bawak-bawaklah PRIVATE belog kau tuh.

korang pernah tak bace belog yg tahu nak KUTUK orang je. kalau 10 entri die post 8 entri tu semua jenis kutuk-kutuk-kutuk. ni aku sedang bace haaaa. name belog die http://pinzarelekyzaha.blogspot.com/ *sila susun sendiri hik hik hik.

siyes weh mase aku buka belog die memang terkesima kejap tajuk entri dia aishooo sungguh mendebarkan hatiku. *aku benci kawan sekelas aku, halimah* *dasar mahmud jongang* *dah tahu tahi hidung masin janganlah ajak aku keluar bodoh* lebih kurang camtulah noks aii takut nak copypaste yg betul2 kan tak pasal2 aii kena saman sape nak tolong bayar. aii miskin nyah tak mampu lalalala.

kalau bace ayat2 dia lagi OMAIGOD dan WHATTHEHELL. memang takde kasih sayang langsung oke sikit-sikit benci sikit-sikit ahhh sakit hati.

contohnya *korang nak tahu tak tadi si jenab tu jatuh kerusi dalam kelas tadi padan muka dia aku gembira sangat habis terselak kain die nampak kurap-kurap hahahaha! pastu die menangis euwww gediknya perangai sengaja nak tunjuk manja kat budak lelakilah tu. lagi satu yg lucu pasal jenab kurap tu bahasa melayu dia tak pernah A tak macam miss lolly *oke aku pun nak termasuk jugak dalam skrip ni lalalaala* asyik dapat C tu tak kira subjek matematik lagi kalau tak E tak sah. hei memang otak lembab betullah huhuhu! aku benci jenab benciiiiiiiii. dah la tak cantik macam aku tahi lalat penuh satu muka pastu ketot pulak tu tak macam aii tinggi ala-ala pramugari gitu. *erk

oke baru aku tahu best ghupenya kutuk orang ni lebih-lebih lagi bila memuji diri sendiri lalalalala terasa masyaAllah PERASANNYA AKU hahahaha!


hoi kalau dah tahu kau buka belog sebab nak kutuk orang je buat PRIVATE lah nyah oi. takdelah aku sakit mata bila tersesat kat belog kau kan. hei tsk betul. Grrr.



salam sayang,

117 FAHRIN AHMAD:

Saia Az said...

kahkahkah , siapa laa empunya tuh ? benga* betul !

sI tEDI said...

memang jenis meroyan ko. ekekekek
:))

Ampuan Awang said...

eh, lolly marah? ;)

we~win said...

konfiden je blogger tu kutok2 org.. ingat diri tu perfect sgt ke?



P.S : link mane? hekhekhekhek.. nak baca jugak... huhu

sebelas said...

saya kutuk diri saya sahaja....saya tak kutuk orang pun....
























paling jahat pun saya kirim surat cinta melalui posmen aje..





















oke saya dh melalut..


























sekian.

http://nomborsebelas.blogspot.com/

dak eina (◕‿◕) said...

bg lah link yg betul3 sis...adoi cm best jek. hihi

FaizalSulaiman said...

whooshh gilosnya!!

lolly pass link.nak baca jugak merapunya budak ni tulis.hahaha

Khairul Azmi said...

ape punya org la..
sy x pernah kutuk org...
mak sy marah...
benda paling jahat saya buat..sy pernah patahkan batang pokok bunga mak sy...kesian pokok tu...sekarang dah insaf...
kui3

@yuE said...

hahaha...best2

uNIqIKA said...

hahaha... nasihat yg berguna utk blogger yg suka buat xtvt kutuk mengutuk. btw, love dis new layout. so pinky<3<3...

Bukan Eciz said...

oke. da dpt buka belog dia. setelah puas menyusun.

lolly, eca rasa dia ni menyimpan perasaan je. kat dpn cigu, cigu kata dia pendiam. tapi kat dalam belog habis dia kata nya org tu.


siap dengan bapak tu. memang tak bole blah budak ni.

da la banyak tapi ngan dan. penat aku baca jadi 1 ayat dia buat. cis cis.

lolly, nasib baik budak dajah nam, otak sempit lagi tu. kalo da beso, mmg kena saman. KAHKAH

izryn halim said...

grrr....itu la. nk buat blog ngutuk2 org. baik private, sdiri taip pastu sdiri bace. hehe.
xde keje kot dye tuh. hati tuh asyik nk nyakit hati kat org jek. x penah aman agknye hati dye tuh.

maisyara Pot! Pot! said...

aku pun nak baca honey oit... sedap pula nak tgk org mengutuk2 ni. ngeee^^





















* ya Allah. bawak tobat la wei.. iskk... xD

zool said...

tu buat blog takde hala tuju namanya...
ntah lah memacam manusia sekarang ni

honey amour said...

maybe bahu sebelah kiri dia dah senget coz berat oleh dosa dosa mengutuk..

