5 lagu Malaysia yang paling aku menyampah :(

ewah tajuk macam teettttt je kan hahaha! bukan ape sekali sekala aii nak bagitahu korang pasal bab2 feveret ni boleh kan? eh tak tak yg ni bukan pasal feveretlah. ekceli banyak lagu yg aku tak suka tapi aku skip skip skip lalalala pastu pilih je lagu-lagu yg bile aku dengar je ghase2 arghhhhh tutup radio sekarang menyampah betul huhuhuhu! pastu aku mesti akan cakap hei komposer malaysia ni tak reti nak buat lagu lain dah ke melodi cam teettttttt lirik pun cam teeettttt jugak pastu suara lagilah teeettttt ekeke.

mengertilah aku memang tak reti mencarut MIAHAHAHA!




inilah lagu yg paling hampeh bila keluar kat radio. kalau pasang kat shopping complex lagilah aku ghase cam nak lari keluar je pastu ghase nak hempuk je kepala DJ tu sebab pasang lagu annoyink ni. hei pleaselah lagu macam kanak-kanak riang tengah makan sugus. memang tak sesuai oke bile raja shuffle nyanyi lagu cam nyah je lalalala tak pun gay ops ops ops. tapi siyes bile aku dengar lagu ni memang aku akan bayangkan suasana burung-burung beterbangan bukit bukau langit membiru ala-ala suasana kampung gitu. huh tak rock langsung. please komposer-komposer jangan nak cipta lagu camni lagi lagu twinkle-twinkle little star lagi beshhhhh tahu tak? *macamlah diorang bace apa yg aku tulis huhuhuhu! ahhhh lantaklah boikoi aril *tetibe.


suasana camnilah aku bayangkan bile dengar lagu aril annoyink tu. ecece siap lukis tu wakakaka silalah berbangga. *motif? sengaje nak tunjuk bakat terpendam MIAHAHA.



haaaa ni satu lagi bile aku dengar je si liyana ni nyanyi automatik ghase2 nak lompat riang ria hari raye je. sungguh kanak-kanak. ahhh tolonglah budak 5 tahun lagi sedap nyanyi dari liyana ni tau uhhhh orang jadi penyanyi nak jadi penyanyi jugak berlakon sudahlah akak oi. *eh aii ke liyana lagi muda eh? wakakaka perasan muda kejap boleh? *waklu. so pleaselah akakku liyana u taknak kena kutuk dengan aii sila jangan menjadi penyanyi lagi lepas ni hahaha! jadi pelakon sudah aii minat u tau lalalala.

*hey hey hey aku tak percaya cinta aku tak percaya kamu aku tak percaya hey hey hey* bongek betul lirik die KAHKAHKAH.



aishoooo ni lah lagu paling lawak yg pernah aku dengar. hei dah takde idea kot penulis lirik ni kan? melodi die pulak sangat %$^*&^%$#$^. *oh korang kan tahu aii tak suka mencarut maki-maki pun baru nak belajar je ni ha lalalala. hurm tak tahu nak komen ape dah sebab aku memang tak suke sangat-sangat lagu ni fullsetop! kalau ade saper2 suke lagu ni huh aku memang peliklah korang ni memang jenis takde citarasa ke hahahaha! *kejam.



antara lagu paling tak subur yg pernah aku dengar lalalalala. tak subur? MIAHAHA lantaklah nyah oi aku kan kalau tulis memang main hentam je. lagu ni sama taraf dengan lagu aril tadi kot sebabnya aduyai lembikkkk gile lagu die kalau ada admirer ecece admirer tu yg nyanyi lagu ni depan aku memang boleh tertido kot wakakaka pastu bangun2 terus reject mamat tu huhuhu! so beware u! jangan sesiapa nyanyi lagu ni depan aku. lagu pramatang tahu tak? aii tak suka nyah.


eh camane aku boleh upload gambar ni kat belog aku. tak stylo betul huhuhu!



