Hai abang Nepal, sorrylah I tak dapat terima cinta U =P

hari ini hari paling menggelikan urat saraf aku huhuhu! nak cite ke tak nak cite ke tak.

tadi aku ambik order customer nepal. well seperti biasa kalau customer yg tak menarik minat hati memang pandang sebelah mata jelah nyah. aii kan suka goda mat-mat jambu je wakakaka! (hambek kau) tapi kan pelik jugak dalam ramai2 tu ada sorang mamat baju biru ni gelagat dia macam nak makan aku je huhuhu! cara dia pandang peh macam raksaksa nak baham ultraman taro *eh camane nak eja raksaksa ni lalalala!* tu tak tengok cara dia senyum lagi tu omaigod oksigen pelis SO SCARYYYYY oke tak menawan langsung *eh ape pandang2 ni bang.. nak pukau perempuan cantek ke ape.....?* (lempang)


ade sesiapa berkenan keh keh keh.

sekali dia tegur aku *awak dah nikah ke belum* *nama awak ape* *awak cantikkkkk* Erkkkk.. help me help me ni datang nak makan ke nak interview aku ni huhuhu! dan soalan yg paling membangangkan ialah *AWAK ADA NOMBOR TELEFON TAK?* EEEE GELINYAAAAAAAA MEREMANG BULU DADA AII HUAHAUHAUA! terus aku pengsan kat situ tak bangun-bangun. oke part ni tipu lalalala.

siyes aku macam trauma je korang bayangkan kalau dia pukau aku ecece pukaulah sangat...... tak ke sekarang aii dah kahwin lari pastu menetap kat nepal pastu dapat anak kacukan nepal-malaysia oh god ngeriiiiiiiiiiiii!

tapi tak mungkin kot sedangkan kalau abang fahrin ahmad ngorat pun belum tentu aku terima ni apetah pula abang nepal. cheaaaaa berlagak disitu padahal takde orang nak kat kau pun *pasrah* OKE FINE FINE TERJUN LONGKANGLAH CAMNI BYE.

salam sayang,

109 FAHRIN AHMAD:

alinac lover said...

sweet ah abg nepal pon suka lolly hehehhe

LiTtle_siS said...

haha.. tu baru abg nepal.. kalau abang bangla?? haha

liyanaziz said...

wah wah wah akak lolly, abg nepal pun ada hati dekat akak lolly.. heheheheheh.. selalunya org cakap kalau mix anak bijak pandai, x nak ke?? ahahahahaha

/Dayah/nurul/dayak said...

abg nepal bahayo tu

AiDa AzRyN said...

terjun longkang yang dalam or cetek?huhu.. :P

FarhanaDr said...

Ewahhhhhh!!! Shah rukh khan plak dah kan.. Tak aci tauuuuuuu.. :p

azureEn said...

abang nepal byk duet tak..?? kikis2..!! XD

Cahaya Kehidupan said...

hahaha,kalau saya lah,mesti muka dah berubah lepas tu ketab bibir *cakap je..=P

hamzah ian said...

bukan mung ni orang nepal loli?

Paan Jr said...

wahh kawin ngan foreigner!!!

Zairie Husin said...

pergh..! naseb bek dia xcakap.. HYE ADIK MANIS... Kehkeh

lionteen said...

msti comey anak nanti. cmpuran m'sia n npal. hehe. gurauu. lalalala

Nabihah Tahir said...

halolorhh suwiitttt nyee abg nepal. kehkehkeh

Nadhirah-chan said...

hahahaha klaka . biar si abang tu baca entry ni nak kehkehkeh :)

MAI @ WAWA said...

haha. lawaklah :D

wannurfazrini said...

konpem kecewa abg nepal ni , lepas makan terjun bgunan :p

delarocha said...

tumpang bangga sebab gadis melayu dah jadi idaman lelaki luar negara.. huhuhu

amier azrul alias said...

belom cuba belom tahu..
keh keh keh!

