ada orang tu KRITIK cara penulisan aku.

dia kata penulisan aku macam BUDAK TAK MATANG. oke nangis disitu tapi ada aku kisah lalalala.

oke fine aku tahu kadang2 aku ni berlagak macam kanak-kanak riang *masalahnya kadang2 ke? tak kiralah dunia realiti atau alam maya aku ni memang jenis minah kepochi sentiasa huhuhaha kalau ada masalah besar pun masih lagi boleh berlagak coollah sangat oke. *padahal dalam hati mencarut sopan hahahaha! so penulisan aii ni memang menggambarkan diri aii seadanya. kalau korang kata aku gedik tak siuman ke oke aku terima jelah kan huhuhu! sekurang2nya aku tak hipokrit takdelah aku nak berlagak baik tulis ayat pun straight je macam baca buku sejarah tingkatan 5 hahahaha! NO NO NO tu bukan aii oke?

pastu yg aku dop sebut-sebut *biasalah aii kan perempuan cantik lemah lembut sopan santun* tu korang semua jangan percaya. hei gilalah woi kalau aku nak memuji diri dalam belog aii pun geli nyah. aii sedar diri aii tak cantik sob sob sob so untuk menyedapkan hati sendiri sengajalah aku buat ayat camtu padahal ghase nak muntah mat-mat oke. *haktuih. HELL LAH KORANG YG KATA AKU NI MINAH PERASAN TAK MALU PUJI DIRI HELL HELL HELL.


sesungguhnya aku memang susah nak matang dalam penulisan. bahasa melayu penulisan aku time SPM dapat C je oke huhuhuhu! oh aku dah start taching ni haaaaaa. bye.




p/s: malam ni aku ke KL. convocation oke? nantilah aku hupdate banyak2 pasal konvo tu. masalahnya kau tu rajin hupdate ke nyah oi MIAHAHAHA. *lempang.


salam sayang,

98 FAHRIN AHMAD:

~ceRRy beRRy~ said...

TAHNIAH utk konvo!
mst dapat banyakkkkkkkkk pasu bunga! =P

alaaaa... wat camni je...
ada saya kesah?! kekekeke....
layan~

::cdot the dot:: said...

sapa yg ngang tuh????



bkn JOngang ye...BAngang!!!

Khairul Azmi said...

lolly..org tu dengki dgn keriangan lolly..haha..
suka hati la kan??
nwy..congrat utk konvo...

A-Y-I-E said...

erkkk... setiap blogger itu mempunyai identiti mereka tersendiri untuk menulis entri didalam blog mereka...

Kalau mereka kata aku gedik sekalipun.. apa aku peduli.. Huhuhuhuh.. Niat aku untuk berblogging.. langsung takkan luntur walaupun dia guna klorox sekalipun... miahahhahaha

Kujie said...

kena baca yg tersurat je baru boleh nampak .... kadang2'gaya' penulisan boleh dicipta.

pssstt....pssstt...ade org tu...org tu...sambil moncongkan mulut kt situuu...ngata lolly kt blog kak jie :P

kodok hijau the ghost writer said...

taniah konvo, sayang kenapa lepas abis study emo sgt kat entry tu? jgn emo emo nanti kodok masuk minang baru tahu

zool said...

biasalah .. semua ada cara tersendiri.. ada yg cam kanak-kanak ribena, ada yg cam pakcik sastera, makcik london (tulis omputeh) dan bermacam2 lagi.. apa pun jgn sampai membahayakan diri kena saman sudahlah..

syafawani said...

selamat berkonvo! hehe..congrats ya..

Ery Farieha said...

wahh
da konvo
bestnyee~

LORD ZARA 札拉 said...

jaga diri kamu sayang~

memuah banyak kali!

:)

fiezah91 said...

haha..oke apa.. suka jea baca sbb ttba blh gelak sorg2 baca blog cik lolly.. huuu..

ehem2..dah konvo.. tahniah2.. =)

lemontree said...

cisdel dia kata kt hang xmatang kurang asam ...berani ajak dia gi daerah larut matang kt perok heheh

KID LEARNS TO FLY™ said...

janji cik puan lolly hepi shelalu haha..lantrak org nak kate hape..ke?

org jeles mmg ramai..ke?

jadi kite rikel2 (rilek2) sudaa..ke?

next n3 cube buat ayat buku test kajian tempatan lak..ni satu je gamba letak haha..letak exercise sekali ohooii



930 tu pagi ke malam?huhu..semoga selamat sampai..aminnn..ke?