Ampuan Awang said...

lolly, kekadang orang yang mengutuk kita itu kawan baik kita sendiri jua...

lolly, bukti tentang kawan yang menikam diri sendiri itu ada dalam entri aku ini:

http://puisikabur.blogspot.com/2010/07/renung-kembali-akan-kedua-dua-pantun.html

ika. said...

ye ke? agak2 laa. kalau dah kutuk2 orang tu, mmg lah buruk perangai. agak2 laa. mmg betul pun misslolly, kalau takat nk kutuk, PRIVATE ajela. die dok kutuk org, satu hri nanti, orang tu kutuk die balik. tak ke padan muka dia.. :P

Cik Mimie Hanimi said...

itu pnye org ada ke??
hahahahaha~~~!!!
:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

eciz, l0lly bawu bace belog yg die kutuk bapak kawan die tu. tu belog lain. keke*

yg l0lly bace ni belog die yg lain hohohoho.

Bukan Eciz said...

lol yeke. tapi mcm lebih kurang je. KAHKAH

ezany said...

ai tak gheti la nak susun.. :p

Anne Boleyn said...

kahkahkah.. bak sini link die. nak usha2 :P

black_mel said...

xreti nak susun...sila bagi pembayang...

KID LEARNS TO FLY™ said...

tu diaaa..kang dah kene sound kat mak cik lolly agagagaga...


tp bagus la mak cik ni..cane die leh jumper..gua nak usha blog2 camni pun ssh haha..



gua ingat nak wat n3 kutuk diri sendiri gak la..

tp kalau dia private..camner die nak express luahan dia tu agaga..

=p

NuR 'aQiLaH said...

x aci x aci nak baca jugak bel0g itu T___T

Wanie-san said...

biasala lolly oi...dia berasa diri dia perfect sgt2...huhu

eZaT eLaNo said...

gano nok susun url belog dio tuh..haih..supo beh jah belog dio tuh..hahaha

♥cutebabygirl♥ said...

kutuk org smpai mcm tu sekali?
teroknye!

Encik Psychopath said...

mcm la dye tak pena kutuk.

Hizami Rahim said...

haiyak!
comel seyh belog neyh!
:D

cik panadol said...

kasi banned saja blog tu hahaha.....

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

lolly aku harap kau teruskan perjuangan.. ala biasa la tuh.. liku2 perjuangan harus dilaluinya..
mampu atau tidak untuk kita hadapinya k!

tiefazatie said...

dasat sungguh belog itu sis..

cik nur said...

miss lolly mcm nie punya org pn ada jgak kew??
dasyat sungguh dunia..
malu kan kaum perempuan jew..

♥CIK SHA♥ said...

malas mak nak susun2 noks..ahaha..

ntah ape2 je la manusia tu eh..die perfect gamaknye..

dah2..jang p buka lagi belog die..hak3..

p/s:: perasaan memuji diri sendiri memang sangat heaven..muahaha..

RedBoy said...

sis lolly..asal link tuh tak kasi betul..sudah bingung nak susun.. heee...

faizal said...

wah,sengalnye blogger tue..meh sini nk hentak rusuk dia...wachaaaa..dush dush dush..
lolly nk join skali x?

nurayunni said...

kuram asam lar blog tue..

Mama JnJ said...

tulung-tulung pembayang pliss..hehe

sharamli said...

hah?

fiezah91 said...

ahaksss..nak kutuk2 jgk blh?hahaha.. :P

kasi la link..huuu :P

merahitujambu said...

gile kentang laa..ada jugak org cmtu..huh

.::WaNiE::. said...

eee...life full with hatred?

gile miserable :p

takkan la manjang nak membenci org je

arboqskii said...

lolly jgn sesat lg ke situ ye...haha

syahira ariff said...

yupp,betul betul betul
buat la private
tak pasal2 reader jd terjoin mengumpat plak kan
tsk tsk

~eZmALiZa~ said...

mmg ade pon org jenis mcm ni miss lolly..but in my opinion, kalo dye private, xsume org boleh bace..pade dye, somok sgt la dapat kutuk org gile2.. di sebabkan hal2 cmni jugak, Melayu kite salu mundur dari segala macam aspek! :)

lieya orange M.I. said...

...orang kutuk org nih, maybe sbb dia pikir dia bagus sgt tuh...tu jadi camtu tu

FarhanaDr said...

