PEREMPUAN MEROKOK? memang whatthenyah.

ape tindakan korang bila nampak perempuan pakai tudung tapi MEROKOK ?

aku? terasa nak mencarut je hahahaha! eh tak tak aku kan perempuan alim memang tak gheti nak mencarut oke? eh jap mencarut tu ape? *waklu.

so ape tindakang korang haaaa?

maki hamun? *memang yeeee lah kan. tu kan hobi korang.
menasihati lalu berdakwah? *tu aku punya style MIAHAHA! sila tiru.
tarik tudung lalu membiarkannya merokok? *ape kau nak cari gaduh?
lempang laju-laju? *yesss aii like!

tapi siyes wei bila nampak dengan mata sendiri memang terasa nak hempuk je pompuan tu. annoying oke? pakaian dah muslimah gile tapi mulut dop fuhhhh fuhhhhh depan orang. whatthehellnyastyleitu huhuhu! memang menyakitkan mata hati dan jantungku betul.

so perempuan-perempuan sekalian. kalau terasa nak hebat sangat tak payah nak hisap rokok hisap je ganja heroin terus. mamtiiiii pun cepat je takdelah nak susahkan mak bapak korang nak tanggung malu kaaaannnn. *eh aku bebel ke ape ni?


ape pandangan korang bile pompuan same pompuan kissing? geli atau jeles hahahaha! tapi aku suke je lalalalalala. oke tertukar topik pulak.


hurm. lelaki merokok pun aku tak suke apetah lagi dengan perempuan merokok. jijik gile. so lelaki merokok jangan dekati aii oke? *feeling2 sedang mencari calon suami =P

malas nak bebel dah. oke bye.


salam sayang,

126 FAHRIN AHMAD:

Amar Amirah said...

ish3, harap2 tudung tu tersambar dek api rokok. haha. kijam.

Fiq said...

bertudung tapi merokok? malu kat tudung la..

kiss kiss.. halal sama halal ta kesah.. :)

♥ cik mija ♥ said...

besala tu...mmg tak taw malu..
suka pompuan kish saya kat pp.halal ...haha

KID LEARNS TO FLY™ said...

bagi derang pakai tudung saji di khalayak ramai..setiap lubang saji tu letak puntung rokok bhahaha





astagfirullah..main tium2 di khalayak ramai ni kene hukum kawen ni haha

tujuhhariseminggu said...

hohoohoh... :)

AISHA SAAD said...

terok ouhhh.
bukak je la tudung sng.
nih sbb dia merokok abes semua pompuan tudung kena sekali!
cilakak jekk.

Farid MOFASAD said...

GUA ADA ROKOK... PANJANG...

LU MAHU???




waka waka eh eh!!




>>___________<<

alinac lover said...

U TGK KAT MANA PMPUAN HSAP ROKOK...

NK JE MINTAK SEBATANG....HAHAHHAH

aduka said...

perkara ni dh x heran..yg btudung tp 'raba2an' terang2an xde plak org mrh ye?hehe

dak eina (◕‿◕) said...

xsuka laki merokok. p0mpuan mer0kok lagi la...mmg whatthenyah lah! hahaha

~ceRRy beRRy~ said...

huh???

mmg x cun terus kalau bertudung tp merokok! sah pengotor!

Khairi said...

Dulu i isap susu tapi sikalang i tak isap rokok. so, u nak cari calon suami mcm mana loli...

perempuan isap rokok mcm kambing petik kelapa...

Pinky Pixie said...

da shantek2 btudung tp merokok plak.
rosak2..

salam kenal.=)

aNiS tHe BumbleBee said...

grrrr!!! merosakkan imej wanita muslim yg anggun aje...cucuh2 putung rokok kt mulut die baru tau..kannn..

HonEyBuNNy said...

xsuka jugak lelaki merokok...gurl lagi la...uwawawwa......tp ramai skrg gurl2 n kdg ada yg pkai tudg merokok..huh....kiss sesama gurl?? gelikkkk..hehehe

nina said...

isk..rosak betul la bila pakai tudung tapi merokok..dorang tak tahu ke bau asap rokok tu pon da semacamm..

erkk aku ni ko tak kiss pon. huahuahua..

A-Y-I-E said...

uik hisap ganja??

