgt dah ni...kembali ke pangkal jln cepat...

tujuhhariseminggu said...

jangan lupa kami yer... mesti FA senyum2 kalo baca post nih... kan.. :)

touyakaruma said...

Nie umur berapa nie ? 32 dah kan ? Still nak berangan erk ?

saypOOL rafhtello said...

org biasa yg dia maksudkan kau la ye lolly..tahniah!!! =p

FaTiN said...

caya lah cik lolly..kalo la betol fahrin baca sure dia datang pinang ni. baru ternganga linda onn tu. muahaha*wink*

mr.syazwan said...

gitukan gegeh ni..
hahahaha

xpe xdpt Fahrin

dpt kanda WAN ok pe...

sama je antara kami ni

agagaggaa

Chak! said...

Lolly, i pun minat si Fahrin.

~ceRRy beRRy~ said...

ahahaha...
nsb bek ifa x minat fahrin!
klu x, senduk2 lolly!

fathiahRAIHANA said...

dasat gaks kak lolly nie brangan yaa
kehkeh . kalaw jadik kenyataan masok paper la kot .

arrizz said...

aiya lolly ko mmg kuat brangan kan,haha..xpe, mne laa tau c fahrin tu mekat kt ko lak kn..hehe

syaira said...

klakarlaa post akak nie!hehehe

nanti scha baca,x ker naya,,,huhu

farhana said...

Oh noooo
Fahrin is mine..
hahaha

Weeda said...

haha..asyik ngen abg fahrin je..abg fa** nak letak mn...wahahaha...

lolly jgn mrh...nnti I cubit abg fa** u...miahahahaha(gelak lolly)

meo188 said...

harharaharharharunsalimbachik... :p

SuRayA^i. said...

kalau kamu x jmput aku, siap lah~~~~~~

hans said...

hahahahahah
semangat tul ko dgn fahrin yer
hilang macho fahrin weih nangis

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hey!
.fahrin i punyeeeeeeee

* mEsSy * said...

mmg sungg0h jauh.. t nas ahamad dtg terjah baru tawu mis lolyta.

:)

merahitujambu said...

ehehe...ade2 je cik lolly ni..

maisyara Pot! Pot! said...

makcik lolly yg comey, amek ar fahrin tu law jd.. mai tk kn frust menonggeng.. coz, tk minat fanatic dye arrr... hehehe..

ape2 pown, kawen ajk mkn nasi minyak! ehh.. ape standard nasi minyak, chicken chop satu lerrr.. xD

ciK LyndaWawa igUana said...

adoh2..giler berangan adek saya sorang nih..hehe

Faarihin said...

berangan memang best cik lolly.. huhuhu.. (^__^)

cybernetic88 said...

haha. dush la kt hang. gatai!. hahaha. xbleh blah. xpe2 aku dtng jgk hari persandingan korang dengan mke masam =P

miszchocolate said...

jgn lupa jmput aie jgk okey!!

keke :P

Eyriqazz said...

hehehe..bagai pinang dibelah tiga...hik2...

joegrimjow said...

hahaha
kuatnye berangan oohhh
kene bagi link ni kat die
baru die pasan hensem
hehe


cppc
jom join contest best
;-)
link contest

noor afzan said...

tak salah berangan beb..
tapi dgn fahrin..
hmm~

x de rasa dah..
dulu minat gak..=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anys:

sangat beshhh. lalallaal :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eyes:

erk* tak ja0h dalam msia je. MUHEHEHE

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sumi:

wakakakak~ ayat siott je. lalalalala

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*elyana:

amin amin amin :-) mintak2 fahrin keliks BAHAHAHAHAHA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zack:

red devil kot lalalalalala ngee =....=

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*epul:

tu rr sebab tu gajin sebut ni ha :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*melz:

ingatkan dekat ngan umah melz. huh! iyew2 je ngee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*merahjamboo:

aminnnnnnnnnnnn lalalalal :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eny:

ahaks. skali skala merapu camni beshhh gak MIAHAHAHAHAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nmmy:

erk* next n3? konpem ke takda saper2 yg muntasss ahak ahak.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*avid:

lalalalalala.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kamikaze:

amin ya rabbal alamin~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cdot:

haip. bukan kau dah kawen ke ? kehkehkeh

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ery:

MIAHAHAHAHAH.

iye iye aje korang ni tau. aduih.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*tendou:

kam00 pom doa tau. buwerk!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meera:

hei apasal semua nak fahrin nih ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mya:

a'ah sila jelesh2 dgn lebih hebat ag oke? agagag :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*uxop:

dulu penah main kawen2 ngan l0lly time tecik2 ag hebat oh~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hisham:

u nak aii ke? MUAHAHAHAHAA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*button:

*erk. pelamin tu ala2 dalam taman tak. uhh lagi semangat nak ngorat fahrin hik hik hik.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*weeda:

iyeap. kekasey kiter mmg hencem weks disitu~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*psycopath:

uit meroyan? apakah ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wanie:

kau jeleshhh aku ngan abang fahrin eh ? weks.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*framestone:

terlebey ikhlas dah ni br0 :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nabiel:

ihiks tu rr shian l0lly tu kan. ngee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*luffy:

bile ag nak perasan lappi oit~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zara:

kamoo jadi pengapit ye? ngeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

tu bermakan kami ni serasi. wakakakakaa~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*orang lidi:

pakwe wa maintain c00l bukan cam lu!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*yana:

ahaks. t0cey2 dear =P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zool:

erk* l0lly pel0k orang lain gak. boleh ? MIAHAHAHAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aus:

kau tak nak kat aku. :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*irfan:

uish d0a ni kalaulah termakbul dasyattttt wewiittt

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

ade hati nak nak jadi madu aii ? nyah kau dari sini.


jadi bini budi cukup rr kam00 tu =P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kawie:

kawie dah ada bini =D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wallpaper:

uit aHAHAHAHHAAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*toilet:

ngee. sila pegi spital pat :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sha:

HAHAHA dah kau amek joe kan. aku terpaksa amek fahrin ngeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*7hari:

masalahnya dia bace ke? MUHEHEHE

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*touya:

sweet 22 oke? lalallalaa.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*touya:

sweet 22 oke? lalallalaa.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*saypool:

hak hak hak.

ahh tulungg la kempas kempis hidung aku wooo!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*fatin:

a'ah baru off jap ag angan2 linda KEHKEHKEH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wan:

erk* bang wan ada kete BMW x? MUHEHEHE

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*chaki:

nak gak dak ni heeii beljar luuu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cerry:

bes tu ifa minat aaron aziz eh ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ana:

tu rr motip utama ana oit.ngee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*arrizz:

tu terberangan. bukan pintaQuh nak berangan camtu. ekekek :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*syaira:

s0? scha dah ada awal oke? eheh die tak kesah pom.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

haip. NO! NO!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*WEEDA:

abang fa** aii letak dalam hati. AHAHAHAHHAHA

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

apakah meo? kau bersin ke? ngee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*suraya:

opkoz aii jemput. wikikiki~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hans:

xpe rr dihatiQuh fahrin tatap mach0s huhuhu!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*intan:

belahhhhh. fahrin minat l0lly aje :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*messy:

tetibe akoot lak. hik hik hik.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*MIJ:

ngee >_________<

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mai:

hamb0ih mai. demand gila nak chicken rice shop ye? pangg gak !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wawa:

adek? auw terasa muda jap :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faarihin:

tu rr sampai kuar air liur makan buah berangan nih :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*acapz:

bawak hadiah besau2 tau :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aie:

semua akan kami jemput ecece

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eriqazz:

HoHOho. dipinnag dua oke bukan 3!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

insyaAllah joe.

ummphh bagi je la link kat die *blushing2*

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*afzan:

sebbaik kam00 tak minat. kalu tak bertambah ag pesaing ngeeew~

Muhammad Ijam said...

jom nngk fahrin ahmad beraksi dlm match ragby kt padang uitm ahad nie... sambil tuh,leh knal ngan ijam gak... wakakaka

||| PöJìé PööH ||| said...

Hahahahah!!
Cik Lolly kuat berangan..
Xsempat nk muntah Pojie dah fengsan dgn statement itu.
hAHAHH!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

日月神教-向左使 said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社