sila buat terkejut eh lagu ni tersenarai wakakaka. aku pun pelik kenape aku tak suka lagu ni. lagipun kolej aku asyik pasang lagu ni je hei naik menyampah tau geram aku nak laung *hoi bingitlah kalau nak pasang lagu bagilah yg sedap-sedap sikit*. siyes oke aii memang kureng gemar dengar lagu ni. lebih2 lagi time black perfome aishoooo gedik geli-gelinyaaaaalah aduyai me tak suka oke? walaupun vocal dia besh tapi aku tatap tak sukaaaaa jugak nak buat camane? nasiblah black kalau kau tukar name *pink* baru aku suke lagu ni kot *panggggg disitu.


so bagaimana pulak dengan anda? ada tak bila korang dengar lagu tu ghase nak pegi sepak je vontot artis yg menyanyi tu hahaha! meh meh share meh.


p/s: ketagih dengan lagu dakmie-yang terindah. wewit :)
p/s/s: al fatihah buat achik spin yg meninggal dunia petang tadi.


salam sayang,

128 FAHRIN AHMAD:

FarhanaDr said...

Al Fatihah buat Achik Spin..

~ tapiiiiiiiii.. aku suke lagu Black.. Sampai hati ko lolly.. Uhuk uhuk..

~aSFaLiZa~ said...

ya dik oiiii. akak pun dlm byk2 yg adik list kan tu paling akak menyampah menatap mata mu. penyanyi nya pun akak menyampah sangat2 la. eeee

black_mel said...

miss lolz...jrng on9 skrng?dpt komen top 5 kira bertuah ni....

semua tu setuju..kecuali no 5....aii minat no 5..lgpun nama kami nak dekat sama....so xleh la benci..suara pun lebih kurang..hehe..

Wanie-san said...

lolly!!!
aku tampo ko puas2 nnt!!!
lagu black 2 best la!!!!!
ape punya cita rasala!huhu

nasib lagu laen aku setuju banget dgn ko..muahahahaha

ARC™ said...

oh lolly patotla i jatoh chenta dgn u sbb kite sependapat!!!

lagu Aril tu mmg bodo tahap selipar jamban...geli bulu ketiak aku dengar..dahla video clip bodo macam sial hhahahha mncarot lak aku tgh2 malam nak tido ni

Liyana Jasmay mmgla gua xske da lame bukan pasal lagu je hehehhe..btw lagu tu sgt bebudak..mengong ar

Mana Hantu- weh best pe?hantu, mana hantu

lolly u tertinggal 1 lagu - Hali mah Jongang

zool said...

Lagu Aril tu pun cam tak suka.. bukan sebab melodi tapi sebab muka Aril tu nampak macho sekali nyanyi lagu camtu..

lagu 'sayang.. sayang.. sayang..' ntah sapa nyanyi ntah..

lagu KRU pun kadang2 lirik ngarut.. cam Dr Pakar Cinta.. lagu sedap tapi lirik.. alahai.... lagi bermutu lirik lagu Mr Os ' Eh kome dogheyan sudah luruh'.. huhuhuhu

'lagu superman'.. walaupun indo tetap tak suka...

n lagu wali 'cari jodoh' - sebab?? tak yah citer...

cikgadis said...

huhu...lagu2 ni semua yg lembut2~
membuai perasaan~ oh~~
HAHA

::IenaFazlyna:: said...

aku xsuke gak lagu menatap matamu..first time dengar, aku duk pk cam ne la rupe penyanyi nie..aku bkn peminat realiti tv, so mase tu xkenal si akim nie..tp, xtau npe mmg nyampah ngan lagu nie.

::cdot the dot:: said...

yang paling aku tak suka lagu 'halimah jongang'...syial jek lirik dia...limah..limah..limah..ohh halimah jongang'.....pastu bebudak opis aku pakat2 nyanyi kat aku pepagi butoh...hisyyy, terus down mood aku, ADIK!!...cilakak..

SweetyMui2 said...

suka lagu dakmie!!!!hari2 dengar..hehehe

PinQib said...

aku suka lagu aril.. catchy.. hehe.. ;)
tu je..
len lagu, bo layan.. syabas betii

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Weh weh weh !













