gelagat LOLLY dan DADDY time world cup.

semasa perlawanan GREECE dan NIGERIA.

L: abah abah, fayda nak greece abah ambek nigeria oke?
D: tak naklah nigeria muka gelap sangat *erk.
L: hoh ade pulak gitu. abah nak tengok bola ke abah nak tengok pemain die?
D: dah tu puak-puak nigeria bila main tak nampak muka langsung. nasib baiklah pakai baju kaler hijau kalau pakai kaler hitam dah nampak macam bayang-bayang jeeeee kejar bola.
L: WAKAKAKA. abah ni bukannya yg main bola ni perempuan. ade ke nak tengok muka laki. ayat macam gay hahaha! eh bukan ke greece orang die gelap2 jugak?
D: takde lah greece putih sikit dari nigeria tu ha.
L: so fayda ambek greece je lah abah eh. tak lalu ah nigeria. tak nampak batang hidung. hik hik hik. abah amek nigeria laaaaaa. abah kan minat orang hitam-hitam ni.
D: ahhhh mane boleh. abah punye team tak pernah gelap-gelap oke. jadi abah GREECE fayda NIGERIA.
L: SIGH ! *buat-buat mengalah. biasalah aii kan anak mithali tak pernah derhaka. ecece padahal dalam hati nak kata CIS CIS CIS ceppodah betul ade ke bagi aku nigeria tak kuasaaaaa nyah. aii geli.


so kesimpulanya kitorang minat bola bukan sebab skill ke mende, sebab WARNA KULIT wakakaka heiiiii keturunan sapelah ni. so jangan salahkan aii kalau perangai aii sengal oke sebab abahnya pun sengal jugak lalalala. ops ops ops HAPPY FATHERS DAY ABAH I LOVE U KETAT-KETAT I NEED U HEBAT-HEBAT.


terjumpe gambar abahkachak ai dengan skandalnya. sangatlah tak sesuai wakakaka. yg penting rambut tu same kembang yoooo. kalau mummy aku tahu ni memang nahaslah lalalalariksssss.



salam sayang,

97 FAHRIN AHMAD:

syahira ariff said...

wah,masa nie ayah lolly masih kurus lagi
kebek kat maner nie gmbar dalam fail sulit daddy nie haa?

FarhanaDr said...

Lolly.. Aku nigeria weh.. Sob sob.. Sedey niiii.. ;p

Haha.. Happy Father's Day untuk semua ayah-ayah.. =)

diyana said...

anak yang baik Miss Lolly.Bagus.

Mithali betul kakak kita ni

Fiq said...

babah ai jadi pengulas bola terbaikk..
weeee

mcjust.lol said...

hepy fathers day! hikhik. teringat jugak gelagat abah dulu. :D

♥CIK SHA♥ said...

hep2..repot kat mummy cik lolly..hehe..stylo gile rambut orang dulu2 kan??ngahaha..

owhh..mentang2 nigeria golap gulita..xmo sokong eh..sian depa..

meo188 said...

hepi father day pakcik...

rock ah pakcik dulu...

oh yeah!!!

yea!!!! yea!!! yea!!!

merahitujambu said...

bahaahha..kelakar laa..hohoho

rambut tu masa zaman dulu popular lor

kaizen shinobi said...

mane da ko selongkar pic tuh? hahaha

afro tuh.. mcm rambut abah aq dolu2 gak... tapi abah aq pakai jacket jeans ngan sluar bottom... pahtu kasut kulit... ngehaha ago-go!

black_mel said...

bila fathers day??omg....x wish...tp mmg tiap2 tahun x pernah wish;)selalu wish masa bday jer..

J. Love said...

cis sungguh anak beranak. kah kah kah kah!

KID LEARNS TO FLY™ said...

kalau ghana vs south africa
kalau nigeria vs cameroon
france (2-3 putih) vs ivory coast..

baru la xtgk bola agaknya dua2 ahahahaha..(sambil tiup vuvuzela)

~Ann~ said...

pewittttttt.. kim salam kim salam... hahaha

intanurulfateha ❤ said...

.alalal comel lah lolly dgn abah tuu

zool said...

ha haha.. sempoi je simpan gambo ngan ex tu..

velasrizal said...

so sweet anak ayah minat world cup..

Awek - Awek Piala Dunia 2010 !

