sehari sebelum CONVOCATION =)

maaf ye abang-abang sekalian. aii ni bab-bab update memang pemalas sikit. *waklu masalahnya sikit ke miahaha! siyes weh nak update cepat2 memang tak sempat nyah. dua hari busy gila so maknanya dua hari aku tak online sob sob sob so korang tahan jelah mata tengok entri basi ni hahahaha!

mase rehearsal hari tu pengacara majlis dah bagi warning awal-awal jangan pakai tudung ariani ala-ala ekin tu sebab nanti tak cantik bile nak pakai topi konvo tu. aku ni pulak punyalah gelabah sebab dah bajet memang nak pakai tudung camtu konon-konon cantiklah sangat kan buwerk disitu balik-balik hostel terus aku google *cara pemakaian tudung yang betul semasa konvo* gila skema lalalala. yelah kan takkanlah aii nak beli tudung lain habis duit aii nyah dah aku yg nak pakai kalau tak cantik pun akuuuu bukan kau hahahaha so lantaklahnyahakunakpakaijugak tak kira tak kira tak kira. TENSIONNYALAH HAI.

so untuk melepaskan tension yg membuak-buak jom kita jalan-jalan hakhakhak!


kat depan dewan tunku canselor. sesungguhnya aku nak tanya *memang takde orang konvo ke petang ni weh* takde orang langsung oke huh boring aku tak dapat cuci mata wakaka. kalau ada pun negro-negro je. negro pun jadiiiiilah hahaha!

gerai-gerai yg tak best boleh? yelah kan pandang kanan gerai bunga pandang kiri gerai bunga jugak pandang atas gerai bear try kau pandang bawah nampak ape? MIAHAHAHA. okelah sape cakap lushah ni heh tak puas hati betul aku lalalala.

kau nampak abang baju biru tu aku benci benci dia tau huhuhu! how dare dia kata kat aku *akak, jomlah beli bear kat anak-anak akak tu* cis cis cis kau tak nampak ke aku ni muda belia cantik dan gojes lagi oh hell u panggil aii akak pastu siap suruh beli bear kat ANAK-ANAK? oh nangis oke statement dia nak pengsan maks dengar oh tidaaaaaak! makanya aku jeling dia sedas nah ghasekan jelingan maut aku huh.

muka aku tua sangat ke? huhuhu tetibe tak puas hati.

kau tengok kau tengok aku punyalah menawan camni ade ke mamat tak hencem tu tadi panggil aku *akak yg ada anak* oh whatthehell hell hell bagilah aku can puji diri sendiri hik hik hik nak naikkan self esteem balik ni huwaaaa. *pangggg disitu.

maaf abang, saye bukan sengaja nak ambik gambau abang. tapi kamera saye ni yg gatal. maafkan kamera saye ye banggggg?

oke ni sebelah petang family aii baru sampai kat KL pastu aku bagi diorang kat jemputan dan sticker graduan. makanya aku mengambil kesempatan untuk menggoda daddy *daddy, jom keluar pegi makan kat klcc please please please alaaa daddy jomlah kalau tak pergi nak merajuklah huhuhu* Euw euw ayat tabulehbelah betul nak merajuuuuk konon heh gedik betul si lolly ni menyampah aku. so dengan itu.

hoyeah kami kat KLCC sekarang. sungguh kacak oke abah aii ni macam hulk je kah kah kah :-P oke oke anak-anak dia macam nenek sihir macam cerita snow white tu hahahaha! eh eh yg sebelah kiri tu je nenek sihir yg tudung pepel tu snow white lalalala. euw euw nak jugak paangggg kan!

tak tahu nak hurai gambar ni camane so baik korang tengok gambar bawah ni je hahaha!

peh peh peh bajet semua macam model kan huh eh daddy tu tengah buat ape tu? hei tak senonoh betul bapak sapelah ni agagaga. *pejam mata.

dalam klcc dahlah aku malas nak hurai banyak-banyak letih oke letih korang paham tak? oh korang pulak kena marah lantaklah nyah aku ni memang sewel sikit sekarang maklumlah dah ada degree kan lalalala so ayat tu haruslah berlagak. *kuikuikui!


penat penat penat. balik tengah malam mane nak mandi lagi mane nak gosok jubah lagi nak gosok laple lagi nak gosok topi lagi esok dah nak konvo kan huh so jom layan donut big apple dulu. mari mari.


bersambung. pelis pelis simpan ucapan *tahniah* korang kat entri seterusnya lalalala. oke bye.


salam sayang,

90 FAHRIN AHMAD:

saya_arief said...

wa..
besh nye nak convo da..

edda(",) said...

hai akak.. ank2 sihat?? kahkahkah.. sabar je lah.. takpe2, abg tuh tak hensem kan?? org muke tak hensem memang suke sakitkan hati org.. kuikui

~kuyam~ said...

ahahaha...Lolly2,ko mmg dh lawa.pakay la pape pun.so jgn risau lah! :D

yong_liza said...

slamat konvo dik ^^

SYAMIMI said...

