Uhhh PEREMPUAN kenapa kau BODOH sangat ?

hei kenapelah ade ramai perempuan yg takde akal kat dunia ni? marah betul maks ni ha bukan ape memalukan kaum aii oke? lebih2 lagi pompuan baik plus sopan santun cam aii ni. memang terasa malu mat-mat ahhhh bile berlaku benda2 annoyink camni huhuhu! *haktuih.

masuk bulan ni dah dua kali aku tengok pompuan sama pompuan FIGHT. sebabnya? REBUT LELAKI. what the tuuuttttt lah kan. apekebendonyojang korang nak rebut2 mamat tu sampai sepak tumbuk terajang semua tu. memang nak kena menyumpah dengan aku budak-budak nih. aishooooo memang takde akal betullah puih puih puih. kalaulah mamat tu hencem setaraf fahrin ahmad aii tu takpelah kira aii boleh terimalah jugak reason korang gaduh kan ni muka lelaki tu macam artis ghana sajork weh betina-betina sekalian sila buka mata kaulah aku tak sukaaaaaaa kalau nak main belasah-belasah pun biarlah lelaki tu hencem wakakaka! *mamti aku.

mamat tu pun satu dah tahu awek-awek die berperang boleh pulak die buat cool konon-konon tergamamlah kot tengok gadis-gadis kesayangan tu berebutkan die heh belaaaahhhhlah der. dah masuk 4 scene betina-betina tu gaduh baru nak pergi selamatkan keadaan. gentleman ke namanya tu? boleh jalan oke? aii hate this part. bodoh oke? hell hell hell.

mengertilah bahawasanya aii tak reti nak mencarut. menyumpah pun soft-soft je lalalala waklu.


walau kami berkongsi lelaki yg sama. tapi kami tak pernah gaduh.
so contohi kami *Keke =)


sebab ape eh diorang gaduh sampai camtu sekali? nak cakap hencem? memang takkkklah kan. gentleman? oh no no silap besar kalau cakap lelaki camtu gentleman tengok awek-awek bertumbuk sampai pecah kepala pun siap selumber badak lagi. romantik? ahhhh boleh jalan! pastu ape eh? KATA-KATA MANIS. memang yessssss ! mulut macam madu tabur macam-macam tapi perangai macam puaka huhuhu! *ohh aii teremo ke ni lalala.

wahai gadis-gadis sekalian. berhati-hatilah dengan janji-janji manis lelaki hahahaha! *motif sebenar* jangan korang jadi mangsa seterusnya. wah boleh gitu?

okelah aku nak pergi wat solat taubat kejap dah banyak aku wat dosa maki-maki diorang hari ni. oke assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh =)


salam sayang,

99 FAHRIN AHMAD:

y@n@ M!B said...

oh org2 gitu br nk kenal dunia kut..1st time dpt bersosial..hek3..
laki tak hensem mmg mulut manissss sbb tu je kekuatan dia ada utk mengorat...hahahaha...

kompem kena banned dgn laki2 pasnih..hehh~ \/(^_^)

embun d tengah malam said...

benda main dgn hati susah nk ckp..hehhehehe

DiyanaDaniel said...

ee..setuju sangat..sangup bercekau depan dia tu g..apa hal.???..sedo sikit eh..kalu dia senta sangat kat ko...tak de le sampai ko jadi pompuan tak de malu cenggitu...

nawal said...

apalaa pompuan tu..kumbang bukan sekor... hahaha!

Wan Perlis said...

bagi la video tu nak tengok
alahai pasal lagi sampai gadoh

CikGadis said...

sy prnah jmpa jgak. smpai 3 brebut 1 jantan. xbley blah..

::aien:: said...

eee plis la gegirl gegirl gitu. tak kuasa maks!;p

::cdot the dot:: said...

gila budus!! kalau pejal tahir tuh, boleh la aku mahapkan klu ko nak gaduh...takat muka kena tar, hak elehhhh, mr os lg ensem..cilanat betul...astaghfirullahalazim...ya allah, ta tuhanku ko ampun kan la dosaku ..ya allah.....amin...

syahirul said...

persoalan: Uhhh PEREMPUAN kenapa kau BODOH sangat ?

jawapan: sebab laki tu tak ensem tapi ayat power sampai dua2 pompuan tu taknak tinggalkan dia.. huhu.. takpon dah kene ilmu la tuh..

tambahan: bodo nya pompuan yg mcm tuh!

en.alierostam said...

ish2..wat pe rebut2 kan..x patut...wat malu jer..meh rebut i..nak x..hahaha..weks

BeaN MorENo said...

saya sanggup berebut cik lolly...hak3

psychopath said...

diskriminasi terhadap lelaki.

