kalau nak goda DADDY aku pun agak-agaklah!

tet tet ada mesej masuk kat phone daddy.

*hie my boy, buat ape tu abang. ayang rindulah. cepat balas ye. muax*

5 minit kemudian.
*my boy. dah tidur ke tu? senyap je tak balas mesej ayang pun. rindu sangat ni*

aku yg bace ni bengkak jelah nyah. nak silap hantar mesej pun agak-agaklah sampai 2 kali ni weh memang grrrr jugaklah my boy my boy haktuih betul. tsk tsk tsk. dah tak kenal nombor boyfriend sendiri ke ayang oi? annoyink betul. oke sabar jelah wahai hati walau dalam hati ngap ngap nak reply text tu huhuhuhu! *poyo

esok. tengok dalam sent items henfon daddy.

*erm ni siapa ye? semalam ada hantar mesej*

fine daddyku reply. FINE! FINE! aku tengok pulak kat inbox.

*sampai hati abang tak ingat kat ayang lagi. abang tak sayang ayang lagi ke* hell oke tanya kat daddy aku camni. hell hell hahaha!

mesej kedua.

*atau abang dah ada perempuan lain?* hei pelislah ayang oi kau memang menguji keiman dan ketakwaanku ni.


*SALAM AWAK. AWAK DAH SILAP HANTAR MESEJ KAT SUAMI SAYA NI. HARAP JANGAN MESEJ SUAMI SAYA LAGI. TERIMA KASIH.

delete sent items. delete inbox.


hambik kau. suami aku terus wakakaka. sorry mummy aii pinjam suami u kejap lalalalarikssss.

yes. aii memang anak yg queen control hahaha! korang nampak je aku alim penyabar dan bertatasusila ecece paaanggg disitu tapi dalam diri aii ni penuh sifat keji. tu belum laki aku tu. so kalau sape2 yg ghase nak goda laki aii, aii hempuk sekor-sekor oke. bye.


ni lah gara-gara silap hantar mesej.



berdebar-debar nak konvo -__-''


salam sayang,

96 FAHRIN AHMAD:

mcjust.lol said...

desperate agaknye tuhh!

Ampuan Awang said...

err... err... errr

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hoho~

ni gara2 silap anta meset. Hoho.

ZACK ENTRY said...

pergh!ayah lolly memang terbaek..hehe




ZACK ENTRY

aduka said...

ada juge owg ppuan sewel cmtu?

nurain said...

bagus2 cik lolly..yg lagi baik dun ever tell ur emak..huish..

abah kite tatau pape pon, tetibe jek ade golongan murahan gtu.mau lempang mak limah gamaknye~

Shah Iznan said...

hahaha sekali dgr agk bengang n dua kali dgr lawak lak..keh3

ngengadalahaku said...

errr.... macam nak dapat 2nd mom jek tu

:p

Sarah Ramora Rosli said...

ahaa kesian betul perempuan tu. dah malu sudah lah :p pernah terjadi benda ini pada emak saya. kesiann :p hee good luck with your convo ye? <3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

erkkk.

kOrang jgn salah faham -__-

ni gara2 silap anta nesej.

bukan nak gOda my dad. Erkkkkkkkk*

Ery Farieha said...

hekhekhek
die lupe no bf die
pelik2
hahahaha

NuR 'aQiLaH said...

pehh wakkluu betol itu pompuan T__T

HonEyBuNNy said...

hahhahah..siapala betina tu..mmg xtahu malooo btoi..kn dah kena...heheh

AcheeqAzah said...

bunyik mcm desperate je pompuan tu..baguih dpt anak cam u..lembaga censor..i liiikee..

Hamzah Ian said...

hoho.. gud2.. bagus reply mcm tu.. hahaha

Hariz said...

Saya Suka Dengan Sikap Anda :)
Pandai Main Peranan Sebagai Seorg Anak :)

New Entry Prof-Hariz
Nuffnang Pilih Kasih

eZaT eLaNo said...

hahahahhah~

reply~

delete sent item..baguz.

haha

ardinihumaira said...

miahahaha...
dni pong bghehi mena baco mesej abah... pantang abah gi sejid, dni pong kedek2 gi buko inbox. awww... kuin konterol :p

nati ado tuk laki konfem ai akan jalankan tanggungjawab sportcheck inbox dan sent item dengan berdisiplin dan penuh dedikasi. hehehe...


tahniah cik lolly! :D

lassiegewdix said...

pdn uke pmpn gatai tuh ! HAHA

@juera said...

ehehe..if ak jd abah ko ak layan jerk!tapi hati x curang maaaa..kah3

zeila said...

malunye i...hehe...
cngrate sis..bestnye nak konvo...

merahitujambu said...

memang kepantang betul...!!!

nabil_potter said...

betulke...rrrrrrrr

fiezah91 said...

wakaka.. kesian ppuan tu smpaikan no tpon bf sndrik pon lupa..wakakaka

velasrizal said...

hahah mmg trend skrg ni pmpn muda cari laki tua..nk wat cmne..

