SAYA LEBIH SUKA LELAKI YANG PELUK SAYA.

ekceli aku tak tahu nak citer pasal ape orang update kite nak update jugak haaa camane tu? aii memang kedengki orangnya hahaha sila paham. lagipun aku sebenarnya banyak simpan gosip nih hei tak sabau aku nak citer kat korang tau. boleh kite tanggung dose same2 hahaha! tak larat nyah pikul dose sorang-sorang ape kate aku forward kat korang sikit-sikit lalalala oke fine aku memang keji tapi aku penyayang kan? motif?

saje nak bagitahu semalam adalah KELAS LAST sepanjang aku setadi kat UM ni. perasaan memang sebaklah kan. pastu budak-budak kelas aku masing-masing senyap konon-konon sedihlah nak berpisah dengan kawan-kawan feluk-feluk lecture kesayangan semua tu pastu konon-konon sedih nak berpisah dengan buku hahahaha waklu* padahal lagi suke tak pegang buku kan korang ni memang poyolah wakaka. aku ape lagi sampai menitis air mata tapi pandai cover beb. aku kan bekas pelakon wanita terbaik lagipun korang kan tahu aku susah nak nangis kalau aku nangis depan diorang malulah aii auw auw.

yg tabuleyhbelah diorang siap nak feluk-feluk aii lagi. hei macamlah takkan jumpe kat dewan exam huh korang ni feel memang lebihlah aii tak suka tau. yelah aii tau badan aii empuk kalau feluk tu orang kata memang shiok ahhhh tapi janganlah feluk aii tak kena masa. rimas tau nyah huhuhuhu! *panggggg disitu.


i will miss u gegel-gegel. haaaa kan aii dah cakap letak siku kat badan aii pun dah bisa melentokkan sesiapa sahaja wakakaka belahhhhh kau!


tapi kalau SUAMI aii nak peluk bile-bile mase pom bolehhhhh ! lagi afdhal ustaz aii kata. sekali kite buat air teh pagi2 balasannya pahala yg berlipat-lipat-lipat kali ganda ni apatah lagi berfeluk-felukkan hahahaha! memang berlipat-lipat-lipat-lipat-lipat-lipat kali gandalah kan agagaga. so meh kita sama-sama jadi isteri isteri solehah. auw bertuah sungguh sape yg jadi suami aii kan? nikmat dunia macam nikmat syurga hahahaha!

oh ya tak ingatlah pulak nak bagi warning kat atas tu BUDAK-BUDAK UMUR 17 TAHUN TAK BOLEH BACE ENTRI NI miahaha! aii takutlah tetibe aii tercerita adegan songsang lain lepas ni tak ke naye tu? lalalala.

oh okelah aku nak bersiap-siap nak keluar ni. senior-senior yg dah nak habes belajar bolehlah kite henjoyyyyyyyy junior-junior sekalian sila bace buku hahahaha! *ayat berlagak. oke bye darling muas muas muas.

eh eh jap jap nak cakap sekali lagi yg tak habis belajar lagi tu lepas ni PERGI BACE BUKU TAU MIAHAHAHA!


salam sayang,

83 FAHRIN AHMAD:

embun d tengah malam said...

aiceh...suka la tu..dah nak abis study,,,hehehehe..btul fadilah kamsah pun ckp,,sebelum g kerja suami kalau boleh peluk isteri dulu..afdal..hehehehe

* mEsSy * said...

wah.. cik loly dh bes stadi erkk.. syok2!! jom kitew enjoy!! vanggavangga!!

^__-

Akmar Anuar said...

kak senior lolly, tahniah sebab da nak abeh blaja kt um!

hohoho, macho kah ko nk cover2 nanges??
nanges jelaaaaaaaa....awak kan ppuan yg ayu lagi lemah lembut gituewww, hehehe :P

lolly, all the best utk exam!
love u! xD

Hizami Li said...

oh.
miss lolly dah tak sabar nak kahwin ni.
duh.
sabar ye.
T-T

♥CIK SHA♥ said...

wakaka..cik lolly ni..tajuk takleh blah toi..nak kena lempang eh??meh aii lempang..kui3..

syok kan dh nak abes blaja??tp pasni bila dh kerja mesti rindu time2 blaja..hek3..aii dah rasa dh..uhuk2..

GUD LUCK for ur final exam ye cik lolly..do ur best..chaiyok!!

p/s::nak tak ai feluk2 cik lolly??wakaka..

sI tEDI said...

aku baru 16.

aku x baca entry ni

soffya cik bulan said...

hu...itu pasti sodap..hoho

miloicekaw1119 said...

nsib baik dah cukup umur..
hehehe..
kalo cm ni xsbr la nk kawen..
huuhuhu

♥ shiMawar ♥ said...

wawa..dh abes kelas dh ek..tp pasni mesti kamu akn rendukn campus life..serius! :)

sy baru 6 taun..tp sy xkesah pn bc entri ni..haha..sah galak! :p

edda(",) said...

habis kelas sudaaa.... pasnie pikir pasal keroje plak.. lepas dpt keroje baru pikir peluk2.. miahaha

merahitujambu said...

mahu pelok cik lolly boleh..muehehehe..

