saya tak suka BLOGGER OTAI yg berlagak hebat !

aishoo tajuk entri boleh mengundang kontroversion. tapi ada aku kisah cak cak cak.

bukan ape sebenarnya aku agak geram bile terjumpa beloger2 otai yg terperasan dirinya dah cukup umphh! pastu senang2 je boleh mendownkan orang lain kan. ape kau ingat kau dah cukup popular ke? boleh jalan oke. tu belum jadi artis lagi dah ada sifat ketidaksedardirian. * ayat ape aku guna ni tapi korang tahu kan BM aku tak pernah B? MIAHAHAHA.

tadi aku buka rr satu belog ni. belog baru lagi pastu dia citer pasal personal dia hari ni makan ape dating dengan saper mandi berapa kali solat subuh tinggal ke tak pagi tadi camtulah kan agagaga tetibe ternampak komen annoyink gila babeng dari seorang beloger otai tapi bagus kau tak buat anonymous kalau tak kau lagi anniyonk tahap gila babeng hutan kau tahu tak.

*haa belog macamni pun ada ke? WTF*


hell oke orang camni. apa perasaan korang kalau korang tulis entri walaupun entri syok sendiri tetibe ada orang komen camtu? tak ke ba alif ngang tu. eh hello aku tahu lah belog kau cukup berinformasi pasal politik kau tulis pasal sejarah pun ada artis kena tangkap khalwat adukataruna semua tu pastu ape lagi eh pasal isu2 terkini semua cukup complete perfect 100 markah untuk kau tapi kau layak ke nak komen belog orang lain besh ke tak? kita buat belog masing2 ada tujuan oke bukan satu tujuan nak bagi informasi kat orang lain je. TOLONG JANGAN KOLOT BOLEH TAK? kalau kau tak suka kau boleh belah pastu silalah bergaul dengan beloger2 otai lain yg kau anggap sama taraf dengan kau tu huhuhu! *hei aku bebel ke ni? lalalala.


motif? aku tak paham kenapa kawan2 aku cakap si edwin ni hencem? *heh.


pastu nak cakap sikit tolonglah jangan SOMBONG dengan beloger bawahan yg takda motif cam kami ni. cam beloger otai yg berlagak tu kan dia hanya bersuka ria bergelak tawa dengan geng2 sama taraf dengan dia sajork. beloger2 lain tu dipandang separuh mata je camni *___" *betul ke smiley die camtu lantaklah nyah oi wakaka. camane aku tau? aku pun selalu ikut perkembangan belog dia jugak selama ni. oh ya belog dia memang beshhh kebaboom tapi sikap dia tu KEJI mat mat ah. meh booooo sama dia. so silalah bergaul dgn kami ye otai2 semua kami pun baik ape? *heh.

oh sorry aii tak nak cakap si beloger tu saper nanti boleh jadi kes aib pastu tetibe nak saman2 aii pulak oh tak sanggup oke? so sesiapa yg terasa tu aii nak MINTAK MAAF. aii tau aii tak layak buat entri camni maklumlah aii kan masih baby dalam dunia belog tapi aii memang tak tahan simpan lama2 takut bengkak pulak kan so baik aii luahkan je. dan diingatkan entri ini bukan utk semua beloger oke hanya yg berkenaan sajork so peace no war. mekasheh :-)


p/s: terima kasih kepada wachak yg sudi menghadiahkan banner shomeiii ini. Y________Y


salam sayang,

134 FAHRIN AHMAD:

sebelas said...

nice entry.........saya suke pandangan anda

oranglidi said...

ha? agak2 sapa la tu ya?


poyo je dia kan? tau la die pnye blog power. haktuihh!!!!!!!!




kan masing2 bebas nak cerita apa dalam blog. kan?







































wa





























memang bloger bawahan. sila chek profile wa. ehehhe

Aelfi said...

lollllyyy...kasi hentam jer sama itu otai.berlagak!huh~ >.<

en.alierostam said...

waaaaa
dengan ini saya melantik cik lolly sebagai menteri blogger
undi2,,....haha

fiza zasmi said...

nape abg edward kite ade kat cni...
hahahhaha~~

Tendou Sani said...

da jugak ke yg camtuh...ish3

Melz said...

kita duk bawah je kan lolly :|

hik² tengok jer dorang kat atas tuh

neway 7/2 the mines meh datang! tak

datang mel debik laju²

tujuhhariseminggu said...

huhhh, mendedeh darah ini membaca post ini... sukati la kan nak tulis pe... nak tulis pasal kuceng ke, nak tulis pasal apa2 ke???? huhh, apakahnamabelogittew???

farah cullen said...

yerps btul ke sis lolly,
sniri punya blog sniri punya hal la kan..hak3 ;P

sys lolly, edward cullen??..
my bf...lalalalala~!

miahahaha(tiru kak lolly)

zool said...

