amaran kepada LELAKI yg tak kunci pintu kat toilet semalam.


LAIN KALI KALAU NAK MASUK TOILET SILA KUNCI PINTU!



dah tahu aku ni jenis perempuan gatal pantang nampak lelaki taf-taf sikit terus nak kenyit mata so terus tak nak kunci pintu toilet eh? sengajalah tu suruh aku ambik kesempatan lalalala. mencik tau.

aku ni pulak jenis tak suka ketuk pintu toilet kalau nampak je pintu macam tak kunci je terus aku serbu masuk kan. oh cik abang oi kalau ye pun tak tahan sangat nak buang segala hajat kuncilah dulu pintu tu kan tak pasal-pasal mata aii dah hilang kesuciannya huhuhu! aii sebagai gadis innocent sangat tidak menyukainya oke huhuhu! *waklu



huh BENGANG! BENGANG! BENGANG!
*padahal bersyukur mat-mat hahaha!


fine. inilah hasil dari pengintaian tersebut. JERAWAT OMG!
*tetibe nak salahkan abang tu sob sob sob


so kepada lelaki2 yg berdekatan denganku BEWARE semua. anda mungkin menjadi mangsa seterusnya wakaka.


p/s: nasib baik lelaki tu tak ajak aku kawen sebab aii kan telah menodai dirinya hik hik hik. kalaulah dia paksa aku kawen mamtik aii nyah. tak pasal-pasal semua lelaki kat dunia ni nyanyi lagu *dambaan pilu* beramai2 hahaha! *muntah.



salam sayang,

119 FAHRIN AHMAD:

A-Y-I-E said...

adeh... jerawat pasal abang2 la pulak... huhuhuuhh.. btw... u punya entri ini ada maklumat dan sedikit santai...

aduka said...

nampak tuuu ke?
Hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Nampak ke tak ?

Em em em em.



Secret bOleh ? HAHAHAHA.

AQu APi said...

die da bese x kunci pintu toilet la tuh..
kuikuikui..

mcjust.lol said...

ape yg lolly nampak tu? hahahaha

mv medi said...

seronok benor ye cik lolly..
nmpk tang mne tu? banyak ke sikit?

ZACK ENTRY said...

lolly mesti nampak sikit je, tu yg ade kesan tu..kalau nampak separuh, mesti besar skit jerawat tu..hehe


kalau nampak semua, itu sendiri pikir je la..malas nak bgtaw..=P



latest entry Perlu ke cerita hal peribadi di facebook??

Arra JaSmY said...

hahaha..abes la u.da kena samak mata lepas nih.hehh.kang tak pasal angau kat abg tu..lalala.ahaks.=p

Liyanaa. said...

aip aipp, mesti mamat tu ensem bagaikan zizan raja lawak sebab tu yu tak kesah pun ternampak TUTUUUTTT beliau kan? ehem :P

kaizen shinobi said...

errr ape kne mngene lelaki tuh ngan jerawat? hahahha

nabil_potter said...

hahah...jerawat gatal namanya tu...heheh

♥CIK SHA♥ said...

HAHAHAHAHAHA..lawak weh!

mu ni lolly..bakpe dop ketuk pintu dulu..say helo anybodi there ke..hak3..adoi..sakit perot..

mende mu napok??haaa..ketumbit mate kekg..kui3..

nurayunni said...

haha..nie kes ambik kesempatan nie..

ciK LyndaWawa igUana said...

huhuhu,,baru gatal..masih ok lagi tu..
lum tahap gelenyar..
hehehehe


Saya yang baek hati,
✿LyndaWawa✿
=)

Afizz said...

Sampai tumbuh jerawat pulak tuh? haha... :) Blogwalking . Best la blog ni. Visit la blog saya gak http://propahunters.blogspot.com

HaFizRahMaN.com said...

wahahaha sengal!!!

an.afiqah said...

uik , nih kat mana sampai bole share toilett ??

Admiral Hafiz said...

haha
abesla
dh tumbuh jerawat...
eh jap
cik lolly nampak pe smpi tumbuh jerawat ni?
hahaha

Mat Gebu said...