Sekadar pengetahuan ya.Jangan dicuba

Ganja
Merupakan bahan yang boleh menghayalkan kita. Ganja digunakan sebagai ubat. Apabila kita menghisap ganja, bukan hari itu juga kita mati

Heroin
Adalah sejenis barang kimia yang telah diproses. Benda ini juga boleh menghayalkan kita. Disebabkan itu jugalah kita dapati ramai remaja sekarang ini duk tergelek2 di pusat hiburan.

Mengapa saya tahu benda ini? Kerana saya telah mengambil benda ini. Cuma sekarang ini saya belum pernah mengambil heroin dan tidak akan mencuba pun.

Janganlah sesekali anda mencuba.

maisyara Pot! Pot! said...

kau kalau nak lempang orang, ajak aku yea nek fareda. :P

Eciz said...

BILA NAMPAK POMPUAN BERTUDUNG:


1- kelipkan mata utk kepastian
2- mengucap panjang2
3- tengok lagi utk kpastian lagi
4- mengucap panjang2 lagi
5- tengok balik
6- mengucap balik
7- tengok, eh smpai besok tak habis ni.



terus pegi depan dia, amik rokok dia, isap skali. pastu cium dia. hembus dlm mulut dia sambil tarik tudung dia kebelakang smpai tejojol jambul dia.




setel da. larikkkkkkkkkkkkkkkkk

hudhud said...

prmpn sama prmpn kissing? totally turned me off. tk blh terima lgsg geli ! hahaha.

tp kalau pakai tudung then smoke, over la tu doeee. gila ke apa. haha

FarhanaDr said...

Takmo takmo takmo.. Tak elok tu okeyhhhh cayang.. Tak baik.. Nampak buruk dan tak sopan kalau pakai tudung isap rokok..

Betul.. Kepade abang yang bakal menjadi sayang saye, kalau anda tak smoke, baguslah.. Kalau anda smoke, please stop sayang.. Ekeke.. ;)

Hizami Rahim said...

nasib zami tak merokok.
wah.
:)

mcjust.lol said...

memang tak suke org hisap rokokkk!!!

JAY said...

ohh, jelesnye pompuan2 kissing.. laki ramai lg nih.. hehee..:P

pompuan merokok? dunia akhir zaman.. durh~

ika. said...

haaaa. pompuan camni wat malu pompuan bertudung yang lain. dah elok-elok pakai nak tudung, nak merokok pulak. konon macho lah tuh!

nyway, superb entry miss lolly! :)

puteri biru said...

aduhaiiiiiii

spoil gila kowt kalau pakai tudung tapi merokok. huhuh

meo188 said...

ramai member pompuan merokok... apakah?

wow... nice photo cik lolly... so cute

Anne Boleyn said...

x pena lak jumpe depan2 pempuan bertdg merokok. asal lolly x lempang je lepastu bla then wat muka x paham. hakhak.

fiezah91 said...

xtau nak cakap apa.. haha (eh, boleh ke komen mcm ni?wakaka)

buat masa ni belum jumpa lagi ppuan btdg tapi merokok.. huhu..

mr.syazwan said...

kenapa pompuan sama pompuan cium, peluk, pegang tgn org x ramai ckp mrk lesbian??

tpi laki sikit je peluk da mencecet kate gay...

adakah mentaliti msykt semakin low..

hohoho tibebe

sbnye wa jeles haha

mier@merr said...

sangat tidak suka amat..... nyampah nokz..... bajet ar... buruk giler tgk pompuan mrokok...pakai ke tak pakai tudung ke,..sme je...tasuke...

joegrimjow said...

cik lolllyyy









































































tak suke perempuan merokok jugak
hilang ayu!

kenapa panjang sangat ni?

Mr feckry said...

gua tak hisap rokok.full stop

♥ Xett Hereen ♥ said...

tyme sy keje kat celcom, ade gak minah ayu pakai tudung mmg cantek siyesly,
tibe3 je, kawan sy ckp, eh kak ****** tuh smoking la.

sy tros memandang dia.
pandang tempat len lagik,
pandang dia lagik,
then pandang tempat laen lantas bkate,

walau sy neh bukan la baek sgt, tapi jagalah maruah sorang pompuan yg btudung,
sean ppuan yg btudung di hina kerana dia.

haihh,
tapi ckp dlm hati jela.
wakakakaka!!!


>_________<

ieqa said...

lempang die laju-laju.
bikin malu kaum wanita yg sopan santun penuh ketatasusilaan ni je.

PinQib said...

miss lolly.. aku hisap cerut, waakakakak.. ;)

hemm.. haram atau makruh yer??


