maaf, pilihan aku bukannya jenis yang HIGH TASTE sangat.


petikan dari facebook si becokwhatthehell.


si becok 1: weh kau tahu kan si farida dan si teeeetttt CLASH ?
si becok 2: aku pun baru tahu je minggu lepas. tak sangka kan hot couple time sekolah-sekolah dulu clash. aku ingat diorang jadi kawen dah asyik berkepit je kan tapi tak sangkalah pulak huhuhu!
si becok 1: aku dengar diorang clash sebab si farida ada lelaki lain. *huh sungguh menduga hatiku* tu sebab putus kot. biasalah orang hot kan nampak yg kaya hencem sikit terus cantaslah. *erk hambek aku.
si becok 2: yelah kot. lagipun aku dengar farida punya taste high jugak. takkan diambik jadi lakinya si teeeettt tu. biasalah anak tauke kan mane nak kawen dengan orang-orang biasa cam kite ni. *cis cis bedebah betul very the mengguris perasaanku oke huhuhu!
si becok 1: bla bla bla bla lagi dah dah aku malas nak tulis sakit hati tahu tak? *oke korang pulak kena marah wakakaka.


sebab benda annoyink ni lah aku mengamuk kat twitter semalam.




yg aku nak bagitahu. semua ini adalah FITNAH! kau jangan ingat kau kawan sekolah aku kau tahu semuanya pasal aku. pergi mamtik.


ada laki lain? high taste? ape maknanya semua tu. kalau taste aku high sangat takkan bertahun-tahun aku bercinta dengan die. mesti aku cantas anak datuk anak menteri artis ke ape orang2 biasa aku takkan pandanglah hei apelah bodohyangmelampau sangat korang nak judge aku macamni? bongek betullah. tsk tsk tsk.

entahlah aku pun tak tahu nak cakap camane dah. *sabarlah wahai hati*


tetibe nak cari doa untuk orang teraniaya. huh*


p/s: aku tak cari pasal dengan kau. kau jangan cari pasal dengan aku. fullsetop.


MAAF, MASALAH KOMEN SEDANG BERLAKU. HARAP MAKLUM :(


salam sayang,

74 FAHRIN AHMAD:

dak eina (◕‿◕) said...

kesian miss lolly~~

bawak2 bersabar ye..

arboqskii said...

mulut orang lolly, u tampar kan jer....hehe

ezany said...

gosip girl ler tu..

nursarah said...

sabar cik lolly.

yang memfitnah tu dia tadok keja lain la tuh, kawan ke apa, semua pun sama je, kalau nak wat citer diorg akan wat gak, sabar yepp.

hanya jauhari mengenal manikam. =)

Hapiz Rahman said...

eh2? bukan ko da kawen ke? huhuhuhuhu.. sabar la cik lolly. mulut org mana buleh tutup..

p/s: adakah ko termasuk dalam kategori wanita pilihan aku? sila semak entri baru aku.. heheh

Eciz said...

cis. da ada empunya

maisyara Pot! Pot! said...

woi... sedap je diorang dok ngato ko.... sabor honey... meh moon tulun pijak sekor2 utk honey... xD

miss lolly a.k.a luvfareda said...

problem comment.

testing2.

acaPAWN7 said...

Adei, tak baik nye org tu buat mcm tu kt you.. Kesian you Lolly..takpe la, tabahkan diri mu! :)

sebelas said...

1st....................

fiezah91 said...

uh uh.. sabar2..relax

lieya orange M.I. said...

sis, sabar yer sis...orang luar mmg mulut dia sesuka hati jer berkata2....huhuuu

~misz annalieze~ said...

uii2..saba yerr sis...=)

Ervina Razali said...

besabar ye..
pahala dye akn dtg pada kite...
untung kamu buku pahala da berat sikit kerna mereka merka ini..

KID LEARNS TO FLY™ said...

dah cari kat fesbuk becok 1 dan becok 2 tp xjumper pom honey..eh silap bhahaha..

pergh..laki pes..wahahaha

alinac lover said...

waa..alien tuh!

