* cinta berputik di GENTING HIGHLANDS *

maaf hanya gambar ini yg paling cun makanya sila terima dengan redha hik hik hik. aii pun terpasrah gak ni ha tetibe je ghase nak salahkan jurukamera pasal gambar gadis cun dah jadi tak cun sekarang. ke aku yg tak cun MIAHAHAHA.


semalam buat pertama kalinya aku pergi GENTING HIGHLANDS. sila take note buat pertama kalinya oke? terasa aku sangat kolot disitu hoyeah hoyeah. memang heppy giler ghase2 nak lempang je sekor2 monyet kat UM ni MIAHAHAHA sebab terlalu excited kan. sampaikan aku main semua permainan kat situ tak kiralah game pusing2 dalam cawan tu hinggalah game kepala di bawah jantung di atas. memang fun gila gila gila gila gila gila. *oke sekarang sila kira berapa perkataan gila disitu saper betul dapat 10 markah. lalalala. dan yg penting aku bukan penakut sekarang kalau dulu jangan harap aii nak main game2 nyawa dihujung rambut camni tak kuasa maks. so ada saper2 berani nak buli aii lagi? *angkat kening.

teruja punya pasal sampaikan aku siap mimpi main rollercoster kat genting time tido semalam lalalala. tapi mimpi tu ngeri nyah huhuhu sampaikan malu aku nak citer kat sini. nak citer ke tak nak eh? *emh sempat lagi pikir apakah? camni mase aku main rolercoster pastu jerit2 tak hingat dunialah kan konon2 takutlah sangat padahal jerit nak tunjuk gediks je hik hik hik. pastu time syok2 jerit kan tetibe GIGI DEPAN AKU JATUH wakakakaka terus terjaga dari tido huhuhu so scary oke? pastu bangun2 terus pegang gigi tapi tak puas hati jugak kot2 deria sentuhan aku menipu kan. then cepat2 bangun dari katil suluh gigi kat cermin. oh oke nasib baik gigi aku masih cukup pastu sambung tido balik. apakah? hei tak suka betul mimpi camni terasa nak sumpah syaitan jadi jin je huhuhu!

pastu nak citer ape lagi eh? oh ya kat genting semalam aku terjumpa klon FAHRIN AHMAD. *si fahrin lagi hei menyampas aku. dah menyampah ke? okelah aku tak nak citer lah kat korang biar aku simpan je dalam memori aku ni ha. *tetibe. meh lempang meh. takdalah aku nak cakap aku sempat bergambar dgn klon fahrin tu. tak dapat fahrin klon dia pun jadiklah kan MIAHAHAHAHA. pastu aku dapat ke tak eh nombor henfon dia? cuba teka. lalalalala.


nak tengok gambar lain ke? meh nak tunjuk 1 lagi.


motif gambar? saje nak cakap aku berjaya membawa masuk kamera kat tempat snow ni MIAHAHAHA terasa keji seketika. ni ambik gambar pun sorok2 oke sebab orang yg jaga tempat ni asyik jeling2 aku je cam tahu2 aku bawa masuk kamera terlarang. cishhh mencik aii! ambik gambar sorok2 pun 10 keping jugak sempat capture kat tempat ni lalalalalala. oke bye.


p/s: dengar2 citer MANCHESTER UNITED menang semalam. betul ke? KEHKEHKEH.


salam sayang,



117 FAHRIN AHMAD:

Tendou Sani said...

ni yg wat aku rasa cam nak terima ja ajakn kawan2 g genting highland raya cina ni...nak g xnak, nak g xnak, nak g xnak, nak g xnak, nak g xnak~~~
hah, baper nak aku sebut td...kira2 miss lolly kira...klu lolly leh kira kompem aku pg genting! ekeke

ELYANA YAZMIN =) said...

hahha miss lolly! ki3x..sokong man U kerh! cessss~ hak3x~
ye lah man u mng smlm.ececeyhh.gumbire la tu..ki3x..chelsea chayok! hak3x~

enyheartsdiamond said...

p ngn fahrin ahmad ka?hehehehe :D

eD's photography said...

wah..bestnye..hehehe....men salji...roller coaster..space shot..waaaa

black_mel said...

bestnya pegi genting...x penah smpai lagi nie..


yes2,,,,m,u menang 3-1...mcm biasa..rooney score...gogogogo..

maisyara Pot! Pot! said...

lame gile tk melepak kt genting.. haish.. g tk ajak seyh..