waa... besnye... jeles btul dgn org2 yg nk konvo dh... hari2 pg kelas mesti nampak..huhu

cikCOKLET:) said...

congrate! congrate! congrate! mis lolly ^^

sabau ekk yg pasal akak akak tue...den pun besa kena nie haa...tk tsk tsk. sakit hati*

zool said...

ha haha.. ciannya.. brother tu panggil akak ada anak ek..

joegrimjow said...

tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah


ekekeke

sugar2 kapas strawberry said...

tahniah!!!

best ... :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ahhh nape dah ucap tahniah ? huwaaaaa

tunggulah entry konvo betul2 huwaaaaa lagi.

apepun, tengs :)

ardinihumaira said...

okeh3 dni pomis simpan ucapan tahniah kat entry satu lagi. hiks... menurut perintah! :D



pssst.. ai laik donat. big apple donat laaagi ai sokka... ahhhh mau ke tesco beli seketul doblas. eh cmana tu :D ngheeeeeeeeee

Fika said...

tahniah kak lollyyyyyy! moga bertambah2 cun ye pas convo! hehe :D

SweetyMui2 said...

hahahaha..comel je lolly ni tau! btw, nak kirim beli cardigan tu satu bleh?kekek :p

Mat Gebu said...

Tahniah...uikk, ada ke nampak macam "mak-mak"?....hmmm muskhil pak tua...

Wanie-san said...

wei lolly!!



ok lolly!
bye.[ape aku merapu ni?]

sharamli said...

c0ngret

ChuyRy said...

waa..bnyknye tempat jenjalan :D

Encik Psychopath said...

la. da abes blaja da ? baru nak masuk sana. adeh.

FarhanaDr said...

Aku teringin nak nengok ko konvo.. Sure cunssss.. Meh jemput aku kat ipoh meh.. Heeeee.. :)

Tahniah? Nanti laaa.. Wawawa..

shasha said...

opss baru nak ucap tahniah! hee.. ((:

KID LEARNS TO FLY™ said...

wahahaha..

bukan tm byk kedai ariani ke ahaks..

macam pernah tgk jer tempat2 kat um tuh hoho..

tp xsempat tgk 'keindahan alam' yg lain huwaaaaaa...

tuk pic no 6..

*mak saya cakap kalau nak tgk rupe bakal isteri kita masa tua nnt kene tgk pic mak die.."

huwakakakaka

lionteen said...

tahniah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahaa..

beshnye da grad..
xsbr lak lionteen ni..
hehehe..

nk donut...
ganu xde donut...
:(

haway mutasawwil said...

bestnye da abes belajar.lehla kawen.hahha

aduka said...

tahniah!

::cdot the dot:: said...

degree jek ke?????

sebelas said...

hai ujaaa....lalalalala

identiti anda abg epul dh tahu..ekekeke..


tahniah sayang,dah bergelar graduan.
ingta janji kite lepas u grad nak wat ape..


erk???

hohohoho

♥CIK SHA♥ said...

semangat sungguh demo nk konvo deh..topi hok keras tu pun demo gosok..hahaha..

lawak la lolly ni..nnt upload gambo pakai jubah konvo byk2 tau!

dak eina (◕‿◕) said...

nk ucap tahniah jugak sbb dh konvo...dh dpt degree poon... ;)

fiezah91 said...

psttt miss lolly..tu kisu ka? haaa..
ttba terperasan miss lolly nampak pendek sedikit dari adik dia. wakaka..lariksssssssssss

(pepandai je buat andaian tu adik dia) ngehehe :P

x-po said...

saya lambat lagi..15 okteber ni baru konvo..huhu dah bosan dah ni duk tanam anggur

Patutkah kita belasah orang jahat untuk dijadikan pengajaran?

oranglidi said...

aku ada jalan2 kat UM nye pesta konvo aritu. makan tghari

Khairul Azmi said...

lolly takziah ye!!!
sb suh simpan tahniah..sy bagi takziah dulu..
kui3...

mier@merr said...

tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah


sah2 aku copy komen joe..miahaha..

arboqskii said...

ush...tahniah....da graduate pun u...tahniah2..

Anip™ said...

wah...nak konvo..bestnyer..

Ampuan Awang said...

eh, nak konvo ke nak 'soping' ni?? ^_^

MOFASAD said...

GUA PUN KONVO GAK... LU TAK PASAN GUA.. GUA TAHU

ZACK ENTRY said...

tahniah!lolly makin "muda"..kehkeh





ZACK ENTRY

sinagarimba said...

tahniah Lolly,
Jangan lupa nak balik kelate singgah pekena nasi ayam dara kat gombak yer.Best gitu.
Bravo
Bravo
Bravo
Bravo

Fia Abas said...

congrat dear mis lolly

*ye, kamu mmg sengal+sewel skang nih hahaha =)

Amni said...

Congratulation...=) dulu nak study kat UM jugak.. tapi tak layak pon.. wawawa...

Sly Nolan said...