Ala bolayan je..
Kalau tak suka tak yah layan kan...
tak yah kritik2 org punya blog..

nasib baik saya bukan blogger otai itu..

joegrimjow said...

hoho
sape tu cik epal?

kadang2 nyampah gak baca blog tulis pasal peribadi sangat ni
tp
buat ape baca kan?
haha

so
xyah la baca
nak tgal komen buat pe

touyakaruma said...

No komen pasal nie ..... tapi sekurang-kurangnya dia bukan anonymous

Jard The Great said...

erkk.. sepa cik lolly? huhu.. sabar2...

LORD ZARA 札拉 said...

wah gitu~~

meletop lolly~

hehehe~

S Y A M I R A said...

wahh (:
sy suke edward tu jugakk (:

maisyara Pot! Pot! said...

otai ke mcm tu? what eva! jnji kite enjoy dgn berbloggin ni.. jgn nk blagak la.. mne taw blogger tu bwu nk blajar.. takan tup! tup! dh popular? hahaha.. sengal! ape2 pun tamo hidong tinggi yeah? mau jd pinocio ka..? ngee^^ peace! no war!

Anonymous said...

kalo x suke, tapayah layan jelah belog die..

kalo dilayan, buat tensen je

Wanita Itu said...

waaaa..kalu camtu belog wa lagi teruk arrr wa wa wa wa waaaa... :p

merahitujambu said...

sy penah kena cmtu..sbr je la..
cik lolly marah comel la..ehehe

mcjust.lol said...

taw xpe...blog masing2...suke aty la nk tulis papepon kn? =D

ShaneRohaizad said...

ini belog kita.link atas nama kita so suka hati lah nak tulis apa pun.tak kesah lah tentang diri ke tentang nenek umur 72 kahwin lagi ke hari ini hari apa ke suka hati lah kan!kan!ada juga org macam ini.bogkak,angkuk dan mangkuk!ish marah nie...

FarhanaDr said...

Belajar laa dari lolly.. Walau dh otai ttap best dn ting tong gak.. Layan pminat sama rata.. Aku cayang ko laa lolly.. Ngeeee.. ;)

nabil said...

sabor2 miss lolly...
bawa bertenang..
nanti miss lolly jgn jadi mcm bloggers otai tu ek...
senyum sikit... :)

kawie2020 said...

jgn la sombong wahai blogger otai tuh!!!!!

deusXmachina® said...

sape tu cik lolly
meh cni saya tampar die laju laju
erk888

AcanCapik said...

dah blog masingmasing, suka hati la nak tulis apa pu. kalau tanak baca sudah, toksah nak komen camtu, sian la orang tu baru nak berjinak-jinak. bagus la cik lolly nih, leh jadi menteri pembangunan blog. ngeeee...

HIZAMI said...

tahu takpe.
ahha.
tak ske blog berkonsepkn politik.
huhu.

~~@lyci@~~ said...

i likeeee ur entry..
yelah, sapelah nak pandang blogger bawahan cam kita ni ye dak hehe..

aNiS tHe BumbleBee said...

hihihi...sokong!! pernah terserempak dgn blogger yg agak otai...tp bajet glams mcm beyonce.ceh!

joegrimjow said...

jeles x fahrin ahmad?
hekhek

cik ian@aH Lian~ said...

nak berlagak
biar bertempat,
setakat otai blogger
takdo pekdahnya!

FaizalSulaiman said...

entry terbaek miss lollly!!!

congrats!

ezany said...

ala.. btau la sapeeeeeeeee..

khairolghani said...

biasa la tu..dia bajet dia hebat..wife aku pernah rasa down sebab kena hentam gitu..ntah pape..blog hak masing-masing..yang dia nak menyemak,lepas tu komen macam2 apehal?

S.y.U.R.a said...

ermmm....

eyes143.. said...

anin tasuke bertenggek kt blog yg mcm seyes jer..

naik muak plak..


psstt.. otai tuh mmg melampau.. cettt

ariff said...

biaselah. dah pernah jumpa gak blogger yang macam ni.

konon dah fikir hebat sangat.

