ADNAN SEMP-IT memang sewel !

oh oke semalam aku pergi tengok movie ADNAN SEMP-IT. memang shiok tahap babun oke. sampai sekarang aku tak habes gelak lagik bila terhingat balik ayat2 dalam citer tu. jap2 nak gelak lagi MIAHAHAHAHAHAHA. ahh tolonglah adnan and the geng korang memang betul2 buat aku meroyan dalam panggung oh. lawak sempoi pelakon2nya memang super poweroot lah kan. 70 bintang setengah aku bagi! *wahh gitu.



korang bayangkan setiap saat aku asyik gelak je dengan ayatayattabulehbelah si sam si along si reanna si cat farish si d e f g h semua tuh siap dengan mimik2 muka mereka pastu dgn lagak-lagak selumber diorang sumpah beshhh kebaboom ! sampaikan satu panggung bising gelak berjemaah beramai2. aku apa lagi yg tak lawak pun aku boleh gelak inikan pulak citer lawak tak hingat dunia kan lagilah aku WAKAKAKAKAKA sampaikan kawan aku siap tutup mulut aku dengan tangan dia oke? kalau tengok dengan pakwe alamatnya malu besarlah dia nyah dapat awek yg konon2 lemah lembut cam aii ecece tapi mulut besaaaaaarrr gila. MUAHAHA. rileks rr der !


tengok semua orang nak tengok citer ni. aii dah siap interbiu diorang dah semua cakap "saya nak tonton adnan sempit" KEHKEHKEH oke aku tipu.


yg paling aku kuat meroyan time si adnan tu speaking english. memang hancusss habis mak enon oi tapi siyes lawak nasib baik tak pecah perut aii ni ha. pastu dengan nyanyian2 sumbang pachik mokmok kat kedai makan tu memang grrrr terbaik! sengau pun sengaulah kan terima jelah dengan redha. hik hik hik. pastu dengan ayat2 sempoi dengan muka cam pecah rumah si along raja lawak tu aduyai tak tahu nak habaq camanooo kan. kelakar habis wa cakap lu :-D

tapi yg tak beshhhnya kan mase aii tengah bergelak ketawa dalam panggung tu kan adalah sepasang romeo juliet yg meronggeng depan aku ni ha. aii pun cam grrrr tak pahamlah citer ni citer lawak tapi duduk felukshiumrabaraba depan aku apoo kes kan macamlah citer ni citer romantik sedih seram semua tu. ada motif rr jugak kalau felukcamtaknaklepas tu kan. aishoooo. *whatthehellhell!

*ewah ewah eh hello ni citer lawak derr kalau nak beromantika masuk panggung lain ah derr jangan ah buat depan aku derr jeles aku derr berbuluuu mata aku tengok derr sampaikan bulu-bulu roma kat tempat lain pun naik derr MIAHAHAHAHAHAHA oke setop*


ni ha dek penangan movie sampaikan tangan aku terketar2 nak capture picta hik hik hik. *sila salahkan movie oke? keshiaann aku tengok muka yumira habis tak bermaya sebabnya selalu kena pangggg dengan aku time shiok gelakgelaktakhingatdunia. so sila salahkan movie ye yumira pastu sape suh duduk tepi aii kan *salahkan mira pulak.


so pachik pachik and pachik silalah tengok movie ni ye. tak sempit ahh duit korang kalau tengok citer ni berbaloi-baloi ada lah nyahh oi. dan yg penting ingatlah peribahasa hari ini kerana nila setitik rosak mat rempit sebelanga. *sempat lagi iklan pangggg disitu. oke bye.


salam sayang,

114 FAHRIN AHMAD:

PinQib said...

huhu..
nak tengok wehhh..
he., miss lolly bg je penampo kat pasangan th.
gila seks..

sharamli said...

uish..sian mira tu...patut kamo0 duduk sebelah kapel tu..hak3

sharamli said...

uish..sian mira tu...patut kamo0 duduk sebelah kapel tu..hak3

en.alierostam said...

cantek dress...hu mmg tengah sempit skunk nie.....rindukan elaun....

FarhanaDr said...

