1k? tengs my FOLLOWERS !

bangun pagi2 terasa nak mengamuk. apasal? nak gosok gigi takda air nak basuh muka harammm air setitik pun takde cish cish cish. hei tak suka betullah camane wajah aku nak berseri cam rozita che wan camni? bangun pagi2 tak dapat cuci muka. hell betullah.

pastu mesej2 kawan tanya *dah mandi ke?* pastu diorang jawab *kami kat kelas ni* so kesimpulannya diorang mandi ke tak pergi kelas ni? MIAHAHAHAHA. opsyy syuhhh sudah diam2 semua jangan bagitahu kawan2 aku terngumpat kat sini oke? lalalala.

buat pengetahuan korang UM mengalami krisis air sekarang ni. makanya aku dah tak larat dah nak pergi kutip air kat merata tempat ni ha. pastu tak larat dah nak jimat2 air mandi pun cam tak mandi je ni huhuhuhu! dengar2 kata krisis air selama 10 hari. ohhhh camane tu? makanya terasa nak ponteng kelas selama 10 hari dengan alasan takda air takleh mandi nak pergi kelas. wakakakaka keji gila.

habis2 bebel buka laptop pastu buka belog. pastu omaigod! omaigod!

folower dah lebih 1k?


fuhhhh hilang segala bebel2 tadi. tetibe rasa hilang semangat nak pergi mandi MIAHAHAHAHA. konon2 tak mandi pun takpe kot lalalala.

terima kasih korang kerana sudi menjadi follower belog yg takda motif ni. meh nak cium sikit muas muas. so apa yg korang dapat dari belog ni? informasi? belog aku memang berinformasi pun semua orang tahu kot MUAHAHA waklu!

apa yg korang rasa bila baca belog aku eh? suka? meluat? menyampas? terasa nak kutuk? atau poyo je? *heh aku memang poyo pun aii memang sedar diri bab2 ni agagaga. seronok dengar aku bebel? ke suka tengok bahasa melayu yg merapu dalam belog ni? tapi korang tahu kan bahasa melayu aku tak pernah B? lalalala.




sebenarnya kan aku pelik KENAPA KORANG FOLLOW BELOG NI? tapi ape2 pun terima kasih kepada yg tak jemu2 buka belog hampeh ni bagi komen2 semua tu korang buat diriku begitu berharga. *berangan jadi model jap sambil senyum2 camni Y__________Y. terima kasih jugak kat korang yg tak kisah follow belog aku walaupun aku tak follow belog korang balik.


TERIMA KASIH SEKALI LAGI. I LOVE U ALL.
MUAS MUAS




p/s: hei korang jangan cakap aku tak mandi tau! aku panggggg sorang2 nanti. hik hik hik.


salam sayang,

98 FAHRIN AHMAD:

maisyara Pot! Pot! said...

abis jd dk busuk jap coz tade air.. hahaha.. pkai perfume bebanyak.. :P

en.alierostam said...

saya pun pelik kenapa follow blog nie.......kene pukau kot..hahaha
bomoh lolly.....

Melz said...

sebab Lolly kan cute! miahhaha

isha said...

entah la ade sumthing yg menarik tuk jd follwer
mcm magnet la pulok

mcjust.lol said...

ntah la! tibe2 trase nk follow belog nih! ahahaha~ =D

Jard The Great said...

aku juga penyumbang.. ehehe

Dak Wan® said...

Congrats.... teman cuma lagi 700 jewr nak cukup seribu. Muhahaha.

sI tEDI said...

ramai dah follower dia.. tahniah!

Tendou Sani said...

first time bca miss lolly gelak MUAHAHA... ^_~

akyda said...

ala....cuba jer register...follower dah lebih seribu tu tak kan ta lepas kot...lainla qda...follower baru sekankang kera..trafiic apa tah lagi...

f i d o z |graphs| said...

i love u too!
xD

Sharinginfoz said...

tahniah ramainya... keep it up.. saya baru +- 200

Siapa Nak Promo Blog???

Anda Penyelesai atau Pembawa Masalah??

Apakah Mimpi Terbaik?????

ctnsarah said...

ehh...kiter pun terfollow ke?? ehhh...apekah ini?? ehhh... haha... mandi3! mushuk! alamak ada org nak lempang... lari jauh2! dig dig dig!

farhana ghafar said...

yerrr..sebab lolly kan sangat cantek. :) lolly lolly..tak paham lah lolly komen ape tu. huhu tak faham maksud lolly..sorry, saya ni kategori sengal2 buah juga.. ohohoho

merahjamboo said...

u're welkem..heheheh

xoxo
pja

fndrocka said...

banyak gambar2 comel kat sini..tu disukai rmai.tgk mcm belog aku..sikit je org folow..tu pun nasib aku ada bubuh pic makwe2 sikit.huhu

deusXmachina® said...

eiiiiiiiiiii busuknya
erk888

ariff said...

wah. hebat!!
banyak peminat/secret admirer/stalker ;)

apa2 pun congratz!!

