* EMAIL cinta dari abang sayang *

keliks untuk tumbesaran.


terima kasih abang buat dik lully gelak guling-guling hari ni pastu terasa nak hempuk je kepala abang kat dinding. KEHKEHKEH

oh abang, dik lully ghase terharu sangat2 sampaikan termimpi2 dik lully ye bang? *blushing tetibe auuuwww gitu. pastu nak ajak dik lully sebarkan dakwah semua tu oh memang bertuah gila-gila-gila kalau dik lully memiliki abang tau *hell you. holloh holloh holloh so comellah abang ni aii like.

tapi abang, dik lully tak layak menerima cinta abang yg tulus suci murni tu. abang carilah pompuan lain yg sesuai untuk abang ye.

MIAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA aduyai tak tahan nak gelak oke? sesak nafas dah ni ha tolong! tolong!

tapi aku tak puas hati kenapa nama aku jadi LULLY LUVFAREDA. hei ghase ba alif ngap je nama aku yg comel2 ni senang2 je kau ubah eh? eh silap2 senang2 je abang ubah eh? pangggggg disitu! okelah nak balas email abang sayang ni oh oke bye.


p/s: terima kasih kepada 87 komen entri lepas. korang buat aku senyum macam ni >___<


salam sayang,

119 FAHRIN AHMAD:

YucIkA said...

hahaha...

lawak2...nk sebar dakwah ye camtu??

salah tafsir mimpi tu..hahah..

~kuyam~ said...

HAHAHA
inilah yg dikatakan S.A aka secret admire :)

E.d.Y said...

nak mimpi jugak la..lols...hahaha

Faarihin said...

aduhai.. cik lolly.. peminat misteri ke ni.. mesti dia dah uat istikharah ni.. tapi kalau dah jodoh.. nak uat camne kan? hehehe.. fikirkan yang positif cik lolly.. (^__^)

mana tau dia kacak cam fahrin ahmad.. huhuhu..

luvly mya said...

kih3..lawak la..haha=)

ladylalola ^^ said...

aduyaii..lucu gila.
klaw btul jdoh kmu mcm na?? haaaaa..ahaha.:D

isha said...

lawak gile
dalam gatal ade agamanye
siap berdakwah dakwah tu
tp tabik spring la
die berani cakap mcm tu

Jard The Great said...

da okeh? eehehehe... bagus2

aduka said...

ok la tu drpd mel ancaman bunuh cam syaiful bukhari tu.. hahaha..

nawal said...
This comment has been removed by the author.
nawal said...

hahahahahaha! seram kot dpt emel cenggitu!

zaman skng nih, nk propose pakai emel! sng jeh.... mmg x bleh blaa!

hahah! leh laa, lepas nih nk soh bakal suami propose gune twitter!

BAHAHAHAHAHAHHAAAHHH!

maisyara Pot! Pot! said...

mcm mne dye mmpi u erk?? cube tny dye, ade mcm bidadari tk? kikiki..

*siyes jiwang mamat ni.. pehhh! name mu di tukar agk pelik! LULLY? hahahak!!!

AcanCapik said...

angau tahap gaban tuh... huhu...

tujuhhariseminggu said...

wah.... cik lolly ada peminat tegar skang... phewiiittt.... :p

Zack said...

mimpi cik lolly???=)

♥CIK SHA♥ said...

hehehe..lawak2..ade peminat misteri ye cik lully??eh..silap..cik lolly..ngahaha..siap mimpi2 lg tu...adoi la..macam2...

nawal said...

mamat nih mmg x btol lah.. nk memperjuangkn dakwah Allah, tpi dok gatai2 nak mimpi pompuan lah bagai!


hahahahaah... lwakss

FarhanaDr said...

Fuhhh.. Jeles.. Ade orang ajak ko berdakwah bersama.. Heehee.. Terima laa lully.. Hik hik.. ;p

~ entah2 Budi kot.. kot kot.. ;p

miss myeryn said...

huhuh..scary ah cmtu

Hajib said...

aisemannn... takkan la sampai begitu skali nak ngorat pompuan... agak-agak la sikit bro... dah takde ayat power n manis mulut lagi ke bro.. ahakzzz!

SyaffeQ said...

dik lully..bla,bla,bla,bla...ya,ya,ya..dik lully..bla bla bla..HAHAHAHAHAHA,meme gelok besar..aduuuhhh..mimpi??

mgkin itu perasaan dia,hei Nek,tak baek taw perhodoh orng camtu,apela Nek Lolly ni..ha ha ha,tpi yg x leh bla,dia ckap dia dpt hidayah utk miliki "dik lully",

*tulun jgn pergunakn hidayah a.k.a petunjuk dari ALLAH utk kpntingan sndri,lempang kang..burnout tayar moto atas muka bru taw!!

dakwah!!! wei Bro,agak2 arr..