Hamba Ilahi said...

apa la yang mengarut sangat?
pening37x
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
..
.
.
..
.
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
..
wassalam

ciK LyndaWawa igUana said...

macam takde laki lain mo direbut..laki pun same..BODOH!layan pompuan lain sapa suruh.

Anne Boleyn said...

Nasib baik lah saye tak pernah berebut jantan. klu tak free2 kena bodoh ngan lolly.haha. Suke gambar tu. oohh rindu kat mummy and daddy.-tetiba

Nadya ©™ said...

Bagus sangat ke lelaki tu sampai nak berebut..cehhhh³

♥CIK SHA♥ said...

owh..itu penomena biasa la lolly..sha pernah tgk pompuan gdh dgn *lelaki lembut* berebut sorang jantan..siap tarik2 rambut lagi u..kui3..laki tu releks je tgk..ntah ngan ape2..budus tul..

shazika said...

laki lg bodoh sbb sape suh dia pi layan banyak pompuan..ehem, hensem bapak sis loly..kem salam heh :P

Tendou Sani said...

begitulah nasib kaum yg pupus...akakaa y^_^_~y

zool said...

Setuju . Sebenarnya bukan perempuan je .. Lelaki pun sama.. Ada sampai sanggup berbunuh kerana seorang perempuan. Sedangkan diri sendiri pun masih lagi mengharap bantuan makbapak ..

Betullah cam perbincangan dlm ruangan bual bicara mlm semalam..
' 40 % siswa byk menghabiskan masa bercinta ".. mungkin percentage tu blh dipertikaikan kesahihan tapi rasanya mungkin ada kebenarannya..

Athirah Ibrahim said...

AHAHAHAHHA. entah. bukankah perempuan lebih ramai di zaman inih. kita patut boleh pilih lain kalau satu kumbang sudah berpunya. tidak perlu berebut. wakakakakaka.

pernah nampak dua perempuan begaduh berebut sorang lelaki. siap betumbuk depan laki tu like whatthehat. laki tu diam sajek, kwn2 pompuan2 tu y sibuk menenangkan. apadaaa memalukan kaum perempuan. hakhak.

leEya said...

jangan terlalu percaya lelaki,,kan kan kan.. ;)

Nabiel said...

ehhh2~
nk berebut gak la ngan laki bju putih kt ats tuh?
miahahaha:P

Clara Emily Cancer said...

laki skrg mmg hampeh.
tak hnsem pun playboy besar.
taktau le nape gurl nak gduh psl laki.
kalau suami sendiri berbaloi gak kan.

;-)

claraemilycancer.blogspot.com

Wanie-san said...

KO JELES R TU TGK DIORG GADUH KN?KN?FAHRIN AI PUNYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

noor afzan said...

lelaki ut baget hot la sis..
pompuan tu la macam dah letak harga diri kat lutut..

aduka said...

ayang x gado sayang ayang-no-2 kan? kan? kaaaannnn??
ayang sporting gituuuu kannnn..?
hahahaha..

=P

sI tEDI said...

jika lelaki itu belum menjadi hak milik hakiki.. buang karan jek

eyes143.. said...

useless beb lau gado sbb jantan.. hee

paan said...

aku setuju dgn tajuk entry nie..perempuan bodoh..

walaupun nmpak kasar , tp terpaksa nyatakan ...sedih sgt bila tgk kes pompuan mengandung anak luar nikah , tgk kes buang bayi...

walaupun perkara nie bukan 100 % salah pompuan , tapi tolong la wahai wanita..jangan percaya kat laki..

nape masih ada wanita yang sgp percaya kat laki yg teruk ?? nape masih ada yg sgp korbankan diri demi cinta yg hina ?? dorg dah tau kenyataan , hampir 100% laki yang berzina akan tinggalkan pompuan bila pompuan tu mengandung..tolong la sedar dgn hakikat tue...tolong jgn percaya lg lelaki2 tue akan bertanggungjawab lepas berzina...tolong..xnak sgt tgk ada lagi kes2 camni..

mohdhairihassan said...

seb bek entry nih kat blog cik lolly.
kalo x,memang pisang dibalas nangka lah.
hahaha~

ade pompuan gado sebab laki.
ade laki gado sebab pompuan.

untuk kedua-dua kaum nih, same-same beautifoolishness.

setuju kakak lolly?

^_^

ChiLaBaey's said...

Cinta itu buta, sebab tu masing2 buta segalanye... Tak kira lelaki atau perempuan... Fahrin Ahmad sekali kot.... hehehe... :)

sugar2 kapas strawberry said...

mmg bodoh tahap gaban la tuh kn..lau sy x ckp byk..rela hati tgl laki cmtuh!