Sarah Zulkefli said...

ukm pn xde air gak...adoyai

Amir said...

hebatlah cik lolly.. :-)

aduka said...

aku la org yg ke 1000 itu..

bangga.. bangga..

kembang idong..

:8) *sniff..sniff..*

Helas(^o^)\m/ said...

salam ziarah.. wei aku suka MU punya mouse poiter.. MU!!..

ow ya.. salam ziarah.. haha satu lagi.. minyak wangi jgn tebal sangat lau p Kuliah.. kantoi xda mandi nanti hehe

enyheartsdiamond said...

i folo u sbb u keep my blog alive :D

y@n@ M!B said...

congratz2..suke singgah cni sbb penulis dia cun ouh..weewiitt! ;p
penulisan sempoi..i loike! =)

joegrimjow said...

wawah
welcome to the club
;-)

cepat ek naik
ajo skit camne buat
huhu


cik lolly
da tengok video saye 'akad nikah?'
hikhik

merahitujambu said...

jeles ni.byknyee peminat cik lolly..bluetooth ckit cik lolly..huk..

ShaneRohaizad said...

wah best nye kak lolly ada follower ramai.harap2 satu hari blog shane akan di follow ramai.taniah taniah ya!!!

♥CIK SHA♥ said...

sebab cik lolly kan comey momey..hik3..sbb tu ramai nk 4low...

"i will 4 low u..."

macam toyol kuning DG suke nyanyi2 tuh..


ngahaha...

p/s:1st time tgk page cik lolly trus rsa nk 4low..saya ntah 4lower yg ke bape ratus ntah..x ingt lak..kui3..

DaHLia said...

congrates!!!!

SuRayA^i. said...

wewitt~~
byk tu~~
XD

Weeda said...

lolly bcuk x mndi..sbb tu org folo..opss...ampun~

armin yosh said...

UM xkasi cuti ker..
kesiannyaa..

dh tuannya cantik..mmng la ramai terpikat

* mEsSy * said...

mis lolyta.. memandangkn mis teruja, mekdi pown bole jewp.. ahaks.. kasik la penghargaan seket..

:P

oranglidi said...

ramai yang nak ngorat lu.











































































kecuali wa. sebab lu kan dah brpunya. kih3.

FarhanaDr said...

Kan kan kan.. Aku dh ckp dh ko mmg fofuler laa dik lolly.. Ececece.. Malu2 lak nak ngaku kat aku.. Huhu.. Congratz2 atas kjayaanmu darling.. Keep it up.. Ko mmg kebaboom..

pak long said...

salam buat tuan blog...
pendapat peribadi...
bagi hamba...penulisan yang digarap dalam semua entri termasuk membebel beberapa bab tu diluahkan secara jelas.....sebab kalau berkias takut mesej tak sampai...sebab tu hamba suka baca penulisan blog miss ni....kalau boleh buat satu antologi penulisan entri miss....moga appy selalu

saypOOL rafhtello said...

dapat ciuman.,..sukanya

NICK IRFAN said...

fuyoooo!!! 1000 dh follower awk! tahniah!!! UUM ke? ha! btol la sbb kakak sy pun dok mengeluh air slalu xde... tp bg sy ok je sbb sy mmg jarang mandi ops! heheehehe ape2 pun teruskan memblog!!! tahniah!!!

laila said...

wahhh
congratz lolly
kena wat kenduri ni
:p

SyaffeQ said...

Entri Lolly yang ni buat kte geli ulu ati arrr...ha ha ha ha,,patotlaa..dh sesuai kot pnggil mucuk..he he he

hei Lolly,tahniah taw!!! waaahhh,camne tak ramai...blog ni sedap di baca..sempoi plak tu..tuan tanah pak peramah!!

TAHNIAH mek Lolly

black_mel said...

wahhhh....ramainya...jeles2.....

congrate....

uNIqIKA said...

daku tlh mnmbhkan satu lg dlm bilangan itu..
sila berbangga..ewah2...

Aus said...

ahahaha..
lolly busuk..
nasib baik aku kat umah..
um baru ade air kot..
hahaha..


ISU LELAKI KUAT MERAJUK

redrum said...

redrum follow sb kt blog ni xde tulis ni "amaran! jgn follow blog lolly's"..hehe~

ChiLaBaey's said...

Tahniah2.... terus memblog bila followers dah ramai... saya entah bila tahunlah boleh capai ni.... :(

Ah Fatt said...

aku follow sebab 'ter' follow

Kyuubi_85 said...

wei, baunya!! ish3... nak lempang ke? nah hambik la.. haha

Faarihin said...

wah... dah seribu lebih tuh.. tahniah2.. cik lolly memang popular deh.. hohoho.. leh tanding fahrin.. hohoho.. =P

||| PöJìé PööH ||| said...

Wow Cik Lolly hebat!!
Terasa Pojie sgt kerdil di sini..