Lorrrr.. Kalau laaaa budi pi nengok wayang skali ngan ko.. Mesti masyuuukkkk kan lolly.. Wawawawa.. ;p

~ceRRy beRRy~ said...

mmg best gila ke?

dah ramai yg cakap pasal cite ni!

saypOOL rafhtello said...

dah tengok??baru nak ajak..baru nak belanja..

cik ery said...

miss lolly ckp besh..terase nak tgk gak..tp skang kat kb..tkdek wayang..ni yg nak balik kl nih..ades~
mase cikery tgk avatar 3D pon ade adegan cuimupelukrabarab kat sit couple midvalley...tensen btol..rase nak hempuk jek

Akmar Anuar said...

wahhhhhhhhhh kak non!!!
kau dah tengok cte ni keeee?????

OH EMMM JIII!!!

ni yang buat aku nk tgk gak...
ble nih....
sherlock holmes tak tgk lagi..
adnan sempit lak haa...wahhh!!!

mek, ko tgk kt mid ke?
weekend bukan sesak ke weh?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pinqib:

WAKAKAKAKA.

gila seks katanya ! HAHAHAHAHA.

kalaulah ada kuasa bulaaaan nescaya l0lly akan menghukumnya.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sha:

grrrr pandai kau letak posisi aii nyah :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*alierostam:

meh meh kita nak bulanje kamoo :D

tp p0pcorn large n pepsi large kamoo bayar oke ? MIAHAHAHAHAH.

M_Lex said...

cter memg terbaik.
haha~

tp nynyi byak.
memg lawak.
mcm tgok manu kalah.
lalala~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*fana:

weh weh weh kauuu ni takde perasaan ke ? isteri ape ko ni matching suami sendiri ngan puan lain? ngan lolly lak tu ? AHAHAHAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cerry:

mmg bessssssssssh tahap kena sawan ifa. bayangkan sendiri =D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*saypool:

boley gak kalu nak tgk sekali lagiks ! MIAHAHAH. apakah ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ery:

pih tengok pih ! mai KL maih ! AHAHAHAH.

erm hempuk jeeeee tuhan tak marah wiwiwiwiw :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*akmar:

aishoooo mak kama oit. kau ni kata sibuk tapi om jiiii nak tengok banyak citer lak. BELAHLALUBELAH. ngee :D

aku tengok semalam. tak ghamai kau kata ? haaaaaa tengok rr pic orang ramai yg aku sampaikan tuh :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lex:

eh eh jap MAN U KALAH ? hoho.


tsk tsk :((

noor afzan said...

ala..nak tgk ngan sape nih? huhu~

[z@ck] said...

memang sewel..
'How dare you curi laptop!'

Ms.Independant said...

ala xtgk lagi..
sume kate best!

black_mel said...

so sweet...dgn baju putih...oops..i mean cita tu..mmg best n sweet..hehe..

zool said...

Memang nak tengok tapi bila ramai orang dah kurang tgk..

syin said...

tngok trailer dia pun dah gelak dah...cite tak tngok lagi...

muto dia lawak...modenas taja tu..hahaha...

xsabar nk tngok V3 samseng jalanan farid kamil tu...hahaha...

kawie2020 said...

memang x rugi tgk adnan semp-it nih.. kelakar abih kan... hehehehehhe...

lain kali ketuk je kepala pasangan tuh... hehehhehehehe

QeMa said...

ho~ adnan semp-it mmg meletop!
bru je pas tgk td =)

syaffeq said...

herrmm..dri pndangn sye..melihat kepada telatah cik Lolly kite yg asyik hhhiihihihhii hah ha hahah huahuahuhahuhah hik hik hik ketawa x hbis2 kemngkinan bsar citer ni mmg lawak tahap ngetop kebabo! sye selaku,bdak yg ntah pape,teringin benor nk tngok citer ni..

baiklah,berbalik kpada tjuk yg diklasifikasikn sbgai wat ta hell hell tersebut..pasangn tu mmg kurang asam jawa,asam gelugor,asam boi,asam jeruk dan sejenis dengannya..x malu..elok mse adegan felukshiumrabaraba tu..ambik pluang ketuk kpla dorang..itupn kalo ade bran,,xpe2,bnda slah ni kalo kita betulkn rsenya rami penyokong..

hurm,jadi kesimpulan yg dpat sya buat disini..sya mesti peley untuk tonton wayang ni...jadi dgn ini sya akan fulsetop kn celoteh sya disini untuk memberi laluan kepada pesanan dri penaja..