Hilang sikit stress dalam otak karat pak tua ni bila baca N3 nihh..

Enchaoz said...

wakakaka laju tul jerawat naik wahahahahha

syahirul said...

hahaha lawak seh :P ape la ditengok dia tu :P

Encik Tikus said...

kesengalan lolly terserlah in this entry. *pose lolly selalu sama ;)

Encik Psychopath said...

eeee.

semutcomey said...

aaaaaaaaaaaa lelaki memang!! budak opis aku pun slalu camtu, yeeeeeer malu aku yang lalu lalang. Ternoda mataku. ciss!

zeila said...

alamak...
dah tak sucikah lelaki itu???
teetttttttt..

::cdot the dot:: said...

oooooooooooooooooooooooooo....
ko la yg skodeng apek semlm ye...




patutla apek bgtau menangis2..
ni camne ni??





aku rela bermadu!!

honey amour said...

hahahahhaaa...cam chilake ko Lolly..aku pun nak tengok gak !!!

Mr feckry said...

haha..gua tau jerawat tu hasil dari kuman brader tu..hahaha

arboqskii said...

bkn tu hobi u ke..hahaha

suamihanyisterizuki said...

jgn ketumbit dah mate pasnih..ahaha

ardinihumaira said...

kamu nampak ape tu... hikhik

::AnEp:: said...

huh!..bhaye nie..ntah2 pintu tu xde kunci..eeii..msti malu kn..haha

nina said...

hahaha lolly..aku teringin gak nak tau apa yg ko nmpk..lalala..

deus X machina said...

ari ni jerawat
esok ada panau lak...agagagaga

maisyara Pot! Pot! said...

isk... abes la tumbuh ketumbit karang. hahahah xD

ayue said...

ape yg lolly nmpak oii ?
HAHA .

cikery said...

hehe.terbaik lah lolly! =p

Farid MOFASAD said...

ari ni jerawat
esok ada panau lak...agagagaga

Hapiz Rahman said...

ko ni mengong boleh tahan jugak.. haha

FarhanaDr said...

Lolly.. Intai laa aku plak.. Ko ni saje je kanzzz memilih gitu.. :p

dak eina (◕‿◕) said...

huhu nampak pape tak?? haih kal0 nampak 'tu' naik jerawat ke?? hahahahaha

Redbloodx said...

dikau ini bahaya sangat lah.. susah hati betul.. bayangkan ada 10 org mcm dikau..huh. ngeri!

y@n@ M!B said...

hohoho sgt bahye lolly ni...

err ms bukak pintu tu mata terbeliak ke mcm tertutup sbb terkezut kan..muehehe~ =p

arrizz said...

akulah lelaki yg dmksdkn tue..haha

x-po said...

nape tak lepak2 kat dlm tu skali???? waka waka eh eh

Patutkah kita belasah orang jahat untuk dijadikan pengajaran?

Epul Azimi said...

owh,ni keje kamu ye,ok,pasni nak bukak pintu tu,kot2 donaodai oleh kamu bleh jadi alasan kena kawin,wah sukanye.....ahaha

cikCOKLET:) said...

jeng jeng!cik lolly dh noty!haha.
kna kuar stemnt bru jgk..ketuk pintu sblum msuk.hahaha.

ezany said...

untung laki tu.. haha..

Hizami Rahim said...

sorry la miss lolly.
i terlupa sbb dah tak tahan tadi.
wakakaka.
tiba2 terperasaan jadi mamat tuh.
adeh.

Stargone said...

aku pun kekadang rasa malas nak kunci pintu kalau masuk toilet. cukup la sekadar tutup gitu-gitu je.

tapi kat public tak berani la nak buat camni. cuma kekadang je terlupa. :D

@ku d! sin!e said...

bukan kalo intai orang mate ade ape ntah name nye..ketumbit ke ape..nape kuar pimple lak? hehhe

JAY said...

rezeki tuh.. bukan senang nak tengok.. kena tunggu kawen.. haha!

KID LEARNS TO FLY™ said...

tu diaaaa..dambaan pilu trus hahahah

patutnya jerawat tu tumbuh kat mate jd ketumbit lok pp hahaha..

mungkin pintu tu kene vandalisme hahaha..bkn salah abg tu pun kot

ChiLaBaey's said...