Jum singgah belog Pink!

Cute tu hodoh!

abang ensem said...

rokok tu apa??

tic said...

mende nih mmg ssh nak ckp la.. kene tepok dada tnya selera

FarhanaDr said...

Budi tak merokok kot kan Lolly? Ko mesti suke.. Ahaks.. ;p

aina said...

ade je budak kat pizza tmpat kerja dulu. pakai tudung tapi smoking. tapi dia pakai tudung sebab kerja je. and maybe perempuan yang u tengok tu pun sama, tak ikhlas pakai tudung, :)

sebelas said...

pengaruh rokok dah merebak jauh nampaknya.

:P

hai 79........mitiu.

Liliyuli said...

tak pun lolly simbah je air kat muka dia cakap ada kebakaran di mulut dia...hikhikhik

Liliyuli said...
This comment has been removed by the author.
ezany said...

isk2.. sekeh jer.. pastu suruh ketuk ketampi 150 kali..

CikLilyPutih said...

alamak malunya pompuan merokok tapi terpulang individu itu sendiri lah ye

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Gua pernah saksikan di depan mata juga. Tapi tidak lempanglah. Wanita itu badannya sungguh besau. Silap aribulan aku yang bakal dilempangnya.

nur hidayah isa said...

memang tak patot..mcm tak sesuai langsung...

Ery Farieha said...

btol2
lelaki pn i x ske tgk dorg merokok
ni kan pompuan
huhuh~

CERITAKU... said...

baru kool pompuan isap rokok..kehkehkeh...

haway mutasawwil said...

semoga mrk2 yg merokok diberi hidayah.ha2.ayt skema.xtawla mentaliti prempuan yg merokok ni.jatuh keayuan dirg.laki mane la yg malang nanti kan

bestnye dpt cium kak fareeda.bertuah org itu.-p

mv medi said...

pompuan isap rokok dok ayu..

cik lolly jgn isap rokok ye. nanti cepat tua

kenwooi said...

i dont like smoking girls =P

arboqskii said...

perempuan merokok?..wat x tau jer...harap mereka sedar dan berubah suatu hari nnti....amin

nynni said...

pernah ada kes yg anda nmpak ke?

SYAMIMI said...

pompuan merokok?
hish, xcomey lgsg... haih

ardinihumaira said...

xmo kawan ngan pempuan merokok.. tamo kawan.. tamoooo! hehe...


laki merokok lak syohhh syohh p jauh2.. busuk ah bau rokok.. leh selesema dni kalo bau asap rokok lama2.. menciiik...


tak comey langsung merokok kan miss lolly... baik makan choki-choki ;p

ardinihumaira said...

xmo kawan ngan pempuan merokok.. tamo kawan.. tamoooo! hehe...


laki merokok lak syohhh syohh p jauh2.. busuk ah bau rokok.. leh selesema dni kalo bau asap rokok lama2.. menciiik...


tak comey langsung merokok kan miss lolly... baik makan choki-choki ;p


p/s: tenet dni wengg ah miss lolly... kalau2 komen terpublish banyak soriii tauu

ardinihumaira said...

xmo kawan ngan pempuan merokok.. tamo kawan.. tamoooo! hehe...


laki merokok lak syohhh syohh p jauh2.. busuk ah bau rokok.. leh selesema dni kalo bau asap rokok lama2.. menciiik...


tak comey langsung merokok kan miss lolly... baik makan choki-choki ;p


p/s: tenet dni wengg ah miss lolly... kalau2 komen terpublish banyak soriii tauu

@ien_R@z said...

haiisshh.. memalukan jer la pompuan merokok..

AQu APi said...

suke yg no 4 tu..

LEMPANG LAJU-LAJU..

nisya said...

perosak imej perempuan muslimah betol mangkuk2 tu. ish!!

SyaffeQ said...

hahahaha, prmpuan mne lh tu,klau tua biarkn jer kot,tpi klau muda n ada market,mak aihh..konpem saham beliau jatuh tertonggeng,wadehel.

NuR 'aQiLaH said...

merokok ?? ohh menci sgt
g tanam diri sendirik lagik bagosss
*emo jap fuhh

wahh2 miss lolly sila jgn mencarot disini wallawehh
i pom nak kiss sket bulehh haha

ChiLaBaey's said...

Saya pun tak minat perempuan merokok... Tak best langsung... Lagi2 yg bertudung, rasa macam apa jer...