APi said...

blog sape die kritik tuh..
wat dek je lolly..


selamat berkonvo..
(^^,)

@juera said...

yg mngata tu penulisan dia bgs sgt ke?dh leh ngalahkan a.samad said ke?hahaha..

boh layan la org jnis PHD ni..mcm2 org ni kan..hmm

Afizz said...

Sebenarnya cara penulisan miss lolly ni yang buat saya happy. Best apa cara penulisan tuh. Tak yah layan sangat parasit-parasit yang jeles ngan miss lolly...


http://propahunters.blogspot.com/

Frodo Baggins said...

abaikan jer lah ...
g makan aiskrim nun
x pun, g layan maria ozawa


>>___<<

si para para said...

tahniah...ingat org yg tersayang...hehe

FaizalSulaiman said...

saba lolly..


eh u konvo?kongrats ok!biar org ckp apa, i suka u tulis apa:)

lassiegewdix said...

sape lak yg kutuk yu ni ?
mmg kes dengki .
takde kes laen pon .

anywy .
congrats syg :)

mie said...

wah!!!!
banyak juga dugaan jadi "lolly" ye...
hepi konvokesyen..

Arra JaSmY said...

cool k syg..i love to read ur blog.walaweih,sweet tak??hehhh..

tak yah peduli sgt ckp2 diorg tu.dengki barangkali.haishh.=p

Happy blogging ya..=p

Pinky Pixie said...

woah, same la. konvo juga mngu ni. hehe. erkk, biar je la mreka nk ckp ape pun. hihi

Azrul Hisham said...

tahniah...konvo juga akhirnya (^_^)

Nabiel said...

rilek2 suda cik lolly`hehehe

abang ensem said...

kalaulah i boleh tulis macam cik lolly tulis kat belog i http://www.abangensem.blogspot.com alangkah bestnya.. huhuhu

ardinihumaira said...

wahhh...nak ikut g konvo.. nak tolong ambil scroll tu buleyh tak?hikssss...


tahniah miss lolly!


p/s: kuk diyo la nok kato gapo pong... kito wak cagho kito sudoh la dih.. wak gapo cagho ko oghe. oghe bukeynyo buleh wi gapo ko kito pong... :D

maisyara Pot! Pot! said...

honeydew, jom makan cendol pulut dgn aii? ngidam laaa.. :P













konvo? dapat lebih bunga tu, kasi gua satu jambang la erk? :P

aZLiNa aZiZ said...

Pssstttt...tu makna nya ada orang admire dengan Miss Lolly. Lol! Sebab dia tak dapat nak jadi macam tu, so dia akan dok perati apa yang Miss Lolly.

Terus kan hidup tanpa mereka2 yang mengganggu ketenteraman itu. Kerana dunia kita, bahagia. Tak dengki 365 macam mereka. Hahahaha.

Keep it up, dear.

honey amour said...

eh Lolly..ko jgn kesah oke org tulis macam² pasal ko..diorang jeles tu..org yg kata penulisan ko mcm budak tak matang tengah gila meroyan baca entry ko nih,,aku tau ler..sebab aku tengah giler meroyan kat sini gelak baca entry ko ni..kahkahkah..fadanmukokopompuangilomeroyan..

Pelatt said...

tahniah gua ucapkan...

nah amek spender merah untuk lu

acaPAWN7 said...

Huhu..pertama2, tahniah la ye kt cik Lolly! Amik gambar comel2 ye nnt ;D

mier@merr said...

alala....kalau penulisan lolly adalah skema...maka saya tidak mahu singgah ke sini... camni best hape..... suke jek cara kamo tulis ngarut carut sopan gtu...hiii

JAY said...

alah, dengki la tuh~

sebelas said...

just be ur self erk..that better..

tak kisah ler orang nak kata ape..i sudi dgr luahan u :D

Encik Tikus said...

lolly tak pernahnya nak matang kan ? haha ;D

meo188 said...

cik lolly nampak gomok dlm gmbr nie... huhuhuhu :p

NuR 'aQiLaH said...

bel0g hak milik snd bhd.

suka ati la kankan kan huhu

p/s: taniah2 sis sygsssssssssss ;)

Wan Perlis said...

blog tetp blog wlopun ada yg xsuka

ciK LyndaWawa igUana said...

congratulation =)

Fiq said...

lantak pi la..suke pe gedix mengade ngade..
hahahaa

congrats newey..
kasi catwalk posing cun cun nt eyh

lionteen said...

wat xtau je ckp org ni...
smpy bile2 pun xabis klau duk dgr ckp drg..huhu

Amar Amirah said...

