Hai @fahrinahmad hehehe! (entri poyo)

ah lantak koranglah nak kata ape pun yg penting hatiku sedang berbunga-bunga sekarang. ehem ehem *tumpang lalu* hehehe!

sebabnya....


fahrin dah ade TWITTER tapi jangan sesiape follow dia nanti aii jeles hakhakhak!


dia reply oke. kau hado? (panas line)


makanya ramailah yg tak puas hati ngeh ngeh ngeh. antaranya..


dan lebih menerujakan.


cheaaaaa! tengs broframestone tapi masalahnya bila masa aku kirim salam kat dia? *garugarukefale* ecece


alolololo sweet ah fahrin ingat aii alololo cubit pipi fahrin *gelis amat* hahahaha!


ni versi facebook pulak.

SEE? SEE? DIA KIRIM SALAM KAT AII OMAIGOD *tampartamparpipi*


ngeeeee dah dah tu je nak cakap. SIMPLE BUT NICE KAN? oke bye hehehe!



salam sayang,

80 FAHRIN AHMAD:

Puteri Iqa Izyan said...

hahahaha.. tak jeles =.='

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

hahaha.

dasat ah!

APi said...

ces..

Cahaya Kehidupan said...

dah tu,kalo FA datang sini(blog cik lolly) mesti berbunga2 hati dia,sebab semua fahrin ahmad,kat komen pun kira fahrin ahmad...hohoho ada jodoh tak kemana cik loly,mana2 tahu tetiba fahrin ahmad nak kenal pastu terus masuk meminang cik lolly...auw.....amin...=]

EpoLღsiKunang2 said...

Ow curang.. Oke-lah. Mulai hari ni, kita break up. huhu..

Ezany-Kun said...

mcm tau jer wishlist 2011 sape tu.. haha..

delarocha said...

tido senyummm la ko malam ni

cik bihah said...

wah!! kak loly u nie i pon nak main tweet2 lah pas nie..ngeh2

NuR 'aQiLaH said...

shukew lewteww~

wek x jeles!

huehue

Mat Gebu said...

Terus pemmmmsann 5 hari....kannn.. haha

Faarihin said...

akhirnya termakbul jua orang tu kan nak abe fahrin ahmad tau pasal dia.. hahaha.. wa doakan cik lolly n fahrin ahmad bertemu dua mata... hehehe..

ooo abe fahrin.. tak rugi tau kalau kenal cik lolly ni.. memang untung sesangat.. hahaha.. kasi kipas baik punya...

merahitujambu said...

i jeles ok..ahahah.nak buat tweeter skang jugak

Rara Farah said...

HEHEHE.....tak jeles..tak jeles....sobs..sobs

Anonymous said...

hampah. angau tak kesudah.

Wan Gerrard said...

hehehe suke le tu :P

zuar said...

cik lolly!!!!!!!!!smpi hatimu buat ku begini!!!!!!grrrrrrrr

diba said...

lau u ngan fahrin i dgn ery putra..hee

bantalbucuk said...

hahaha..mesti tak tido malam kan lepas ni.. :p

chokilala said...

jangan nak perasan sangat *sambil asah kapak*

oranglidi said...

kau hado? cam cikepal plak. hahaha.

~kuyam~ said...

sib baik aiiii xminat fahrin<---gaya Lolly :p

shafinaz (: said...

huwaa jealous ! :p

♥CIK SHA♥ said...

lolly meroyan!!!!

abang ensem said...

Ish ish ish... gedik sungguh budak Lolly ni..

Cik Ezy said...

jeles2!
jeles laju2..

vampire's lovex said...

retisss la lolly pasni...kapel dengan fahrin mungkin ?? ahha

arboqskii said...

kompannngg....haha

kaizen said...

sy kem salam kt lolly xde pon nk jawab...

-->tacinx....

fiezah91 said...

hahaha.. berbunga-bunga hati sampai tulis kat blog kasi org jeles ni.wakaka.. tp x jeles pon =="

Fika Rozaidi said...

suke lettewwwwwwww.. hehehehe ;)

zool said...

sukala tu,,,

namaakulynn said...

tak tido 3hari3malam la cik lolly kiteww.hahah.

black_mel said...

seronok yer...hehe...xD

Alal said...

Fahrin Ahmad je pun

dak eina said...

wah. nk follow FA jugak. kiki..

Mr Syafiq said...

amboi, bertuahnya. hehe

Anonymous said...