"shaye musti pileyy,,yeeeehaaaa"

ezzati said...

rmai dh ckp citer ni best..klaka..rasa nk tgk pulak..

meo188 said...

kirim slm kat gadis bertahi lalat tue ye :p

fathiahRAIHANA said...

sukee sam :DD
segakk oo .

cybernetic88 said...

wooo. xajak lagi. hahha. cis xpe. pas ni mau tngok jgk. yeah =P. uik pasangn gle tu. haha len kali rakam!. wakaka

Huda said...

huwaa..nak tengok..cam best jer~

lain kali bagi je kaki kat couple depan tu.
huhuu

oranglidi said...

mcm best!



























nak tgk gak. hehe

avid gunner said...

menyesal aku tgk cite jackie chan. hadeii...

SuRayA^i. said...

sy pegi ngan my bf..bliau pn gelak da tak bertapis so wa ade geng la der~ bntai je gelak hahahahhahaha~

Best Of Me 321 said...

aku pun dah tengok cite tu, mimik muka dengan ayat jiwang sam & along tak boleh belah, buat aku gelak sampai keluar air mata hahaha

enyheartsdiamond said...

kena tgok nih! :D

Sharinginfoz said...

macam2 jenis citer kan....

Susah Ke Pengurusan Kewangan?????

Roti Canai 40 sen???

full of love,keyna said...

wah besh sgt ke ni?ni yang nk tgok!hehe

::cdot the dot:: said...

aku dah tgk dah...sorang2 jek aku gelak...yg xtahan tuh yana ble raba2 tetek along masa kejo peragut tuh...hhuh selamba stim along...

hanidiyu said...

dah tgk gak... pakcik karoke yg paling aku igt.

"dari kerana mata.........."
=]

F I T said...

bleh tolong jumpa tokey wayang tu tak? suruh dia bina pawagam kat Perlis..adoiii tolong a..nak tgk wayang gk!!!haha

profnotetree said...

hoho.. baru tgok tadi kat the curve.. memg sempoi r citerni.. sesuai ditonton oleh smua lapisan masyarakat..

dimana ada kemahuan.. disitu ad highway... hehe...

oranglidi said...

ala, wa gurau je.. jgn mara.. hehe.

Ery Farieha said...

adehhh
da byk bace review n komen org
sume gelak menonggeng2
arrr nak tgk!
huhuhu
walopon jrg skali tgk filem melayu kt wayang, psl asal tgk je kuciwa. huhuh

|arieza| said...

mau tengok juga!!!

~0~ said...

xsempat tgk lg cite tue

Siti Salwa Hanim said...

xde peluang lg nk g tgk lorr..=(

Md Nasir said...

terigin pulka nak gie tgk lepas baca komen nie..tgk promo x tertarik pulak..ahaks

lieya orange M.I. said...

...lolly, kamu buat org lain sumer meroyan bila tak dapat tgk citer ni..huaaaaa, nak tgk jugakkkk...

=(

Dak Wan said...

Cakap je agak kuat sikit " Baper eh nombor tepon JAIS?" Hahaha

farhana said...

Adnan Sempit mmng tebaik la :)

wallpaper said...

tgk wayang x ajak pun..hehe
cam besh je citer nih..nk kena tgk ni..:)

Shahrin said...

best ke citer nie??? last tengok papadom... besst gak...

azrie azhar said...

haha. setuju sgt! baru semalam tgk. sedap gak ah main guling2 dalam wayang tu dok gelakkan dorg. haha. adehh.

zack zukhairi said...

suka baju putih yg last tu. comel :)

maisyara pot! pot! said...

best ta??? download jela... mls na kuar umah.. xD

aNIe said...

Hari tengok movie dgn family last Saturday dah tgk Old Dogs...jadi tak tengok criter si Adnan ni sebab tak dpt review dari kengkawan...hmmmm..rasa macam nak pi tengok je...

LaDies 09 said...

betui2 cite ni mmg bashh.......

touyakaruma said...

Muahahahaha

Ak tak tengok gi tapi aku gelak siap-siap . Muahahahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*afzan:

meh meh kita p tengok sekali lagiks.

AHAKS.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zack:

a'ah gilooooooooooooooo je ayat2 die.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*independent:

better u p tengok ! sure gempaq shiot :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mel:

wewiiiiiiiiit


*kishh mel cepat2!*


panggg disitu.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zool:

yuupy :)) aii know. ngee
:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*syin:

citer farid kamel tu beshhh ka ?

leh lawan cite sam ni tak ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kawie:

kam00 pom xda nak p ketuk kepala depa. HEHEHE.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*qema:

AHAHAHA. ase2 memang box opishhh ni ha :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*CAPIQ:

aduyai :)) AHAHAHAH punye rr panjang. dah tiru style lolly dah eh banyak merapu ? HAHAHA. mmg anak mughid yg genius.

tu rr kamoo pom xda nak p ketuk kepala si mumtaz majnun tu AHAHAHAHA.


capiq. p tengok cite ni cepat !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ezzati:

a'ah.
tgk jangan tak tengok!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

ramai je meo suh kim slam ni. peliksss nyah !

nak berapa bini sebenarnya ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ana:

hamboih. segak yg dipandangnya?