Sekali sekala puji laa aku.. Jangan asik puji dir sendiri.. I jeles nokssss.. :p

Ery Farieha said...

kurang kasih sayang
hahahahaa

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Tidak ku temui linknya.

suri said...

alahai biau betul hehehee..apa dah mmg tak patot huhu..

edaolala said...

kelakanya dia dok kutuk orang ! huhuhu

sinagarimba said...

cantik blog lolly. patut tak boleh terjah semalam.

belum jengah lagi blog ni. Tengah cari doa-doa mustajab bagi dia insaf 24 jam.

Kata bos saya, dari kita dok kutuk orang, bagi pahala free-free kat dia, ada baik kita kutuk mak kita ke, abah kita ke, nenek kita ke, pahala tu dapat gak kat anak-beranak kita. Tak la membazir sangat pahala tu. hehehe...

.sweet-ants. said...

syg miss lolly!
(tibe2)

nurul nadea said...

biar lah kan dia..dia bahagia kot macam tu..sukati dia la kan. dia punya blog..klo private nanti xde trafik pastu takde duit pastu ni ko review pasal dia ni pastu dia saman ko pastu ko plak kena bayar dia. hahaha..

untung dia ko buat review pasal dia. klo aku jd dia, aku suke giler dgn ko.

Shahrul Shaharuddin said...

Thats Blogger phyco kot? ahahah~ i don`t have idea when blogger write up that nonsense things.. LOL~

yours
SH

Ct SoLeHa said...

isk2..kesian budak yg kena kutuk..

ciK LyndaWawa igUana said...

ala..tak boleh bukakla.....

[z@ck] said...

fail nak unscramble letter ni..apa kata ko tulis je url tu? hahaha

Dark Half said...

alah, skali baca ayat² camtu cam da bleh agak...budak skolah! aku x layan blog camni

btw, nice header n footer.betolkan kalau aku salah, nampak cam hasil kerja aiz, btol x?hehe..

Latest entry grafik novel gua ~ Aku Pilih Neraka!

touya said...

saya tak kutuk orang , cuma kutuk Lolly

Mr feckry said...

ni la kesan keterbukaan sangat, tapi gua rasa dia jujur mengutuk

ardinihumaira said...

dia letak gambo tak miss lolly? teringin nak ngusha nih. hehe

zairie said...

nie blog lepas geram nie.. hehe

my recent post:
KORANG BERANI BUKAK BLOG NIE??

kodok hijau the ghost writer said...

baik jadi seekor kodok sebab kami tak pandai kutuk orang kalau kami kutuk pon korang tak paham bahasa kodok hahahahaa

y@n@ M!B said...

abes la lolly pn dpt tempias dosa sbb baca dia kutuk org...huhuhuhu~ =p

~ceRRy beRRy~ said...

hahahaha...
minah tuh period hari2 ke apa tuh!
adeyhh....

aliesha kirana said...

haha,,xde life la tu, asik kutuk org jer.. cm hape ntah..

meh layan *~Citra Hati Aliesha Kirana~* pulak...

xpun baca karya *~Dari Tinta Aliesha Kirana~*

kk said...

mak selalu je baca blog minah senget ni ( blog lain) tapi entry asik yang sama.keji orang je nok!benci mak.mak rasa bahu mak makin senget bila singgah blog tu 5 minit.

kihkihkihkih

zeila said...

mmg die wat belog khas tuk kutuk2 owg kot..nnt die wat belog kutuk diri sendri lak kot...hehe

JAY said...

hahaaha.. dia tu mesti tak berani kutuk depan-depan nih.. haha!

hudhud said...

i pernah gak tersinggah kt blog macam ni. habis semua perkataan mencarut dia sebut haha seram kot :P

apis said...

huhu..kt u aku ni ade sorang yg jenis propaganda terhebat.pastu die buat blog habis die cite dlm blog tuh.padahal benda tu x betol pon.budak2 lain dok cucuk die last2 die wat private.yahuuu~ sekian...sile la ke blog aku.

Rolling Fumbling Thug said...

Interesting :) Siapa lah budak tu?

Sharinginfoz said...

tak suka blog yang suka kutuk2

Jom Makan @Deen’s Restaurant

Arra JaSmY said...

haha..owner blog tu budak lagi kot.die mati idea nak tulis la tuh..haha.tak matang betol!.haishhh..=p

Arra JaSmY said...

haha..owner blog tu budak lagi kot.die mati idea nak tulis la tuh..haha.tak matang betol!.haishhh..=p

Pusher Aries said...

mcam2 orang ada..huhu

Alan said...

laaa suka ati dia ler..kan tu belog dia..kalau tak suka jgn ler baca..hidup ni simple je..antara nak dgn xnak.

nizamsani said...

kurang kasih sayang barangkali.

