GEMPAR !!! kedai makan UNDERWEAR.

kadang2 aku tak paham kenape orang melayu kite percaye benda2 bomoh camni ilmu hitamlah jampi serapahlah so euwww hell gila. tak cukup agama ke ape?

bukan ape sekarang ni heboh gila kat kampung aku ni ade satu kedai makan tu die guna SERBUK UNDERWEAR untuk sedapkan makanan. *keji gila. ade gak la orang cakap kat aku die ambik underwear sape entah pastu bomoh2 then kisar jadi serbuk. euw euw tapi lazat nyah aii selalu je makan kat situ hahahaha! siyes weh kadang-kadang aku pun pelik kedai tu makanan die takdelah sedap mane pun lalalala tomyam punyalah manis gila babun tapi kenape aku macam ketagih tomyam die kenape kenape huhuhu! pastu pulak kedai die dahlah lusuh je tapi orang tetap serbu huh aii pun tak paham nyah fanatik betul *jeles

kalau dulu aku selalu je berdating-dating disitu sambil merasai tomyam sambil menikmati waiter-waiter yg hencem wakakaka biasalah zaman jahiliahlah sangat sekarang aii kan dah takde pakwe so kedai makan underwear tu aii tak pandang dah makan pun kat hotel-hotel 5 bintang gitu *waklu waiter2 hencem tu semua aii tepis sebelah tangan je dah tu kalau aku terngorat waiter2 tu kalau terkahwin dengan dia nanti aii hari-hari makan underwear camane? tak kuasa aii nyahhhh.


kepade sesiapa yg tak kenal UNDERWEAR ni ha aku dah tunjuk dalam bulatan tu hik hik hik lalalalalalalariksssss. sorry aii terpaksa blurkannya macamlah aii tak tahu posisi mata korang ke arah mane kan? lalalala.


bukan aku nak tuduh ke ape kan tapi ni menurut ape yg orang kampung aku dop heboh-hebohlah. kadang2 kita pun tak boleh nak percaye jugak cakap orang ni mane tahu kot-kot tu semua ayat kedengki je kaaannnn tak pasal-pasal dosa aii bertambah dahlah dosa maksiat tak hapus2 lagi ni MIAHAHAHAHAHAHA. eh eh tapi kan buat maksiat tu camane? aii kan gadis innocent lalalala.

tapi kalau betullah kedai makan tu memang guna serbuk underwear alangkah nikmatnyaaaaaa alahai. dan dengan bangganya aku nak cakap aku pernah makan underwear. kau ade? huhuhu!

*muntah hijau*


salam sayang,

110 FAHRIN AHMAD:

Wan Perlis said...

ceh bekam apa barang

Ampuan Awang said...

cik lolly...

itu kalu 'Underwear'. bagaimana kalu 'Abu Mayat Budak'? pengalaman ini pernah aku alami dahulu. ingat tu, daulu; bukan sekarang

shasha said...

miss lolly..sya penah dgr jugak pasal gna serbuk undearwear utk lariskan kedai makan nii. ee yucks! haha tapii tak taw la kan kebenaran nya. maklum lah Melayu nii mmg terkenal dgn sikap PHD. ehe.

nurayunni said...

panasnyer gambar..hahaha..

Enchaoz said...

wahwahahahaha kedai ni kat mane lolly? tanah merah ke?

meo188 said...

hahahahha... tercabut bulu idung sye bace nie

Hapiz Rahman said...

hahaha... naseb ler..

mier@merr said...

oo... serbuk underware? ade ke?
maksiat? ape tu??
sy lbey innocent mungkin.... lalala~~

@yuE said...

yang kat tempat member aku dia kata pakai burung merpati...masa org u tgah berniaga byk gila burung merpati hinggap kat kedai tu...


tak tahu la betoi ke idak...=p

nina said...

sabar je la yangg..haha..
psst..tapi tak patot la kedai tu buat macam tu. huhu..

dak eina (◕‿◕) said...

haha geli la.....

Mummy Dasy said...

yarksss... tpkan ada citer kat JB dulu ada kedai masak kotex bekas period tau..wallahualam kesahihan citer..

Encik Tikus said...

serbuk underwear ? tak paham

ieQa sWetLuv said...

kesian en. tikus blur.. uishh dah mcm2 cr manusia ni semata2 nk wat pelaris.. serbuk sepender, hantu, jin, pengeras ntah apa2.. bahaya2



peringatan: bacalah doa makan sebelum telan ngee~

Lagenda said...

bekam apa barang??? Barang beso wooo.Eh!! tersasar plak komen...he...di kuantan dulu de 1 restoran yg gunakan kaedah tu underware tu + pad yg masih berdarah dlm tangki air masakan diorang..uweeekkkkssss!!!