Nasib baik yg ditengok lelaki sejati.... Kalau lelaki lem... Terkompius kejap Cik Lolly.... Hehehehe... Hilang hafazan.... ;p

Wan Gerrard said...

adoi cik Lolly, xpe2 orang cakap sekali pandang rezeki.huhuhu
sekali je, dua kali dah lain dah^^

zool said...

eh apsal ternak masuk toilet tu.. takde logo lelaki ke??

Raybond said...

huhu.. nasib baik jerawat naek satu jew.. =) kalau bnyak.. huhu..

cLoud9 said...

amaran komen tak kena mngena ngn tajuk.

pssstt cantek layout baru blog.hehe

FarhanaDr said...

Yang.. Aku lupe nak ciom ko sket.. Sket jek laa tapi.. Lebih2 kang mahaye you.. Hahaha.. :p

Sebab.. Err.. Sebab.. I malu ni.. Auwww.. Sebab u iktiraf i sebagai "kalau saya menangis mereka tolong bagi tisu".. Apelah sangat yang i bagi.. Tisu 20 sen jual depan tandas tu jek.. Wakaka.. :p

Sayang ko laa Luvfa.. Heeee..

Bro Framestone said...

amboi....

gatainye adik bro sorang nie

bro pun jrg kunci pintu gak huhuhuhu

Feel free to visit
BroFramestone Blog

Khairul Azmi said...

ok perhatian kepada semua lelaki...sila berhati2 sekiranya anda terserempak dengan wajah di header blog ini...

meo said...

huhuhuhuhu... apakah?

syahira ariff said...

waahh!
rezeki!rezeki!



*naik jerawat gatal pun tak kisah
lalalla

diyana said...

miss lolly dah buat dia ternoda.

HAHA

full of love,keyna said...

HAHAHA,habesla!cik loly suda lihat!:P

Hariz said...

BIahahah
cant goooooo..
jerawat naek walawehhh

New Entry Prof-Hariz
Gangguan Seksual Lelaki

zida said...

wahahah kak lolly gatai =P


ps.kak lolly, comel blog ;) dah lama zida tak jenguk sini sampai tatau blog ni nak berubah wajah. hik3

sugar2 kapas strawberry said...

bahaya miss lolly nih..hik3

Yatre Hayati said...

wah suka skodeng orang ek?? naseb bek tak de ketumbit kat mata. hahaha

annadzirah said...

toilet unisex ke?.
hahaha.


waktu kecik sy pernah kena camni.
i mean, sila letakkan sy di tempat lelaki itu & org yang membuka pintu toilet sy adalah lelaki.
nasib time tu sy budak hingusan lagi.
T__________T


ENTRY BARU ; Salah Ke Hantar Ibu Bapa Ke Rumah Orang2 Tua?.

merahitujambu said...

bahaha..somelnyaa jelawat itu...

ayaa alyy said...

haha. pernah terjadi jgk kt ayaa :P

IKRAM said...

aik, tengok terus tumbuh jerawat ye :D nasib baik bukan jeragat :P

SweetyMui2 said...

lolly tomey!! :D

fiezah91 said...

kuang3x..
hasil intai ke dpt jerawat tu?huhu..mcm tak je. ekeke :P

RedBoy said...

klaka la u ni lolly.. haa.. nakal erk?

haway mutasawwil said...

caner leh tersilap?bukankah toilet asing2 laki pompuan?ke akak yg masuk toilet laki?ngee

kodok hijau the ghost writer said...

tandas kat sana unisex ke laki pompuan leh masuk kompius ni

Sharinginfoz said...

belasah jangan tak belasah

@ien_R@z said...

hahaha..

tgk sekali rezeki kan?? kah3..

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe plak jadi malu....aduss...camne lah ek...tapi nape tolilet laki pmpuan sama?

Rara Nasiha said...

gatai uh miss lolly ni! tp rugi uh tak ajak sekali. haha

HonEyBuNNy said...

ehheheh..teringat kngn gne gak....best frenz ila ternmpak...hahhahah....

pak long said...

salam....
nasib baik tak naik ketumbit kat mata....

neoryzer said...

nice theme baru....

farhana said...

