kau GERSANG sangat ke?

baru aku tahu time aku sedih-sedih ramai rupenya yang nak menggembirakan hati aku *kesperasanyangamatsilapaham.

contohnya ni.




kepalahotakkau aku sudi kuikuikui! eh hello kau ingat aku pemurah sangat nak share benda2 personal dengan orang yg aku tak kenal? selamat jalan romeo sajalah nyah.

siap bagi contact number lagi. oh hai gadis-gadis sekalian kalau korang sedih-sedih kan sudi-sudilah calling number di atas ye. si *&%#@* sudi mendengarnya hik hik hik. si gay juga boleh lalalalariksssss.

dan yang paling annoying what the hell.


JAMBAN tu ape weh? aii selaku gadis innocent memang tidak memahaminya lalalala.


ape kau ingat aku gersang kasih sayang sangat ke? belaaaaah kau dari facebook aku.


BLOCK! BLOCK! BLOCK!


ni geram aii nak mencarut sopan ni. boleh pulak die buat iklan free kat facebook aku. Grrr.



p/s: malam ni spain vs belanda. korang sokong ape? kambing aku ramal belanda oke? ape kau ingat si sotong dan burung je ada kuasa psikik? kambing aku pun adeeeee. kambing kau ade?


salam sayang,

94 FAHRIN AHMAD:

Ampuan Awang said...

eh, marah ke? tak baik tau...

Anne Boleyn said...

hakhak. mengong betol mereka tersebut. buduss!

fndrocka said...

Penguin aku meramalkan Lionel Messi hatrik malam ni..aku syak beliau nak bergurau dengan penyokong Argentina.

dak eina (◕‿◕) said...

oh memalukan...

itu lelaki gilos seks! hahaha!!

mlm nie itik eina cakap belanda jgk!! yayy!! ;p

FarhanaDr said...

Lolly.. Jangan layan.. Budi kan ade.. Ekekeke.. :p

* mEsSy * said...

kahkahkah.. lwk2.. itek sy sokong malaysia..

=P

KID LEARNS TO FLY™ said...

bhahahaha..tu diaaa..






jgn la revealed sini no i..malu la..oke2 i delete inbox tu chhahahaha





mengikut pak cik dg yg cium durian..oleh sebab dia suke durian..ape lagi durian belanda maka belanda menang..can nak tau?..tgk kat tvvv!!

Hamzah Ian said...

haha.. ade gak camtu..

Eciz said...

cis kalo saya pun kompom marah. sbb tu tak bape bg orang msg. ngeee~


jamban tu sejenih kuih. KAHKAH




spain spain spain!!

alinac lover said...

very stupido! haiya..ai pon 2 3 hri ni keje nk block ja org kt fb..nyampah nyah!

honey amour said...

eh Lolly..sama la kita..tenuk aku pun cakap belanda gak..

~kuyam~ said...

ngarut la manusia2 tersebut
toksah di layan la lolly
cool babe :)

aduka said...

semut sy duk tgh2..
confius nk pilih mane..

maisyara Pot! Pot! said...

cool honey! sabor... sabor awek jawa. hahaha... manusia cm gitu jgn di layan. :)






* aku ada kambing. tapi, kambing aku tak pandai meramal siapa menang. dia pandai makan rumput je. ^^

Mr feckry said...

ha.....lu mencarut...dose tau..tapi dalam sopan ek...tetap tak boleh..

gua sokong sotong..kambing pun sodap juga

sebelas said...

eh eh..apa kes??

Sexual harassment nie mmg tak habis-habis duk men-attack erk...

sabar je lah tu..t i make sure semua tue settle erk..i deleted semua before u baca.. :D



aper sokong belanda ke?

























































































alhamdulillah...selamat my spain.

kompim Malam nie spain champion..

jemput datang kenduri kesyukuran erk besok...kenduri tahlil tuk team yang kalah dah settle dah minggu lepas..gigigi

Pinky Pixie said...

lelaki terdesak kot.. yatie pun penah terkena dekat ym jugak.. siap nk tyang *&%^#$ lagi. muka sorok plak tuh. ish2, sabar je la.

haha, xpasal2 kambing cik lolly kena qiqah nnti. =)

nina said...

ko sabar je la yang. apa nak buat..ekeke..

penyu aku cakap tidur lagi bgus pagi ni. ekeke..

velasrizal said...

haha giler la mamat tu.. mmg xsenonoh.. mmg xreti ayat minah.. delete je laju2,,

Traffik Luar Biasa Angkara Paul The Octopus !

touya said...

biawak aku kata Spain akan menang

NuR 'aQiLaH said...

tah2 nombor 2 mijah yg belakon
xp0n encik sebelas ekekek
*larikkkss

now im MRS TORRES lalala ;p

Mat Gebu said...