Ehhh, bile misslolly tukau layout?? cantiknyeee....baru ingat nak buatkan..*poyo*..huhuhu.misslolly busukk

eiffel said...

org yg berkata u xmatang tuh MUSTI sorang TUA kannkannkann..bg ei yg sebaya ngan u rasa okeh jerk...
apakah????


my blog
xchange ur link

Clara Emily Cancer said...

sabar je la.
manusia sentiasa mengkritik.
suka tgk kesalahan org.
kejatuhan org.
tp mana ade manusia perfect.
kalau perfect bukan manusia.
tuhan le kan.

blog saya pun org kritik.
nickname yg guna nak persoal.
tp pk positif je.
blog kite hak kite.
so kite berhak wat pape jer.
& dengar je semua teguran.

;-)

claraemilycancer.blogspot.com

y@n@ M!B said...

suka je lolly tulis gedik² ..hehe~
smpi terpengaruh lg..*slhkan lolly* lalala~ =p

kaka said...

kita jumpa d KL nanti...

selamat berkovo ye miss lolly yg cool..

~HANA~ said...

selama ni jadi silent reader je. tapi kali ni nak komen pulak. hehe..

saya suka blog lolly. rasa hepi je baca. jangan kisahkan cakap orang lain k. kita tak boleh nak puaskan hati semua orang. =)

c.i.k.a.m.i.e.a said...

haha.. manusia miss lolly, xpernah puas ati..
hohoho...

miss lolly, i syg blog u larh!!

^_^

Lizzie Yasmin said...

lantak kan jer apa dorang nk cakap, blog nie adalah tempat kita bersuara.. x kisah lar nk matang or tak,, itu adalah hak penulis.. kalu nk pembacaan matang knp tak baca jer karya2 penulisan penulis terkemuka nk lg best baca jer karya sastera...

:)

Pusher Aries said...

sapa yang cakap cam 2..habaq mai...huhuhu..how dear die yer...hehe

Mr feckry said...

lantak sala same dorang..gua rasa penulisan lu ok je..tak ade pun yang gua tak paham..tu kire a++ le tu

joegrimjow said...

joegrimjow hensem?
LIKE THAT
lol

cik lolly bukannya nak jumpa kat klantan ni
ish3

arboqskii said...

konvo kt UM ke lolly . . .

zeila said...

sis..
cngrate ye...
aippp,apesal pic nampak cam gumuk je ni???hehe

cik nur said...

dah la miss lilly jgn pdulik cjp org cz kte adalah kte jan :))

kella said...

pedulikkan shj mulut org susah nk tutp pon...

syahira ariff said...

bm sy xleh A jugak
T______T

ahh pedulikan mulut2 jahat yg meruntuhkan smgt sis
kita ada identiti dan gaya penulisan kita sendiri
=D

SuRayA^i. said...

hepy graduation~~~~ =D

bia la x matang pun tulisan, asal x ssh kan sape2 kan?

♥CIK SHA♥ said...

epi convocation lolly!!

alahai..biase la tu..manusia ni ade mcm2 jenis lolly oi..buat bodo suda..dorg jeles la tu dgn lolly..hek3..

annadzirah said...

muahahahaha.
biarlah org nak kutuk apa pon..
jadi je diri sendiri kot..
u've got ur own follower okay..
maybe dia jeles tengok komen & follower u melambak.
*i pon jeles sebenarnye. hahaha*
tapi pandai2lah nak up kan diri..
watpe nak kutuk orang kan??.
hehehehehe.


ENTRY BARU ; Aplikasi Twitter Yang Boleh Dicuba.

nabil_potter said...

relax sudeh..happy convocation sis...

Hizami Rahim said...

haha.
masing2 ada gaya tersendiri.
:)

* mEsSy * said...

wat the puii.. mcm2 tul diorng tuh..

=X

AyuE SurihanyOt said...

aku suka kot gaya penulisan kau...wlupon cam gedik tapi best..haha aku mengata kau gedik ni..


(>____________<)

nurayunni said...

lantak diorang lar..
janji mis loly cun..huahua..

ChiLaBaey's Spot said...