-FiNaZ- said...

thniah miss lolly,follower dh 1000+...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wow! ramainya pengikut dia...hebat cik lol kiter...tahniah dik! =D

-aTie- said...

hebat... oh alasan tu boleh terima...lect kompom bg punye...wakakaka

-->>
yup....tetap senyum. walau ape pun terjadi..bgus2

Khaizarien @ atie Blog

mancai said...

tahniah2...

nmmy84 said...

cik lolly ade jgk bagi komen kat blog saye.terase..wah!haha :)

follow me la pulak :)

blog ni best.

noor afzan said...

tahniah ye sis..
hehe

. ieqa . said...

miss lolly busyuk~ :D

i love you too :p

cik EPAL said...

congrats... sebab blog ni best..sebab tu ramai yang follow :)

mr.syazwan said...

FUUUUYOOOOOOOOOOOOO

da fofular la da....

ZAZAS said...

tahniah miss lolly!

full of love,keyna said...

suke bace blog nie.simple tp besh!:D

FaTiN said...

miss lolly suke bebel sbb tu kami suka


auwwwww *ada sedikit gediks di situ*

Legasi Piston Pecah said...

tahniah...1k sudah..

deusXmachina® said...

Apa pun cik lolly,
marilah berbolasepak hujung minggu ini di erk888

farenova said...

sebab lolly lawaks dan chumil, eh akak dah follow ke, nanti nak follow ni meramaikan lagi korum.

dila said...

kadang2 orang lebey suka baca blog peribadi..letey jugak kot nak baca blog berilmiah je tetiap hari..

tahniah ye miss lolly..
saya selalau singgah sini walaupon tak follow pon..

hehe\

selamat maju jaya!

cik idaY said...

he3...lolly comel..follow my blog 2 erk..hi4

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

cayalah miss lolyy....

P/s: kipas susah mati nie..hehe

Hami Asraff said...

Tahniah2! Bagi tips sikit.

Eyriqazz said...

tahniah...salah satu sebabnya sebab anda cantik..Hik3..

::cdot the dot:: said...

ramai yg skodeng ko , lolly...

AcanCapik said...

ramai betul orang ada masalah air ni... huhu...

MiSZuE said...

sebab loly lawak dan comel hehee

atynska :) said...

sbb akaq beshhhhh :) huhuhu...tue yg ter'klik'...nwy....congrats mrs.fahrin...ahaks !!!!

eyes143.. said...

ade buih2 la pix die.. heh..


btw.. congrats yer..

fizi said...

wah...lolly bdak um ke..haha..um da ade air da skrg...

cybernetic88 said...

hahaa. gi tnya soalan lagi asl org follow ye. pegi tngok cermin. ha kn lawa tu. haha. pang! =P

HIZAMI said...

ahha.
tahniah.
baguz la camtu.
hehe.
pasneh ley comfirm tambah jd 2K lak.
huhu~

zool said...

ciannya dia takde air...
nak tolong hantarkan ke dari Melaka?
pon pon...

Saya tak termasuk dlm 'my FOLLOWERS' tu tapi tetap follow blog lolly tetiap hari...

p/s :- Gambar nampak tembam ye cik lolly ni.... Tapi tetap 'Mesti Mari' .. tu dia..

touyakaruma said...

Patutlaaa blog nie berbau jer .

Saya salah seorang antara 1000 orang yang malang tersebut .

syaira said...

lawaklaa muka terharu kak lolly,,,,tp still cute!!!wakakakakakakakakkaa!!

ezzati said...

congratsss..rmai gila tauuu

avid gunner said...

aku follow sbb ko dtg blog aku..haha..

Best Of Me 321 said...

dear! i folo u, & mis u :D

Ms.Independant said...

klo dtg bulan...
lagi seksa kot klo takde air.

wahh! follower smpi 1k!
dasat tul!

:)

cahayachenta said...

uishhhhh banyak nya....

Wanie-san said...

belagak la lu bile rmai follow lu!
ingat wa kisah sgt ke??

ah!!!
wa mmg tiap2 mase bleh buat onar kat blog lu ni!

wa mau chow dlu!

Wanie-san said...

lolly...
i
miss
u
la...
lalalala...
lalllalalalala

Wanie-san said...

lolly pop!
lame xmakan!
uh!
da~~

Wanie-san said...

owh...i lg ke??
ok2...
jgn marah aiskrim lolly pop..
ai bla dlu ye..ekekekeke

fndrocka said...

ramai sangat..sampai boleh hang laptop aku bukak ruangan komen ni

KaorU IchibaNa said...

10 hari krisis air takkan tak mandi??XD biar btull!!!

~~@lyci@~~ said...

haha... 1st time tgk nama miss lolly terus rs nak folow.. terus jer i follo hehe..

AtieAbid said...

ada muka aku lak kat print screen tu..ngeeee..

kak cabai said...

followers kak cabai.. baru sikit...hukhukhuk

paan said...

pergh....follower dah sampai seribu..komen pun dah nak cecah ratus satu post..memang mantap la...teruskan la memblogkan diri anda ye...

nareiQa said...

hi! i follow u <3

hope u can follow me back yaww :D

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

日月神教-向左使 said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社