teenagerhousemaid said...

penah dapat abang pakistan yang ala2 lebih kurang kes macam ni..
siap nak belanja makan lagi..euwwwwwwwwwwwwwwww!
please no, okay!
ngeriii!

sebelas said...

wow..ade sedara kat nepal ke? hehehehe

sekian.

niesz said...

hahaha..ok ape org nepal dr bangla..ekekekeke...klakar la..gatal benor la mamat nepal tu..

fiezah91 said...

wakaka..mana tau mamat tu dr nepal? ayooo.. lolly tanya dia ek dia dr mana? wakakakaka :P

kembatolo™ said...

cik lolly,
lupe telan ubat eh?haha

zuar said...

wakakakaka...xthn dey tambi nak gelak guling2 atas karpet deyyyy

MerLe said...

msti dia pk lama apa nk ckp sblm tu..hehe~

nIsYa said...

tgh nk byg kan rupe anak miss lolly dgn abg nepal tu wakakakakaaa!!

Aduka said...

alaaa cik lolly jual mahal la pulok..
bg je no fon tu kat die..
kot2 mane tau ade jodoh..
muahahahahahaha..

abang ensem said...

Perghhh... bongkaknya. Macam la awak tu lawo sangat.. hik hik hik

Amirez said...

owh..tak dapat nak dibayangkan hehe

JAY said...

ok la tu ada orang luar negara nak ngorat.. kahkahkah!!

misluvcoklat said...

HAHAHA !
tgh try bygkan cmne la anak kacukkan nepal-malaysia ekh?
haha :D

cik pulau said...

pheeewiiittt..
cayalah...
majulah sukan untuk negara.. erkk.. tetibe je.. sebab kebanyakan org nepal ni aktif sukan.. lalala~

Nobita Sensei said...

abang nepal ok whhhaaatttt..kahkah.

Kuronofu91 said...

Aik?? pekerja Nepal kat tmpat saya kerja semua kulit putih bersih, gentleman dan hensem2 belaka...nak saya tolong mintak no.tel diorang?? hahaha....(ni serius bkn melawak)...kekekeke

Cik Yana said...

Kalau kacukan nepal malaysia mesti iras-iras bollywood kan? muahahaha~ tak nak ke anak macam bollywood cik Lolly? Hahaha~

Misz-sakura said...

Hahaha, Cik lolly ad bulu dada ke ? Erkk ? Hakhak

Rara Farah said...

agagaga..penangan orang cantik sampai abang nepal pon terpikat...hahahaha...

No Sayoq said...

kekkkehkeh. msti miss lolly tertarik ngan bau beliau. perfume khas dr nepal. XD

ct kamila said...

hahaha.. kau ni entry selalu buat ak gelak sorg2..

kelakar!

tp kan, ak takot mak ak cakap ak sewel je duk sengih2 depan laptop sorang2..

haha

* dasyat ah lolly smpai nepal pon mintak no phone..

hehe

:P

.sweet-ants. said...

asal x lempang sajork!

mie said...

wow!!
kacukan lolly dan nepal...
sure anak meletup2 ni..
hahhaaaaa

♥CIK SHA♥ said...

ahahaha..hoi! kelakar la lolly..suka buat aku gelak sorang2 macam org gile tau..lempang kang..kui3..


eh? nepal bukan ensem ke lolly? bhahaha..

zool said...

jangan layan.. nanti melepas den..huhu

ardinihumaira said...

wow..
pe kata miss lolly bagi no phone balai polis hik3

Ain Asrar said...

wow! alaaa bila lagi lolly nak ada keturunan malaysia - nepal hahaah =_=' pitam

Wan Gerrard said...

dpt anak kopi susu nanti :P

ezany said...

orang nepal hensem gak per.. rugi jer tolak.. peluang camni dtg sekali jer seumur hidup..

hana said...

ok pe..
nanti dapat anak mix..
hahaha...
pastu leh ke lua ngare ...
haha

ªmiruL™ said...