Mr feckry said...

walawei..mana lu jumpa

nina said...

haha lolly memang gambar ni la penemuan ko paling berjaya..hihi..

p/s:jom la mengganggur bersama2 dengan jayanya..hihi..

nina said...

haha lolly memang gambar ni la penemuan ko paling berjaya..hihi..

p/s:jom la mengganggur bersama2 dengan jayanya..hihi..

Sharinginfoz said...

selamat hari bapa, pergorbanan yang tak terhingga

No Thanks, Mangga Online!

athirah said...

fathers day ny psl

athirah said...

fathers day ny psl

* mEsSy * said...

meletop ABAH tyme mudamudi.. ngeee..

=)

mier@merr said...

rambut tu yg plg tidak menahan....... agogo punye..nak2 lak ngan suar kembang...

touyakaruma said...

woih ! lolly gi hentam hack fail sulit ayah lolly ke apa ?

haway mutasawwil said...

otai org zman dulu.tp ok je dr zaman skrg.dah hari bapa ke eh?erm xtaw pom

honey amour said...

macho tu lolly rambut kembang2...

AQu APi said...

huh..
rambut cam ni aq idam2 kan..
hepi hari abah2..

kata kila said...

pemes ni dear rambut ni time dulu.abah i pun gitu jugak.haha

si para para said...

nk kena report kat mummy ni...

Hizami Rahim said...

wah.
kalau senegal lawan nigeria?
pilih mana?
wakakaka~

A-Y-I-E said...

aduh.. rupa-rupanya miss lolly ni nakal n sengal hahahhaha

btw.. kata-kra tu just utk gurauan jer yer..

Khairul Azmi said...

HAHA..LOLLY2..nak bgtaw kt dady lolly...

Ery Farieha said...

hahahha
rambut mahal tuu

CikGadis said...

fuyooo. ensem nyer bapak u :)

Cik Gallus Gallus said...

handsome tu abah miss lolly

NICK IRFAN said...

hahaha lawaklah ayah akak ni... hehe xminat sbb hitam ker? ape2pun selamat ari bapak kat ayah akak! :)

Mr Maliq said...

betol ke mis lolly ni kecek luwai dgn abah...bau budu ar...wakakaka

saYe miEyra said...

ahaiiihaii..
sweeetnyee
ngaaa!
muke melukut di tepi gantenggg gitchu
auw3

sinagarimba said...

bagus juga kalau diorang tak berapa putih. boleh cover line kalau buat sengal atas padang.

White Bird said...

sayang ketat-ketat erk.. sama lor ayat ai utk mama i =)

selamat hari ayah utk abah kamu

abang ensem said...

patutla cik lolly ni ensem sebab daddynya cun masa memuda dulu. ke mana tumpahnya kuah kalo tak ke nasik..

enyheartsdiamond said...

happy father's day :)

Sir Marcello said...

rambut afro..sangat2 style!! abah wa pun rambut afro zaman muda remaja..adakah mereka pernah bersahabat? hahaha


Jom Komen:
Kenapa Nama Abah Gua Juga Lu Hina?

JAY said...

siap jumpa gambar abah dengan skandal tuh! hahahaha!

y@n@ M!B said...

skandal daddy??haha bertuah nye anak.. =p

@ien_R@z said...

haha.. mane dapat gmbr tu?? abes la kalo mummy cik lolly tau.. hihihi

fndrocka said...

racist!! ahahaha

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

mie said...

kena report ni....
oh ibu mertuaku,....
hahahaaa

mie said...

kena report ni....
oh ibu mertuaku,....
hahahaaa

bellar0ssa said...

zmn dulu yg kembang tu mantop gitu! hehe.

princeduyong said...

hahaha...best tgk gamba lama org tua kan...dia punya pakaian dan stail la paling best... :)

Linglung said...

tak baik der lu cis kan abah lu :p hehehe

Fay Nana (Cik Fana) said...

haha! my dad punye gambar mase mude2 dulu pun lebih kurng je cam gini. :D

Enchaoz said...

lolly!! mummy cakap mlm ni tido lua umah ahahhaha

HonEyBuNNy said...

selamat hari bapa...nakalnya anak abah neh...mama tahu baru tahu..heheh

Yatre Hayati said...

rajin lolly layan bola...hihihi

Rara Nasiha said...

layan bola dengan ayah sambil terjerit2 dalam rumah,mmg boleh buat mak jadi gila. hehe

noor afzan said...

haha..
awat blur gambarnya..
nak tgk gak kacak mana ur daddy.
ahak~

niesz said...

hahaha..comel2!!selamat ari bapa tuk ayah tu yer.. :)

frank lampard said...

paparock.