Congrats :)

HonEyBuNNy said...

tersemyum ja cik loly neh..happynya...nak wish gak TAHNIAH..hehehh

MieZa said...

tahniah beb..

noor afzan said...

ahaha..
dah agak dah..
mest ide yang nak ucapkan tahniah di sini..
kuikui~

lolly..
dah grad nak keje ke sambung master?

Liliyuli said...

pergh! degree tuuuuuuuuuuu...ihik

syahira ariff said...

tak sabar nak tgk gamba lolly convo dgn pakai tudung arini.
hak hak hakk

kodok hijau the ghost writer said...

taniah sayang... pasal akhir konvo

D Lady J Spa said...

tAHHHH.............. (sambung kemudian)

cik nur said...

hahahahaha
tak kira nk ckp jgak congrat hahahaha
tak pew i bole repeat lagi kat next entry
hahahahaha

velasrizal said...

wah dh siap rehearsal melawat tmpt kejadian tu..

Followers Dah mencecah 200 Orang !

mv medi said...

ape plan lolly lps grad, sambung master, phd, keje ke kawen terus??

diraja22 said...

syabas.. miss lolly's..

PinQib said...

congratz dear;

gile same muko ko ngan mak ko

klik ur dg broadband..



Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Blogging boleh dapat kanser?

Magibon, makhluk comel

Encik Tikus said...

Geli hati en.tikus membaca entry kali ini. HAKHAKHAKHAKHAKHAK ;)

eiysya zasya's said...

miss lolly amik course apa kat UM?

* mEsSy * said...

ape pown taniah cik lolly~! =)

areev19 said...

wah..cik lully...student um eh?

sy pun bru grad ari rabu aritu.. =)

y@n@ M!B said...

abg tu nervous tgk lolly tu..hehe~

IntanBerlian said...

lollyyyy tahniah ye!!!

hudhud said...

sorry sgt tp i tataw pun u student UM ! huhu. u grad hari apa ni?

ieQa sWetLuv said...

tahniah..kita pon nak konvo gak tp lama lg

ahmad endo said...

serius aku jeles...hehehe

NuR 'aQiLaH said...

tahniah
*nak jugak semak kat sini*

sesunggohnya shuke btol ayat try kau tgok kat bawak nmpak ape? gagaga ;p

MaryamJamilah said...

wah. tahniah~ hehe

@ien_R@z said...

eh.. ada feista konvo ke??

nak g la.. ekekeke


bestnye dh konvo..

nah bunga @>---- utk cik lolly.. hehe

NICK IRFAN said...

convo sapa plak ni kak? akak ke atau abg ke kakak?

meo188 said...

smlm meo g UM jap :D

aZLiNa aZiZ said...

Ololo, intro entry tu yang tak tahan...maaf ye abang2 sekalian.

Lolly oh Lolly... ;P Nakal sungguh. :)

Saya kunci ucapan tu dalam hati. Ok tak? Hakhakhak..

nina said...

ala babe..aku rasa abg tu nak tggu ko jawab aii bujanglah jd bleh la dia ngorat..haha..

gmbr lain bmbr lain aku nak tengok lagi..pelis..miahaha..

armin yosh said...

miss loly yg cun,

slmt berkonvo, naek stage kan lek lok,jgn smpai jatuh kang..huhu

Syahrul Iman said...

anak-anak akak pegi kovo tak nanti?..wakaka

*jgn marah miss lolly =)

Dakjaat said...

habis semua gambar dia kasi FLASH KAW KAW!

Hamzah Ian said...

hai loly.. tahniah lg skali eyh.. and ur pic mmg cun2..

Mr feckry said...

gilewr kelakar mamat tu ingat lu mak cik...

~Cik S~ said...

congratez cik loly..:) gud luck in future

ciK LyndaWawa igUana said...

t a h n i ah!!!!!



nanti wish lagik..
ok?!!!

sayang said...

nak cakap tahniah ni di sini juga :)

enyheartsdiamond said...

lolly! i pon tak suka kalau org panggil i akak.. panggil lah cik! kan? :)

black_mel said...

nak cakap jgk....tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...tahniah...hehe....

letak gmbr konvo bnyk2...

tujuhhariseminggu said...

konggeratttt...

psss: jujur betul ye abg baju biru tuh... :p hiks...

tujuhhariseminggu said...

konggeratttt...

psss: jujur betul ye abg baju biru tuh... :p hiks...

merahitujambu said...

cpt laa upload gambar konvo...tahniah yaa

Hazzy Ishak said...

tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah
tahniah

agaknya dapat kalahkan joe tak.heheh

tahniah lolly!

L.O.V.E hUnTeR said...

Congrats miss lolly!!!!!!! Waaaa! Bestnya! Konvo sy kenangan tak best, masa perarakan masuk buleh plak perut meragam, jd sy telah seludupkan dre ke toilet n parents sy dgn hampanya tak dpt jupa muka sy....wuwuwuwuwu

APi said...

sedap lak tengok donut tuh..

shima said...

congrat ye.dah grad dh.beshynyer.:)

soclose2213 said...

tahniah dude..=.=

soclose2213 said...

tahniah dude..=.=

Pusher Aries said...

besarnya KLCC ea..jakun nie..huhuhu