dapatkan video lucah ARIEL PETERPAN dan LUNA MAYA di miss lolly's page.





nak lagi ?




nah hambek kau. tengok puas-puas.

siyes aku tak paham kenapa ramai sangat yg buat ENTRI ANNOYING pasal ni. kalau kat gengblogger tu berlambak gila sampai aku dah puas nak tengok dah wakakakakantoi. habis setiap step aku dah hafal lalalalala.

yg tak tahan tu ada satu belog ni sebelum ni dop citer pasal personal die je tup tap tup tap terbuat entri pasal video panas si ariel dan si luna. whatthenyah. astaghfirullahalzim *buat-buat baik.

abang-abang sekalian korang kemaruk trafik sangat ke? aishoooooo bertaubatlah segera abang-abang ye. korang sebar ilmu kemaksiatan tu.


sekian tazkirah untuk hari ini. assalamualaikum.


salam sayang,

101 FAHRIN AHMAD:

mier@merr said...

hah..amek ko..ble adik lolly da mula bg tazkirah...haha

mier@merr said...
This comment has been removed by the author.
Hizami Rahim said...

aha.
alamak.
zami pun ada tulis.
tapi takde la papar video dia.
haish~

sugar2 kapas strawberry said...

whatthenyah buat cmtu?ahahahaha..knp mst luna ngn ariel?kikikik.
mcm2 tul la.

Aiza said...

muahahaha , nauzubilah betui ;p

Amalina E Azmi said...

hambek 2 3 kali...muahahahha

.::WaNiE::. said...

ah tak best pun video tu

(hahaha motif kata tak best?)

eiii lama tak masuk GB tengah hangat eh entry video ni?

deus X machina said...

ikut entry parit maupusat le tu...cait

fathiahRAIHANA said...

haih kak lolly kasi tazkirah laaah ,
bangga nie :) kahkah :D:D:D

Liyanaa. said...

meh meh ai pun baru buat entry pasal ini. keh keh keh

A-Y-I-E said...

eukkk sangart cantik la video mereka dalam entri u ni... miahahahhaha..

Khairi said...

elele. ngata orang dia pun sama ngahahaha...

takpe takpe gambar ariel ngn luna kamu paling kiut..

syue said...

betul betul. entah pape nak tengok video luc mcm tu. tengok video budak baca quran taknak.

♥CIK SHA♥ said...

huik??ahaha..romantiknye mereka berdua itu eh..ahaha..

hamek ko lolly bg tazkirah..insaf rase..kui3..

fiezah91 said...

wakakakaka..

SuRayA^i. said...

ala npe ak xtau cte psl lunamaya ngana ariel nh sgt popular?

k.i.w.i said...

ahaha.lolly lolly.
kasi link sket kt blog diorg.biar femes!wakaka

sebelas said...

alaaahh..melepas :D

alinac lover said...

hehe..u ni kan...setiap kali i baca je entri u msti i nk tergelak..kelakar rasa~

Ax said...

download dan layan senyap2 sudah..tak payah kasi tau satu dunia...hahaha

noor afzan said...

haha..
x buleh belah title lolly.
title ni pun leh tarik trafik gak ni sis.
=)

saya memang malas nak ulas pasal dorang.
rasa macam malas nak ambil pot.

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha ha~
sentap~

nasib zara takde buat~
wakakaka~

athirah said...

HAHAAHHAH.... banyak kot camni ^^

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

hihihihihi upkan traffic ngan cepat... cam tuh lee... hehehehe

arboqskii said...

layankn aje...

::cdot the dot:: said...

assalamualaikum...


no comment...

bye mama...

sinagarimba said...

Astagaa... Ingat ke betul-betul. rupanya cobaan...
taktik nak perangkap jantan tengah tandus ke ni cik lolly.
Terkasima dan terkeluar separuh anak mata ni bila tengok
tajuk 18sx cik lolly ni.

Dah terbarai biji tasbih nir dibuatnya. Lain kali jgn buat lagi cik lolly. Ingak kalau betul nak gak bagi tazkirah seguni dua. Nasib baik buat gempak jer.hehehe...

Amar Amirah said...

haha, tah misslolly nih. kata org, tapi dia pun buat tajuk entry macam ni. sabo jela. cubit pipi tu kang.