Nek,len kali izinkn aje dia mimpikn Nek k,so pasni leh la pi bgi lempang selebar dua lebar..hah!!

sharamli said...

ada jugak erk camni..

saypOOL rafhtello said...

tetiba yg tu fahrin..amacam??

OshKosh BgOsh said...

fuh fuh laki zaman skrg kenapa cam argh..nak usha pOn agak2lah..ni seap guna dakwah dakwah nie..anoying sunguh

oranglidi said...

wa sokong SAYPOOL!!!

ntah2 tu fahrin ahmad yang senyap2 nak menguji lu

AM SYA said...

wahh!!

peminat misteri~ ;P



^SyASyA^

Farah Rifhan said...

hahahahahhahahah!

fareda, nanti kak farah nak sambung gelak guling2 depan awak plak ye.... nanti balik raya cina, kak farah ke tempat awak nak sambung gelak...muahahaha!

seyes klakar nak mampos email dia.

ShaneRohaizad said...

wah!wah!miss lolly ada peminat lah.wiwit!wiwit!siap diundang menjadi tulang belakang dia lagi tu.ish boleh buat filem nie.mesti pecah perut panggung

* mEsSy * said...

mis lully.. knpew tuka nme ta kasik tawu?? sob3.. sedes nih.. rujuk pat.. ahakss..

per la sawan tuh.. merenk lak dier ekk?? sian2..

:P

UXOP said...

Abesss la menurun saham adeqqu ni...

camna abg sayang tu ter-mengeja salah nama awekss yg disukainya..haahaa..tak perihatin langsung,jenis ikan patin kot..opsss..

Harap lepas ni saham melonjak ke Papan Utama indeks BSKL k..^_^"

Pocket said...

pastinya peminat tu happy gilak skrg :D
pasal mail nyer dah dibaca dek 'star' kegemaran nya :D

pengakuan dikhalayak ramai plak tuh:D
biarpun cinta nya ditolak,
tp pastinya dia happy hahahah..

pocket pun nak kena antar mail pengakuan chenta jgak lah..

tp nak antar gi mana ?

farhana ghafar said...

ahahhaha lawak arh. ntah2 fahrin kot lolly. LOL!!

anatayuni said...

scary nya.....;) heheheh
abis lah sis..secret admire..

Arra JaSmY said...

hahahaha...*gelak guling2 smbil bergelek2..*.ahaks.mmg x bley blah email tuh..cam desperate gilew.

pakai dakwah bagai..mmg nak kne lempang..ahaks.Cayalah sis,u dah buat mamat tuh angau n sasau tahap gaban..:)

aieOreo said...

oreo terkedu dua bulan setengah..
adoyaiiiiii..XD

miss zeila said...

ciap mimpi ag tu sis...
dahsyatttt...

to that 'abang'...
dik lully sudah berpunye ye...

kan sis kan....

mello said...

dik luli, sape yg bg emel tu? pertemuan dlm mimpi plak tu.. hehe..ahahaha takleh trime btol.

syue said...

gila kentang! hahaha! kelaka kot! waakakakaka! laki tu nk jadik mcm suami nurulism.com ke? xDDD

cik bunbun said...

kelakarla email tu. bahaha!! tak abes gelak lagi.. hahahahaha!!

cik bunbun said...

kelakarla email tu. bahaha!! tak abes gelak lagi.. hahahahaha!!

Afifee said...

Haha..lawak btol2 ..mcm2 perangai manusia nih kan..hahak :DDD

black_mel said...

tetiba jer nak tido awl malam nie...hehe....

bgusnya abg tu...jaga dia baik2...

Kyuubi_85 said...

hahaha... lucunye email dia tu... :D

tapi bagus gak, dalam gatal2 tu nak gak kerja demi allah kan... bagus2

zool said...

Cam ayat lelaki seberang je tu..

Baru je ingat nak ngorat miss lolly...
Terpaksalah cancel..
Nak ngorat tiz zaqyah la pulak..
baru sama-sama rendah..


Sayonara...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

sebar dakwah tapi pendekatan macam nak mengurat tahap gaban...hakhakhak...feminat cik lol kiter byk ragam...kehkehkeh =D

ezzati said...

romantik tau abg...hahaha :p

Mr Aan said...

lwk2...haha

syaira said...

seramnyer miss lolly ader pminat fanatik gitu
rse cam nk join miss lolly jer pgi hantuk tmpurung kelapa nie kt dindeng.wakakaka

Chak! said...