Tak pengsan ke kak Lolly??? HAhaahhah..

noraliza said...

x jeles pun..hahaha

sukolah cik lolly fahrin ingat dia lagi tuu :)

Syafiq Rosli said...

haha..tuh bukan fahrin lah..(ayat dengki)

Ujang9897 said...

pergi caya ckp bro framestone tu buat apa..hahahahah

MerLe said...

hahaha~ hati berbunga-bunga

Alan said...

x paham huhuhuhu

Aisumi Chan Kawa'i said...

hahahaa.. tak tido malam la cik lolly...

twinkle twinkle said...

angau sebulan cik lolly ;D

Aida Azryn said...

haha.. suka letteeeewww. XD

fifianggun said...

haissh,,,,tak leh jadi ni,,huhu,,takpee...fifi tiap raya jumpa fahrin,,hehee,,fahrin punye abg kahwin ngan cousin bf fifi,,heheheh..

YanaMIB said...

entry lolly yg paling gatallllll!! hahaha~ =P

jaa64 said...

fahrin kem salam yeerrrrrr..
suka lettew!!

entash btol ke tak bro framestone tuh..
wakakakkakakaka... (ayat jeles =p)

Akulah Pak Lan said...

Fahrin Ahamd?
Sapa tuh? <--buat2 tak kenal

Ain Asrar said...

omegod2! shukernyer diew~ hihi a
uuww

Mr feckry said...

hari tu masa kat gym, orang sapa gua dari belakang. Dia panggil gua fahrin...gua cakap salah orang la,

maCy said...

omaigod omaigod! ta ci!

NomborSebelas said...

*lempang fahrin*






kui3

Lizzie Yasmin said...

En Fahrin awk ingat tak kitew yg jmpa dkt A&W pj, awk ingt kitew nk amik pic dgn awk, tapi sebenarnya awk salah orang, kitew tak minat awk pun...

Miss Lolly jeles tak?? hahaha

HafizRahman.com said...

hhahahahahahaa

.sweet-ants. said...

hehe

ummiarissa said...

wah..lepas ni bolehlah tukar2 phone #,lepas tu bolehlah couple..lepas tu bolehlah jumpa media...lepas tu bolehlah makan nasi minyak...lepas tu...lepas tu apa yek?

cik rama-rama said...

aloarhhhh....ni asyik2 ulang tgk tweet jer lar ni...hihihihi

ZIPPO MILLER said...

uik???? halamak...best la cam gitu hermmm

sickchild said...

eiii annoyingnyeee eiiii *adjusttaligantungdiri*

Scya Lollita said...

amboi2 suka gilaaaaaa lah nni ;D

Misz-sakura said...

Amboii kemaen happy cik lolly hehe..Mmg minat gila fahrin ahmad neh..Sy minat ashraf muslim tp sdey da tunang pon sobs3..

enyheartsdiamond said...

kahkahkahkahkah.. tergelak-gelak eny baca entri ni :D

honey amour said...

akak bangga dgn ko lolly...(tepuk tangan!!!!)

Rtp Farra Arisha said...

errrr. damn funny :P

ahmad endo said...

steadylah ko...arap jadi....mana tau kan pat jugak ko fahrin...hehehe

Diyana said...

Arghh nk try tweet @fahrin gak lah .

Haha,

Sya Syazana said...

WHOHo~ terbaekklah cik lolly

meo said...

wah... feymes cik lolly :D

kelakar cik adik sorang nie

Ieqa Swetluv said...

amboii mesti x ley tdo malam ni kan sebab guling2 suke sngt tgk FA reply hahaha

Cik Mira said...

huuhuh dulu i ade tweeter. skang dah takde. kenangan pahit bersama tweeter. wuuuuu~

NICK IRFAN said...

wah! fahrin ahmad tegur awk! perghh!!

emieysandra said...

comel ah~

darxniq said...

mrs lolypop..hahaha....awak mmg cute....btw..nih boleh gado ngn mmber orang nih....dia minat fahrin ahmad gak..

aidabeelicious said...

betul ke ni? realiti? *tampar pipi*
Tips Hebat Bloging

cik mas said...

lepas ni try SETH TAN pulak okeh :)

Encik Psychopath said...

gambit kirim salam.

cik nur said...

oke miss lolly dah boleh tdo lena dah skang hahahaha
tp bukan tak boleh tido ker hehehe

nina suhaina said...

HAHAHAHA...adehh...aku nak gelak gelak dan gelak.sapa la tweet tu ek. haha..

Ardini Humaira said...

omaigod! bertuahnye miss lolly!