Rye said...

agreed 101%! ;D

enyheartsdiamond said...

lolly-u dah kira otai la dear :)
tp u frenly :))
i respect u :)

xoxo ~

*pstttt-i x brapa suka baca blog yg asyik cerita pasal boyfren jaa..

MiSZuE said...

wohooo panas..

sape la agaknye ye,,,

haha

DaHLia said...

hati membuak2 nk link blogger yg baru kuar perut tu.. ^_^
(padahal nk tau blogger perasan otai tu sape)

*tapi kan,memang diorang ni perasan bagus jer.. padahal dulu memula merangkak, tulis gak bende2 gitu, saje xnak ngaku tu... (haha emo lak aku, mcm lah aku tau sapa)

xperlah, mls nk komen lebih, kang glemer laks seantero maya... klik proton laa dulu ^_^

black_mel said...

waaa.....miss loly reject...sob3....


xpe..kena reject pun nk komen jgk..sob3...x semestinya kita buat blog utk informasi jer...kan ader jgk kategori utk personal or meniaga or ape2...

xnk komen bnyk...masih bersedih direject..sob3..='(

Izz said...

nampak sgt blagak.
xnak komen lbey2 t kene gam.
huhu

Lilianna Mardiana said...

hadoi, blogger mcm tu pun ade ke? ish2..
biarlah lolly, in real life, org mcm tu sgt2 la loser. :)

HAZWAN17 said...

boikot je blogger bajet hebat camtu
mcm la power sangat...
sebok je dgn blog org laen ahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.adoiii
.sape la yg prasan otai tu
*muntah*

Haris Dot Com said...

hahaha seb baik aku hemsem klu x kompem aku tergolong dlm golongan tertuduh kan!!!!

Rara said...

blogger otai thp dewa skalipn,xbek la nk kondem2 org mcm tu..shrusnya bdk bru blaja dibmbing..bkn dijtohkn lg..heh,xptot btoi la..

Honey Bee said...

dl penah kena gak...tp tak approve kan comment blogger otai tu sbb tak der faedah dan akak ni jenis tak suka sgt dgr nasihat dr org yg tak btl2 kenal akak..
lgpun blog tpt kt luah perasaan wpun kadang2 mcm syok sendiri..so layan kan jerlah kan..huuuh

Wanie-san said...

fuyyoooo...
ni bilaa lolly mula meroyan..
terbitlah entry ini!
laalallaa

Afifee said...

Ye betol tu miss lolly..I setuju! Maybe dia hidup guna skema kowt macam sekma jawapan tuh..dalam hidup dia no enjoy no fun no heppy2.sbb tu la kowt..alaa dia otai hebat sekalipon bukan dapat hadiah ke apepon kan yg dia nk tunjuk2 otai tuh kan..hehe :D

Ichigo said...

tetiba lak kelu nak komen... terbaik lah dari ladang lolly.. teguran yang cukup bersahaja. psstt, Ichi hulur tinge "sape eh ?"

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

sabor2 cik lolly...

NICK IRFAN said...
This comment has been removed by the author.
NICK IRFAN said...

mula2 baca rsa sedih jgk TAPI!!! bila miss lolly kata blogger otai lega.. sebab sah bukan saya... sebab sy blogger bawahan jer... hehehehe

psychopath said...

sapelah yg busuk tuh. g buat fan page fb 'we hate blogger busuk'

SuRayA^i. said...

huh, blogger tu mmg otai ke prasan otai je?

* mEsSy * said...

yunk2.. buzz2 la i.. sape c otai motai tuh.. nak luku ckit.. kasik blurr.. ahakss.. seyes doh.. i nak tawu nih.. bub i tawu de sesetgah otai2 y kureng nih owez dot3 kat newbie2 cm i nih.. sob3..

kalu c dia tuh ta puas aty, plis okei.. wat la byk2 blog.. ko meroyan kat situ.. peesaal la nak judge2 nih.. mengong weehh..

:P

akyda said...

qda rasa cik loly nie pun dah kira otai aper...popular kat geng blogger...kalo nak dibandingkan ngn qda nie...hehehehe

Aus said...

ahahaha..
kau kuat mmebebel..
keke...
bgos2...
xyh bgtaw la sape...
kang jadi isu lak..
keke..

aNIe said...

Hmmm...macam2 pesen manusia ni kan?

Blog orang...orang punya pasallah nak tulis apa...sebab ada orang tulis blog sebagai diari hidup mereka...kalau tak suka baca...tinggalkan aje...jgnlah buat komen yang 'annoying' tu...