AKU SUKA LAGU HALIMAH JONGANG MIAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !

nursarah said...

haha, gelak gila gulin2 baca entry lolly nih. wakaka! macam kelakar sesangat taktau kenapa. hahaha!


aku pun tak suka lagu2 diatas. paling nyampah adalah lagu hantu, sangat mensampahkannnn....!



setuju liayana jasmay tu takleh nyanyi, plez2. pencen jadi penyanyi sekarang!

FaizalSulaiman said...

hahaha..lagu LJ paling tak best skali. skali dgr cam avril lavinge da..

joegrimjow said...

ku tengah mendengar
lagu yg
cik lolly minat tu







sweet tak?

anastasyea said...

kalau sedap tu.. akak dengar je.

AcanCapik said...

kita geng!

ParkAir said...

lagu black tu xde la truk sangat kot. tapi lain2 yang tersenarai di atas tu memang annoying!

Tendou Sani said...

yela...aii pun nak lebeyh2...ahaks...;P

♥CIK SHA♥ said...

setuju2..lagu2 yg tersenarai tu aii pun tak gemor..tapi lagu black tu best la lolly..uhuk2..ni yg rasa nk tampo2 ni..wakaka..

hey cik lolly..lagu halimah jongang tu boleh pulak ko suke..aii tak suke lagu itu tau..menyampahs..rasa macam nak kick2 je montot org yg wat lagu tu..memandangkan ko suke lagu tu..meh aii kick2 montot u..muahaha..

sharamli said...

layan lagu PELIA lagik best..hak3

touyakaruma said...

tak kisah sangat ... sebab pasang radio nak dengar suara awek DJ jer .. Full Stop !

Fia Abas said...

fia setuju kecuali lagu black tuh okeyla xder annoying sgt cm lagu2 yg lain tu hehe

lagu liyana jasmay tuh adik fia pon cakap dak umo 5 taun pon nyanyi lagi sedap dr tuh ekekeke =)

* mEsSy * said...

hakhakhak.. sokong2!!

:P

Hidier said...

er...bab lagu ni yg payah nak komen..saya tak kenal lagu2/penyanyi2 ni..siti norhaliza kenal la.. :)

baru tahu pasal achik spin kat blog lolly ni..
al-fatihah

arin 별 said...

yep yep. xsuka lagu menatap matamu. hahaha..=)) lagu lain tu??? ok ja. xla xsuka. tp lagu black n lgu hantu tu xprnh dgr.


aku paling xsuka lagu "sayang sayang"-aliff aziz. wpun dia org spore. and for sure, xsuka lgu dia. n xminat pon dgn dak nie..
*prnh termuntah dgr lagu nie dulu.dahsyat penangan lgu nie..*

lgu "menatap matamu"-aril af7. pelik la melodi lagu nie. mcm ada yg xkena.

lagu "cari jodoh"-wali band. ehhh? nie bkn dak indon ke? heeee. lagu nie desperate sgt. xda akal lain dh?

lagu "jangan nakal"-alif satar. duhhh. ntah la. mcm malas ja bunyi nya.

lagu lain byk lagi yg xsuka. tp nie yg top list. hehe...=))

p.s: nice post !

Sharinginfoz said...

hmmm nasib baik 5 aja kan.. kalaunya 15 ribu susah le diaorang nak cari makan....

Largest Bloggers’ Gathering in Malaysia

Banyaknya Games Kat Gatsby Fair

aduka said...

kesemua lagu2 yg cik lolly list tu i pn x ske!

sama taste je kan?

hehehe..

=P

Sky0ne said...

lagu ceplos tu OK ape...comel je budak jadi ceplos tu rambut jambul macam tu...boleh masuk list stok calon suami...bwahahaha

Hizami Li said...

miss lolly:
oh.
lagu black tu sedap jugak kot.
ahha.
eh mase 1st time dgr macam x best je.
but.
semua org asyik pasang lagu tu.
jadi minat pulak.
how?
T-T

Hizami Li said...

miss lolly:
oh.
lagu black tu sedap jugak kot.
ahha.
eh mase 1st time dgr macam x best je.
but.
semua org asyik pasang lagu tu.
jadi minat pulak.
how?
T-T

Nur -al- Ain said...

paling nyampah kuasa kuda lagu 'mana hantu'. annoy gileee. HAHA.