Ala tapi kan.. dh kalau Tuhan ckp tu jodoh kamu.. lari² pusing keliling Grand Canyon pon dpt kat Abg Nepal gak ;)

*Adeeeq maneeess.. mau meeeenum apaa..? Ijau ka merah ka? Baru ka lama..?

Amirrah Zawani said...

anak kacukan malay-nepal..
hahaha!! tak penah dgr lagi..
u boleh jd yg 1st =p

azlina aziz said...

hahaha. tak dapet den nak menolong nya kalau lolly terpukau dek abang Nepal. hahaha.

Len kali, kena pakai purdah kalau layan customer. So, dorang tak kan memukau dan terpukau ;p

James Buns said...

terimalah dia seadanya.

:)

APi said...

keh keh keh..
gotong royong bersihkan longkang ke cik lolly oi..

Rara Nasiha said...

okela ada orang ngorat, daripada ai, takde orang pandang pun tau. hehe :)

EpoLღKunang2 said...

Pandai sungguh saudari melukis. Boleh berkenalan? Dah ada suami belum? ceceyy... ^^

Encik Psychopath said...

hum kenapa abg nepal mesti pakai baju M.U.

nani ?

MéuzAngelo™ XXIII said...

baru la international kalo kwen dgn org nepal.. huhu :p

tenangsudey said...

hahaha abang nepal.. papeon jaga hati baik2 yea..


Mari Ubati hati, Jangan biarkan hati mati, Tak pandai baca al quran, tak paham maksud ayat quran? di sini jawapannya

mr.syazwan said...

k
a
l
a
u

a
b
a
n
g

WAN

amcm???

=_=

acul said...

untung ade org nk dr ade org yg snggp wat mcm2 tuk tarik perhatian org.. :p

Puan Capa said...

abg nepal manyak ensem ooooo..hahaha

qyqa said...

kawan dgn nepal bole dok overseas.. hahaha

produktif lagi.. theheeee

Ujang9897 said...

owh......!!!!!

lu ni taste taste nepal jer..hahahahahah


siapa suruh ada bulu dada..patut la mamat nepal tu suka..=)


ok what lu dgn nepal..=)


"sila terima kenyataan.."


salam sayang dari nepal..hahahah

NUR said...

miss lolly oke lagi kena dengan nepal nur lagi dgn negro kalo nepal mmg nk pitam tapi kalo dgn negro terus ngeri ngeri tahu tgk bibir jer pn nk pengsan dah pelis la hahahaha

YanaMIB said...

r u sure dia nepal?? siap pakai baju MU..ahaha..x menahannnn...=P

Mr feckry said...

lu tak cakap gua awal2, kalau tak gua dengan fahrin ahmad datang backup lu

aLya maNip said...

miss lolly, lau ade kat nepal skunk, dapat anak belang2 da..haha

suffer8zine said...

wakakap, adess :P

Terkini: Solat Jumaat Kini Boleh Dilakukan Di Pusat Membeli-Belah

mlle tqa said...

hensem abg nepal :P

merahitujambu said...

AHAHAHAH.PEKEJ DIA MKN KAT SITU..NK NGORAT+MAKAN SEKALI..KAN OK TU..AHAHAHHA

I X SUKA LAKI BULU2.BOLEH TAK CMTU?AHAHAHA

trolol12345 said...

fine la die tak hensem woi tapi kau ni racism tau takkkk RACISMMMM!

Syafiq Rosli said...

haha..ok wat..overseas tuh

.::WaNiE::. said...

padahal cik lolly mmg cantik pun

wink wink

NICK IRFAN said...

huh! hehehe sian awk plak? lps ni jgn ambik order dgn org bukan malaysia tau! hehe

Ainee Cumi said...