Legasi Piston Pecah said...

anda boleh dikategorikan otai..ramai peminat setia..

wachak said...

Firstly Tq miss lolly cause letak link blog wa kat kat nota kaki. wa menghargai nyer. luv u .. hehehe

Dak Wan said...

Hebat ke otai tu? Payah gak kan.....

azizan4444 said...

abaikan je la.yg penting kite epi..

x suke xyah msk blog dorang..xyah cr gaduh..

sbr ye org kg ku yg comel..bile nk blik t merh ni?kate nk blnaja artu..

Hazwan Hakim said...

sabo jer..biarkan si dia..

Hazzy Ishak said...

hoho
haduih, ada gak orang cenggini

Sharinginfoz said...

kot ya otai pun kenalah respect orang lain.. semuanya mula from the bottom kan....

Siapa Nak Promo Blog???

Bosan, Nak Buat Apa???

Seronok kan Tak ada Hutang???

Adya A. said...

apapun...nadia ske dengar bebelan lolly sbb semuanyer bertujuan menasihati....

jajarina said...

oh, ade ke yg mendownkn sesame blogger ni?? adeih~

NurShahFamily said...

hehehe suke ngan lolly hahahha...
ye lakan cam akak lak tujuan berblog pun cuma nak ank tahu perkembangan dia nanti ...

-aTie- said...

biaq pi dia. sis rase kan..xde la istilah blogger otao ke newbie ke ape ke. sbb reason wat blog kat sume org x same. so xpyh la nk kondem org sane sni. ingt blog nie tmpt nk letak isu2 pnas sume ke.kalo cam tu bek xyah kuar surat khabar, bia sume org bace kat blog je....

org tu nk tulis hal ape kat blog die, bia la..kalo nk tegur pun kene care yg membina. bukn nk musnahkan semangat org...dunia blog kita nie kecik je... rase better tulis hal sendiri dr tulis hal2 ngart yg blum tentu betul nye...huhu

juz pndangan peribadi sis je

-->>hehehe kdg2 xmimpi pun x syok sbb rase cam xtido je...hehehe pling x suke kalo mimpi ngeri

Khaizarien @ atie Blog

mancai said...

salam singgah,
huhuhu dalam blogger bagi aku tak ada istilah ko newbie atau ko otai... elok sama2 bangun dan tak menjatuhkan org lain... kalau dah tahap menyaman tu... nak tunjuk belang jek tu...huhuhu...

ChiLaBaey's said...

Padulik itu olang, blog kita, kita punya sukalahkan.... :)

y@n@ M!B said...

erk..kejamnya org itu..mtk2 yg berkenaan bc blog miss lolly ni yeh..huhu~

hanie said...

pehh..org cenggitu mmg perasan thp dewa..
mungkin dia bajet dia top sgt..

haihh..

AtieAbid said...

mmg poyos la org mcm tu..kite wat blog saje suka2..xde motif nak kasi baca 1 dunia pun..kalo dah masuk x suka tu, blah jelah..nak simpan jejak tp kalo jejak cam ba alif ba ya tuu baik x payah kan..huhu ade jugak org mcm tu kat dunia nie...huhu...

Shafie said...

masih baby?
ptt la comel kn..hehe.
sy puji ni..nk hrp balasan.haha.gurau je.sy sje gedik2 :P

terus berblog asl kita happy n dlm masa jgk tak sakit kn ati sesapa kn :)

pape pon awk tetap cumel.
hrp hati sama cumel jgk.hehe

arrizz said...

baik pnye komen..kasitau laa nme blogger otai tue..tak kne saman nye..

ezzati said...

haha..kadang2 i update cam update fb..lagi teruk blog i..haha..ala..mmg x ptt pun nk judge blog org..lantak la tuan punye diri kan..Suke baca..x suke blah kan..suke follow..x suke..xyah follow..simple method..hehe

Nice entry ni :)

saypOOL rafhtello said...

mmg kontrovesi...
xsuka boleh blah la kan..

btw edward pandang mcm gay..hahaha

Ms.Independant said...

kurang aja la org camni...
mcm bgs sgt!

farenova said...

hiii jahatnya org tu, macam bagus sgt..menciiiiiiiiiiiiiiiiiii

atreyu strange said...

Blogger perasan best mcm ni patut diberi sepatah dua kata seperti,

"LU TAK SUKA, LU KELUAR"

Heh.