+ drama paling bosan skang plak, Hotel Mania. WTF?

embun d tengah malam said...

al-fatihah buat achik spin

i suka semua lagu yang ada dalam dunia ni..hehehhe..universal.

y@n@ M!B said...

dlm byk2 lagu tu i minat cheplos..hahaha..saje bakar2..lalala~ \/(^_^)

epalejau said...

semuuuuuuuuuuuuuuua lagu yang lolly tak suka tu, epal pun tak penah suka.

haha..semua lagu kanak-kanak ribena jek.ceh!

mie said...

ttteeeeeettt!!!!
gue xkisah, tapi kalo lolly yang nyanyikan...
semua gue suka...
hahahaaaa

maisyara Pot! Pot! said...

makcik, i setuju dgn u. jom kite buat grup i hate 5 lagu melayu senget tersebut. muahahahaha.. *paling menyampah lagu adam and aril. hahaha.. xD

ciK LyndaWawa igUana said...

hahahaha...
saya tak suka lagu yuna..
dan sebenarnya...
cam pa je...

armin yosh said...

lagu mana hantu..best lol!

nabihah zulhemay said...

hahahhahaha. memang agak lah. semua yang u list kan tuh tah-hape-hape aje cara diorg nyanyi. huhuhu. tapi kan, sure kalau ade yang diorg bace nih, nangis diorg sumpah x nak nyanyi lagi. hahahahhaa.

aizuddin.com said...

benar2 n menatap matamu bes pe..haha..yg len ak x suka sgt

Frodo Baggins said...

masalahnya, aku x pnh dengar semua lagu diatas nih! hahahahhaha


>>____<<

fanadz said...

hahaha.i tak suke lagu aril tu jugak.macam pelik je.xtau nape heh.

beba said...

setuju sangat2 ngan yg no 1 and 2..yg no 3,4,5 tu cam tak sure plak lagu mana..hahaha..jarang dengar radio...

tapi kalau sekali bukak radio tup2 dipasang plak lagu aril tu..hailahh..mmg meleleh2 la taik telinga mendengar..kalau dah tak sanggup tu kang tukar stesen lain plak..aii..ade lagi lagu tu..dah la tak sedap..apsal nak pasal selalu sgt..tak paham btol..huu..

ChiLaBaey's said...

Samalah kita Cik Lolly.... Lagi2 lagu yang pertama tu.... Hairan juga kenapa lagu tu duduk dalam carta ter atas Era.... Langsung tak best... :(

Scromix said...

mana hantu tu nyanyian MIX dan tajuk dia HANTU je. mmperbetolkan fakta :D

Nabiel said...

jum same2 pegi sepak~
tapi lagu black tuh nbiel suke~miahaha~=P

budakhitam said...

lagu mana hantu tu bukan lagu MIX ke? grup hiphop nohhnujan dulu? lagu tu bukan pasal hantu pun

KiD Learns tO FLy™ said...

siap wat lukisan comel2 gak ea?XD

aku tak percaya chenta...c.i.n.t.a dushhhhh!!!..XD

Alynn Notnot said...

seb bek la gua tak layan lagu melayu :))

broSKL said...

yang lagu lain tuh aku leh trimas klo u kata x suka..tapi yg lagu black skali tersenarai tuh npe lak..alalalala pape ntah u ni.. ni mesti ada masalah hormon ni hehe (jgn mare)

e~car182 said...

siyesly from the beginning sgt BENCI lagu menatap matamu-aril!
mcm mana masuk carta ntah!lirik leweh je,,huhu,,

liyana jasmay lagu apa pon tak besh,,hehe

FITRIHADI said...

