Selamat hari guru cikgu-cikgu hensem sekalian :P

disini saye ingin mengucapkan...

selamat hari guru kepada cikgu junaidi yg garang gilewwww kalau matematik aku dapat B ke C ke konpem kena pamping 50 kali. habis kotor baju aii oke. dapat markah 79 pun kena pamping apatah lagi pelajar kurang berkebolehan macam aii ni sob sob *mengenang nasib*

selamat hari guru kepada PK HEM cikgu kamarudin ke cikgu kamaruzaman hentah name dia yg telah rampas henfon aku sampai nangis guling-guling. nokia sabun tu mane aku tak meraung kuikuikui! pastu paling how dare you die siap check message-message aku lagi then komplen *message papa mama papa mama ni bila kau kawen, farida?* errr errr biasalah cikgu, budak2 baru nak up ngeee ngeee.

selamat hari guru kepada cikgu hashin yg selalu buat saye tertidur dalam kelas sampaikan name saye selalu masuk dalam mesyuarat guru2 *eh si farida ni subjek lain dapat A, kenape prinsip perniagaan FAILED pulak?* *farida ni selalu ponteng kelas tambahan cikgu!* eh whatthetuttttt betul dia yg ajar ntahapeape aku pulak yg disalahkan..........?



selamat hari guru kepada cikgu azmi yg pantang nampak aku mesti tanye *KAU NI BILE NAK KAWEN FARIDAAAAAA* kawen! kawen! stress tau bila memikirkannya hehehe!

selamat hari guru kepada ustaz tasawur islam OEMJIII tak hingat pulak nama die eh kalau tak ingat name guru tak dikira derhaka kepada guru kan ngeh ngeh ngeh. tu la selalu rotan kite sangat sampai name cikgu pun kite dah lupa tau huhuhu! orang masuk kelas lewat 5 minit pun dah suruh bagi bontot kite tahulah bontot kite cekci janganlah suke rotan bontot kite wuwuwuwu.

selamat hari guru kepada cikgu ehem ehem cikgu syarif. walau cikgu tak tahu kite pernah minat kat cikgu tapi sebab cikgulah kite rajin ke kelas tau tehehehe! (gelak malu) cikgu, cikgu ingat tak mase cikgu ajar kite geografi haritu, cikgu tersentuh tangan kite olololololo berdebar kite tau kalau boleh kite taknak basuh tangan seminggu *tutup muka*

selamat hari guru kepada.........

arghhh boleh mamtik nak tulis nama cikgu sorang-sorang.

tapi kenape semua cikgu lelaki ni, DASAR GATAL KAH KAH KAH.



salam sayang,

55 FAHRIN AHMAD:

delarocha said...

takde cikgu pompuan ke kat skolah??

Mr feckry said...

nak wat camne, cikgu2 yang mude mudi semua hott!

sugar2 kapas strawberry said...

yeah..selamat hari guru pada cikgu chong.andainya cikgu dtg singgah blog kak lolly..selamat hari guru cikgu..heeeeee

cik rama-rama said...

hihihi..harp2 cikgu tu bce blgo miss lolly, paling tak pun ank diorg bce...hahahaa

Ujang9897 said...

anak murid bernama farida gatal tu pasal cikgu laki gatal..

lalala

Cik Ezy said...

cikgu laki je best kot..
bkn gatai tu..
keh3

Puteri Iqa Izyan said...

haha. menyerlah betul kegatalan sis. huhu

fiezah91 said...

hahaha.. semua cikgu laki je ke? ke masa dulu cikgu pompuan xda?wakakaka

pstt mesti glamer tu nama asyik naik kat mesyuarat guru2 je.hhaha

sebelas said...

I cikgu yg ajar u twitter u tk mention pun.....

Sampai hati.......huh!

EpoLღsiKunang2 said...

Patutlah gatal dia menjadi-jadi.
Nasib baik tak kantoi kita message baby bubu.. ahak ;p

EpoLღsiKunang2 said...

Patutlah gatal dia menjadi-jadi.
Nasib baik tak kantoi kita message baby bubu.. ahak ;p

LittleGurl said...

hahaha.klaka betol

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..ko ni miang betul la sayang oi..libas bontot kang!;p


err..memang tetiap gurl kat skolah mesti ade crush kat mna2 cikgu lelaki yg ensem2, kan? kui3..

zuar said...

kegatalan cik lolly kpd cikgu mmg melampau2..wakakaka:-p

mr.syazwan said...

SAYA CIKGU HENSEM GAK!