Eizann Ezryzann said...

hahhaha....siot jer pic....
p mmmg yk pon kat kelantan skang psl benda2 pelaris nih...

so, pendekkan pikiran...jgn makan kat kedai k...masak sendiri kat umah...lg bagus...hahaha

si para para said...

err sup underwear satu..!!!

Hizami Rahim said...

erk.
jap.
agak pening.
serbuk underwear?
adakah underwear tu dibakar sampai jadi abu?
atau ada 'serbuk semulajadi' kat underwear tu?
haish.
harap jelaskan.
wakakakakakaka~
;)

nursarah said...

hahahah, serbuk underwear,.? nape klako giler bunyi dia. wakakka. ntah apa2 je. alahai.

cikCOKLET:) said...

hadoi!geli gila.
ish ish..kalo betul sumer nie..
dosa je kan lolly..


ampun!

alinac lover said...

hehe..u ske bg i gelak kuat2~
hahahha

~ceRRy beRRy~ said...

errrkkkk...
dgrnye aje dh wat org nk muntah!

adoyaiii.. ada gak ek pki benda cam ginih...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

encik tikus dan hizami*


segala2 dah diterangkan kat entri :P

* mEsSy * said...

pengsan tros!! pe la nak jadik ngn diorng2 nih.. huh!!

=P

Frodo Baggins said...

yah ......
buh underwear
ewwwww sangat merangsangkan napsu ok

mbwahaahhaha


kalau coli merah kan lagi best!!
lagi meriah kedai tu.
muahahahhahahha



>>__<<

♥CIK SHA♥ said...

erk?? biar betoi..ape kejadahnye p buh serbuk underwear dlm masakan..muntah ijo kalau termakan kat kedai tu..uwekkk..

masak sendiri lg selamat..bahaya toi makan kat kedai ni..euuwww..menakotkan..

p/s:: hot gile gambar tu..tak pepasal aii buat dose mata..hahaha..

touyakaruma said...

kena tengok gak saper yang pakai underwear tu

hanie@nisya said...

tetiba loya tekak nih

Afiq said...

haishh macam2 orang skng nih nak lakukan bisnes hhu

zool said...

memang byk citer camni.. kononnya nak bagi pelaris... alahai.. kan ke benda tak elok tu...
tapi kalau makanan tak sedap tapi asik nak dtg kena hati2.. mungkin ada benda tu

Rara said...

tapi kekdg orang y cuba mjatohkan kedai y laku atau rmai org dtg dgn buat fitnah2 mcm ni la..

Sharinginfoz said...

entah betul entah tak.. entah le

@ien_R@z said...

erk.. leh muntah ijau dh nie... wekkk!


dulu2 pon biasa dgr citer mcm nie.. hehe.. tp tak tau betul ke tak.. ngeee ^__^

pak long said...

salam..
kembang tengok mak dengor...
tapi mak suker gambor tu...klasssss kan mak...hehehe

deus X machina said...

ish ish ish

nur hidayah isa said...

yucks..gelinye makan serbuk underwear..

meremang bulu roma ni

SyAmSuL AnUaR said...

ape nk jd ni...seluar dlm pn blh jd cite...hahahaha

Saya Suka Cara Kamu Berfikir

NICK IRFAN said...

mak ai! sampai underwear pun dorg letak! sy pnh dgr jgk dorg kata org letak sebuk underwear utk sedapkan makanan kt tempat saya dulu pnh gak berlaku dorg tuduh 1 gerai ni mcm akak kata la... pelik la? xthu boleh pcya ke x? hehe

Khairul Azmi said...

wah..mesti lazatkan masakan dia...patut la lolly selalu pegi rupanya ada underwear..hehe...

sinagarimba said...

macam-macam sekarang ni.
beberapa tahun lepas kuih pau isi daging kucing kat terengganu. patut sedap diorang kata.

ni first time dengar cerita enderwear dalam makanan. apa nak jadilah. kalau saya termakan lah, mahu terencat akal seabad ni.

tak mustahil bila makanan biasa jer tapi sdap bukan main hingga menjilat pinggang.ada la tu letak ape-ape.

Kalau serbuk tulah, ambil balik buat underwear, gerenti orang ketagih pakai berbulan-bulan tak berbasuh.hahaha.....

hellioz said...

underwear?
bunyik dia xmantop ah

spender ah
baru mcm menggiurkan sk8
gyahaahahaahaahh

off topic siyal
gyahaahahahaha <----siyal gelak~

Anonymous said...

tu la pasal..letak ar tajuk spender..baru dekat di hati bro..

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
agaknya peniaga tu nak bagi pelanggan dia makan tomyam sambil gigit2 kain liat kot.

tu yg ramai datang kat kedai dia.