TAPI AII LIKE TOO.

wakakak~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*acapz:

a'ah pastu tunjuk kat belog.

sure meletoppp xyah beli dvd bagai kan. ngee.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*huda:

kaki ? hikhikhik.

nape xbagi cadangan time ari tu ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*oranglidi:

a'ah nak ikoot leyh tak OL ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*avid:

tu rr len kali tgk review orang dulu. :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*suraya:

hoho. sebbaik die cam kamoo 2x5.

kalu yg tlalu menjaga tatasusila guane tu ? xdapat nak gelak kuat2 kan? MIAHAHAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*suraya:

hoho. sebbaik die cam kamoo 2x5.

kalu yg tlalu menjaga tatasusila guane tu ? xdapat nak gelak kuat2 kan? MIAHAHAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*BOM:

a'ah.

memang habissh eye liner aii ni ha gelak sakan :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eny:

a'ah tayangan wajib t0nt0n :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sharing:

tp ni lainnnnnnnn punye :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*keyna:

dijamin beshhh :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cdot:

WAKAKAKAKAKA.

reanna pom stim gak. AHAHAHHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hani:

memang pachik tu nyanyi ngan gaya tabulehbelah. AHAHHAHAAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*FIT:

kat perlis xda panggung gak ke ?

shian.

same ngan kelate ni ha :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*prof:

ayat die memang sewel kan ? nganganganga :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*orang lidi:

wa pom gurau :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ery:

konpem ini punya celita lu tak kuciwa babe :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*arieza:

AHAHAHAH.

p tengok p :))


bawak tisu sekali lap air mata :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*o:

t sempat p lah tengok :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*salwa:

xxpe. t download je tak pom tengok DVD.

:))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nasir:

yaaaaaaaaaah. k0men2 kat sini semua membina.

ahaks.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lieya:

p rr tengok kat jitra mall.

ajak si rama2 sekali eheh.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*dak wan:

AHAHHAHA.

nak mamti ? kehkehkeh.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

a'ah sangat setuju :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wallpaper:

nak tengok sekali lagiks pom ON je. HEHEHE.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*shahrin:

papadom emosi sket tapi tatap beshhh.

adnan sempit lawakingkong :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ayie:

kau guling ayie ?

AHAHAHAHAHAH.


sakit belakang tak ? MIAHAHAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zack:

hamboih puji2 nih suh belanja tiket wayang ka ZZ ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mai:

adushhhh mai download tak ghase kehangatannya lak :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anie:

OD beshhh tak ?

a'ah p tengok. sure meletopp kebab00m !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ladies:

a'ah beshh kan ? EHEHE.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*touya:

apakah ?

kau ni memang gelojoh.

AHAHAHAHHA.

Fyzal said...

the manchester cursor attract me 1st after the page loaded :D

rizputra7 said...

ramai kata best..kena tengok nie..

alynna said...

heheh...t0l2 adnan sempit mmg besh...akk asl akk x g jerk kaco daun psngn kpl tuh..hukhuk...buat2 nyibok ke...hekhek...

alynna said...

heheh...t0l2 adnan sempit mmg besh...akk asl akk x g jerk kaco daun psngn kpl tuh..hukhuk...buat2 nyibok ke...hekhek...

Kak anie said...

Lolly...Old Dogs pun besh...akak ketawa sampai kluar airmata...tau2 lah John Travolta tu kalau jadi pelawak...kelako...

arrizz said...

waa tgk tak ajak ek..kekeke..
tak tgk g citer ne..nnt ada mse nak gak p tgk..mmg rmai yg kte mvi ne besh..

full of love,keyna said...

i dah tengok.HOHO

P/S PENANGAN DARI YOU LA NIH :)

kina only said...

mmg besttt sgt2 cite tu!!
kamu comelll lah!! ;D

eyes143.. said...

waaaa... i tak tgok lg la citer neh..

kempunan da neh..

Anonymous said...

Is Yeti Real?
http://www.is-bigfoot-real.com/