::cdot the dot:: said...

happy fathers day utk skandal i tuh....kem salam dia ye..muahhhh

♥ shiMawar ♥ said...

haha..tu kompem skandal or ur mum masa muda..jgn fitnah ayah sndri.. :p

Benrauf 2.0 said...

Sokong nigeria la. Nigeria kan sebagian dari Malaysia. Tak caya selalu la ke bandar malam2 sampai pagi diorang tengah membotol dgn kawan-kawan seafrika.

kodok hijau the ghost writer said...

kompen.. bapak lolly tak akan suka menantu hitam nanti tak nampak menantu dia bila naik pelamin hahahaha

tujuhhariseminggu said...

wah.... sungguh alleycats rambut tuh.... :p

penyelamat dunia said...

so basically on father's day, kau decide to reveal kat internet yang bapak kau racist?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

shimawar : uish siyesss kat sebelah tu bukan my mOm okeeeh. my mOm lagi cun ekekeke.

penyelamat dunia: racist ? nope. tu hanya sekadar gurauan kitorang :))) apepun, tengs :)

penyelamat dunia said...

develop a better sense of humour then. good luck.

lola said...

oghe kelantan ke..patut ler racist hihihi

gurau je kay..:p

ardinihumaira said...

wahhh rambut! ;)


hehe.. pssst... selamat hari bapa kepada seluruh bapa2 di dunia ...

alinac lover said...

lawa rambut! hehehhe

Stargone said...

haha, kesian nigeria.. disebabkan kurang hensem.. tak ramai yang sokong. :P

P/S: saya suka tengok penyokong-penyokong perempuan jer.. comey!!

NuR 'aQiLaH said...

sayer shuke brazil
itam itu menawan !!
nama saya rain
ekekek ;)

helena's said...

i need u hebat-hebat!suka!

Wan Perlis said...

saya selalu bergaduh dengan abah
sekian

x-po said...

haha tu blm tgk lg ghana..lagi la itam pekat..nsb baik la pakai baju putih..hehe

---------------------------------
Pelikkah lelaki tidak minat tengok sukan?

ieqa said...

haha memilih warne kulit plak.
lucu je xD

ezany said...

lolly scan gambar ni eh..

suri said...

ha..tahu siapa dia..jeng..jeng..

Eazy Izzuddin said...

hik3...
mcm2 gelagat hehe
happyy fathers day..
=D

Hazzy Ishak said...

ku sokong cameroon
hah!

Frodo Baggins said...

skandal bapak lu tu single x?


>>__<<


yg itam itukan menawan!!
abah wa skodeng dak pompuan
tepi padang bola jer!
owh, seb baik wa x .! muahahaha

Thoha said...

wah,,gambar abah skandal mudal2 dulu ke..hehe

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
selamat hari bapa.
ni kisah dulu kan, cinta lama.
hehehe.
fesyen 'boney' tu!!!

ieQa sWetLuv said...

fuiyoo pakar betol carik gmbar skandal enchik abah ea.. hohoho

PinQib said...

woit..
hehe.. cepodah..
ok gak sbb wana kulit..
klu sbb hensem lg sadis.. lalalaa

ciK LyndaWawa igUana said...

uyo..kim salam rambut abah..hhuhu

deus X machina said...

ai sokong korea....awww

Cik Nass said...

Minat bola sebab kulit pemain. Pelik. Ekekeke. Apa pun, Argentina tetap putey.

nina said...

haha babe..eh aku nak hantar pi poster tu alamat mu takda..haha..

sebelas said...

esda,

ai sokong thailand..lalalala

kella said...

hehehehehe... sapo kalah sapo memang nyo?

selamat hari bapa untuk abah miss loly!

Liliyuli said...

hahaha...kelakar

SuRayA^i. said...

sengal ko n ayah ko nh..-.-"

NICK IRFAN said...

eh! xde lagi ke cte akak dgn ayah psl bola ni? best gak bca... hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

100 !

hahahahaha!