PeiPei said...

hate ariel!!

this is my blog! =)

http://untalentedme.blogspot.com/

meo chan said...

pergh.... stim siot gmmbr monyt...

oh yeah!

oh yeah!

zool said...

tak mau lah buat entri2 camtu.. biorlah traffik tak tinggi dan alexa makin bertambah je..

tak berkat buat entri camtu

@ien_R@z said...

haha.. suspen tol...
nasib baik tgk dua makhluk tu jer.. hehe.. dh pejam mata dh nie.. lega..

hehehee ^__^

~ceRRy beRRy~ said...

hahaha...
comey plak pic2 lolly letak tuh!

Encik Tikus said...

kenapa mesti KingKong ? o.0

* mEsSy * said...

kahkahkah!! amek.. panas2..

=P

arek said...

sibaik da kawen, da tak heran pun hehehhe...

Wan Perlis said...

ahaha mmg 18sx

haway mutasawwil said...

waalaikumussalam kak lolly.hu2.truskan bertazkirah.amar makruf nahi mungkar=)

NICK IRFAN said...

nape la dorg ske wat entry psl tu ek?? adoi... hehe

Rara said...

aku pn pening tgk byk sgt cerita psl ni..

hanie@nisya said...

ape kebaikan nye entah sebar hal2 camnih

sinagarimba said...

jom layan
"4 jenis giler bila kena demam bola"
di my blog.
sinagarimba.blogspot.com

Syahid said...

sharing is caring? :p

KID LEARNS TO FLY™ said...

ni kes...









































































mencari...

































































keyword ke..














































































































hape?











hahhahaha

Ampuan Awang said...

eh, cik lolly. siapa yang nak jadi hamba kepada trafik?

nina said...

haha yangg adoii..eh u pahrin ada kat shell tepi rumah i arini..adeh..

Miq- bukan anak kacukan biasa said...

hye, miss lolly.
miq rasa mereka nak kejar trafik.


ariel ni pun nak jadi ariel untuk diri dia ye. ngeeee.


jom ronggeng blog miq.

Enchaoz said...

mcm2 care org gune tuk up traffic kan... hmmmmmm yg pastinye lolly tetap gempak traffic tak penah down :P

BalqisShafiqa said...

miss lolly, macam tu ke teknik ariel tu?
ades, dasat!

trafik naik sikit je kot sebab dah ramai sgt yg buat tajuk serupa kan. hehehe.

mrfathi said...

huhh puas saya tgk...tapi tak pasti gambar kat atas tu,mana Ariel dan mana Luna Maya???kompius2...

paan said...

mantap..ko pun apa kurangnya , kemaruk trafik gak.hahaha.tapi guna cara baik la...

cari trafik untuk menyebarkan dakwah..huhu.tahniah...

aku xkemaruk trafik lagi...malas nak jem2 nie..

merahitujambu said...

waalaikumsalam cikgu..eheheh...tu xdok kijo la tu..heh

ieQa sWetLuv said...

cik lolly jangan sekodeng diorg cium kang kena macam mata org nih baru tau hoho

honey amour said...

kembar ariel dan luna maya ke tu lolly..kiut gaksss...!

Anonymous said...

lolly pun kemaruk traffik gak ke wat tajuk camni...

maisyara Pot! Pot! said...

hahahaha... farid pon ade buat. wakaka xD

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ekekeke.

kemaruk trafik ?


saje nak kantOikan Orang yg dahagakan belaian kasih sayang kehkehkeh :P

helena's said...

sebenanya aku tatau pape pasal nih napa eh?memang ada eh??hahaha

kaizen shinobi said...

hahahha...........

ngehahahahhahahahahahhahahaha

bhahahahahhahahahhahahahahahha

weeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

okeh!!! dah2... aq dah cukup gelak dah...

har har har har har

Hazzy Ishak said...

buat pening pale kita je pikir pasal dorang ni

zida said...

erk. kenapa dgn ariel dgn luna?
*hahaha ketinggalan zaman btol zida ni*

Anne Boleyn said...

haaa..amek ko sejibik. I mmg suke ayt2 u dr dulu g lolly. sumenye PEDASS! hehe :)

syahira ariff said...

pedas dan berani!
segmen terjah dari sis lolly
lebih panas dari nas ahmad
wakakakaka
kemaruk trafik kalau mcm ni pun tak berkat kan kan?