Hazzy Ishak said...

nape letak gambar gitu,
kurang pahala puasa aku lolly
huhu

honey amour said...

uwerkkk...! geli + nak rasa cket...:p

athirah said...

euwwwwww..... geli gle... naseb i x brapa suka mkn kat luar... =)

homemade is the best ever~

y@n@ M!B said...

oke 1st time tau psl underware utk tarik customer..eww eww eww..

byk je restoren buat benda² cemni..kita pn xtau apa yg dorg bubuh kn..janji bc doa sebelum mkn!! ^_^

White Bird said...

kalu betul mmg keji gilala..

kalu salah, mungkin cara nk jatuhkan org.. org melayu pdengki tak suka tgk bangsa sendiri maju

Miss Hirose said...

mak aih..gune serbuk underwear ke..kedai mne yg jual serbuk tu lolly??kekekeke

alan said...

macam mana nak jadikan underwear tu serbuk? guna blender ke batu giling kekekekeke

faizal said...

itu resipi tokey kedai turun temurun tue..hahahaha..tomyam underwear satuuuuuuu!!!!

merahitujambu said...

tu yang penyedap segala sedap tu..bahahah..

KID LEARNS TO FLY™ said...

perlu ke tidak..tidak ke perlu..perlu ke tidak..tidak ke perlu..




























(kira macam kira guna bunga kelopak bunga kemboja)












otw nak gi tgk final world cup kat sebuah restoren kat tanah merah












hahaha..

Liliyuli said...

HAHAHA..steatment akhir lolly tak leh bla..mcm suka je makan underwear...hahaha

Anonymous said...

erk...geli nye..penah kene kt saye...sgt meloyekan..

helena's said...

ahahahhaahaah!kenapa kelaka sangat nih?

dosa dosa kemaksiatan ai pon tak terhapus lagi//\\\

pecah perut aku..AHAHAHAHAHA

INTANKUTERPILIH said...

canteknya underware beykem...berkenan aiii,...

♥ shiMawar ♥ said...

serbuk underwear..??

erm..serius 1st time dengar..sebelum ni pernah dengar org masukkan underwear dlm makanan..terutamanye makanan yg berkuah mcm sup, kuah laksa..tp sejauh mana kebenarannye, tak tau le plak..

lotikus disarimankan said...

euuuuwwww....cik loly makan underwear...ahaks.....

kabar angin mungkin. Biasala adat orang melayu berniaga

princeduyong said...

huh...ade lagi pakai benda hitam2 ni ye..

nabil_potter said...

hahaha...
kat kedah pon ada dengar jugak cmtu...
guna sliper pon ade jugak..

katanya untuk bagi business maju...huh

Nurul Zaty said...

betol2 ..ada orang kta kan
laksa buyung kan..ala yang kuah laksa dalam buyung cam tempayan tu kan..

sedap./sbb die rndam underwear la dalm tu...
eeuuwww...

ieqa said...

yekkssss pengotor!

*muntah hijau

haway mutasawwil said...

bahye gambar.huhu.

tp ade ustaz kte cite.ade org cine letak gambar tok kenali kat kedai die sbg pelaris.try la gune.hehe

AQu APi said...

mcm2 skill da kot org gune..
letak ular senduk kaler itam la kat lam bekas masak air..
spender tu biasa kat org wat apam balik..
mcm2 lagi la..

kella said...

mak aii.. memang pernah dengo jugak tentang ini! ingat zaman sekarang dah lama org tak pakai..
hmm masih ada lagi ya.. ish..ish..

kodok hijau the ghost writer said...

anak dara ni gatal sungguh, sejak aku mula ikut blog budak ni.. suka sgt citer pasal kegagahan lelaki.. cepatlah kawin sayangku.. tulah kodok nak merisik tak bagi ..

tujuhhariseminggu said...

tomyam spender... huhh... slurppp..

Nur said...

hmmmm...

pada yang suka mkn roti canai pun kena hati2.. kes ni pernah berlaku di Masai Johor..

Tuan punya kedai letak spender dlm kuah dall dan kari tuh.. kawan aku sendiri nampak diorang masa nak basuh periuk.. uiiii.. nyam nyam... tdo mlm terbayang2 wajah hidung belatuk... kahkahkah...

hati2.. mkn baca doa..

aduka said...

kt tempat i penah ada nasi kukus ngan kari underware.. kecoh tp x masuk surat khabor..
=P

kabakoga said...

haha,
nakal betul kedai berprinsipkan Underware,
esok luse prinsip coli plop??
apo://

MangkOk cHenTa ♂ said...

urrkk........
spenda??
aiyaaa~

al-lavendari said...

pakcik memenuhi jemputan yang ditinggalkan di gengblogger.

pakcik bawa makanan dari rumah pergi kerja. murah, selamat, sedap, halal dan tidak ada syak.

