kekasih gelap mahu KAWEN. aishoooo !

darm oh. hari ini aku sedih gila bila dapat tahu LECTURE KESAYANGANKU nak kawen. huhuhu!

sangat sedih ya adik-adik sebabnya aii dah lama menadmirerkan dia. hik hik hik. tapi takda ah sampai nak kawen dengan dia kan. cukuplah membuatkan aku terasa tak sabar2 nak masuk kelas dia. MIAHAHAHA. ya aku notty disitu meh lempang meh.

tapi kan mulai minggu depan dah takda semangat nak pergi kelas dia. miahuhu. ahh tension-tension terasa nak drop je paper dia ajar *ecece sampai begitu sekali ke? KEHKEHKEH.

ingat lagi time mula2 dia mengajar kan. aku sampai tak dapat nak tumpu apa yg dia ajar sebabnya aku asyik tengok muka dia yg iras2 iqram dinzly tu lalalalala pangggg disitu! pastu time kelas dia je aku terasa nak pakai shantek-shantek walaupun aku sedar aku tak shantek tapi takpelah sekurang2nya aku shantek dimata dia. apakah? *ayat aku ke ni wakaka abah aii bace mamtilah aii nyah. pastu kan time dia tengah ajar aku kan terasa dupdapdupdap je jantung ni MUAHAHA adakah itu tandanya cinta? lalalala *pangggg lagi.

yg paling tabolehbelah kan setiap wall post dia kat facebook mesti aku akan komen hik hik hik. tak kisahlah dia hanya tulis kat wall dia *tengah makan* pun aku mesti komen *makan sedap-sedap ye* tak ke dia terasa bertuah dapat student cam aku yg sentiasa prihatin dan mengambilberat serta bertanggungjawab tentang dia MIAHAHAHA tak nampak lagi ke aku ni yg konon-konon dah cukup jelita ni. heiiiiii bengang betul! *tetibe moody tak tentu pasal.

dan yg paling aku ghase nak nangis je tetibe status dia kat facebook single --->married. aishooo in a relationship pun sudah laaaa bang ni siap married2 lagi apa kessss kan eh hello tak puas hati betullah. kejap2 nak sapu air mata jap wuwuwu :( *konon2 jelah.


*muka frust.


tapi takpelah aii doakan cikgu teettt bahagia dengan si tetttttt tu. walau tak rela pun rela-relakan lah apa awak ingat awak hencem sangat hencem lagi abah aii tau *ewah marah tetibe kan lantaklah nyahh hati mak tengah kelaut ni ha. kalau nak bagi kad kawen tu baik takpayah lah sebab tak nak pergi pun huhuhu! *ecece macamlah nak bagi kan. MIAHAHAHA.

akhir kata semoga berbahagia. selamat tinggal romeo. oke bye.


salam sayang,

89 FAHRIN AHMAD:

cik ery said...

hahaha..tu la..len kali terus terang jek..cikgu,dr,prof,incik...i minat u sgt2 la..pastu terus kate "will u marry me" sambil buat muke comel mcam mengharapa gile.. hihihi..
anyway..tkpela..mungkin bukan jodoh u kot..=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cik ery:

MIAHAHAHAHA.

lawak je lah. bukan nak sangat kat dia pom. cume nak wat semangat pegi kelas je. LALALALA :D

FarhanaDr said...

Syukur alhamdulillah.. Akhirnya Budi sorang je leh bertakhta dalam hati ko.. Muahahahahahahaha.. ;p

~ ko ni angau tahap dewa btol ni.. smpi sume wall post dia ko komen.. mcm wall post budi gak laaaaa.. kanssssss??? wakakaka.. ;p

eca said...

haha. kamu sguh klaka. suka baca belog kamu. ;)

sharamli said...

tu la..kan da melepas...

ciKenit farHana said...

hye....
salam kenal..
mm...bleh plak pelbagai emosi u dlm post tu ea.. =)

xpela, doakan dia bahagia.as long as u leh nmpk,jmp,borak2 dgn dia, kira ok kan?? bukannyer xjmp langsung.... ;-)

black_mel said...

haha...mmg nmpk tgh frust..xpe..cikgu tu kan leh kawin dua..jadi bini dia no 2 xnk ker?

ezany said...

cinta tak kesampaian ni.. hahaha.. kacak sgtkah beliau.. huuu..