Buat Lolly, jgn sekali2 mencuba... Sebab sekali terjebak pasti susah nak berhenti... Dari habiskan duit ke rokok baik habiskan duit ke barang makeup.... Hehehehe.... ;)

sinagarimba said...

Ada juga jumpa budak pompuan hisap rokok. tapi tak pernah jumpa lagi yang pakai tudung hisap rokok.

Kalau jumpa memang siap saya bagi kuliah versi subuh la. Buat malu dengan mek wok jer. Tengok contoh orang tak hisap rokok stay stedy walau umur dah nak cecah seabad.

Kalau lolly jumpa yang tudung hisap rokok,
1. suruh jer dia hisap air daun ketum.
2. Hisap serombong keretaapi. Lagi banyak keluar asap.
3. Cabut pokok tembakau kat belakang rumah. bagi dia telan ngan pokok-pokok sekali. Sangat mujarat. Pasni pasti dia insaf seinsafnya.
hehehe....

NICK IRFAN said...

bg sy klu pmpuan sama pmpuan laga2 pipi standard je TAPI!!! klu laki? mmg pelik.... hahhha

lionteen said...

xbgus la pmpuan merokok...


setakat ni lionteen x nmpk lg pmpuan bertudung mrokok..
yg xde tudung tu,ramai la...
ape la nk jd..
dunia nk kiamat kan..
huhu

Enchaoz said...

gambar panas!! :P

y@n@ M!B said...

tak kesah je dorang nk merokok as long as bukan depan khalayak ramai..mcm menunjuk hebat..ewww~

ai pn xsuka laki merokok..lemas jantung ni..hehh

tp ai dah jmpe calon somi xmerokok..lalala *apakah*

merahitujambu said...

stail laa cik lolly..ehehe..

xdapaek den nk nolong..sy menci rokok!!!

♥CIK SHA♥ said...

laki merokok pun aku tengok burok..lagi la kalo pompuan..ish3..

pernah jumpe..sorang makcik..merokok depan kedai runcit tmpt die keje dlm taman perumahan aku..hoi..burok bebenor..dh le orang dok lalu lalang..bebudak lagi..masuk kuar kedai..rase mcm nak p penampo je sedas..tp tak berani..muahaha..

aii suke main syium2 ni..slalu je wat kat kawan2 pompuan aii..tp syium pp la..hek3..meh nak syium lolly..nak tak??

kk said...

hisap rokok, lepastu buat muka bangga.lagi benci tengok.haish!

Alan said...

biasa je tuh

cik helena said...

kalau nak merokok bukak lah tudung dulu ye dak?

hahhaha

vunguks kan!

honey amour said...

kalau bab pompuan kiss pompuan..eiww..lassy + i geli cam ko gak nyah...

* mEsSy * said...

y bertudung pown hado?? ishk2!!

=(

kodok hijau the ghost writer said...

entah no komen.. kalau .. pompuan kiss pompuan tak bess. tapi kalau lolly kiss kodok nanti kodok nilaikan bes ke tidak hahahah

nota tapak kaki: tak suka hisap rokok, kalau hisap straw air oklah

Hazzy Ishak said...

ramai student yang hisap rokok sekarang lolly, depan2 pulak tu

intanurulfateha ❤ said...

ai isap rokok laen
lalalalalaaa

opss!
larikk!

acaPAWN7 said...

Tapi, kalau lelaki yang merokok tu pun pakai tudung gak, cane? >___<"

x-po said...

i teringin nak pompuan kiss i..wahahaha

----------------------------
Egokah jika tetap pendirian?

annadzirah said...

so far tak pernah nampak perempuan pakai pakaian muslimah tapi hisap rokok.
kalau yg terang2 xsenonoh tu adalah.
memang BENCI dengan ROKOK.
busuk nak mampos.
hahaha.


===================================
ENTRI BARU > Peritkah Jatuh Cinta?

NiZaM Limited said...

wahh..memang cool la pmpuan merokok..
baru nampak macho..

syahira ariff said...

sis kena tanya muslimah yg hisap rokok tu
"gigi kau busuk tak?"

ekekeke

Thoha said...

tak tahu nak cakap apa kalau perempuan merokok..teruk jugak ar..

ciK LyndaWawa igUana said...

weh...loly rosak..rosak..rosak......ala....gaya loly tu mengeratkan lagi uhkuwah kan..heheheh

si para para said...

meroko?
owh tu kan amalan yang bagos.. eh bagos pulak..tak bagos..
tapi tu la pasal...polis tak nk saman pulak belia...denda ke..kaunseling ke...bg ceramah motivasi ke...bg la apa yg patut,,,


eh tak leh cium2 dpn org ramai..nanti org jeles.hahaha

Faizal The Newscaster said...

tak berkenan dengan gadis yang merokok.

bertudung atau tidak. asalkan merokok..kurang manis dipandang.