Lolly,
peminat mesteri ada dimana2....hati-hati.

atyn said...

hahahahahaha..uish2...sgt mengeli geleman kan ketiak yer d sini...hahahahhahaha...aderker sebar dakwah cam tue???tuhan salah masok an mimpi neyh...hahahahhaha..kak lolly akn d hantui...hahahahha

MiSZuE said...

lully haha...comei la.....

Amir said...

miss lolly cantik, cute, manis.. ramai la laki suka. hehe...
tp apa salahnya lolly tlg dia sebar dakwah.. jadi ustazah lolly.. :-)

fanadz said...

eee.mmg best ada peminat..tp ayat2 dia ala2 geli.huhu.dah la 'lully'.hoho.

cybernetic88 said...

hahaha. ceh bangge la cik akk sorng ni ye. nsb bukn aku yg hntr. xthu ape aku tulis. wakakaka =P

touyakaruma said...

Jikalooo shayaa nak ngorat anda muleh ?

Ichigo said...

Ok gak ah tu jd ustazah lolly. hik hik. Baru bajet nak send mel cancel la niat kang xpepasal kuar kt sini.. hehehehehe

mr.syazwan said...

yg penting itu bkn kanda kan kan??

tu mst konspirasi nak rosakan hub kita tu....

verani mai la...

x yah ajak berdakwah...

kite leh berdakwah masa kahwin nnt kan kan???

hahahahahaha

Rara said...

wahh2..cik kak kne ngorat ek? :)

farah cullen said...

wawawawa....
sis lollyyyyyyyy...

whoooahhh!
EBAT...EBAT *clap*...

secreto de amor tol la...hikhik...

sis lolly cunnnn mane tak cik abang tu tak kejaaa.....

sis....reply tak?
reply la..reply la....
miahahahhahahaa*tiru gelak sis*

-aTie- said...

gila neh..ish ish ish

Khaizarien @ atie Blog

wallpaper said...

waakakaka...abis kuar blk sume nasi yg sy mkn td..

dearist anys said...

wow.
secret admire ke cik lolly.

adeh!

noor afzan said...

miss lolly aka lully (buruk la pulak nama ni) dah ada secret admirer..
wow~

siap ajak kawin..
tapi kenapa thru email..
lenkali terus anto rombongan..
baru cool..
kan lolly kan?

fez_the reds said...

gila btull..
sampai asthma fez bce..
hahahahha

areev19 said...

giler nekad nye abg syg nie..hahahaha

tp kan..sian lak kat abg tu klo die bce post nie...da jd bhn lawak plak..ish2

neway heppy2 ye cik lully..hehe

Aiza said...

muahahahha.. cik lolly de peminat misteri upenya.. hik

wan fahmi said...
This comment has been removed by the author.
nmmy84 said...

harharhar,tlg2 sy pun nak gelang guling2 sampai telentang.

macam2 hal :)

mamet said...

aku xtau la nk komen ape lolly..
aku rasa mcm nak sengih smpi telinga je la kalo mcm ni..
hahaha..

nOr pOtpetpOtpet said...

hahahaahahahaha
tetibe tringt surat tijah*xde mOtip

mantap r abg nie....
mimpi siap..!!!
:D

dila said...

omaigod..

ahahaha..

kalau abang tu jodoh dik lully camne..?

khairolghani said...

haha..boleh pulak mimpi2..secret admire la pulak..

Anonymous said...

hua..hua..dahsyat lolly, semoga loly menyokong dakwah admire tu, bkn sruh terima lamaran tu dik, cuma tgk ape dakwah yg admire tu nk bt je, hehehehehe....from:(puteras)

f i d o z |graphs| said...

oh tidak.
kalau saya sukakan cik lolly pown bukan begini caranya.
ini cara orang terdesak.

kalau saya,
akan saya hadiahkan 10,000 bunga orkid.
setiap 100 berlainan kacukan.

haha.
xD

Cik Guli said...

bwahahahaa. comel seyh abg. hehehee

Ah Fatt said...

oh dik lully
cintailah abang
agagag

Ah Fatt said...

oh dik lully
cintailah abang
agagag

hafizmd said...

Terguling-guling haku membacenye..sampai ati ditolak cintanye mentah2..hhahahaha..

L.Lawlett said...

haha. ada juga benda mcam ni leh jadi dalam dunia ni. em..

Aus said...

ahahaha..
lolly
aku doakan korang bhgie..
hahkahahakhahak..

aina adnan said...

hoho..stalker2..

suraya said...

wewitt~
nh buleh d kire sbg scret admire nh ye x? XD

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

gilonya orang itu...haha itulah kalau dah cantik ngan popular...itu baru sikit dugaan

Ms.Independant said...