Irine Nadia MaRceLLo said...

hahaha..irine doakan status single--->married wif miss lolly lah camtuh.

ngohohohoh!

dak eina said...

hoho sy p0n penah alami nie sume. tp da tawu die mmg da kawen. semangat giler time kelas lecturer tu. HAHA

arrizz said...

haa aku dah ckp, g confess feelg tu cept2..tgk, dah mlepas..hehe..sabaq no lolly..rmai g laki luar sne..

F I T said...

berputih mata lagi hurmm

bunga ;D said...

hihi..
einaz pun ada juga..
suka!.=D

Missc0mot said...

haha...cumil je luahan perasaan x puas hati dia..hihi ^.^"

saypOOL rafhtello said...

jgn angau lebih2..huhu

Zuewairy said...

kwang2..


cinta dalam senyap nih..
bahaya2;)

SyaffeQ said...

ha ha ha,,Miss Lolly Miss Looly..ape kena dgn tuan hamba ni...adeiiii,,ni da kronik ni..ape lgi..mnta bermadu laa..miiiiiaaaahahahahah

kawie2020 said...

hehehhehehe.. jgn bimbang.. kawie kan ade... hehehhehehehehe...

kalau nk madu, kawie pun bleh bagikan juga.. hahahahhahaha

en.alierostam said...

..huu..masalah yg sama juga disekolah masa gua praktikum ....
...giler...student pmpuan kate gua ensem..wink2

hans said...

hahaha
len kali jgn admire
kan ker dah kechiwa
haahaha

::aMaD:: said...

sungguh smgt kamu nih yg selalu membalas post2 die kt fesbuk.
tp agak kelakar cerita2 anda ini sebenarnye..hihihi.agak tergelak lah gwe..haishh

btw,len kali jgn angau sgt k? bahaya (0_o)/

~ceRRy beRRy~ said...

errrkkk..

melepas lolly! hehehe...

PinQib said...

huhu..
sian tol miss lolly.,
kita pun rasa cm terminat kat lecturer jugak..
heheh.,
p jd wedding crasherrr

L.Lawlett said...

jap,nape bnyak sangat "tettttt".
anyway , jodoh dn perpisahan itu kan dah ditentukan .doakan je

pak long said...

salam..
ahhh...mak suker baca catatan ni...
tak kuasa mak....hehehehe

M_Lex said...

rilex r.
cikgu tu leh kawen 4.
haha

ayie said...

ha..ha..
selamat berbahagia

Sharinginfoz said...

hmmm yang penting doakan kebahagiannya.....

Diet untuk 20-an

KWSP Online

cybernetic88 said...

hahaha. pdn mke hang. len kali gthu je la perasaan yg sbnr. kn melepas. hee. hensem ka?. meh tngok skit pic. hee. btw diew dah bahagia. yg si ayu ni mau kawin ble??. jeng3. hahahaha

cawan merah said...

cakap je depan2 masa nak renjis nanti
cikgu, saya suka cikgu dah lama
sygnya, cikgu dah bsanding plak hari ni.. hehe..

SyaffeQ said...

sedih gak dngar citer miss lolly kta ek...time sedih pon leh lagi die hepi2,gud2..motivate dri sndri..minat n suka tu mmg x leh elak,tpi apa2 yg perlu kta lepaskn,kta biarkn jer berlalu..herrmmm,,alaaa,xmo la cedih cedih,miss lolly ni simbol happines kt taw..so kalo miss lolly cedih,kite pon sedih gak..huhuhu,haisssshhhh!!!jgn tngkp leleh!!bngun2,smangt sket,miss lolly KUAT!!!!huarrghhhhhh...miaaahahahahaha

sarip dol said...

ramainya yang dia duk minat erk..g lah minta semua tue..

Wanie-san said...

gatal!!

meh sini ak kasi penampo kat mung!!

gedik teh!!!

pangg!!!

*mangkuk kaca pecah..*

Wanie-san said...

gatal!!

meh sini ak kasi penampo kat mung!!

gedik teh!!!

pangg!!!

*mangkuk kaca pecah..*

ChiLaBaey's said...

Kekasih yang terang tu, bila lagi...??? Hehehe.... :)

zool said...

Rilek la .. I kan ada...
Huhuhuhuhu..
Penah alami kes camni masa belajo kat U dulu.. minat satu lecturer sekali lepas tu dia kawin la...
tu ragam idup tu,..

[z@ck] said...

hoh..
skandalkah????

SuRayA^i. said...

haha, psrah je lecturer ksayangan nk kawen..

cmne adnan sempit?best kn? XD

Yoo said...

loli...jgn cpt sgt update blog kamu..
xsempat kami nk baca....hehe
busy la skrg, asyk xsempat je nk baca..bila buka tgk2 dh byk entry baru...