Hantu,
Mana Hantu?
Ada hantu.
Mana-mana...

haha lagu ni best pa..lagu seram yang langsung tak seram :p


(Al-Fatihah) Lepas Arwah Din Beramboi, Kini Achik Spin Pula Meninggalkan Kita

abang ensem said...

lagu paling aku suka... WAJAH CIK LOLLY KESAYANGAN HAMBA by Hail Amir.. http://www.abangensem.blogspot.com

NICK IRFAN said...

bila tgk tjuk cik lolly eh! cik plak? hehe sj tukar.. ha! bila tgk senarai tjuk2 cik lolly mmg sy pun sokong 101%!!! sy pun x ske senarai lagu2 cik lolly tulis kecuali hantu tu minatlah jgk dh sy tulis cte hantu nak xnk kena minat gak... heheh

Wan Perlis said...

pelis pelis pelis kamu jangan nakal

Shahid Tajuddin said...

its hard to find good malay song nowadays, only rubbish keep playin on teh radio, all fails no winrar!

syahirul said...

satu lagu bukan malaysia yg palingggggggggggggggggggggg saya suka:

Wonder Girls - Nobody

hahaha..

uNIqIKA said...

miss lolly, 5 jer ke? sy xleh nk list down sbb byk sgt lagu yg hampessss bg telinga ini. huhu...

Anonymous said...

setuju yang lagu menatap wajahmu tu mmg annoying.annoying .x sedap .tak paham betull.. kenapa orang leh dengar lagu tu .

kacang said...

sye setuju ngan semuanya.hahaha.
lagu budak2.
lagi2.
lagu liyana jasmay uhh.

Yatre Hayati said...

awat x suka lagu black?? best la..

eye said...

owh..ini a part from my list..list saya lagi panjang k0t..hahaha

anastasyea said...

Lolly,kita pun x suka lagu Si Aril tu..tp kita may be suka lagu tuh kalu kita sdiri yg jd model mata dlm video klip dia..Ngeh ! Ngeh! Ngeh!
_(.)_(.)_

saya_arief said...

haha..lebih kuwang la..yg aril 2 lagi la xminat..

dizzydude said...

lagu aril ngan aril tu sekali memang poyo..ntah ape-ape ntah lagu mamat nie..pastu nak shuffle-shuffle plak..serius macam s*@#k%&..adam tu pon same..hahaha..lantak laa nak kutuk ape pon kan miss lolly :P

BeaN MorENo said...

saya tak suka lagu cari jodoh sebab ia pernanh mengganggu tidur ku

farhana said...

eh best pe lagu menatap matamu..
mcm lagu hari raya =))

yg lagi 4 2 mmng xdpt tolong lah haha

KiD Learns tO FLy™ said...

hahaha...best menatap wajahmu?..ore kelate kato lagu nyekit haha..

p/s: anti-shuffle dan anti-AF lalalala XD

[z@ck] said...

aku suka lagu black..
sampai hati ko blacklist kan lagu tu...
iskkk

tujuhhariseminggu said...

waaaa.... ai suka lagu LJ tau... feeling2 LJ sket... hahahhaa...

cuba dgr lagu alyah yang dewi dewi tuh.. best wewit laaa...

qamar said...

black the bestttt.....
tpi lgu aril 2 mmg layak no. 1

p i j a h said...

akak lolly ni mmg sengaja carik pasal ngan aku nih<--peminat black. muahahaha~~

eh eh best hape lagu kanak2 riang. comel gitu. ahaks ;p

deus X machina said...

sangat menyampah dgn majoriti lagu melayu skang

hanis aleeya said...

Hehe.. Lolly.. Tu bukan lagu Adam pun.. Cuma "Adam tolong popularkan". Ada kes penyanyi asal dia dok marah2 Adam lagi.. Sbb sebelum Adam remix lagu tu, langsung tak popular.. Penyanyi asal dia pompuan..

.::WaNiE::. said...

salam singgah

no 1 dan 2 tu memang sangat sangat setuju

hhuhuhuhuhu ..eh

tapi 4-4 setuju, yg ke 5 jek sy tidak membenci lagu itu kekekek

s h a f i q h a s h i m _____ said...

cik lolly, cemana lagu black masuk dalam list ni :P hehehe

i lyke that song so much :D

bellar0ssa said...

hmm huhu baru berjinak-jinak dgr lagu dakmie..weee

suliani said...

menyampah konon..
senang2 korang buat lagu sndiri & popularkan sndiri kat media...
dieorang susah payah sdap je korang kutuk..
busuk betul hati manusia skrg..
wlaupun ape korang cakap pasal artis ni dieorang x kan mudah mengalah...
silap2 ari bulan korang yg duk kutuk die ni akan ko...
fikir - fikirkan....