~ Ann ~ said...
This comment has been removed by the author.
shah said...

terbaik!!

Aus MeLankoLik said...

aku sokong diorg gaduh ,

kalau boleh siapkan sekali kayu dan alatan sebagainya utk diorg .

silakan lolly .

~ Ann ~ said...

argghhhhhhh.... sekeh je semua pompuan tu.. kejaan apa nak gaduh gaduh sal lelaki.. cipan mangkuk hayun kambeng gurun warna hitam..

(erkk**** emo emo lebih lak.. kihkihkih)

mie said...

gaduh jgn xgaduh...
hahhaaa...

itu la kalo akal terlalu pendek...
perkara remeh temeh menjadi besor...
gaduh jgn x gaduh...
hhahahaaa

* mEsSy * said...

heee.. wahh cik lolly emo deh..

:P

pak long said...

salam...
pak long nak copy-paste la ent3 ni...nak buat antologi cerita paling sensasi....sah glemour makkkkkkkk...

✿Lovillea✿ said...

buduhnyerrr ini pompuan.. ape kes rebut lelaki... huhhh muke dh xencem harap ayat power je.. pirahhhh ntah2 de lg pompuan2 xtermasuk.. kalo kumpul2 mau leh wt tournament dush dush dush...

hohohohhoho xyoh r nk ghobut2...

Arra JaSmY said...

pmpuan2 tuh bodoh,lelaki lak poyo..padan la diorg tuh..
dua2 tak pakai otak..ahaks

errr..nak join buat smayang tobat jugak lah..tetiba terbuat dosa lak kat page nih..ahaks.:)

joegrimjow said...

tunggulah sampai cik lolly minat kat seseorang
baru tau masa tu rela untuk berperang pon
huhu

jajarina said...

adeih.. masaelah kalo hal cmni.. yg patut d slhkn adlh phk ke-3.. biasenye, kalo x ensem pun rebut2 bagai, tu musti mamat tu punye poket yg ensem... hakhakhak =D

aizuddin.com said...

kumbang bukan sekor..tu pun nak gaduh2..huu

cik bunbun said...

haha. pasal ni ke miss lolly trauma dgn lelaki? menabur janji palsu? huuu

oke, sebenarnya bunbun benci lelaki. hahahaha. oke tak camni? fufufuuuu T__T

maCy said...

memang bodo.. nympah gle pmpn cm2.. wahhaha

zida said...

ngeee nasib baik tak penah kapel. ishhh tapi apesal memang ekk? memang la perempuan suka rebut2 laki..


cube jd mcm zida ni. rilek je. ahhaaha

kodok hijau the ghost writer said...

itu ayah mertua kodokkan :)

jejak rantau said...

hahaha..sian lak aku ngk gurl yg duk brebot llaki ni.. ish2.. malu2..

p i j a h said...

aaaa. malu.

pantang betul aku tgk pempuan yg sujud di kaki lelaki yg bukan lagi taraf suami .

aaaaaa... grrr!

farenova said...

huhuhu malunya nak pula muka cam laki Ghana.. MESTI laki tu bangga jab ada org gaduh pasal berebut die. haishh...

NUNU EERA said...

laki yg nk tunjuk kejantann..kononnye..

Mr feckry said...

pompuan gaduh pun pasal laki. so laki tu yang cari prob.so gua bodohkan lai tu juga

cikgadis said...

huh! mmg keja gila la kalo gaduh pasal llki. buat malu ja.. huuu

nabihah zulhemay said...

uiks... macham-macham. inilah masalahnya kalau kaum lelaki makin pupus. oops. =))

NICK IRFAN said...

sy sokong akak! buat ape nk berebut laki? mcmlah xde laki lain dlm dunia ni... hehe ape2pun moral kpd pmpuan di luar sana jgn gaduh psl berebut laki.. klu psl berebut sy xpe? hahahaha

nuRuLain_zAiNi said...

mmg lah bodoh..
lelaki je pon
klw duit tu x pe gak
aish..mata duitan btul aku ni..=P

Encik aMin said...

erm, biasa laa mende gaduh2 ni.. tapi kena ingat la hukum karma, what u give u get back, hoho.. ~

cikmemy said...

haih..sangat la memalukan.gaduh2 bukan dapat ape pon.baik pi komplot ngn gurl tu pi bantai balik boy tu..sebab dia yg gatal pi layan banyak2...huhu

lionteen said...

mmg memalukan bile fight sal laki ni..
mntak la dijauhkan..
huhu

Nurul Harun said...

amboi bukan main marah lg mcm cik lolly ni pulak yg bergaduh! hehee.

p/s : tak pernah lg tgk pompuan gado :P

Anonymous said...

