maaflah jika saya perempuan yang tidak sempurna


*sungguh penat menjaga perasaan orang penat lagi menafsir perasaan sendiri. so?


should aii delete my fb?


yuiougfgsjjtedfhklpoyuteedfgtyoloiuytsdfghjklkmnbvcdxsaertylkjhgfdcvbnmliuytrewsdfghj
*korang boleh bace tak apa yg ada dalam hati aku sekarang. tolong translate boleh tak?

mood: nangis dalam toilet. tak boleh nangis dalam bilik nanti rumate nampak. kalau nak nangis dalam bilik muka kena masukkan dalam almari baju dulu sob sob sob.


salam sayang

88 FAHRIN AHMAD:

isha said...

apesal ni
sedih semacam je

fndrocka said...

folower dah 1k pun nak nangis lagi ke.takkan nak suruh 1 k ni pujuk cik lolly kut...hoho

juan said...

semua org da klemahan masing2..bsemangat..Allah bsama dgn hamba2ny y soleh:)

FarhanaDr said...

Ko nape lolly shayang? Nak delete FB ke? Jgn lerrrr.. Budi caner? Ahaks.. Okey2.. Aku gurau.. Meh kat bahu aku meh.. Nanges puas2.. Pastu mst kau okey.. Huuhuu.. Bertabah yek darl.. :)

misluvcoklat said...

sis,
nape sedey je ni?

Faarihin said...

owh.. kenapakah cik lolly?
nampak de prob besar aje ni..

maisyara Pot! Pot! said...

apo kes??? meyh nangis kt bahu ku.. wahaha.. jgn kuar kn hingus tu sudah.. ^^

*hey! chill lorrr... MU mnang pun nk nangis ka? jgn delete FB!

deus X machina said...

awat ni cik lolly

ChePah said...

kenape nih?
ade org kaco3 eh?

SyaffeQ said...

cari lh sape2 yg leh luahkn perasaan kamu..elak pendam

Nabiel said...

hye man U gurl!
npe kamo ney??
ish2..spe kaco??ngee~

* mEsSy * said...

yunk.. napew nih.. alolo.. i sedes gak tgok u cm nih.. sob3..

:'(

zool said...

takpe menangislah sebab kadangkala tangisan dapat meredakan masalah ..

lepas tu gi solat .. insyaalllah dapat pertolongan dariNya

cik bunbun said...

jangan nanges.. wuwuwuwu..
dah ternanges dulu..

ツhʋƨиα ツ said...

heyya sis ! sis lolly kuat !
ye sis lolly kuat !
jangan nages laa shayang.
xshuweett hikk. :D

ceria selalu awet muda laaa. gee

tp takpe nangis boleh reda kan perasaan sket. nanges tu ubat.. :)

mengadu padaNya, insyAllah........

Amir said...

bunyi mcm sedih je miss lolly.
bykkan bersabar je..
baca quran, buat solat hajat.
smoga tenang2 slalu.. :-)

Kyuubi_85 said...

nape ni... mcm ada prob je tu... jgn la mcm tu ya... ba hepi... :D

enyheartsdiamond said...

i pon malu nk nages2 depan org..huhu..slalu i nyorok bila nangis :D

tujuhhariseminggu said...

uit... x mo sedey2... x pe... nanges puas2...
pas ni mesti lega... :p

Arra JaSmY said...

salam..tuan putry jgn sedey2 ya..hoho..btw,i dah follow blog cumil u..smile..:)

-aTie- said...

dulik pe org kate

Khaizarien @ atie Blog

KaorU IchibaNa said...

lar,FB dah elok2 tu jgn ar delete ngeeeee

ps:komeng2 tadi,read back XD

sharamli said...

xperlu delete..just deactivate mcm 0rg wat dulu...lagik senang..

en.alierostam said...

lolly tenang ye
take time.....
...teruskn mengurat encik alie
waahhaha

Wanie-san said...

lolly mucuk2...nape nangis2 ni..u marah ai ke?
sob..sob..sob..

hisham said...

sabar cik lolly...abg fahrin ade ni....huhu

Weeda said...

la..npe ni..ada org mrh lolly rmai pminat ke?