Uishhhh..bahaya...
Sucikan matamu kembali =P

sebelas said...

ekeke...
apasal bila time saya dalam sitausi tu asyik dapat same gander je dlm tandas..sesekali nak jugak yang lain gender..


auwww....

Pinky Pixie said...

jerawat tu sbgai penyeri di waktu sepi.. ahakksss.. ade kaitan x.. ngeh2

afi said...

haha..lawak r..let say saya adalah mamat tu, mungkin saya bunuh diri.

thyYunx said...

bolh xnak ngaku bahawasanya.hobi kte serupa..

msti dy ingat2kan u slu..
bwu tahu lau mngintai ni jrawat leh naek.haaha

sinagarimba said...

kalau nampak tu rezeki cik lolly lah yer.Kalau nampak habis, bukan setakat jerawat, kayap ular jugak yang merayap kat muka tu. hehehe...

NICK IRFAN said...

sy terconfius seketika? ni akak termsuk tandas laki ke? atau mamat tu guna tandas pmpuan?????

Amni said...

Comel! =)

buaya said...

salam ziarah..

dijemput menjadi follower sy k...

mr.syazwan said...

aiiyoooo

hbs laa nnt mata kena ketumbit...

hahaha

lolly selalu g bilik pun bkn kunci pun kan...

kanda selalu pasan...

agaggagaga

;p

* mEsSy * said...

hahahahahahaha.. kan dh terskodeng..

=))

mie said...

pergh!!!
pengalaman manis tu...
hahhaaaa

SuRayA^i. said...

hoh? hahaha spe la victim tsebut. ternoda suda dye~
adeh, bhaye la kaw nh -.-"

eykameow said...

hahahaha lawak ah ciklolly nie..

ahmad endo said...

hahaha...ada jerawat......pakailah oxy...hehehe

♥ shiMawar ♥ said...

eh, kamu nampak ape lolly..??? serius teruja nak tahu ni..? haha.. :p

iLhAm_bEcKs said...

misz lol noty!!!!!!
malu i

Cik Nurul said...

hehehehe apa yang u nampak hah???hahahahah

si para para said...

rezeki jangan di tolak...musuh jgn di cari....

rezeki tu..hehehe

enyheartsdiamond said...

hahaha.. mengong la u ni lolly! ;p

Pusher Aries said...

malunyeeee..hehe

Hamzah Ian said...

kamu masuk toilet lelaki??? ayooo...

suri said...

oh tidak,,bahayanya jgn di undang tengok kan dah tumbuh pokok piang sbtang heee

Far said...

apa nak jadi..say tu sorry lah ngheeee

mier@merr said...

ngahaha...ape kes mangsa intai disabitkan kesalahan ke atas pertumbuhan jerawat!!

Ervina Razali said...

nsb bek jerawat nk naik..
lau ketumbit...mau besepek hitam kamu nie...

huhuhu

fndrocka said...

lagi bertambah menaik semngt lelaki tu lepas kau menodai dia

bellar0ssa said...

haha, macam aku kat india kan. sedap2 je aku tolak pintu.ade makcik tgh tutttt.gile pencemaran mata ok.

kesimpulan, pintu tak kunci tak semsti takde orang ok

black_mel said...

ader jerawat ker?x perasan pun..rasa2 cam besa jer(bodek skit)hehe,,,

lionteen said...

same la..
lionteen pun pernah sekali..
org tu xtutup pintu..
kencing berdiri lak tu..
geli!!

hakimfaridzul said...

wah~

hidangan mata ye lolly????

hahahahahaha

alinac lover said...

hahaha..kelakar btol la..

a little less conversation said...

kalau aku jd brother tu cnfrm dh report polis atas kes gangguan seksual..hahahahaha

♥S@R@♥ said...

kelakar betul la..
nanti kena suruh tempat tu asingkan toilet lelaki & pompuan..

nsb baik lelaki if pompuan yg camtu lg haru biru,kuning hijau sume..hehe