MAKCIK ni memang nak cari GADUH dengan aku ni huhuhu!

tolong jangan gelak oke kalau gelak jugak............. i kill you huahuahua!

sebulan lepas kot kat shoping complex.

L: makcik, kena letak helmet kat sini kan?
M: a'aaaa letak kat sinilah.
L: macehhhh *sengih comel* hohhhhh.
M: eh dik taknak KERJA JAGA ke? kat sini ada jawatan kosong pengawal keselamatan.
L: ERKKKK *makcik ni bebetul ke memain ni lempang jugak kan*
M: trylah apply dik. adik kan tinggi sesuai jadi jaga.
L: hehehe! *konon2 senyumlah kan padahal dalam hati mencarut sopan ngeh ngeh ngeh ade ke patut cun-cun camni suruh jadi jaga.....? whatthetutttt.


(tetibe)


time nak ambil helmet.

M: eh adik serius ke taknak jadi jaga ni? kalau nak akak boleh rekemankan kat bos *hamboi sukohatitoknenek dia je kan hahaha!*
L: errr.. err..
M: takpelah adik balik fikir dulu yea
L: *hohhh sampai dua kali tu dia tanya so melampau oke kalau ye pun tawarlah jadi polis ke pramugari ke paling2 koman pun katalah eh eh nak jadi menantu akak tak? (heheheh! terserlah kegatalan) sejuklah jugak hati ni aaaaa NI ADE KE JAGA? tak sesuai oke.... you tak perasan ke aii ni lemah lembut orangnya mana sesuai nak kerja2 camni. tak menjaga hati betul.

hari ini.

L: (eh makcik ni ade lagi pura-pura tak nampak jelah kuikuikui!)
M: EH DIKKKK, KERJA JAGA HARITU MASIH ADA KOSONG. NAK TAK?
L: whatthe...............???


ape muka aii ni memang sesuai jadi jaga ke sampai dia bookmark muka aku ni? tengok muka aku je JAGA! JAGA! JAGA! frust oke........... (terjun kbmall)


salam sayang,

62 FAHRIN AHMAD:

Faaein Talip Roy said...

hahaha... sabar ajelah.. kalo jaga nanti.. confirm abe fahrin hari2 datang... hahaha.. =P

Aisumi Chan Kawa'i said...

hahaha.. aduyaii.. makcik tu salah tgk tu..

Nobita Sensei said...

jaga laki dia kot..kahkah!

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

Bhahahahahahaha! Sorrylah yunk, tak dapat control...


p/s : Dia nak rekomen jadi bodyguard bos dia yang kacak macam fahrin ahmad kot, tak pun kiut maca Epol. Boleh gitu? ahak ;p

cik rama-rama said...

trime jer lar..demand gaji ckit..hahaha...

cik bihah said...

hahaha..makcik tue mmg whatthe ... apa yg dia pandang agaknye..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Hahahah! jaga shopping c0mplex woiii bukan sebarangan jaga tuh !!

k0rang bayangkan cane aku nak tangkap pencuri nanti wakakakak !!!

fathiahRAIHANA said...

Hee amende lahh mkcik tuuu . kak lolly try je laa jd guard pom . mana taw kot2 ada bakat tpendam . hehe =P

alinac lover said...

hahahha agak2 ah makcik ni~

noraliza said...

wakakakakakakaka..bio betoi mak cik tuu..rilek yer cik lolly jgn nak terjun kbmall sangat..hahaha

zool said...

bolehlah tu..mesti ramai nak datang shopping complex tu

oranglidi said...

AHAAHAHAHA! lawak la makcik tu. tp ak rasa ko mmg agk ssuai jadi jaga. nanti org nak merompak pun xsampai ati. haha

wachak said...

antara insan yg terpilih tu .... ha33


ps : Fahrin Ahmad dah follow twitter tu. moga bertemu jodoh ... keh33

Mr feckry said...

die nampak bakat lu

anyss said...

sis tanye la makcik tu balik, makcik taknak apply jugak ke? mane tawu rezeki makcik lagi cerah. HAHA

NomborSebelas said...

kui3....

inilah cerita yang tak puas i gelak..hahahahahahaha

Puteri Iqa Izyan said...

ada aura jadi mak guard nih.. ^^_

Farhanah Mokthar said...

kalau miss lolly jadi jaga, mesti ramai pencuri berjaya ditangkap..

miss lolloy cumaperlu mengenyitkan mata saja. muahhahahaha.

dak eina said...

jadi jaga fahrin ahmad la cik lolly! mau x?? huhu

♥CIK SHA♥ said...

wahahahahaha..lawak oi sayang!saket perot den gelak..kah3..


makcik tu boleh nmpk masa depan lolly menjadi jaga kot..ahaha..

black_mel said...

haha..dulu masa semua pak guard kat collage black_mel,semua student bawak laju2 bila lalu depan pondok pak guard..tp sejak sem lepas bila ada awek comel jadi guard,semua dh bawak slow2,siap bila lalu senyum+angkat tangan lagi..semua jadi baik..so..ada kegunaan jugak guard ppuan comel ni..


p/s:btw..hari tu kat situ ader jawatan kosong untuk pengawal keselamatan...miss lolz nak apply x?hehehe....

fiezah91 said...

kuikuikui.. makcik tu mmg nak sgt tu lolly jadi jaga sampai tanya dua tiga empat lima enam tujuh kali tu. hahaha..