Kyuubi_85 said...

sapa la otai tu ya... kalau dah tk suka baca, buat pa nak stay kan.. blah la.. ni nak bagi komen pun nak bagi down org je... angkuh sgt... dia tak pnh ada kat bawah ke tu...

aku terasa sgt... aku ni msh baru sgt wei...

cik EPAL said...

bahahaha....siapakah si otai itu??? nasib baik saya bukan otai...chill cik lolly pop :D

cik EPAL said...

asal joegrimjow sebut nama aku pulak ni??? :D

perempuan ITU said...

Malas nak komen panjang sebab ramai dah komen.

Miahaha.sepak sebijik.haiyak dush dush

Best Of Me 321 said...

otai ke tak otai ke, yang penting lolly tetap di hati i, kan dear? :D

Faarihin said...

tajuk memang bestlah lolly.. betul lah.. kadang2 yang otai2 ni slalu bajet dia orang bagus.. huh..

blog masing2 suka atilah nak buat apakan.. cam nak gosip2 ngan fahrin ke.. hahaha.. =P

cybernetic88 said...

huh. haha. aku xkn cik adik manis? =P

Pisyek said...

haha... ade gak eh org ckp cmtu???

1st time dgr nih....

xpe, nnt skuad Pisyek akan terjah mereka!!!

dan jgn biarkan mereka bikin PANAS dlm dunia pem-blog-an...

hehe... =P

MrDzy said...

haha..nak tergelok pun ada baca post nie..hehe..GOOD OPINION! go girl! hehe~

NiNa' said...

sukati org tula nak post entry ape..

sape otai sangat tu..ish ish ish

noor afzan said...

haaa.
sayapun blogger hingusan gak..
sape la otai tuh ek..?

dearist anys said...

ouh ade gk org cmni eyh..
aish2.

miss zeila said...

euwww,,,
gile berlagak itu org!!!!

syue said...

yess, setuju :D
miss lolly yg hot ni tkde pn feel mcm org tu. okey je..

*ehem ehem, msok court? cewahh, nk ikot mcm mr. fahrin tu je tauu ;))

KaorU IchibaNa said...

rilek2..

redrum said...

brave post..new blogger must support this post..i new..he

Framestone said...

adakah bro blogger otai he...23x

BroFramestone Blog

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

siapa yang dimaksudkan ni...

Redbloodsnow said...

Yup babe!!! zie pun x suke ngan blogger otai yg sombong x friendly. ingat² la ckit kan. if x kerana blogger bwhn selaku jd loyal reader, xde nyer engkai ON TOP kan cik lolly kan...


serious, zie anti blogger sombong n berlagak bagus.

kodok hijau the ghost writer said...
This comment has been removed by the author.
kodok hijau the ghost writer said...

aku tak nak sokong..sebab sokong bleh membawa rebah.

aku cuma nak jadi akar tunjang..berdiri teguh bersama lolly

mr.syazwan said...

ermmmm sapa la tuh erk

yg penting bukan kanda wan kan kan

fanadz said...

huhu.sapekah itu?sian si tuan pny belog..suke atila nak tulis ape pon kat blog kan..asik tulis psl politik pon nnt org busan jgk.huhu.

muS said...

erm setuju sngt kan...
kelas entri u nie cik lolly...
kalau dah rase otai, x payah la bace newbie punye ka.. kelas uols!!

FaTiN said...

tabik sama miss lolly! entry ni sangat berani. kepada pemilik blog berkenaan tak baik okeh buat macam tu. tu kan, blog dia, suka hati dia la nak tulis ape. kalo tak suka xyah la baca. tekan aje pangkah. sonang kan?


*tengah tensi ada org saiko asyik duk paksa follow blog dia*

farhana ghafar said...

yep3x..hana juga suka entry lolly yang ini. ada tu dulu friendly je. now, macam dah sombong sikit. tak pandang dah bawah2 ni. huhu. alah.lolly, pada lolly edward tu x encem ke. kita baru je buat entry sal dia. CIO...:)

aLia ♪♪ said...

stuju jgk dgn miss lolly ;)

ZIANA ♥ FARREL said...

saya pn xsuke..like good je kan...

SyaffeQ said...

itula psal, bila diri dh trase tinggi, yg bawahan ni di anggap ingusan..bukan kate nk jdi pebimbing ke ape ke..ni tak..keje nak down orang jer..

kalo nk tegor pon,bgi la teguran yg membina..tnjukkn dedikasi..brulah adik2 bawah berminat nk mendalami blogging..

title "otai" tu bukan leh bawa pegi mne2 pon..bukenya kalo nk kahwin,tnjuk title otai pastu lulus kawin,..

entri kali ni mmg bgi pluang kpda sya utk shoot kpada sesape yg suka down kn orang,salute utk Lolly sbb beliau berani!

ape2 pon..puak yang bajet terbaek ni,bole jalan dulu k..