Produk 3 in 1 Membahayakan Kesihatan ?

sugar2 kapas strawberry said...

ahahhaha....ayang oiii..agak2la ..ke hubby kasi no fon org lain sbb serabut kat ayang dia nih?hihi

Fika said...

haha. tu memang mintak lempang T_____T

L.O.V.E hUnTeR said...

hahaha.. nice one adik! ptt kena ajar pompuan gitu

Bro Framestone said...

he...23x

amboi die huhuhu... sayang daddy ek...

klu org len hantar msg cam tue kat bro cam mne pulak

@ien_R@z said...

terbaik la miss lolly!! haha

arboqskii said...

die mengiggau kot tu lolly...haha

edaolala said...

aiikk. boleh pulak salah no. kelaka je. huhuhu

ayaa alyy said...

haha. bagus tuh ! kena lah protect our own dady kn ;)

sebelas said...

Erk?

pernah dop abah dapat txt kate..

SALAM ABAH..SAYA NAK MASUK MINANG ANAK,BULEH TAK?


hohohoho

~ar!eyko san~ said...

hahaha..mmg pompuan tu dh gatal sgt la tu..sepak je laju2 lain kali..
huhu..btw nice feedback la u hempok dye.wink2 =)

Mr feckry said...

gile la salah mesej camtu..wa ucap tahniah sebab konvo kat lu

ayue said...

ahha !
awat x upload muke abah skali ?
bole kami usha2 gak .
wakakka ;p
gurau sajep yahh (:

y@n@ M!B said...

ai juga seorg queen control..full setop!

congratz convo..nnt boh gbr pakai robe ye..^_^

KID LEARNS TO FLY™ said...

mujur saya bukan ayah miss lolly..kalau tak masak kene rebus kalau nak main kayu 4 5 6 apalagi 9..huhuhu

rasa selamat lak kalau jadi suami miss lolly lalalalala..

IntanBerlian said...

muahaha. kalau laki ko lolly kene goda.. lagi kawwww punye ko hentam la weh.hehe

♥CIK SHA♥ said...

erk??desperado betul pompuan itu..ahaha..

hamek kau kena sound dgn Queen Lolly..hak3..

haaa..memang selamat betul sape2 yg jd husband lolly..terjaga rapi..jgn harap leh jeling2 pompuan lain..kui3..^_^

FarhanaDr said...

Lolly.. Syabas mere bete.. Hehehehe.. Brabo laa.. Kalau ku call terus.. Nak kene sedas dua.. Hahaha.. :p

dak eina (◕‿◕) said...

kuikuikui..eina pon ske bce msg fon abah..bukan fon abah jek..tapi fon ma..semua msg maxis..xde makne nak kontrol2..hahahaha

alinac lover said...

oke sama..kalo laki i pon..i buat jgk..muka kena ala2 alim sket..dlm hati xde taman oke! hahhaha

Arra JaSmY said...

hahaha...dady u mesty tak sangka ade anak queen control camnih..haha.=p

adoi,Garang budak neh,abesla la husband die tak sempat nak mnjeling pon.takutttt...ahaks=p

meo188 said...

nak jadi mcm daddy cik lolly.. huhuhu

EryTaleb said...

wtf !
ader ker camtu skali..hishh menguji kesabaran aii jugak nie...

naper tak gie buat laporan polis jerk..ahakszz

Mohd Adziim said...

Hm~ bleh thn hebat jgk tersalah msg tu.

Syahrul Iman said...

miss lolly sgt queen control..lariiks =)

noor afzan said...

misslolly..
amboi that ayang hah..
suka suki je no..

konvo next week kan..
saya ada member kat UM.
salu lepak kolej 12..

::cdot the dot:: said...

ko la yg reply utk abg tuh.....sian aku tunggu2 abg reply, rupa2nya anak abg yg mpotong jln..

meh sini meh jumpa....jotos kepala ko!!!

amboiiiiiiiiii..bkn main lg ye ko reply sms aku..

mier@merr said...

hahaha...ado2 yo..

NK said...

hahahaha

macam tu punye org pun ade..


tapikan, ade dengar cite gak, nombor tu nanti kalau call balik, ade mcm orang pukau ke apetah, sebenarnye lelaki yg hntar mesej tu..

tpi ni cerita khabar angin je la, hati2

ChuyRy said...

baguslah akak ni..hu3 :)

lionteen said...

ayh lionteen pun prnah kene kcau...
kitrg kat umah ni mnyamar kene kan pmpuan gile 2..
hehehe
pdn muke..

bile konvo?