Jard The Great said...

lolly. naper neh? huhu

black_mel said...

naper sedih....ignore jer....semua org x sempurna..semua org tau tu...

uNIqIKA said...

naper cik lolly ni? putus chenta ker?

miss zeila said...

sis..nape ni???namau cedey2 tau...
sape wat sis cedey ni meh nak panggg die...

ShaneRohaizad said...

ish sapa yang buat kak lolly nie ngagis.meh kita sesa dia dengan senduk nasi!!

wan fahmi said...

kenapa sedih2 ni lolly..
bykkan bersabar dan berdoa..

Fatin Razali said...

lahhh...
wat happen neh??

ezzati said...

nape ni dear??ermmm...

ladylalola ^^ said...

hushh.la tahzan. smle always ((:

FaTiN said...

kenapa ni miss lolly? jgn delete fb tu. nak add neighbour dalam cafe world dulu.hikhik

Tendou Sani said...

hurm...sapa yg sempurna???

f i d o z |graphs| said...

jangan sedih2 ya cik lolly.
biasalah tu.
dalam seribu orang mesti ada seorang yang berperangai begitu.
jangan risau ya.
saya boleh je berkongsi apa2 dengan cik lolly.
;)

kalau nak menangis sepuas2nya,
menangislah dalam hujan,
tiada orang nampak linangan airmata tu sambil bersyukur dengan rahmat yang Allah turunkan.

sabar ya cik lolly.
i can also lend u my shoulder for u to cry on.
^_^

farah cullen said...

helo sys...

kak lolly, why why lovee??

napa cam sedeyy jeee..

sabar bebyk....

chill sis...chill out!!!

fanadz said...

eh.nape ni,sedey2 nih?jgn sedey kay.tgk,sume org kat bwh tuh nam0 lolly sedey2..

fanadz said...

*opss.kat atas.bukan bwh.error.error.hehe.

ChiLaBaey's said...

Saya maafkan... hehehehe.... relaks lah... take times... :)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ni mesti kes cemburu yer lol? terpulang pada katahati...kalu dengan tindakan mendelete akaun tu baik utk kelangsungan hubungan cik lol ngan pasangan then baik berbuat cenggitu...kalu tidak, teruskan saja dengan FB tu...lagipun banyak juga yang baik dari yg tak baik FB tu...terpulang kepada pemilik akaun itu sendiri utk mencari kawan yg bagaimana =D

joegrimjow said...

nape sayang cik lolly?
hurm...

nurayunni said...

cik lolly jag sdih2 taw..
nanti sy bagi gula2 erk....

NICK IRFAN said...

apesal sedih lolly ni? meh sini sandar kt bahu saya ni.. hehehehhehe jgn marah guaru2 jer... huh! ape2 pun jgn la sedih ahli dh 1k spatutnyer sy kena sedih ahli bru 600 ape2 pun nobody is perfect setiap org pnh wat salah jd jgn rsa bersalah ok??? :)

touyakaruma said...

Apa yang telah berlaku ? Ku bertanya dengan hairan .

Klu delete nanti Fahrin Ahmad cari tak jumpa.

full of love,keyna said...

nape ni sys?sdyh je.

Legasi Piston Pecah said...

kita kan manusia biasa...kadangkala tidak sempurna..

Hazzy Ishak said...

tgk macam saya...fb pun tak aktif
delete je...

hihihi

MiSZuE said...

ala ni syg..

urmm..chill ea..ehehe...

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

nape sis?? sumi pnah ade dlm dat situasion.. tp bukan fb la.. fs.. now dh delete pun.. huhu..

cik EPAL said...

apasal nangis ni cik lolly??? chill :)

Anonymous said...

hai...nape sedih tu....tenangkn perasaan...you smart girl from: puteras

merahitujambu said...

nape ni cik looly??are u ok??jgn cmni.meh nagis kt bahu sy??

comel said...

sabar ok

ezany said...

isk.. jgn la nangis.. hilang seri kat muka tu..

cybernetic88 said...

alololo. nngis ye diew. huhu. rilek la. mmng susah pon nk jage perasaan org. hati lain masing2. huhu. so hrp bnyk bersbr k. snyum2. hee =D

Ms.Independant said...

be strong k!
dugaan dtg tanda Allah syg kite.
dan igt kite...

eiy_Da said...

knp ni..jgn sedey2 k..cheer up..

farhana ghafar said...

nape ni dear? tak mo sedey2. chill!!

puteri katak said...

chill..
jgn sedey2 eh..