Lekir said...

itulah ragam manusia.. kadang-kadang terlupa kot dia sedang diuji...

uNIqIKA said...

adik lg baby dari 'kak' miss lolly dlm dnia blog nih!!
stju nga n3 ni
ececeh... mcm dh ada pgalaman kna ktuk plak.
pe2 pon adward hensem krn beliau sgt hensem...

UXOP said...

ahhh..apasal wajah robert pattison tu sama mcm abg uxop ni,adakah shaye bermimipi di dinihari atau ghorib hari..muahaahaa...ok ke tak dgn blogger ini yg berlagak cam pontianak otai..ahahha

SengsarA_DeritA said...

Btul2 :p tu,sy tulis blog tuk diri cndiri jew :p

ps: nk jd f0l0wer awk,tp. .c0m rosak. .ni gne hset je,x leh nk add :c eMmMm. .tq :)

Cik Emi said...

sapa tuh? anyway.. bley tahan gak la entry ni.. ehehe

avid gunner said...

kalau ko jadi wakil rakyat untuk parlimen bloggers, aku undi ko punya

saya_arief said...

mari kita tubuhkan blogger underground punyer club..
haha..

izzat said...

ini komen 1st di blog ni..hoho..
apa2 pun, saya setuju dengan apa yang ditulis disini.

definisi blog ni luas dan bukan terhad kearah menyampaikan maklumat sahaja.

namun, kadang2 ada juga menyamar cuba bagi komen guna alamat blog orang lain. kalau begitu, sila tengok bagaimana blog beliau itu, dan bagaimana komen2 dia dalam blog die. kalau nampak sebaliknya, kemungkinan besar ada seseorang yang menyamar guna alamat blog beliau. benda camni x ley kawal, bila dah glamer, ada orang tak suka. apa2 pun, selamat maju jaya dengan blog anda. :)

sugar2 kapas strawberry said...

wow..ad gak ye cm 2 ek..
mo follow miss lolly...
hik2..
meh follow sy blik?can?or cannot?
(muka shy2 kuceng ni)

fndrocka said...

aku lebih suka baca belog2 tak otai..sebab jujur,merendah diri...tak berlagak..

belog cik lolly ni pun macam belog otai gak sebenarnya...tp insyaAllah tak berlagak heh-bat

sugar2 kapas strawberry said...

wow..trsentap bila miss lolly jenguk page sy..hahahaha
btw sy follow miss lolly ;)
do follow me back..
tq..
sy masih newbie..
klu slh tlg tunjukkn..
inche shafiq ckp miss lolly org tmerah??yeke??

farwalis said...

sape tu? teehehe. tolong bagitau

Hajib said...

kalau la aku tau sape blogger tu kan besh... kekeke...

paan said...

ko pun dah leh masuk kategori blogger otai..bagi aku la seseorang tue , leh masuk kategori otai bila dia berjaya tarik ramai pelancong , dan meransang pelancongnya untuk memberikan respon bagi setiap artikel beliau..mcam ko....

~ ReD ~ said...

apa kes laaa blogger otai yang x sedar diri tuh??? poyo gila!!!

Khairul said...

Salam.. First sekali, saya nak katakan yang saya setuju pasal Edwin tu... hehehe

Second... dah otai pon camtu ke? hehehe tambah minyak tanah skit.

TK

Azizi Zulkefli said...

Patut yg otai tlg yg baru

encik misteri said...

setuju yg amat. yg otai tu mase budak2 dulu pon bukannye otai pon. same2 lah kite membantu warga blogger.

Nur Aqilah said...

tau xper.. mlampau2 nyer
huhu mne bleh cm 2
spttnyer bg la kata2 smngt ker
bkn nyer g down kn org.. huhu
mmng xptt

:)

sy pn bdk bru blja
ader slh tlg tnjukkn

Pert Doherty said...

aku penah kena sound gak.. tp org yg sound tu xbrani kasi link.. dia sound kt shoutbox je.. haha.. dia sound pasal bahasa aku..

tp perbuatan dia agak menunjukkan dia kecut telur.. hahaa

Miss Fireflies said...

memang sangat bodoh kot org bg comment cm tu.hampeh tak hengat!