AYUE said...

ish3 miss lolly ! enjoy jep taw eh .? stdy lahh kaka oitt . HAHA .

::cdot the dot:: said...

aku kalau peluk laki, trus on benda lain..sbb tuh aku jarang peluk laki.asal peluk jek, ngandung..ngandung jek berpeluk la tu..

AYUE said...

ish3 miss lolly ! enjoy jep taw eh .? stdy lahh kaka oitt . HAHA .

Mr feckry said...

peh, gile henjoy habis belajar

mie said...

nasib baik gue umur 16thn...
so, boleh baca la...
cuma bdk2 umur 17 thn je xleh baca...
hahhaaaa

leEya said...

haha..boleh cepat2 kawen pasni.nka berpeluk sakan..

~~@lyci@~~ said...

kalo lelaki peluk mmg besttt.. haha, i dah kawen takpe ckp :p..

cik EPAL said...

dah cukup umur dah. ngeh ngeh :)

aduka said...

i rela jd husben u miss lolly oiiiiiii..~~~

pluk pluk 24jam! hahaha..

=P

Anne Boleyn said...

gahahha :p oit..keluar tak ajak! mencik mencik! *gedik2 jap di sini :p

eyes143.. said...

nak peluk cik lolly jugak laaa.. heee..

pmpuan lau peluk pmpuan takde spe nk ckp ap2.. tp lau laki peluk laki.. ahaaaa =]

black_mel said...

tajuk suspen jer..fuhhh...nasib baik bukan..hehe...

✿Lovillea✿ said...

hahahha.. dh ckup umo bley dah tawen.. blaja pon dh nk hbs kan..
cepat2 tawen..
leh feluk2 jd isteri solehah...
miahahhahhaa...

btw sonoknye dpt enjoy cm tu kan.. lalalalal

sok dh kje pasti ssh..

Hidier said...

pompuan suka dipeluk..lelaki suka memeluk..kan?

sebab saya suka peluk wife saya..
n wife saya pon suka kena peluk

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.ohhh bestnye kene peluk!
.rinduuu T_________T

noor afzan said...

amboi..
tajuk peluk2 tak hingat..
haha~

tahniah ye dah abis kelas.
exam je belum..
good luck k..=)

kena study lagi kan.
lepas exam baru merdeka.

E.d.Y said...

meh pelok meh...hehe

hafizmd said...

tahniah2..bolehlah citer kenangan nak keje plak lepas nie..

p/s - ataupun plan nak kawen?hihi..

dearist anys said...

cik lolly, nk peluk gk blehh? hehe

cikkiah said...

woh...best pelok2..muahahah

sharamli said...

sy baru 16 tahun..nak peluk akak bulih?heeee

Aus MeLankoLik said...

lolly , kau dah buat pembaca terangsang . hahahak

s h a f i q h a s h i m _____ said...

ngahahahah. cik lolly dah leh kawen dah lepas ni woo :D

zool said...

Eceh.. baru abis belajo dah berimaginasi nak kawen ek?

syahirul said...

let me hug u babe.. hahaha.. oo g genting tak ajak :(

y@n@ M!B said...

yeah perasaan nk abes belajar mmg terbaekkk...tp bila da keje windu dgn zmn blaja lak...huhu...

tggu time konvo plak..lagiiiiiii syiookkkkkk~ \(^_^)/

amie said...

tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kamu pergi genting tidak mengajak dak inesen nih..
iskkk

ZACK ENTRY said...

best ke kalo lelaki pelok?? XD

pak long said...

salam...
kim salam ai ngan akak gebu tu...hehehehe

Makiko Saba said...

Oh..dah habis study. congratulations for finishing your study.

Good Luck for your future!

kenwooi said...

hugging is fun and comforting =)

unlisted_one said...

Salam ziarah Miss Lolly,

Tajuk entry ni memang gempak, tu yang terus rasa nak baca tu.
Baguslah ada prinsip macam tu, jangan mendekati perkara-perkara tak baik ni kan.

Cheers!

syue said...

tahniah sebab dah habis study xDD akak kenapa pegi genting tak ajakkkk? hihihhii. i pegi dengan fahrin tau, jeles tak? xDD

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..
kamu sudah mahu grad..bestnye.....=) tahniah..tahniah..tahniah...

en.alierostam said...

best nyer da nak abes.....
nie mesti byk bantal peluk kan...suke nau peluk-pelukan nie,,,haha

Budak Pipi Tembam said...

wow! entri hot gitttuuu!!!! keh3...