Kalau dah cantik takkan nak mengaku huduh pulak kan...??? Cantik aper....!!! :)

Hariz said...

Bila Lolly tacing.....
hehehe

New Entry Prof-Hariz
Keajaiban Malam Jumaat

lieya orange M.I. said...

owh saya tahu akak lolly pemalu...hehehe

Cik Yana said...

Peduli ape org nk ckp cik lolly,,
juz be urself,,
congrat for da konvo :)

sinagarimba said...

kita punya blog ikut kita punya kepala la lolly kan. tak patut betul orang kata kat lolly cam tu kan. Nanti jumpa aku sekeh dia

sinagarimba said...

harap lolly bersabar. kalau ada kes-kes cam ni, kena singgah cepat-cepat blog saya buat aduan ok

Hamzah Ian said...

bagus jugak ape ade kritikan.. tapi tengok la kritikan macam mane kan..

tapi kalo kritikan tu membina ape salahnye.. dapat baiki diri kita lagi..

haha.. gua cakap mcm imam mude plk..just ignore it okeh..

Pert Doherty said...

g mampos sama tak matang.. life start at 40.. haha

Bukan Eciz said...

cantek bumbong tu. KAHKAH. alaaa lantak diorang la lolly.

eca suka je. lagi2 tang lolly melawak. KAHKAH memang bikin gelak. dulu silent reader lolly je.


skang baru rajin drop komen. teehehe

SweetyMui2 said...

wah dh konvo!! best3 XD

fathiahRAIHANA said...

tak kesah laaaa org kate ape pom kak lolly , u're the best :)

merahitujambu said...

KEDENGKI LAA TU...KAN...

Sharinginfoz said...

penulisan tu sangat subjektif... janji orang datang pas tu komen dan of course tak boleh satisfity semua org kan

Mana Satu Tudung Pilihan Anda?

♥ shiMawar ♥ said...

dh macam Malaysian Idol plak ade pengkritik2 bagai ni..huhu..

takpe2..blog kita, suka hati kita le..selagi kita tak buat perkara yg salah, ok jek.. :)

BalqisShafiqa said...

lex je.
ni kan blog kita.
senang kata, yg x skew x usah baca.
mungkin prinsip begitu lebih selamat kan?
congratz!!!

HonEyBuNNy said...

xsabar nak tgk gambar convo....;-) upload banyak2 tau....suka tgk cik lolly yg cntk ini....abaikn ja apa yg org lain cakap...

IntanBerlian said...

setiap orang ada ara masing-masing.. yang tak berkenan.. silaLah BLAH kan? huhu

ahmad endo said...

bestlah ko konvo...jeles aku...hehehe

Faarihin said...

tahniah miss lolly.. hapdetlah cite konvo.. nak gak tau.. hehehe.. (^__^)

fara said...

fi blah org bgtu yang penting kita thu sapa diri kita hehehe..

SURI said...

oarang klu dah dengki bgtulah..

biau dia dg masalahnya..

yg ptig kita HAPY :)

L said...

chill la..blog kamu..suka hati kamu la nak wat mcm mane kan...dorang tu ader syer ke??? haha.. salam..

Neoryzer said...

tahniah :)

Zack said...

cantik sangat ke awk duk tayang2 muka?

Zack said...

cantik sangat ke awk duk tayang2 muka?

Zack said...

cantik sangat ke awk duk tayang2 muka?

masturah idrus said...

org yang duk mengata kita tu la yg tak sedar diri kadang2..

ini blog kite, kite punye suke la kan?? haha

fndrocka said...

memang ada benar jugak dia kata penulisan miss lolly kurang matang.hoho.tapi rasanya bersesuaian lah dengan karekter muda miss lolly kan.santai.ada masa perlu matang..ada masa perlu santai..asalkan tak tulis benda2 yg menjatuhkan org sudey.

Ampuan Awang said...

lolly,

dah buleh dijadikan buku ni...

NHIDAYAT said...

tulis je jnji gembira

khairolghani said...

apadehal nak layan apa orang kata..as long as ia tak ganggu hidup orang,go on je..biasa la tu ayat orang jeles..

zuar said...

sekali lagi datang nak gelak..kah3..miss lolly ni memang sesuai jadi pelawak la..melucukan betul semua entri2 ni..tergelak smpi bunyi kambing sorang2 malam2 buta camni..kekekeke.i loike your entri style..^_^