Oh mai. Kalau I lah kena habis gugur semua bulu ketiak kot..

twinkle twinkle said...

heee sgt gatal la abg nepal -.-

maiMOONyet said...

nepal tu tersilap kajol ni xD

Haz said...

berani ye nepal tu..

nizam said...

waaa...nepal tu...
hehehehe...
dah boleh bayang da macam mana...

pak long said...

salam....
abg Nepal....memang klakor abih nengok pic tu.....kah..kah..kah

nina suhaina said...

hahaha..
nyaris weh nepal..ekeke..

Encik Tikus said...

*semput baca entry nie..


takde titik noktah ke woi ?

JIJI YU said...

orang cakap geng2 nepal putih ape..

aliza said...

hahahaha..nnti dapat anak kacuk mesti cantik n comel punya.

Jeely jelly said...

HAHA ! obersi tu obersi ! bkn senang nk dpt.. haha

Fuza Marquis said...

Ok apa dapat anak kacukan?

Anonymous said...

perasan lawa la ko ni.

Naddia said...

hui..ank kacukan melayu dgn nepal..mgkin cantek. idong kompem mancung. ape lg..maka kawen la kamu..
AWAK YANG MANIS

ahmad endo said...

jangan jual mahal....aku rasa abg nepal tu mesti ada iras2 hitrik roshan....hahaha

lieya orange M.I. said...

sis, biar betul fahrin ahmad tackle, sis tak mau???? tipulahhhhh kan :p

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hhehhee... kelakarlah kamu...
OE takut dengan orang nepal...
kalau dari jauh pun OE dah rasa macam nak lari laju2...
huhu...
tempat OE ramai orang nepal...
entah kenapa diorang nak menetap dekat situ pun OE tak faham..
takut...

p/s: OE baru datang sini... salam perkenalan... (n_n)

Anonymous said...

wakakakaka...

CikBulat said...

hahaha. klako ! okey. tahan gelak. HAHAHAHAHA. xleh T___T

Budu Masin said...

ambik je lah...jual mahal la pulak

DaK CoMoT said...

teeeheee....berterus terang giler diaa...hahaa comot kalau tgk "abg nepal ke abg indon ke abg yang asing2 sumela" konpem buat muka masam tgk blah len...kang kalau senyum mula la dorang tuh...hahhahaa

eira said...

ehh..dpat duk oversea,anak kcukan g2..hehe..

nurayunni said...

gmbr tue siyes kelakar giler...haha

nurayunni said...

gmbr tue siyes kelakar giler...haha

bantalbucuk said...

macam comel je abg nepal baju biru tu..haha..nasib baik miss lolly tak terpukau..kalau tak dah tak boleh baca blog miss lolly dengan fahrin ahmad lagi..hehe :p

black_mel said...

apsal nepal tu pakai baju man u?hehe...tp nepal mmg agak kurang sopan kalau nk banding ngan bangsa import yg lain...

PinQib said...

tuuu laa..
lolly cun sangat. kalau kura3 bleh ngorat, da lama depa ngorat cik lolly
hahahaha

HonEyBuNNy said...

ooohh tidak...selamat cik lolly xterjatuh cinta...ehheheh

Aujinz said...

kesian dia.. koh koh koh

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha. sis lolly lawa sgt, tu yang abg nepal berkenan :D

Sophie Al-yahya said...

comel juga gambar abg nepal tu.kahkah.

MIMIE AIZA said...

kalau fahri tau u suke dia mcm mana la agaknya reaksi dia kannnn

squtopus said...

Macam - macam citer ms. lolly ni ek:-)

SiLabiLabi said...

wah..gile ah..oversea punya jejaka berbau hahaha..

berbulu ar anak kamu nanti kalau kawen dgn nepal tu hahaha..

join contest LabiLabi k?


Singgah & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

jeera said...

dekat dada ada bulu ke?
HAHAHAHAHAHAHAH !
kelakar la entry niee.. ;P
si nepal tu eh pandai ckp malay ke?*konpius* haha dasar gatai tuu