Kaito said...

aku rasa ni kes tak terus terang la...cian ko....takpalah doa kan diorang bahagia dah la...

ツhʋƨиα ツ said...

HAISHOOOO.
gini ke kalu masuk u ?

huwaaa. tak mao masuk u tak mau masuk u. :P

UXOP said...

ayyooyoo..ini kes mmg kekasih gelap..gelap hati tak nak belaja..muhaahaa..

Tp tak payah kecik ati kalu dia dh kawen sbb dia boleh ada 4..ekeekee...haahaa

joegrimjow said...

org jauh ni masih ada
ahaksss

mr_kay said...

mcm 2 ker muka frust...
xgaya frust pon...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

ewaaaaah kau. aku mane angau kat budi. aku angau kat owg lain oke ! MIAHAHAHAH.

hikhikhikhik:D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eca:

tengs dear ! :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sha:

HAKHAKHAK. jgn siyess weh. aku tak mengharap pom. lalalal :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*enit:

MIAHAHAHA. a'ah tu rr merapu je lebih. jgn bace. ecece.

yuup. syukur je lah annn :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mel:

aduyai. yg ke dua? nak mamti ? *tye abah.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ezany:

opkoz. kacak cam kamoo. MIAHAHAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*irine:

baik sungguhhhhhhhhh kamoo :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eina:

kamoo lagik dasat. minat lect yg da kawen. so terajis meh :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*arrizz:

WAKAKAKA. lawak ahh kan.

xda laki sehebat dia. wahhh gitu kan *ayat org frust.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*FIT:

ngeee :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*bunga:

iyeap ? da kawen ke belom lect nya ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*comot:

agagaga :)) t0cey comot but cumil :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*saypool:

tak lebey pom. saje je rr :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zue:

AHAHAHAHA.

cinta kera :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*syaffeq:

apakah ? bermadu ? grrrr *pengsan.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kawie:

ni sowang ag. bermadu ? ohh goshhhh cariks rr orang lain kawie :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*alierstam:

grrr disitu. ewaaaaaaaah kamoo cikgu ke ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hans:

hikhikhik. biasa rr manusia tak lepas dr minat sket2 kan. IHHI.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*amad:

AGAGAGAGA. tu rr pasal selalu gak trjah fb die konon2 nak cariks info, ttp xda rr guwau je lebey lah. xda smgt pom =D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cerry:

xpe mr right ade ag *heh.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pinqib:

aduhhh :P minat gak ke yang ?

ahha. btw hencem tak die? kim salam eh ? *tetibe.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lawlett:
yuupy :)) l0lly berdoa k?

tettttt tu saje2 je nama samaran AHAHAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pak long:

ye la mak. mak apa khabar ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lex:

ngee :))

tama0 tamao ecece !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ayie:

haha ni wish kat sape kamoo oit ? ngee.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sharing:

insyaAllah :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*acapz:

oraip:)) tggu kamoo kawen dulu si hensem MIAHAHAAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cawan merah:

kehkehkeh :)) kelakar dosh ayat anda :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*syaffeq:

wokeyh ! daku semangat skng ! TENGS DEAR ALWAYS SUPPORT ME ! muas.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sarip dol:

APAKAH ? mita ape tu ? *heh.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wanie:

erk takoootttttttttttt wooo wanie da mengamuks !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cilabey:

insyaAllah kalau da sampai seru. ecece :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zool:

heh nape tak mengorat ? t kamoo akan jadi suami lecture AHAHAHAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zack:

hik hik hik. takde la. ngeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*suraya:

yuppy. pasrah. *sambil pasang lagu erra fazira.

memang bessssssh :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*yoo:

AHAHAHA take ur time. t free2 bace rr kamoo :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kaito:

ahahaa minat gitu2 dari jauh. erk nak terus trang? lawak ahh :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*husna:

masuk u beshhhh. so masuk! masuk!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*uxop:

gelap belajar ? apakah? ngee.

tama0 ahh nak ke adik kamoo ni jadiks madu orang ? haish.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

a'ah isi borang pat :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mr kay:

hamboih. MIAHAHAHAH.

zool said...

Huhuhuhuhu.. Nak buat camne dah lepas..

Nisaeciz said...

tuu laa. lain kali isi borang dengan pantas okeyy


NISECA suka merapu

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

日月神教-向左使 said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