=_=

MerLe said...

hehe..tak tau.. tak tau

AiDa AzRyN said...

sugar glider pun cikgu jugak eh?=.=

cik heroin said...

slmat ahri guru ^^,

fathiahRAIHANA said...

cikgu pmpuan tak ajar kak Lolly ke ? keh3 ^^

ct kamila said...

haha... kau, mmg....


gatal!

haha..gurau je!

hee

Encik Psychopath said...

ingat lagi nama cikgu ? anak murid yg hebat.

Hanim Mahali said...

memang terserlah kegatalannya...hehehe

Pijahh' de-Arr said...

hahhaa..
cigu pompuan msti tak dak kan..=D

schuk said...

sib baik kawanmu ini x pernah gatal2...kihkihkih...kan kan sushi kan?ngeeee

SweetyMui2 said...

haha..cikgu azmi tanya soalan cepumas!!! kekeke..bila nak kawen??





btw.rindu blog lolly!xoxo

zool said...

masa sekolah dulu tak pernah dpt cikgu cun.huhu

NuR si CiKGu RiBeNa said...

hehe...lawak la ucapan ni..
kalo saya guru anda pasti menanti-nanti bila nak wish kat saya memandangkan semua yg disebut adalah cikgu lelaki..

=)

kaizen said...

cun sgt....tu yg cikgu suke sakat...

merahitujambu said...

cik farida..bila nak kawin??*tambah kan lagi stress..hehehe..

selamat hari murid cik lolly..ekekeke

Alan said...

selamat hari guru ^_^

Tauke Budu (Azmi) said...

cikgu azmi??
nasib baik aku bukan cikgu..

CikGadiS said...

nak tanya, camne nak buat header dgn footer tu???cantikla..maaf,saya baru belajar buat blog...minta tlg tunjuk ajar.... =)

Azza Firza said...

selamat hari guru :)

merahitujambu said...

a;ahai comelnyaa anak kamo tu yang dlm bekas tu intai2 tu..

meo peminat setia lolly kucing putih said...

nak jdai cikgu jglah mcm nie...

nk cik lolly syg gak :p

SuFy said...

Kah kah kah..ikut sama gelak ktawa...Selamat Hari Guru jugak....

APi said...

owh..
patot la i pun ingat cekgu pompuan jek..
cekgu laki lupa..
konsep yang sama agaknya..^^

jackieKOH said...


haha..naseb bek aku x jd cekgu.. hahahaa

Entri Terbaruu : Aksi hebat, fast 5 best!!

noraliza said...

a'ahlah..sian cikgi2 pompuan..dasar gatal..hahahaha

tpi leh lak cikgu tuu bce mcj tuu..haha

Misz-sakura said...

Hahahaha, gatai naaa cik lolly. Ish ish ish =P

mie said...

gue pun nak tanya..
kenapa cikgu laki..
ahahahaaaaa

CERITA LEBAT said...

kenapa cikgu perempuan gatai kat i sorg ja!

Pink Frogy said...

nasib baik tak terfly surat cintun.. kt cikgu..

bantalbucuk said...

hahaha..ayat mula2 semua baik je..last2 kena gatal juga semuanya.. :p

maCy said...

hamboih kat macy ta wish! huhu

bdw, macy baca entri bawah... memalukan. i mean, tah pape mind dowg~

enyheartsdiamond said...

amboi lolly! ikgu2 tu semua mcm fahrin ahmad tak? :p

arboqskii said...

..hari guru aritu 2 adiah je...set2 guru garang mmg gitu la naseb nye..haha

shamizu said...

Semua guru lelaki jer ni lolly.
Ada skandal ker. Hehehe....

.fariza. said...

ahha.
cikgu laki je ye.
cikgu pompuannye mana..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hahahha, lucu betoi story sis:)
btw, mesti banyak pengalaman pahit manis kat sekolah. haishhh, semua cikgu lelaki, nnt cerita psl cikgu pompuan plk tauu:) fair n square:)

lieya orange M.I. said...

selamat hari guru cikgu2 gatal..heheee

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

nurayunni said...

suke masuk kelas cikgu hensem!haha

Asyraf Hamasaki said...

cikgu junaidy yang kurus kering ke misai lentik ker

Anonymous said...

Seorang lelaki asnaf fakir miskin. Berada dalam keadaan daif dan hidup dalam serba kekurangan. Sesiapa yang ingin menghulurkan sumbangan wang secara ikhlas, boleh melalui akaun maybank 151089317354 Adila Bin Suboh. Terima kasih.