Faarihin said...

wah.. bestnyer dah pergi.. saya lagi lah tak pernah jejak lagi pun.. hohoho.. (^__^)

Ah Fatt said...

gila ah mimpi
ada petanda nak hilang gigi tu

oranglidi said...

x
















a













j













a











k

deusXmachina® said...

sudah berkurun tak genting
lama tol tak main jackpot kat sana
erk888

m.u sememangnya hebAT!!!!!!!!!!!!!!!!!
gLORY gLORY MAN united!!!!!!!!

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga...hehehe

sI tEDI said...

erhMm
gigi patah ada petanda tak baik!

zool said...

OO,.. gi genting ye...
amik gambar sorok2 ye..

masa gi genting dulu layan yg naik tinggi2 lepas tu turun lelaju.. apa nama bende tu ntah.. syok woo..
tapi waktu pegi tu sejuk gile.. tak tahan..

p/s :- eleh kerek la tu MU menang.. ala Fabregas sakit perut pagi tu boleh lah... huhuhhuhu

lieya orange M.I. said...

...naik space shot tak lolly...=D

Wanie-san said...

benci ko!!
majuk!
xnak kwn ko!
boikot ko!
b
y
e

c
i
s
k
e
k

b
t
l

t
e
n
s
i
o
n

n
g
a
n

k
o
!
!
!
!

ShaneRohaizad said...

terasa sedikit cemburu kerana masa kat genting hari tu tak dapat masuk dekat rumah yang ada salji tu.!!dan tak dapat jumpa klon farhin!!

HIZAMI said...

ahha.
baru gak gi genting hari tu.
hehe.
bez x?

NICK IRFAN said...

ape2 pun roller coster sy xpnh naik lagi bukan takut tapi gayat hehehehehee mmg ngeri la gigi tercabut? tp klu mimpi gigi tercabut petanda tak baik tu tp x thu la jgn pcya sgt...

touyakaruma said...

Eiiii gi genting tak ajak .. MENCI !

nabil said...

xajak...heheheh

en.alierostam said...

uiyooo
cam kt oversea....haha

sebelas said...

kena tinggal,,takder org ajak saye..sob sob sob

FarhanaDr said...

Wlpn ko takde gigi, budi tetap cayang ko ketat2.. Hehehehe.. ;p

miss zeila said...

sis...tak ajak pon p genting...
shaye pom tak penah g ag ni...huhuhu

Abg Din said...

camrn hgland, ada pnh pg?...

perempuan ITU said...

Wakaka.Siot je lolly ni bawak kemera.

kawie2020 said...

gi genting x ajak pon? hehehhehehehe

* mEsSy * said...

nape ta ajak fahrin g skali.. xpown messy ker.. ngeh3..

:)

psychopath said...

fahrin x suke gadis g genting.
tempat byk maksiat kate nye...
saye bgtaw dye yeh?

Akmar Anuar said...

kau!

aku gelak time ko cte mimpi ko and GIGI DEPAN KAU TERCABUT!

MUAHAHAHHA..gelak glerr babeng aku mek!! ko mmg la suke wat aku gelak..haha...

weh, aku rase aku tak pernah jejak genting ah...so, kesian la kat aku ni...ngeh ngeh..

lolly, rindu ko! jgn ko verangan nak dpt fahrin tu! eh jap, ko lawa leh la amek die..hehe :P

ciK LyndaWawa igUana said...

kiranyasaya lg kolot la..tak pernah pegi genting..waa.waa..sedih.

izzad b* said...

hahaha
mcm best!teruja nak g nanti!
btw saje melawat, nice blog!

joegrimjow said...

nanti kite p sama2 ek
ahaksss

saya
cik lolly
n fahrin ahmad

kekeke

Legasi Piston Pecah said...

pi genting ek...sejoook gila kan...

Hazzy Ishak said...

bosan dah g genting...ada tempat lain yang best tak.hiks

chugie said...

huhu..syoknye die g GH.. dh lama gak saya tak terjah GH ni.

-aTie- said...

lame x g sane...