Wanie said...

hahaha..hrap bsabar ye..
gelak gulink2..
mkcik 2 nak bkawan ngan lolly kot ^^

JIJI YU said...

lepas aku suh mmber aku kaji bangunan ketingian kb mall tu..die cakap kemungkinan nak mati kalo terjun kb mall tu amatlah kecik..

bantalbucuk said...

hahaha..ke dia suro jadi 'jaga' anak dia..tu yang dia kate leh minta mohonkan..haha :p

Myra Jay said...

Sabar ye..
Ntah2 mkcik tu nak rekemen anak dia pe..
Cuba tnya mkcik tu borang nak amik mana :) hehee



Jom Vote "Ada hadiah buat korang…"

ShashaCatering said...

Takper, biar aje lah, mak cik tu...
Maafkan dia kalau dia dah silap kan.
Buat tak tahu jer, smile...
Take it easy k....

Liyana Aziz said...

akak lolly, agak2 kalau makcik tu dah tanya dua tiga kali, memang agaknya ada ciri2 jaga kot?? muahahahahahah

sebenarnya makcik tu x de kawan...

Ujang9897 said...

gua tak rasa pelik la dgn soalan makcik tu..

sbb muka lu mmg muka JAGA..hahahahha

APi said...

jaga hati anak dia kot.. =)

vampire's lovex said...

ahahahahaha !! makcik tu nak cari pengganti dia kot..dia nak pencen tapi xde org nak gnti....kahkahakah..sembung gelak

cLovErX said...

HAHAHAHAHAHAHAHA

delarocha said...

itu mukadimah nak mengenali kamu lebih dekat.

nak buat calon menantu

Cik Ezy said...

muahaha..
lawak macik tu..
rabon ke macik tu?
hak3

Fariq said...

yu jgn la memilih sgt.. terima je la.. hohoho

..hizamirahim.. said...

haha.
haha.
haha.

sabau je laaa~

AesyaZealous said...

kak, jadi jaga umah kite jela. 2ribu sebulan. mau? HAHA

Almari Si Pari-Pari said...

kahkahkah! kalau lolly jd jaga, perompak ke penceroboh ke semua tak takut :p

Magrib said...

haaa?? smpai mcm tu skali??/ hahahahaha Suka baca entry anda.. nice dan menarik.. minat

ini entry terbaru saya.
Laki aku suka yang berbulu
Seorang Brader kuat melancap BERANG DENGAN GUA pasal isu melancap
Alat kelamin wanita pon boleh kentut. (Kentut Vagina)
Kenapa Burger yang anda beli tak sama macam dalam tv
Kehidupan seorang PLAYBOY.. (GAMBAR 18SX)
Onani (melancap) - Adakah normal?

Myra Arshad (: said...

haha. steady la macik tu. hai jaga cantik :p

Myra Arshad (: said...

haha. steady la macik tu. hai jaga cantik :p

AiDa AzRyN said...

haha! memang sengal!! kesian cik lolly. wakaka..XD

shamizu said...

Kalau lolly jadi jaga, tak ada orang nak rompak sophing complex. Mesti diorang terfana dan ubah niat bila tengok jaga yang cun melecun tu.
Niat apa yer.Hehehe......

Jangan jadi jaga terlampau udahlah lolly. bahaya 7 keturunan tu

MerLe said...

npe la mkcik tu bleh terfikir nak tnya soklan tu? agaknya dia dh bkenan ngn lolly nk buat jd menantu,, sje cri alasan nak tegur..hehe

Tauke Budu said...

haha memang sesuai ape?

Nur Hawa Mohd Zin said...

kalu fahrin kerja jaga gak...awe nak join sekali...heheh...

aLya maNip said...

lau lolly jadi jaga ramai la org stuck kat pintu je..tak jadi masuk mall...hahaha

ct kamila said...

hahaha..

kite bako je..

keke :P

Fika Rozaidi said...

haha lawak betul. ade ke patut cun2 mcm kak lolly kena jd jaga? adehhh mak cik tu buta ke apa? grrr. emoo jap. hehe

YanaMIB said...

maybe lolly nek moto ada gaya rempit stylo abes, tu macek tu pk, "eh bdk ni klu kejar perampok guna moto staillll jugakkk" kehkehkeh~



lariiikkkkkk~ =P

merahitujambu said...

ahahaha..sesuai gak tu jadi jaga umah i..x pasal2 besok u hilang kena culip..hehehe..jap nk byangkan cmne u jadi jaga..ahahah

MSS said...

jadi mak gad mmg kene langsii...baru orang suka...=P

Amir Said said...

haha. kelakar gile mak cik tu.

mie said...

kat tempat gue pun cari jaga ni..
nak apply ke?
gue bleh tolong..
ahahahaaaa

Hanim Mahali said...

jap jap, nak bayangkan lolly jadi jaga...

sesuai memang sesuai...


opsss...lariiiikkkk ~

Anna Boleyn said...

hahhahahahaha siot je mak cik tu. mmg cari gadoh. sian cik lolly kite ni :p

Lady D'yot said...

hahahaaa..klaka, trus rase nk komen..;p

hidayahjamal said...

tersenyum, sori cik lolly ;)

trus trng je kat mak cik tu. xminatla

twinkle twinkle said...

ahha mak cik tu terbaikla :D

HaFizaH aYu said...

makcik tu sengal...hahaha

Miss N said...

agaknya, makcik tu saja nak amik guard comel. kalu ada pencuri tak pyh kejar, loly kenyit mata jer sure orang tu pengsan terus.. comeii.. :D

Azza Firza said...

hahahaha, sabar ajalahhh