EpoL ღMadd said...

skil tu mau ada, orang la kata. ^^"

faradeeba said...

hahaha..klaka2

ish xmnat lgsg nk tgk
lg nymph ade!
ariel playboy

hans said...

nasib aku tak berminat buat entry pasal video lucah ustazah ke peterporn ke
hahaha
buang masa
kalau dah kemaruk sangat pergi je tgok
habis cerita kan?
buat la buat entry macam tu

Anonymous said...

buruknya akhlak.....

Frodo Baggins said...

wa masuk sinin mmg nak tgok ms lolly jer .. xder mende lain. ariel n luna maya? hoh?? baik layan maria ozawa.


keh3x


>>___<<


hye anon, sangap gak ke? kekekkeke

larikkkkkkkkkk

TeRRoRRiZZ said...

ni lah yang siti cari
tak sangke jumpe gak...
hahahah.

JAY said...

ada betul ke video nih? luna maya lawa tuh.. hahaha!

lieya orange M.I. said...

rasanyer, mmg kes trafik tu haa...huhuuu

aiza said...

kah3...miss lolly...
nengok ape haa...
hihihih...

Syarifah Alia aka syalia said...

haha.bukan main panas tajuk.
btw ariel peterpan mesti suke bace entri ni..xoxo

x-po said...

nsb baik tak stim tgk..wakakaka

--------------------
Filem 2 Alam: Dr Rozmey gila atau waras?

taiko said...

Memang semua org carik ni..

touyakaruma said...

Alamak ! Apasal gambar saya leh terdedah kat sini ?

HonEyBuNNy said...

hahahha..tah la manusia skrg...comei r pic2 tu..ahhahha..mmg gila trafik tu..ngeh3

tujuhhariseminggu said...

wah... ensem sungguh ariel tu yer.... apsal ariel nampak itam dan berbulu di pic itu.. :p

buyat(bebola tomato) said...

ohoi,susahnye nk komen...
hahaha xpela...ni bukan kemaruk trafik...
ni dorang nk g cari kot video tu...
jgn marah sape yg trase...
ihihihi

~kuyam~ said...

wuhuhu..ak xtahu pon psl ni?
kate lah da 1week xdpt online
isk~

Stargone said...

Wah, lucah lucah.. tutup mata *_*

Ariel Peterpan ke pelakon utamanya? mesti tak best kan cerita tu. ahak ahak!!

fndrocka said...

memasing nak kejar traffik bai

Latest Entri : Blog ini menyokong penuh England di Piala Dunia 2010

Eazy Izzuddin said...

huiyoooo....

isk3...

=D

black_mel said...

cessss....tertipu....dh siap2 nak download dh ni..hehe..

y@n@ M!B said...

oh ai tak bc blog² gitu maknenye ai ni suci lagi gebu..lalala~ =p

enyheartsdiamond said...

tajuk nak hot je kan? :)
biar je lah sayang :)

nurayunni said...

haha..blog nie dah x suci lgi...

hudhud said...

haha terbaik lah babe :P

hellioz said...

sape nak meyh roger gwa
gyahaahahaahaahh~

HYE LOLLY!
gyahahahahahha~

Mr feckry said...

wa da agak, mesti lu tak letak betul..sebab lu kan wanita soleha

Ampuan Awang said...

aduh, nak trafik lagi. taknak komenlah [tapi komen juga]

nina said...

haha..da da cepat tengok latest entri.haha..

shasha said...

mis lolly..sya masuk cnii mmg sb sya sll bca belog u eh. bukan sb tpengaruh dgn title entri miss. haha. *kantoi*

~ar!eyko san~ said...

btl2 ary pun annoying tgk entry cmni..tp kdg2 ade gak cre nye best.click2 kuar smthing y bersifat menginsafkn =))

si para para said...

eh macam mana boleh tak tau ni..

AQu APi said...

publisiti murahan..

kuikuikui~

suri said...

dah..dah jangan nak bersetogkol dgn ikan tongkol ek..kiki...

Muaturun MP3 Percuma said...

Salam perkenalan

PinQib said...

ghairah betul ak tgk gmbar ni smua

Anonymous said...

Hai Miss Lolly..boleh berkenalan..? :-)

carrisima82 said...

Hai Miss Lolly..boleh berkenalan..? :-)