Miq- bukan anak kacukan biasa said...

hye, miq datang.
siap gunakan underwear jadi perencah ni?
miq rasa geli laa.

Nurul Harun said...

auwwwwwwww seksinya abe bekam. HAHA. (:

syahira ariff said...

yuckkks
spender tu yang da pakai ker spender baru?
XD

Mr feckry said...

panasnya.....ahhhhh tidak....!!!1itulah jeritan di neraka

kaizen shinobi said...

errr........


sedap ke nyah? hehehe

TeRRoRRiZZ said...

penah jugak dengar tapi...
memang wujud...
tah ape2 tah....
suh dier makan tom yam pakai sepender kite agak2 dier nak tak?????????

amer|zhafran said...

cik~bungkus tomyam underwear satu bleh??

heeeeeee~

bnda ni xpelik laa...bnyk kedai2 yg buat cara ni..kita jer xtahu..

Thoha said...

teruknyo make serbuk underwear..huhu

JAY said...

dengar kate kedai mamak pun gune underwear.. durh~

hudhud said...

erk. gila ke apa. ewwww disgusting weh ! haha

HonEyBuNNy said...

iskkkk..geli2...hahhaha..xmoh mkn la gtu..ehheh

lionteen said...

klau lionteen tanak mkn da kat situ..
se was2 lak..
hehe

enyheartsdiamond said...

kedai makan skrg ni macam2 lah.. masa lepak2 kat mapley, kawan eny suka cerita perihal ini.. eny dah lah suka sup! cis kepada mereka!

black_mel said...

hahaha...selalunya mata perempuan..mata laki x lalu nak tengok tu..hehe....hi...lama xnmpk..pg mana???

Eazy Izzuddin said...

uish gile ah serbuk underwear pulok...
ish3...
xD


jom ketemu kamoo
hehe
stay mane?
hehe

faradeeba said...

adoooii mntk simpang la
jgn la pnah thirup serbok ni dlm
ape2 sup ke tomyam ke air ke
kat kdai mkn..

mcm2 la diorg ni
sengal tol

Amanda Eltiqaz said...

eii..sengal tau tuan kedai tu. tp klau underware beckem cmna? ;)

Linglung said...

gua tak tau la nak ckp apa..gua mcm tak percaya je. tp kalau bubuh serbuk underwear tu boleh buat sedap mknn, layankan saja..kita xpayah amik tau...mkn saja..keh keh keh

Anonymous said...

Spender tu rempah yek?harum semerbak...macam macam nak lariskan jualan...

niesz said...

jgn mkn kat ctu lg la..kang effect otak lak kan..sbb selalu bnda2 mcm ni yg ley rosak kan otak..

♥farra♥ said...

haha.. u pon dh kne.. patot laa slera je kn.. ;p

mie said...

fuyoo!!!
gue pun nak rasa..
kedai mana???
hahahahaaa

mie said...

fuyoo!!!
gue pun nak rasa..
kedai mana???
hahahahaaa

suri said...

salam..
adeh cam tak snaggup jer nak menduakan nasi ku yang sdap..puith berseri dari ladang sawah..hehehe

~♥ iella ♥~ said...

errrryeeekkkkk.....geli...cm manusia zaman purba ja..

SuRayA^i. said...

ok nk join muntah ijau jgk -.-"

~♥ iella ♥~ said...

Suraya : meh la kita sama2...muntah....errrkkk

hans said...

setiap kedai ada pelaris dia cuma pelaris tu betul atau tidak
pelaris tak betul nih yang macam dalam entry nih
rebus underwear la..serbuk la...abu la...
kalau pelaris yg baik tu doa lah...
haih,kadang2 risau juga takut termakan dkt kedai yg guna pelaris tak elok nih tapi tawakkal jer lah

saYe miEyra said...

makan kat rumah lagi terrbaek kann kaka lolly kann
haha

shazika said...

erk..
pengotoq gilr kedai tu
slh 1 cara pelaris kot

jgn segan ke laman sy yek
Melancong di negeri sendiri-Terengganu

x-po said...

hoho asik berunsurkan lucah je ni entry

------------------------------
Filem 2 Alam: Dr Rozmey gila atau waras?

kata kila said...

erk.nak bgitahu mak lah!hahaha.ngeri ni ngeri

fndrocka said...

underwear lelaki ke pompuan...byk gila komen kat sini, apa tips kau...menulis pakai underwear ke..hahaahahaa

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

paan said...

ishk..kedai zaman sekarang...xbleh blah la...

PinQib said...

kt rumah ak pun ada lolly..
tp...
dia rendam je.. xdaklah wat serbuk

Faizan said...

Tak payah serbuk underware.. letak gambar bekam pakai underware pun bleh laku kedai..

Anonymous said...

salam miss lollypop, jom exchange link nk x
ni web saya http://wanwidget.com