KiD Learns tO FLy™ said...

hehehe..cool suliani cool..

kalu tade org kritik dan kutuks..macam mane bangsa mau maju?mwakaka..

tu blom si simon powell lg ulas..wah wah wah

x-po said...

semua tak sdp..bkn utk jiwa lelaki yg sejati..hukhuk

cik bunbun said...

oh tidakk. ade dua lagu faberet di situ. hahaha:D

xpela, yg pnting semorang minat laen2 ye dokkk. heee ^^

farah aminuddin said...

tak suka lagu menatap matamu jugak. erh

gelarezz said...

aku paling tak suke+menyampah dgn lagu Jangan Nakal..
Adoyayyyla lagu tuhhh..haishhh..

iLhAm_bEcKs said...

sile nynyi lagu ini:

twnkle2 lttle star!!
wink2x

Hamba Ilahi said...

Dunia ini banyak meresahkan saya. Kecintaan saya yang patut ditumpahkan kepada Dia, akhirnya tertumpah kepada dunia.

Kepada dunia, kamu dengar sini, saya bosan dengan kamu. Saya hendak keluar. Saya harap kamu jangan ganggu saya lagi.

Bolehkah begitu?

Gilakah saya kalau bercakap dengan dunia?

Jawapannya tidak. Saiyidina Ali Karamallah Wajhah juga pernah menghalau dunia. Bezanya dunia datang kepada beliau dengan rupa manusia, saya ini dunia datang tanpa merupai sesiapa, tetapi dengan rupanya yang sebenar.

Wajah dunia yang sebenar tetapi saya selalu buat-buat tidak kenal.

Dunia, kalau kamu tidak mahu pergi, saya yang akan menjauh dari kamu.

Dengan seluruh daya saya (kalau ada), dipimpin petunjuk ilmu dan rahmat Allah.

Hamba Ilahi said...

maaf, silap komen.
wassalam.

nand nasyari said...

hahaah...lgu aril tu mmg xleh blah..hahaha..lagu black ok la jugak lolly..yg lg laen2 tu nand mmg xpnh dengar..hak3 :P

╚► capital S hana ◄╗ said...

lgu baa baa black sheep x msok list ke ?

lionteen said...

lionteen xpernah lak dgr lagu adam tu..
huhu..
mmg xbest2 la lagu2 baru skang..
lionteen tetap layan yang indonesia je..
hehe

Aidi-Safuan said...

top 5 lagu paling suke plak ape? lagu tema wonderpet? :p

Anne Boleyn said...

sama lah selera kita yunk! specially lagu aril tuh. ya allah..mmg geli geleman menyampah den..err..tp lgu adam tu den de minat siket. huahuahua. lebey rela dengar lagu wali band..kikiki :p

SyAmSuL AnUaR said...

ku x suke semua lagu diatas juga.....(--")

ザ-sylver-shooter said...

ade lg, lagu TOYYYOOLLL........
serabut gak rr otak dengar

nina said...

aku pon banyak gak lagu yang aku tak suka sampai buat aku rasa macam nak tutup jak aku punya radio kat rumah ni..haha..

merahitujambu said...

kelakar laa kamo ni lolly..napa kamoterlalu jujur sgt..eheheh..sgt lawak bila bc..

n@m@n said...

suka lagu Raihan..hehe

Anonymous said...

kadang2 jujur sgt pon x baek tau miss lolly... just becareful k... btw, u got really fascinating blog.. really admire it..

FITRIHADI said...

lagu yang paling misteri sebab taktau sapa penciptanya dan lagu yang semua orang suka adalah lagu harijadi..haha :P

(Review Penuh) Clash Of The Titans – Penuh Aksi Yang ‘Saspen’ dan Gempak!