E.d.Y said...

xsuka perempuan merokok

mia Azmi said...

haha...nasib baik aku x merokok..ada chance..hha..entah mmg out la kalau pompuan merokok + plak klu bertudung..aish..wak malu kaum hawa je kan??
betul dak lolly???

Siti Nur Aminah said...

heroin bukan hisap ye....heroin cucuk..sekian terma kasih..tu je gua nak komen...

HUDA said...

tegur aje die. lagipon dosa isap rokok ngan dosa tak pakai tudung tak sama.

tapi kalo dia isap rokok ngan tak pakai tudung, dia dapat 2 dosa.

betul tak ustazah lolly? hehehe

Pusher Aries said...

mmg xbley blah kalau pmpuan merokok,nsb baik pusher x merokok...tipuuuuu
Cik Lolly jgn peluk n kis cm 2....
xtau nk komen ape...huhuhu.

cl said...

Im one of your SR....


talking abt them cik adik, i do have friends who are smoking n still she is in hijab. Totally contradict, isn't she? but lets not say lah all bad..refering to her n my opinion, she tried very hard to quit from freehair to so called pakai tudung. I don't look bad on her but what i did instead of shouting or maki hamun, its better if we encourage them(if any of our friends) to stop....right?:)

or when you mix a lots with them, you will know how they feel...so lets remind each other.

p/s: its just my opinion n hope u dont mind abt my comment. Kissing between 2 girls depends from the way u kissed.

cheers missy!

@yuE said...

saya bertudung dan tak merokok...miss lolly suka saya tak???







jap2 miss lolly pompuan kn ok cancel la...

noor afzan said...

amboi..
hha..
ramai lagi insan2 lelaki yang tk merokok..
jangan riso k..

sayapun x suke sangat perokok..

suri said...

oh..sungguh tak ku sangka cempedak dah jadi beruk..

mmg tak syanag diri..baik kutuk jer..hhehee..

toabt le cpt sblum ajal mjmut tiba

touya said...

saya lelaki .. saya single ... saya tak merokok .. so jom kapel

♥ shiMawar ♥ said...

erm..pernah gak tengok perempuan yg merokok di dpn mata..tp die tak bertudung le..punya le trkejut smpai sy tengok tak berkelip..

pastu kena marah dgn member..die kate sy jakun..ade ke patut..?? sob..sob.. (T___T)

Yatre Hayati said...

ada ker pakai tudung merokok?? haih...sebab tu la sekrang orang ramai tak hormat pada perempuan bertudung..:((

Wan Perlis said...

ok lagi kot girl kissing sebab mmg manja kan. klo lelaki, mmg dasar gay la

zool said...

merokok kan membahayakan kesihatan.. bukan kesihatan diri sendiri je tapi orang berdekatan. kiranya blh jadi pembunuh senyap le..

Anonymous said...

cane plak pompuan tuh pki tudung tp pki bj lengan pendek?? ha3.. pape pon..dont judge people! sometimes they look bad outside but kind-hearted.. sometimes they look very alim n muslimah but perangai truk.. so people, stop judging others! Only Allah yang berhak menetukan buruk perangai seseorg itu..

**sgt sensitif bile bab2 mcm nih..sori ms lolly~ hanya mengingatkan~

faris said...

Apa masalahnya kalau perempuan merokok? Bertudung ke.. tak bertudung ke... tak kisahlah... aku tak nampak pun ada masalah kalau perempuan merokok... sama macam lelaki merokok macam aku.. tak nampak apa2 masalahnya pun..

afiff edogawa said...

rokok tu ade pilih jantina ke??
same je laki or pompuan hisap rokok..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kite bercakap pasal merokok disini bukan pasal hukum2 Islam yg lain. kalau yg pasal pom pakai lengan pendek tu kita dah lali tengok dah. walaupun berlengan pendek tu mmg salah dcc Islam tapi rata2 pom berpakaian sebegitu. so masyarakat mmg tak endah sgt hal tu. tapi kalau perempuan merokok, kuantitinya jarang2. lebih2 lagi yg hidup di sekitar yg kurang sosialnya, macam l0lly ni. festime tengok memang akan dipandang seronglah. faham disini ?