Hahaha.

sungguh berbunga ayat dia tuh...
smpi terbelit2 panggil name dh!

kekeke :D

NICK IRFAN said...

wah! ade secret admire awk ni.. best tu... jeles plak? hehe

enyheartsdiamond said...

sayang..i guna nama u di sini :)

http://enykikilaladediamond.blogspot.com/2010/02/schoolmates.html

akhatam said...

Wekekekekee.... langsung aja lamar.. hehehe. becanda!!

Irine Nadia MaRceLLo said...

hahahahahah..boleyhh jadi kannncamtuh!!

farenova said...

ayat tu yg geli geleman, tang dakwah tu bunyinye mcm ustaz2 kot yg minat ni, mesti org ni minat lagu nasyid kot huhuhuhuh

full of love,keyna said...

haha.lawak siutt.dakwah ke nk mnggatal ?:P

En. PeRD said...

x rase bahaye ke wat cmni... kene org tu rase terhina sebab lolly publish email dier kat sini.. mane la taw ade perasaan dendam @ ketidak puasan hati.. macam2 leh berlaku zaman ni...hahahaha.. jaga2 cik salmah~

Aini said...

2 dia peminat =)

jajarina said...

uish, lolly femes disunting atau bhs pasarnyer, dilamar... wawawawwawa...!!
ish, tp scary gak ek if tak psl2 dpt emel cmtu.. huhuhu

Pisyek said...

wow!!! musti mamat nih hensem gile sampai brani cmtu..

haha... =P

Faarihin said...

ape citer terbaru miss lolly?
dia ada antar email baru tak?
sekali dia baca entri ni apalah perasaan dia kan.. huhuhu.. (^__^)

FaTiN said...

miss lolly, secret admire ni. ahaha;p

en.alierostam said...

hAahaha.....
smpai begitu skali....
lolly jadi lully..wkaaka
pewit2...

Wanie-san said...

hahahahahha
dik lully...abe suko benor nengok dik lully..
plz dik lully..abe dah gilo meroyan meminatimu ni..
dik lully...terimalah cinta hatiku dik lully...
wakakaka

joegrimjow said...

nak sunting?
hahaha
stylo cara tu
pe lagi
trimess je la

entry lepas
nape?
xtau pon alkisahnye

joegrimjow said...

eh
cukup 100
yahuuuuuu

;-)

e p i x ____ said...

ada jugak orang cam ni kan :P

rentan said...

wah... kusut lol... trime je lah.. leh jd ustazah plak.. haha

z i e s y a said...

TERBAEEKKKK!!!!!!!!
WAHAAHHA~

Misz_zana'85 said...

eee...geli lah..sah tak senonoh tu nak kaitkan dgn Allah plak. tuuutttt!!

miszchocolate said...

ciklolly ada pminat misteri!!

erkk:P

Adeqq said...

berjuang ke jalan dakwah Allah tapi mimpi2kan pempuan? sungguh tidak patut!

silap tafsir mimpi ke?
hehehe

b4ns said...

Bagus btul abang tu. ajak nikah trus.. bagus yea nikah trus.. couple itu haram.. sebab ada org ketiga nati.


sangat bahaya melamar orang mcm cik lolly.. sampai masok blogg.. hahaha

sabor2..

r0sLiNa said...

hahahhaha...
rasa mcm nak trgelak jew...

giler berani

zack zukhairi said...

LOL!
sekian

bellar0ssa said...

huhu gilaknye.. lolly kamu sgt 'PANAS' mcm pisang goreng kot.

arrizz said...

hahaha lwak giler..jgn lyan..

Framestone said...

amboi...

sepanjang bro jd casanova...xpernah bg email cam tue huhu

sume dari ayat mulut bro yg ikhlas... tp kat sorg je la bro cakap cam tue

BroFramestone Blog

DaHLia said...

ewww....takutnya...bahaya ni sampai mcm tu sekali...tp kira ikhlas laaa tu...berani ..hahaha....
hati2 lolly tau dgn org mcm ni..takut2 dia ada masalah mental lak, bahaya nnti

DaHLia said...

ewww....takutnya...bahaya ni sampai mcm tu sekali...tp kira ikhlas laaa tu...berani ..hahaha....
hati2 lolly tau dgn org mcm ni..takut2 dia ada masalah mental lak, bahaya nnti

Hazzy Ishak said...

auuuuwww ni spesies abang gatal...jgn dekat

TeRRoRRiZZ said...

sangat jujur lelaki itu.............
geli.........

bobbetonth said...

untuk suatu sebab yang tak aku ketahui, aku berasa simpati pulak dengan brader tu =|

CikOo Rahsia said...

dik lully kene jadi tulang belakang a ea? hehehe

Anonymous said...

jiwang karat nak matik!!! '+'