@ien_R@z said...

sabar jer la ya miss..

diorng apa tahu... mulut manusia nie ssh nak ttup..

yg penting u know citer sbenar mcm mane..

erm.. adakah mereka jeles pada kamo? ngeee

Thoha said...

harap bersabar la ye...

zool said...

wah dah leh comment sekarang ye...
ala biasalah tu.. ragam hidup di dunia macam2 jenis manusia

Cik Mimie Hanimi said...

biasa la 2 mulut org...
jeles sbnr nye...
=)

Fiq said...

no matter what they said to you.. i find you interesting enough laa.
biasa aku elergik dengan wanita cantik gorjes macam miss lolly nie (coz yea..wanita cantik yg culik ex sy dulu..hehehe) but then bila tgk muka sok suci tuh..terus lembut hati la kot..haha

ayue said...

saba yep sygs !
itu sume dugaan semate2 .
hee (:

nisya said...

manusia sesetengahnya memang klau tak mengata hal orang, hidop dorang takkan aman!

tak suka orang perangai camtu.

sabar ya... sejukkan atie..

JAY said...

dengki lah tuh... biar je.. tak leh nak tutup mulut orang..:)

ciK LyndaWawa igUana said...

bersabar2..biarla org nak cakap pe pun........mulut org takleh tutup...

noor afzan said...

tu la namanya mengumpat..
dah la benda tak betul jadi fitnah.
berdabel-dabel dosanya nyah..

ha, yang bestnya pahala dorang dapat kat awak lolly.
=)

sabar ajelah yea =)

kk said...

yang!rilek taw.aku pun selalu gak kene fitnah bodoh bodh ni.sakit je hati

mr.syazwan said...

dinda taste ngan kanda x???

wakakakakaka

y@n@ M!B said...

mulot org mmg xleh tutop..anggap je la u artis ramai org jeles..hehu~

tujuhhariseminggu said...

amboi2.. ngompat2 kat fb... dush mereka skali....




hiyarrrrghhhhhh.. debushhhh...
ok cik lolly, ai da flying kick diorang <--- sambil bersih2kan debu kat tangan.... :)

alan said...

masalah pompuan wakakaka

kodok hijau the ghost writer said...

sabar sayang.. jgn marah sgt k, kodok sentiasa akan ada menjadi teman ketawa awak.. lolly nak kodok lempang org tu tak bagi koma 16 thn.. kodok hanya menanti perintah jer.


nota tapak kaki: jodoh ditangan tuhan bukan tangan kita. so kalau dia bukan pasangan kita makna bukan jodoh kita. bodoh juga org yang bertanya macam tukan

merahitujambu said...

tak kenal maka x cinta..kenal pon kadang2 x cinta gak..huhuhu

Khairul Azmi said...

sabo la lolly..mulut jahat macam tu mmg xleh nk tutp..
wah3...bior je diorang...

kella said...

sabar ya! mulut tempayan buleh je tutp ngan penutup! mulut manusia? isshh... nasib mereka sendirilah terima padahnya di akhir kelak

( sdg menjaga diri juga..)

INTANKUTERPILIH said...

sape yg buat fitnah tu??meh sini biar aku pang laju2...

Mieza vs Rory said...

rse hot x biler taw der org ngumpt2psl kiter...

xper, pahala brtambah free2 jer...

SyaffeQ said...

...sekurang2nya masih ada orang yang tak buat tanggapan camni lagi.

Anne Boleyn said...

hmm lolly da kapel since skola bape thn da? sm lah kite.. huhu tp yg ni mmg btol2 x ley dslmtkan ke yunk?? hmm~ cr lah jln pnyelesaian..syg tau.kapel dah lm. huhuhu.

btw, pedulikan je lah langau2 busuk tersebut. diorang ape tau. huhu

nurayunni said...

biase lar tue..sabar...

cik nur said...

di harap bersabat la yerk..
tak per2
ada hikmah tuh

Fia Abas said...

sabolah lolly ye?nk buat cmne kt atas dunia ni rmai spesis yg suka jga kain org smpi nk masuk dlm kain skali huhu

*i'm back hehe

Mr feckry said...

lolly, ni doa nabi isa a.s.: ya allah, sesungguh aku bersyukur pada Mu. Jadikanlah orang di sekliling ku ini aset bagi ku untuk bertambah keimanan.

enyheartsdiamond said...

lolly.. org mcm tu mmg byk di sekeliling kita.. sabar k :)

.sweet-ants. said...

ade aku kesah??
cakk cakk cakk
ko jwb camtu

Hamzah Ian said...

bab gadoh2 aku tak sokong sngt..