Budak Pipi Tembam said...

wow! entri hot gitttuuu!!!! keh3...

Fia Abas said...

cess hahaha kamu nih lolly..fia ingatkan peluk2 ape plak hahaha

ye, kawen dlu br peluk si suami tau?!! jgn peluk2 sbl kawen, dosa besar!

bestnya dh nk abis studi =P

sweet.ants said...

yay polok2 cik lolly smbil pndg kat ats? imagine sape? hihi

Ismail Noh said...

Pelukan memanjangkan umur~

haway mutasawwil said...

saya suke perempuan yang peluk saya

.PsychoPathic. said...

gelak terkekek-kekek yen..had0oi..
kamu lolly..aish..

nawal said...

cik lolly da abes stadi! jeles2! haha!

leh ar kawen pas ni~

meo188 said...

lipta lipat lipat lipat lipat kali ganda gediks... huhuhuhu :p

zoelhilmi said...

Selamat berexam..lol
Ada ke ayat macamtu?

http://zoelhilmi.blogspot.com
Jom lawat blog saya. Dunia & Motivasi

psychopath said...

uish. sensored !

embun d tengah malam said...

:)

joegrimjow said...

hakhak
nak kena pelu
kena la kawen awal cik lolly
baru idup bahagia

AM SYA said...

dh habes study dh dier~tahniahh! =)

haip2!!di larang bukak cite dlm klambu~haha ;P

bellar0ssa said...

jom kita g kahwin lolly.aku nak laki aku peluk gak,tapi aku tak leh kawin lagi,huuhu

╚► capital S hana ◄╗ said...

ohh bhgie nye~~
**otak gatai HAHA

DiNa-DiaNa said...

kalo feluk teddy bear puas-puas takpe kn???

tp masalahnya...teddy tu takleh peluk kite semula...

hehehhehehe....

~ Ann ~ said...

ahahaha... Miss Lolly tak lama lagi la tu.. study pun da abes, apa tunggu lagi.. hahahahah :D

uNIqIKA said...

uisyh.. nsib baik dh msuk umo 18. br lg ni, memegang tittle seorg yg berusia 18. agak2nya dh bleh kawen ke?

Best Of Me 321 said...

tq invite, tp nape ada tulis comingsoon?

Wan Perlis said...

halamak
marah nnt ada kawan2 yg baca blog ni

aizuddin.com said...

nasib baik aku dah lebih 17 tahun dah..hehe

nina said...

hehe lolly..seb bek aku da masuk angka 2 lat depan jadi muleh la baca entri ni..gud luck ek exam..jawab leklok lolly..hihi..all the best k..

Seororo [Syah] said...

kenapa sy ske peluk mak saya
kenapa sy ske peluk mak saya

sebab dia besttt..
lol

>.<

kodok hijau the ghost writer said...

S.U.A.M.I... ermmmmmm hehehehehe

siapakah lelaki bertuah memilik cinderela ini? siapa yang telah menemui kasut kacanya. siapa? siap? siapa? dan siapa?

dkama said...

PEACE...

enyheartsdiamond said...

awww! u buat i nk kawen cpt2 lah lolly :))

Wanie-san said...

budak gatai mmg macam 2..gatai mcm lolly...
tgk aku ni..Macho je..hahaha

ChiLaBaey's said...

Kalau takde orang lain, saya pun boleh... hehehehe... :p

Nurul Harun said...

wah2 merdekanya dia dah habis belajar. hahah. ;p

aduh. bab peluk2 tu pun i suka. :p jum kahwin cepat2. hari2 minta peluk dgn suami. hahah..

cik bunbun said...

woahh. dah habes belaj. dengki T__T
ambush miss lolly huHUHUhuuuuuuu!

Farah Rifhan said...

fareda, akak pun dah abis blaja. hek hek! khamis ni, akak start keje. uhuk!!!

Farah Rifhan said...

eh, akak pulak... pelik plak bunyi nyer... kak farah la... hek hek hek! susah betul bahasakan 2 nama ni... kat UIA, bahasakan 'akak', kat Kelantan, bahasakan 'Kak Farah'. wawawawa!

shazika said...

sis..

Dila Zaidan said...

oh mak...sy mahu kahwin...

PinQib said...

MISSLOLLY.. ANG NAK KWEN KA??
ANG NI MACAM KAWAN AI LA.. SUKA PELUK3,, ESPECIALLY YANG TUBUH COMEL3 MONTOK GTU.. HEHE//

PAHALA222

Anonymous said...

I like use viagra, but this no good in my life, so viagra no good.