~~@lyci@~~ said...

huhu, jgn nangis ar miss lolly.. meh citer kat sy lah wakkk.. ada prob ye..

dearist anys said...

jgn puh sedey2.
i ade. hehe..

i bg u ole2 nnt amek ahh.
haha.

hepy tau!

hafizmd said...

salam kali pertama..

Menangis itu ubat kepada kekecewaan dan penyesalan..tiada apa yang salah tentangnya..menangislah keranaNYA..kerana mata yang menangis keranaNYA amat dicintai ALLAH..

p/s - moge terus tabah dan cekal..

Anonymous said...

da lame x nangis..alang2 nangis bia la sepuas hati..kelak bahagia menjelma..

azizan4444 said...

da lame x nangis..alang2 nangis bia la sepuas hati..kelak bahagia menjelma..

syue said...

mengapakah? nk kate fahrin tolak cinta, ish impossible! ehh, melalut!

kenape ni??? kenape?

rizputra7 said...

Man U menang pon sedih lagi ker?..meh nak pujuk2

nmmy84 said...

dont be sad :)

alan said...

napa x menangis kat tp jalan..leh dapat bnyk support maaa

DaHLia said...

nape ni sis?? ade yg dengki ke??

aieOreo said...

~salam miss lolly..
xde orang sempurna miss lolly..
kalau sempurna(kalau ye oreo tekankan di situ XD)pun mesti ada yang orang tak senang..betoi x?
jadi~jadi~jadi~
usah minta jadi sempurna..
jangan menyesal kerana tak sempurna..
tapi be proud :)
kesempurnaan adalah bila kita menerima kekurangan kita seadanya..
tapi jangan lupa untuk terus perbaiki kelemahan kita :)
chayok2!

Tue said...

jgn sedey2 lolly.. gua tau u gurl yg kuat tabah hadapi apa jua.. bgn dan bgkit laa..cheer up gurlz.. :p

saypOOL rafhtello said...

xpayah delete..biar je..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

macam ne nak translate tuh///

mamet said...

lolly..jgn la sedih..
be strong ok..
xpa, kitaorg ada utk u..

nOr pOtpetpOtpet said...

xmo la sedy2...
tp sumtime kn gak kuarkan i mate....
=D

kodok hijau the ghost writer said...

ko terlalu sempurna buat ku

Pocket said...

nangis dalam toilet lagi tak besh!!
pasal bergema semacam... mesti ada orang dgr..

tp anda sebut pasal toilet rumah kan..
so bukak air tu kuat kuat :D
and flush banyak banyak kali :)

dah abih nangis?

Ah Fatt said...

kenapa?

SuRayA^i. said...

aik? awat nh beb?
chill chill~ XD

Lekir said...

delete?? kenapa?? kes boiprenn jeles ker?? elek la.. slow talk bebaik dgn boiprenn awak tu... mesti dia paham punya..

Sharinginfoz said...

tak apa nangis puas2.. anyway apasal nangis ni share le ngan member2 tak le tension sangat kan...

Siapa Nak Promo Blog???

OK ke Kekasih Lebih Satu????

Perlu Ke Duit

Ichigo said...

ui nak del fb ker ? baru bajet nak add ^_^. neway nangis tu bagus at least bleh redakan sedikit perasaan tu. Tahniah sebab anda masih lagi normal, kalau dah xbleh nangis jadi pelik lak kan.

noor afzan said...

awat ni sis?
alolo..
stress kah?

Framestone said...

knpe nie cyg...

awat xcarik bro nie huhuhu

BroFramestone Blog