Farid MOFASAD said...

ppppprrrruuuuuttttttt

noor afzan said...

alaa..beriya je copy url tapi bukan tu rupanya.
isk2..
sharing is caring sis.

xeRoxiaTTe said...

Wah lolly dah femes dah blog dia tu..compom ramai yg menyusun hurup tu (aku temasuk skali)..x sie2 post lolly tu, buat traffic dia tinggi..hakhakhakk..jg2 jgn smpai lolly pun kene ngutuk..

nina said...

hahaha..sabar je la aku baca belog budak tu babe..apasal dia nak kutuk orang sangat ni..haha..

aina said...

kesian kan, taktau nak cite kat sape.. tapi di publish, haha :P

BalqisShafiqa said...

miss lolly, dia sakit perut kot.
sebab tu tulis melalut je.

bellar0ssa said...

hohohoh, kuruk orang memang sdap. tapi kan elok simpan sendiri. adoih... saman baru tahu. asik nak kuruk orng je.

AQu APi said...

die ingat org x kutuk die ke?
*erk

Encik Tikus said...

best ke kutuk orang ? T.T

::cdot the dot:: said...

aku ada kutuk ko ke??


















muka jek cantik, tp ngap!!

lassiegewdix said...

alamak,
lassie lemah bab menyusun patah perkataan lerh .HAHA
bg lerh yg tol2 . wink2 :D
blog mngutuk ?
ade terjmpe blog yang kutuk family sendiri ?
pe cite an ? isk .

tujuhhariseminggu said...

e eh... cdot the dot??? dikau 'ngap' kan saper??? :p

::AnEp:: said...

mcm best jer..nk try la buke..hoho

sugar2 kapas strawberry said...

ingin mencari publisiti la tu ;))

Enchaoz said...

uwauwauuwua tak dapat pikir.. ape die nye link????????

PinQib said...

aku pun penah kutuk gak.. pastu rasa bsalah, pastu delete balik..
































ok x camtu>>


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Aku nangis, muntah pening dalam sehari

deus X machina said...

mengutuk orang adalah hakmilik setiap insan.
sekian

amoi said...

dia kutuk ko ke masalahnya?
miahahahahahaha~

Miss_Yanfie (,")(",) said...

OMG....ada gak ke bloggers yg mcmni?? Hoh0oo...baru taw nihh.. Nak kena jenguk gk camne gaya bl0g die nihh... Tengs 4 sharing miss lolly ♥

ieQa sWetLuv said...

haha sengal la lolly jao pulak dia merantau sampai nun di sana dia pergi ekeke..


budak ni mesti banyak pendam perasaan..katihan~~ ;p

Jesson And Rey Ann said...

nice post!

cik shabah said...

lor...pesal bengap sgt si jenab tu?eh betoi mke nama ye jenab?bantai jela ek...tak patot buat entri cmtu...nak bukak belog ye..kasi la link yg sebenar..he3

nanie (✿◠‿◠✿) said...

haha..xley bla cite jenab tu..

zither said...

lala kasi saman aje itu blogspot terus takpayah dah buat onar kt blog, ngeh3..
(ni sbb jeles gn header miss lolly)

*tibe tibe.

♥ shiMawar ♥ said...

klu camtu, i pun nk kutuk2 org gak le..nnti boleh kena terjah..haha..gile glamer betol! :p

nughul said...

alamak..kna bjaga nie..kang kena bambu ngan sis plak..huhu

Miss Alisa said...

taktahu lah . tapi rasenye ade perkataan pinky kan kt url die ?

velasrizal said...

mcm2 perangai manusia skrg ni..

Jom Makan Di Anjung Selera Giant Bandar Kinrara

fendi_scropio said...

salam..
bese la..skadar cuci gusi je..xdop siyes..tp kesian jgk

diyana said...

nak kutuk,kutuk dqalam diari sudah ~

opss,tak baik kutuk orang.

arrizz said...

wt blog utk mgutuk? broknye prangai..

Saed Ramadhan said...

adakah jin kazama yang lolly intai tue..??

enyheartsdiamond said...

i pulak jumpa facebook seseorang yang statusnya hanya mengutuk orang.. i rasa dia stalker sebab kawan dia hanya 27 orang..

Pusher Aries said...

xbaik kutuk-kutuk...dose

NHIDAYAT said...

agreed, ada yg tulis blog asyik kutuk org je, xpenat ke

Cik Effie said...

lolly...fi dah dapat detect dah sape budak tu..memang perasan bagus seyh..nyampah aii nyah

NIK ANIKI said...
This comment has been removed by the author.