Semua benda kat dunia ni yg kita nampak ni hanyalah ilusi.

Benda sebenar yg wujud adalah Logik

Mana datang logik ? .Apasal logik ? .Lu fikir sendiri....

Hazzy Ishak said...

biarkan la mereka dgn masalah2 mereka

.:cEmmAh:. said...

ape nak jadi dengan dunia skang??ish5

embun d tengah malam said...

:)

Cik Nurul said...

hahaha mcm tu lah dunia akhir zaman..memang memalukan yang menang lelaki jugak huhuhu

Hizami Li said...

miss lolly:
nape tak join sekali?
oh.
saje nak lepas geram kat dua perempuan tu.
hohO~

deus X machina said...

nak aii tunjuk bukti yuu mencarut kat fesbuk???
erk888

deus X machina said...

70

ARC™ said...

perang mulut jee...yg kat youtube perang kaki tu apekes?hahah

AtieAbid said...

uih..x kuasa aku nak berebut jantan..huhu

anastasyea said...

diorang gaduh ke... mcm main sorok-sorok je...

E.d.Y said...

jgn rebut2...i kan ada..haha

Seororo [Syah] said...

pompuan tu kena ubat buat-buat gamaknya.. sbb tu jdi gile rebut lelaki..

hahaha..

mujur takde siapa minat i.. kalau x penin kepala i nk pilih calon bini.. hak3..

:D

edda(",) said...

gempak la ko berkongsi kasih syg ngan mak ko.. kuikui... tp berbeza layanan.. tak gitu lolly?? heeeehheeee

Aidi-Safuan said...

amboih..emo semacam nampak. anda kah orang yang gaduh tuh? :p

♥ shiMawar ♥ said...

erm..pempuan ke, lelaki ke, sama jek..klu dh syg, mmg sggup wat pe jek..tu baru gado, blum lg yg siap nk bunuh diri bagai..

ssh nk fhm..when it comes about feeling, mmg complicated..ckp byk2, takut trkena pd diri sendiri..

awww..takot!

ParkAir said...

best la tengok pompuan gaduh, macam tengok kucing.

bellar0ssa said...

perempuan sekrang dah ramai sgt.sampai lelaki pon berebut2..

nina said...

aku sokong ko lolly..
tak dan la nak rebut2 lelaki ni.
sudah nya pompuan gak yang malu.

nand nasyari said...

lempang je pompuan2 tu..haih~ laki pon nk berebut kw..?
bukan laki dorg pon..aisehh~

merahitujambu said...

ibu kita cakap..lau pompuan tu nak laki tu,,amik je..lom jadi suami..apa kisah..leh cari leh..hoho

Bro Framestone said...

xde pulak yg nek rebut bro ek...

eh perut kita sama he..23x

BroFramestone Blog

petisuara said...

pengaruh wrestling barangkali

Yana@Nana said...

WAH marah Betul ye.. salam Singah

joegrimjow said...

cam ada review blog cik lolly je





























heheeee
;)

Nur -al- Ain said...

memang malu la kalau gaduh sebab lelaki. lelaki plak bangge jeee. bluwekkkkk

meo188 said...

nk bapak mertua cool mcm tue... huhuhu :p

Invince_Z said...

uh...
uh...
i ske ape tgk...
pompuan gaduh...
rebut lelaki...
bukan...
slalu...
fpt tgk...
gusti live...
derang ni...
cam...
minah mereng...
rebut...
tuuuuutttt...
BOOOOO...
ahaks...

abangfaizul said...

berani mati okkay... kuasa la noks

iLhAm_bEcKs said...
This comment has been removed by the author.
PinQib said...

OHH LOLLY.. AK BANGGA NGN FEMLI ANG, YANG X PNHHH BEREBUTKAN LAKI3..
JAJA.. SUPERMANNN

Hidier said...

huhu..takde ke pompuan nak gaduh berebut saya"? hehe

maisyara Pot! Pot! said...

sy tk nk jd mcm perempuan tu. sy budak baik.. ngee^^

Hot Mama said...

dh ramai mama jumpa org bodoh mcm tu...huish buat malu kaum je

cikmune said...

saya suka post ini. ngeri kann? nauzubillahiminzalik. (tanak suka sebab takot terkena diri :P)

jabon said...

perempuan tidak bodoh.

Sasyumi Diana said...

Klu suka kawin.abis cite.yg nk gduh2 tu asal.dy suami kw ke.sumpah bosan klw jumpa pempuan camni buat kawan.dy mesti cite memanjang psal bf dy yg dirasa bagus tu.konon bangga bf kate jangan kwn ngan laki lain nnti sy jeles padahal nk kuasai kw je.dy blh pulk kwn ngan pempuan lain...