-->>yup..tenkiu sis..sedag berusaha ;)

Khaizarien Blog @ atie

f i d o z |graphs| said...

alaaa.
tak kisahlah.
awak takde gigi langsung pun saya tetap setia untuk awak sahaja.
xD

ezany said...

masa g genting hari tu xmsk pun dunia salji.. sbb nmpk cam biasa jer.. msk ripley's lg besh.. hehe..

cik EPAL said...

tak minat bola..tak tahu siapa la yang nak menang :D

wallpaper said...

pakai gigi depan palsu ke..hikhikhik..

nurayunni said...

beznyer...

saypOOL rafhtello said...

man u mmg terbaikk...

nmmy84 said...

meh2 nak lempang skarang.haha.memang permainan tu ngeri2 belaka kan?nasib baik fahrin ahmad takde kat genting kalau tidak...hihihi..

10 keping amik gambar kat tempat terlarang?wah2 ini kalau orang tempat tu bace blog u sure kantoi.lalalala.hihi

Faarihin said...

hari ini tercite pasal fahrin lagi.. hahaha.. jangan marah ye awek fahrin.. huhuhu.. =P

KaorU IchibaNa said...

beshnya!!

visit u back

dearist anys said...

besh ouh g gentink.
nk pg gak. huhu.

haha.

arrizz said...

wah besntnye ko lolly..manu ko jgn rsu..team kte msti menang pnye,hehe..

Aus said...

kau x ajak aku lolly..
ahaha..

SuRayA^i. said...

sy x penah g genting lg!! \o/
T__T
apsl kamu ley mnyampah ngan klon fahrin lak nh..pttnye truje isk

MaRLiF said...

Nice blogging......

Best Of Me 321 said...

sukenye tgk budak bijik mata besar ni, hehehe muuuuuaahhhh :D

Chak! said...

kata org tua-tua, mimpi tercabut gigi tanda orang yang rapat ngan kita akn meninggal. kesahihan tu tak tau...tp akak secara kebetulan saja termimpi hilang gigi dan abah akak pergi keesokkannya...kebetulan saja. so jgn caya

zamdotcom said...

seronoknya masuk dlm rumah salji ^^ berapa ringgit tu?

p/s: lepas gian rasa sejuk kat Bukit Cahaya

Faarihin said...

hahaha.. saja nak nyakat cik lolly.. tak naklah delete.. nak gak tumpang glemer.. hahaha.. cool2.. jangan marah2 deh.. hohoho.. =P

oranglidi said...

jawappp!!

































la









































komen ni







































mek oii!

Milofloat said...

wahh!!!x leh jd ni....br jer plan nak g sabtu ni...tp lolly dah g dulu...x ajak pon yerr...... tgu la pasni milofloat lak nak g enjoy.. hehehehe

kisu said...

dengkinyoooooooooo!!!! tak adil tak adil!!!!!!!!

miss lolly said...

*tendou:

5 kaliiiiiiiiiiiiii !


yeay! skng kamoo p genting pay ! :-)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*elyana:

chelsia?

goo outttttttttttt ! MIAHAHAHAH. g0 MU gelory2 !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eny:

a'ah. ajat nak pegi ngan die. tapi die ada shooting laks. weksss :))))) so terpaksa p ngan kawan lalalalal :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ed:

haa kalau camtu pegi la genting mainnnnnnnnnn. ngeee :L

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mel:

ish cepat p genting pastu p pening kat sana. MUHEHEHE.


yezzaaaaaaaaaa ! MU gelory gelory.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mai:

umpp bukan tama0 ajak tapi tiket yillek agagag :-)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faarihin:

kat sana kalau yg tak gayat je boleh pergi. kalau gayat sila duduk tepi dinding MIAHAHAHAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ah fatt:

tu rr 0rang kata kalau mimpi patah gg. ada orang $%^&*( huhuhu ! takley prcaya ngat :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*orang lidi:

aish000 bukan tama0 ajak maaaa. tapi lu kan dah pergi. MUAHAHAHAHA

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*deus:

owh ya.