NiZaM Limited said...

erkkk...

AQu APi said...

tanda2 la tuh..

annadzirah said...

haha.
mulut orang bukan mulut tempayan.
xpe2.
itu menunjukkan ahkak ni fofuler sampaikan timbul gosip.
macam artis gituu.
d:

===================================
ENTRY BARU ; Aku Baru 21, Takkan Nak Kahwin Dah?

syahira ariff said...

kalau kita tatau citer sebenar,jangan pandai2 nak judge kan

chill lolly chill

wah logo man u pink!
\(^___^)/

Enchaoz said...

dorang jeles arr tu.. bohlayan jer orang yg perangai cenggini.. bzbody tk tentu fasal.. bajet kenal luar dalam ah..

fndrocka said...

anak tauke woooo...

Kontest Hanis & Mira terlambat pergi Exam

Sukri said...

Hmmm...
Sabor la mochik...
Biasa laa ore kalau dah dengki...
mmg mcm tu gayo dio...
iggy je benda2 tu...
kalau di pk lg le serabut bengang
and seangkatan dgn nyo...

Salam Ikhlas dari
Myste Ateh

Sukri said...
This comment has been removed by the author.
Sukri said...
This comment has been removed by the author.
nina said...

sabar la ek yangg..
takpa, asalkan ko tahu ko tak macam tu ko tak payah layan dorang tu..sibuk benar nak amek tahu hal ko..
jangan sedih2 yang..

Huda Luna said...

sabaq la kak oi
mulut org kak
huhu

sugar2 kapas strawberry said...

sebok jaga tepi kain org.cm xde keje je.

NICK IRFAN said...

agak2 mcm mnelah taste akak ek??? hehe

sinagarimba said...

sabar lah lolly. mulut orang mana boleh tutup. Mulut tempayan boleh lah tutup.Kalau jumpa yang jenis mulut macam ni sumbat jer dengan cili pedas

EpoL ჌Madd said...

Apakah kita juga berada dalam perkara yang sama, situasinya berbeza? ^^"

intanurulfateha said...

mmulut org mmg x leh nk tutupp
sbr jer lah nnyah

~ceRRy beRRy~ said...

uishhh...mmg jg tepi kain org sungguh mereka ituh...

Liliyuli said...

lempang je weh..huhuhu

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
laaa, high taste ni pandangan orang saja kan?

♥ shiMawar ♥ said...

wa..manusia camtu pn ade ke..?siap boleh ngumpat2 secara terbuka..hebat!

xpe le..sabo jek le..dh nama pn manusia, mmg le camtu..suka nk carik kesilapan org lain..kesilapan sndri, xreti plak nk sedar..moga kamu tabah.. :)

Wan Perlis said...

macam tu pun ada

PinQib said...

orang lawa ko lolly.. sebab tuh.. dieorang cakap macam tu..

sebab besa la.. orang lawa ngan orang hensem, kaya..
Jum singgah belog Pink!

Takdir yang mendukacitakan! !

Frank Lampard said...

baru kene fitnah. blom kene tikam. cm lahanat rase.

suri said...

hai..
alahai miss lolly bsalah org yang ctik mcm mu nie mmg ada pedengkinya..

biaukan jer org2 gini.simpan je dia dlm peti, nd kuncikan dia.(wak dek jer)

Mr Maliq said...

relex relex kak

Ezniey said...

Alahai teruk nya laaa yg mengata tu..mcm bagus je..huhuhu

* mEsSy * said...

orng y suke nganyam ketupat!! puiii..

=(

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

gossip2 tuh kena dielakkan... huhu