Bab mencarut sopan tu yg lawak... masih mengekalkan ciri2 wanita melayu..sopann..

~ceRRy beRRy~ said...

hehehe...
ada jugak yg terlebih murah hati ek!

fiezah91 said...

hak hak.. sabar jea la.. block jgn x block..huhu :P

::cdot the dot:: said...

baboon hitam bontot merah aku ckp pun belanda yg menang....

yehaaaaaaaa...arebaaa...arebaaaaa...

mier@merr said...

hahaha.... mmg jamban punya olang!!


cacing aku cakap spain!!!

fanadz said...

lolly balas ke 'bodoh' tu?ke saje je taip? hehehe.balas je.orang macam tu takkan reti sentap.cis.

lieya orange M.I. said...

huhu, lieya mestilah orenje...hehehe...
sis, tak yah layan ler yg camtu..dorang tu gil00

kk said...

hish gila bodo bangang bagi msg gitu!eh spain for sure ahaha

syahira ariff said...

naluri keibuan sy berdegup degap mengatakan spain menang malam ni


mesti menang


dah antar sms kt celcom utk vote pasukan pilhan,kalau menang,dpt kedit panggilan free 30 minit


ho yeah

J. Love said...

kawan sampai seribu lebih. dapat la wall post merepek camni cik lolly oi.

Shafie said...

mesti kambing awk pink..hehee..
(komen yg last tu je) :P

Khairul Azmi said...

haha~
lolly dia prihatin sbnrnya tu...wa...wa...
promotion free tu...haha..

kambing aku plak cakap spain akn menang...xthu la btl dak...

haha~

Cik Mimie Hanimi said...

bgs2...blok habis habisan....
gud2 lolly...
=)

zeila said...

sis..
ade gak y pemurah tak kena tempat cmtu..cissssss.

.mek.mizah. said...

hahaha.. ade gak si cilake mcm tu, adeh, mmg gersang tu sian. HAHHA

♥ shiMawar ♥ said...

mak ai..boleh plak die berani2 mesej cam tu ek..patutnye bg jek num die tu kt mak nyah2 gersang..biar bertubi2 masuk panggilan hangit utk die..hahaha.. :p

arboqskii said...

lolly....sy pilih belanda

CikLilyPutih said...

nasib baik dah block, bagus pun!

Fiq said...

ok..siezly i mmg ta layan gigolo murahan cenggitu..
ecely..mmg menyampah yg amat kalau ada stalker or sepai tanpa gaji ni menyemak dlm fb. abehnya..semua benda kena block, tapis..padan muka!hehe..tambah2 plak kena spy ngn awek bekas i skg..mmg cam cilaka..!
oopss..teremosi plak..

btw..
kambing tu boleh buat gulai kari...tehheee..

zool said...

La la la.. tak nak komenla...

ciK LyndaWawa igUana said...

sabar sis..

acaPAWN7 said...

Ish2, mcm2 betul la diorg ni, nk amik kesempatan je, huhu..

Mr.Z said...

diorang tu terlebih gersang tu.. wat tak layan, block sudah.. saba jela..

ChuyRy said...

mcm2..
mlm ni spain kot..hu3

velasrizal said...

i tau u minat MU tp i saje nk letak link ni kt sini..nti baju baru MU kuar i letak lagi kt sni..

Jersi Baru Liverpool (Away) Musim 2010/2011

sugar2 kapas strawberry said...

aha.da biasa da org kasi no fon.desperate aite?

aina said...

kucing saya cakap david silva hencemm :P

Hapiz Rahman said...

hahaha.. sangat bahaya ya.. :)

Wan Gerrard said...

adoi, ape dah jadi^^
spain menang!

♥CIK SHA♥ said...

erk??haha..ni kes terlebih amik berat..siap bg no fon..motif?? ish3..

rumah die takde jamban kot lolly..sian..berak korek tanah la kot tu..hak3..

hamster aii ramal aii yang akan bagi gol..erkk?? hik3..

ezany said...

haiya.. tskysh jer sensor.. biar dorg malu.. hehe..

holland ftw!

abang ensem said...

mcm kenal je no henpon tu.. hahaha.

NICK IRFAN said...

mmg agak melampau giler babeng ayat dia...

tujuhhariseminggu said...

adesss.. gilo ke apa????

eh, semot ai pun ramal2 tau... :)

merahitujambu said...