MAN U MMG HEBAT KEBAB000M :-)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hans:

its 0ke. dah vote :)))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*tedi:

haippp tapi taley percaya sanagt tau !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zool:

MIAHAHAHAH gambar s0rok2 rr ngeee dah tak bawa masok ngat pastu nak amek gambo kne bayar huhuhuhu tsk betul :P

yg tu l0lly tak main sbb game tu xbukak. r0sak kot agagaga.

sila terima kenyataan bahawa MU hebat !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lieya:

SS tu yg ane eh lieya ? l0lly pakat hentam je. MIAHAHAHAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wanie:

ko piyed ke wanie oit ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*shane:

ahaks. umah salji tu xda pe pe pun. sejuk je ngee.

l0lly saje mas0k sbb nak ghase salji buatan tu camane . ngeeew~


n klon fahrin tu no comment boelh ? ahahahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hizami:

beshhh rr sebab festime pergi :-)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nick:

a'ah yg gayat baik tak yah naik t pitam saper sussas? KEKEHKEH.

emm tak yah nak pecaya ngat :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*touya:

tu rr tak sempat nak anta kad nak ajat . MIAHAHAHHAHA

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sebelas:

ngeeeeee. jgn rr marak encik cecema. hihi :-)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nabil:

*erk perlu ke ajak lalallaal :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*alie:

KAHKAHKAH obersea rr sgt kan. padahal langkah tasik je allalalala :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

apakah fana ?


pangggggggggggggg jugak !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zeila:

aish000 jgn salahkan sis. salahkan pakwe kam00. mUAHAHAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*abg din:

kaki camer0n je penah g. ngeeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*perempuan itu:

MIAHAHAHAHAH sekali sekala buat jahat kan yang :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kawie:

t iter p gamai2 eh ? ngee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*messy:

ada ape ngan messy ?

kalau fahrin leyh rr dipertimbangkan lagi. WAKAKAKAKAKAK~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*psycopath:

weh weh ni fahrin yg beriya2 suh l0l p taw ! so ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*akmar:

tu rr k0 pom dah makin hilang skng ni kama s0bs0bs0b :((

ape pun tahniah l0lly wat kama gelak. MUAHAHAHAHHAAHA

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wawa:

aish0000 t honeymun kat sana eh ? KEHKEHKEH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*izzad:

sangat beshh. nak amek gambo banyak tempat2 menarik kat sana :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

kita dua dah rr j0e nape nak ajak fahrin lak ? *tetibe*

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*legasi:

tak rr sejuk pom. l0lly pakai baju nipis je MUAHAHAHAHA

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*HAZZY:

wah ayat !!!! MUAHAHAHHAHA

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*chugie:

tape rr sekurang2nya dah penah pegi kan ? MUHEHEHEH. t ada mase pegi rr sana :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*atie:

t leyh g ngan br0 kan kan ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*fidoz:

ayat tabuleyhbelah MIAHAHAHAHHAAHAH !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ezany:

ripley yg ane eh? GUGUGU.

tempat salji tu biasa je. kalau yg nak ghase obersea tiruan. leyh rr masok sana :=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*epaL:

habes kau minat ape ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wallpaper:

a'ah nape salah ke ? agagagag :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nurayunni:

beshhhhhhhhhh yang :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sayp00l:

opkozzzzzzzzzzzzzzz ! abselutly !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nmmy:

vavavvaavavvava. mmg ngeri tapi ntah nape l0lly terberani la. hik hik hik.

alaa fahrin p0m shamew kalau die pegi pom KEHKEHKEH.

syuhhhhhh sudah jgn bising2 haipppppp !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faarihin:

ye rr dimaafkan. len kali jgn guna nama fahrin ag tau ! awek fahrin tak soker wahh gitew~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kaoru:

beshh ! beshhh ! tengs dear !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anys:

p time oneymun eyh yang ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*arrizz:

KEHKEHKEH.

man u p0werrrrrrrr !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aus:

tak leyh g cecama. t aus ngorat2 kawan lolly ha t sapew yg jelesh ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*suraya:

mane ade menyampasss yang !

l0lly cakap mesti korang menyampas lolly asyik citew pasal fahrin je rr :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*marlif:

uhhh t0cey2 !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*BOM:

muasssssssssssssss gak ! buwerks agagag :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*chaki:

aishooo sampai begitu sekali ? huhuhu!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zam:

17 hingget je :P boleh rr lepas gian nak ghase obersea kan ?


bkit cahay atu kat ane eh ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faarihin:

tak marah p0m. shukew2 !! auwmmmmmmm !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*OL:

hik hik hik. kau macam tak taw lak style aku. KEHKEHKEH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*milofloat:

ahaks. bubbye l0lly ghase lu jgn jelesh :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kisu:

sabaw sabaw kisu t k0 tengok pic2 je la eh ?

MIAHAHAHAHAHAHAHAH. k

Aujinz said...

aik?..

sekarang tak leh bawak masuk kamera dalam snow world ker?????...

(..berzaman tak naik Genting...)