Encik Tikus said...

sape suruh silap antar mesej. kan dah kena ayat pelik-pelik dari girl tue. haha ;)

Anonymous said...

kot2 daddy miss lolly memang ada gf lain kot.

saje buat-buat tak kenal sebab dah dapat tahu ada orang ceroboh hp dia.

fndrocka said...

anak yang garang.jangan harap abah kau nak carikan mak nombor 2 iye dak

Wan Perlis said...

please delete massage

maisyara Pot! Pot! said...

hakhakhak. my boy my boy. aii geli dengar u know.



hey my girl, biler u konvo hah? :P

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tak jadi mengurat

deus X machina said...

mu ni betul2 queen control lah...keh keh
selamat berkonvo

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pernah jadi macam ni, no kite hantar betol tapi cross ke no laki org...awe pun tak tau camne leh jadi camtu...mmg cuak gak sebab laki org tu balas tanya same...waktu tu maxis ada prob, member awe pun kene...yang awe kena tu..no kawan awe ngan no laki tu sama cume beza satu no kat hujung.. laki tu sampai suh kawan dia kenal ngan awe sebab nak tau awe sape yang kaco...mmg cuak..padahal kite tak niat pun nak kaco laki org..da sala maxis..time tu tmpt awe maxis selalu cross line

APi said...

message inspection neyh..

cik bunbun said...

btoi ni nak dtg amek otograp. hikhikhikk XD

* mEsSy * said...

dasat lah ayang.. gatal nak mampos.. huuhuhu.. ap la nak jadik..

HiGHNeSS FiQ said...

dh konvo?? kos ape??

nurayunni said...

haha..gnaz lar cik loly...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

tahniah ..dah nak konvo... aku nie tahun depan baru konvo..

sayang said...

anda memang anak mithali !!
hahaha

comel sungguh :)

honey amour said...

*ayang* tu laki dia dah lari kot..tu yg cari laki orang ...

a little less conversation said...

ermm..rse mak u sje upah org anta msg2 cmtu..nk tgk ayh u cane..hahahaha

lain kali reply msg cani
"the number u have message is not 'available'..please don't ever try again..hahaha"

khairolghani said...

ok la tu..haha..desperate je bunyi..

ayah aku dapat mesej orang nak datang berubat..siap panggil ayah aku ustaz fauzi lagi..boleh kata tiap2 malam juga la..senang citer,tukar hp je..hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

bila u nak konvo sebenarnya..huhu

cikCOKLET:) said...

ampun! ampun! sabau je la.

selamat ber'konvo'. hikhik.
TAHNIAHH!! ^^

Khairul Azmi said...

mak oih!!!
ngeri kot..
memang queen control..
haha....

tahniah la utk cik lolly ye..dah nak konvo...

farhana said...

Perempuan yg hantar msg tu gila desperate....

Hapiz Rahman said...

ye ke silap anta.. hahahhh.. (aku lagi jahat)

tujuhhariseminggu said...

adesss, my boy gitu.... :)

Amni said...

popuan tu ngada2 nak carik pakwe la tu.. wahahahha...

mr.syazwan said...

aiiyoooo knp jd mcm tu..

dinda lolly jgn buat mcm tu..

kalau nak anta msj kat kanda check no betul2 k..

hahaha

tibebe je

Cik Nurul said...

Salam..kalau nurul pun akan buat mcm tu hehehe..tak slaah seorang anak buat mc tu untuk kebaikan keluarga jugak..

syahira ariff said...

hahahaha
lawakla
tp kn pelik btul perempuan tu
no pakwe sndiri pun x hafal ker

SuRayA^i. said...

hahaha, ganaz2 anak dare daddy nh!
sape jdik hasben die nnt mmg xley maen2 ah ngan die =p

NHIDAYAT said...

kalo i pun mmg buat benda sama kot, silap2 ayah i pun kena juga..hahahahahahahhaa

lieya orange M.I. said...

secret admirer dady sis tak..huhuuu...
bestnyer nak konvo dah..jgn lupa melaram tau...

NICK IRFAN said...

kurang ajar btol org yg hntr msg tu! cis!

enyheartsdiamond said...

hahaha.. lawak lah u ni lolly! tp comel :)

cik nur said...

hurm nie jer cara nk ajar perempuan mcm nie
>_<

aina said...

sopan gila miss lolly sound that girl. bagusla :)

AyuE SurihanyOt said...

mesti daddy u hensem kan???


nk no fon daddy u buleh????


=p

nina said...

haha..aku sokong tindakan ko babe..sapa suruh pompuan tu. hp pakwe sendiri pon tak hafal.haha..

syafawani said...

haha..tindakan yg sangat baek punyerrr! tah pape je ah..ngeng~

Pusher Aries said...

hehehe.garangnye...sabaq naaa...

PinQib said...

ayah ko emsem ngat kot


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Sapa nak elaun?

farhana ann said...

uhuii.

pernah terjadi pada abah saya juga. tapi perempuan tu mmg mcm haram sikit. berkenan kat abah saya.
tapi yang dia tak tau abah tak reti bukak sms. jadi semua anak dia yang bukak. keh keh.

perempuan itu minah indonesia yang berhajat nak jadi PR malaysia. ;p