BAHAHAHA...NTAH PAPE NTAH..MEREPEK SUDAH

kodok hijau the ghost writer said...

sabar sayang... abg dok selalu ada di hatimu.. walaupun aku hanyalah seekor kodok


nota tapak kaki: kenapa tak letak nama pengirim tu biar aku lempang sikit

MYRAspberry said...

ooo em gee.... teruk ok... hahaha..tp ada lagi kan orang macam tu sekarang?

joegrimjow said...

lolly!














































ke jamban jom?
lalalala

mr.syazwan said...

cis!!!

berani dia wat mcm tu kat dinda


apa lg jom jd penganas mcm israel...

ahahai

.::WaNiE::. said...

hahahaha

gilo

Kniedaz said...

laaa...org mcm ni pun ada?

Bro Framestone said...

nojantan ek.. kalau perempuan sure bro pun amik huhu

rindu dgn adik bro sorng nie

BroFramestone Blog

||| PöJìé PööH ||| said...

Mongok siot!
Tuh la CikLolly cantik sgt org stim la..
**larekk!

Love,
PojiePooh Abdullah

Pusher Aries said...

huhu...mcm2 manusia ad ea...sbr2...

lionteen said...

x bape fhm la msg ke-2 tu..

lionteen said...

x bape fhm la msg ke-2 tu..

annadzirah said...

satu aje nak cakap.
kagum dengan friend request cik lolly.
1k??.
omigot.

T_________________T



ENTRY BARU ; Kak, Nak Beli Barang Ni Tak?

meo_luv_lolly said...

hahahaha...

kesian abg yang kesepian tue...

gersang lah tue duk oh yeah2.... hahahahaha

take care :D

INTANKUTERPILIH said...

miss lolly...banyaknya msg tak baca..meh sini aku tolong bacakan...

Hazzy Ishak said...

agaknya dia nak kena sunat lagi sekali kot lolly.
ekeke

enyheartsdiamond said...

esh! facebook pon dah mcm tagged? block! block! block!

black_mel said...

haha....kelakar2...siap tnya jamban lagi..ingat dia nak buat citer mcm citer p.ramlee tu..pangkah jamban..rupa2nya double meaning..isk3..haha..

miss lolz..jgn marah2 yer...nnti banyak wrinkle2..

sihat ker?lama x singgah sini..

Umie Nadhirah said...

banyaknye komen kat sini..^___^..
gambar last one, GILE!!

NiZaM Limited said...

erkkk..!!!
entri yg panas lagi skali..

Rara Nasiha said...

ishh,ada jugak org macam ni. teruk betul! x yah layan jela k. :)

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
ni macam mesej gangguan.
hahahaha.
kita approve orang yg dikenali jep.

deus X machina said...

tu la mu...expose sangat...

kawe dah oyak aritu...mu degil

Wan Perlis said...

yes kena block

AiZ said...

hmm..
























hmmm..





















hmm...












Camne nak eja block? gagaga ^__^






Aiz latest entry
Original waka waka bukan shakira laaa
Negara millionaire yang miskin
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

ataicha said...

ala kesian Lolly kena target oleh insan2 yang x tau adab nie..

tp nak wat camne.. kita bukan leh sekat2 orang2 gini kan... dah kenal leh la sekat...

Mr Maliq said...

hahaha

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

perghh... susah jugak jadi femes.. nie.. nasib baik aku nie ok2 biasa2 je..hehe

haway mutasawwil said...

siap bg no.-p

y@n@ M!B said...

ai pn xphm jamban tu apa?

atau jamban dia flush rosak kut..eww eww~

sbb mende² ni la ai suka tapis frenlist kt fb tuh..huhu~

JAY said...

hahaahahahaa... sabo jela!

cik helena said...

no 2 tu.bodoh!

tia said...

bapak gersang gylerr!
ciskek btol!
len kali dont accept strangers,
wat skt ati je kan ? :)

meo said...

seks maniac!

Encik Tikus said...

kambing lolly mesti hensem kan ? btw spain menang wc lah ;)

pak long said...

salam...
angin dan berangin nampak cik lolly....

hudhud said...

i pun pernah kena macam ni. annoying kot.

Arra JaSmY said...

haha,kcian u..ignore jew dorg tu.buang trus dari fb..haishh.
macam2 la diorg neh..:)

Mohd Fahmi bin Hussain said...

salam..hmm..jgn mrh2..sabar jer la..bese la 2..dlm dunia nie mcm2 jnis org ade..