ada l0lly kata kat entri tu perempuan merokok perangai jahat2. ada ? l0lly cume cakap pasal pandangan l0lly n masyarakat pasal hal ni. tak manis. itu sahaja.

to faris:

faris, perempuan kan dikenali sbg kaum yg penuh kesopanan dan ada tatasusilanya. dah jelas merokok tu bertentangan dengan nilai2 tadi, lebih2 lagi kalau yg merokok itu perempuan. lainlah kalau anda memang terdedah dengan fenomena camni sebab tu anda tak kisah. kan? tapi saye juga percaya anda tak mahu isteri *perokok* bukan?

to afiff:

memang tak pilih jantina. tapi kita cakap pasal nilai2 ketimuran. merokok kan tak sesuai bagi perempuan.



apepun, masing2 ade perspektif tersendiri. saye tetap menghormati pandangan anda semua. tengs =)

Encik Tikus said...

haha, lolly sudah membebel ! like it :)

Encik Tikus said...

haha, lolly sudah membebel ! like it :)

meo188 said...

suke gmbr nie

abang Luth said...

ppuan rokok? sy pon tak isap rokok ni kan perempuan

suka je tgk pic awk tu

bellar0ssa said...

kalau dah pakai tudung kenalah behave dengan cara yang lebih sesuai=D

/Dayah//Nurul/ said...

waw ramainya komen hihh.

































xsuka gak perempuan smoking. but its ok perempuan sayang sama perempuan bila cium tanda syg. tp jgn telebehh suda :)
tu jek

niesz said...

xsuke org merokok..busuk..euww...sape2 yg mrokok depan niesz mmg kene kat ctu jgk la..pantang tul..

perempuan ITU said...

aiiiiii puuuunn takkkkkkkkk suuukaaaaaa perempuan merokok. haaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa. panjang dah komen aii puji skit.haha

fndrocka said...

RAMAI BETUL YANG KOMEN PASAL BENDA NI.

personally aku tak nak relate kan hisap rokok dengan tudung.semacam ada different treatment utk yg pakai tudung dgn yg tidak.

Perhitungan Si Kacak dan Wanita Gorjes

azuan said...

yup! pernah jumpa perempuan bertudung merokok...rasa nak lempang je kat situ ekeke

fahrin ahmad said...

merokok..? budayakah? gayakah? atau pementasan seseorang manusia kepada orang lain tentang kehidupannya..tanpa rokok , mereka pasti hidup..namun nafsu telah mematikan mereka tanpa mereka sedari jika tiada rokok..

otak dilindungi tengkorak..dan rambut dilitupi tudung..dan rokok memusnahkan segalanya.

tiada tuah lagi buat mereka..kerana rokok telah mencalarkan kesusilaan seorang wanita..yang ayu dan tulus..

Indah halus pada wajahnya..dan seni pada tingkah lakunya..

dan kejora hilang diselaputi kabut-kabut asap rokok..

Linglung said...

gua tak kesah sgt..sbb pada gua tak semua yg pakai tudung tu baik dalamannya..tp yg xbagusnye, org2 ini mencemarkan imej agama..

ieQa sWetLuv said...

haishh tengokla org2 pesen ginilah yang bagi bad effect kat wanita bertudung lagi suci yang anti-rokok ni haishh~

Tokabaut said...

Lagi anti kalau pompuan pakai tudung tp lengan pendek, betul x? tah hape2 tah....

aren said...

asal aku lepak minum kat mapley je mesti ada pompuan smoking.i hate them!!wtf

velasrizal said...

rosak akhlak mereka ni..

Pemain Bintang Yang Gagal Menyerlah Di Piala Dunia 2010

Hapiz Rahman said...

ap pandangan anda, tengok perempuan bertudung, pastue jalan ngan pakwe pegang-pegang tangan, peluk-peluk dengan pakwe.

adakah itu lebih teruk daripada merokok?

fikir..

kadang-kadang, menda ringkas camtue kita tak ambil peduli, betul?

ingatan kepada diri aku saja..

Khadija said...

Cute picture :)

Azuan said...

Itulah hakikatnya.. perempuan zaman sekarang kan..hehe

Muado said...

suke perempuan bertudung merokok... ade stail...