ARC™ said...

booo ade ke patot suke lagu Halimah Jongang...gile diskriminasi

kodok hijau the ghost writer said...

no komen,

awak majuk kodok pujuk tak nak masih majuk jugakk..

nanti koddok buat lagu bertajuk ..lolly kenapa kau masih merajuk

sebelas said...

saya suka lagu no 5..wekss!

http://nomborsebelas.blogspot.com/

Ejamaria said...

pernah kutuk lagu si aril ni masa dengar radio, yg wat klakar sbb husband akak beria cakap : eh lagu ni sedap la, rilek je dengor... terus akak bantai gelak - dlm hati ade taman rupenye laki aku...

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

Al-fatihah buat achik spin sekeluarga

Mr feckry said...

lagu aril tu memang gua menyam[pah

mr.syazwan said...

hahaha

mmg tepat tekaan wan...

mmg semua list tu semua wan menyampah..

tpi...

1 lagu BLACK je x...


lagu black best...

tambah2 laig kalau wan nyanyi...

haha

avid gunner said...

suka 4 list atas...tapi list ke-5 tu x bape setuju..btw, lawa ko lukis!

Nurul Harun said...

hahahhaa.. lagu aril tu ramai x suka la. pelik. kenapa yg x suka? ai rs mcm okay je kot lagu tu. hehehhhh

Mummy Dasy said...

Fav. song daneen tu menatap matamu, hahaha mmg lagu ni sesuai untuk kanak2 ribena.......

zida said...

dengar lagu korea lagi best. serius!

Kie-yu said...

erk. no komen. nnt org stesen tiwi bace jdk isu plak. kehkeh.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Frodo Baggins said...

hahahahhahaha ~~ anon dengki!! cnfirm peminat aril!! wakakakkaka


((eh dah kene delete??))


>>____<<

eyes143.. said...

lagu dakmie tuh anin mmg sokkaaa.. yg len tuh tak sokka langsung.. huhu.. melaenkan ak rindu syg kamu.. tatau ler npe anin sokka.. =]

aMiYs said...

lagu aril tu? rase nk tampo laju2 aje klu dgr... huhuh... geli ketiak akak ni dik...

noor afzan said...

ada satu lagi ko lupa..

lagu halimah jongang..

haha~

sian doh lagu tu kutuk orang kaw2 punya.

Syahrul Iman said...

lagu aril tu aii buat ringtone alarm je..confirm bangun pagi dan tutup laju2 hp tu sbb sgt annoyink..haha

Misz_zana'85 said...

Wah, sungguh tepat sekali..lagu aril tu kitorang panggil lagu kategori harmoni, mmg xleh masuk punya dengan jiwa. bencik giler!

erk, tp apsal aku suke lagu adam hah? argh, malunyerr!! :D

H@n$ Xy said...

raser2...lagu2 yg lain pom belambak tak best dan annoying..ni top 5 lah...he4..anyway..i sokong u lah..wakaka

CiK EdiToR said...

lagu yg adam nynyi tu, bkn lagu dia sbnrnya, tp lagu org lain. tu lagu org prmpuan..tu psl xsdap bla dia nynyi, tp radio psg gak. mgkin sbb dia arts realiti..yg penyanyi asal punya suara xpsg pun. nk dwnload pun xda..

abangfaizul said...

kenapa lolly? kenapa ben rampas u dari i? haks

ElyaElmo said...

hik3...saya tak suka lagu aril..tapi kat erra salu dapat juara kn dulu...tak paham pahamm...

matthew said...

ni semua lagu feveret aku ni..
smpai aty ko kn??kn??

Peri PiA said...

kite pon menyampes dgn lagu2 neh

fndrocka said...

1st time dgr lagu black tu..memg aku rasa annoyink dgn melodi dan lirik skaligusz...huhu...tak terkejut kau tak suka

si bunga said...

tak suke lagu liyana jasmay yg telah disenarai kan tu..

MiszMaryaNe said...

hahaha,
setuju!!
x suke gile lagu aril ngan liyana, berbulu je telinga dengar..

Fitrihadi.com said...

Mengikut artikel di bawah ni, cik lolly tergolong dalam blogger segak..hehehe


- - -
Eh Beb..Aku Terasa Beb Korang Tak Komen Blog Aku..Huh!