perlu ke nak BOMOHKAN aku wahai hati busuk sekalian?

siyes ni kali pertama aku bergaduh manja dengan pekerja2 aku. gaduh manje ke....? macam nak bertumbuk dah kot huhuhu! kalau ikutkan sifat tenang dan kesabaranku ecece memang aii takkan layan benda2 remeh camni tapi sabar pun ada hak jugak cik adik oiii ni dah meletop kebabooom sape nak jawab? kau jugak yg takde kerja! *sedang emo sila paham kuikuikui*

korang bayangkan aku cuma tegur dia *apesal masuk rehat lama sangat orang solat maghrib 15 minit je yg kau masuk sampai sejam setengah tu kau buat ape?* dia boleh marah aku balik apedehal? siap suruh kakak-kakak dia maki hamun aku hei pelis sedar diri tu sikit kalau silap sendiri mengaku jelah ni salahkan aku pulak. Whatthe......?

sejak tu diorang call send message konon2 nak lepas geramlah kata aku ni anak lupa daratanlah MINTAK2 AKU KENA ROGOLLAH heiiii hati mane yg boleh tahan beb bile orang dajalkan kita camtu grrr! OKE FINE AKU TAHU AKU BUKAN BOS TAPI AKU ADA HAK KAT SHOP TU KALAU MAK BAPAK AKU TAKDE SO PELISSSS JANGAN BENGAP SANGAT BOLEH TAK?

pastu boleh pulak dia kata camni *herm dulu2 mase kita tahu dia suka pisang goreng kat lorong sebelah tu kite sanggup beli untuk dia* ERKKK KALAU YE PUN DAH TAKDE MODAL NAK MERENGKAN AKU TAK PERLU KOT NAK UNGKIT BENDA2 ANNOYINK CAMNI BUKAN AKU YG MINTAK PUN SEMUA TU OKE. TERIMA KASIH SAJALAAAAAH.




tapi message ni yg aku paling takleh terima *EH KALAU AKU BOMOHKAN KAU ACI TAK?* so korang pikirlah sendiri betapa busuknya hati diorang.........................


(moga Allah buka hati dan beri petunjuk kepada mereka, amin)


*penat*


salam sayang,

49 FAHRIN AHMAD:

zool said...

pergh.. kurang asam betul...
dah keje ikut je la..samppai nak bomoh2kan plak

Cik Ezy said...

xbest la maen bomoh2..
hoh..
die xnk ngaku slah die..
ego tnggi..
sabo je la..
=)

Yuyun Ahmad said...

biasalah manusia.. nauzubillahiminzalik..

Aimi Dayana Bahari said...

ish memang kuang ajo nye pekerja. haha

sebelas said...

Akhirnya..muncul jugak entry ini...

Sabaq sabaq...

GadisTerbilang said...

seb bek bukan mi jae -.-"

Ikram said...

kalu akak teraniaya.akak berdoa je. Insyaallah..akan dimakbulkan..

Sophie Al-yahya said...

dahsyatnya..
rajin2lah baca ayat Quran yg dpt melindungi diri dari sihir.

hurm..kalau menjadik sgt perangai ni buang ajelah kerja.

kalau ugut2 dah boleh report polis..

Nur Hawa Mohd Zin said...

ex-bos awe pakai bomoh nak tundukkan anak buah supaya ikut cakap dia :)

Mat Gebu said...

haha..mengong, apa punya bongok, nak bomoh siap tanya2 dulu....

♥CIK SHA♥ said...

sebelum die bomohkan ko sayang..biar aku bomohkan die dulu..sesedap rase je nak bomoh2 org..

noraliza said...

jage2 cik lolly..bahaya tuu kalau dia tul2 g jumpa bomoh..harap2 dijauhkan lah benda tuu

Wan Gerrard said...

ckp la aku dh lama bomohkan ko, ko je x perasan :P

Cik Baity said...

ishhh..pantang pun biler dgr bab nak membomohkan org ni..nama jer islam tapi akai letak kt lutut...to ms. lolly xtra carefull with this kind of people...if dia dare ckp cengitu..mebi dia juga berani untuk melalukan cengitu..find protection..baca surah2 pelindung...mintak jauh mintak simpang..sekali terkena..mmg susah nak buang..this is based on my xperience..take care ya.:)

Syafiq Rosli said...

aish manusia2..apa nk jadi kan..sabo ye..bc doa bnyk2..agkat wuduq sebelum tdo..:)

ahmad endo said...

tak bestlah bomoh2....hahaha..minyak senyonyong tak pa...hahaha

meo peminat setia cik lolly said...

rileks.. mkn kit kat ye... :)

cik heroin said...

manusia skg. macam2. sikit2 nk bomoh.

Ana Montana said...

sengal nak mam main bomoh2..
kata idop zaman millenium..
terok tau macam nie..
better u berjaga-jaga..


hye..
terjah dari belog bro ben..
:)

:.f@f@u.: said...

ishh , jahat betul diorang tu .. berhenti kan je diorang tu kak ...
jgn bagi muke lagi kat diorang tu ...

zuar said...

alolo..ciannyee kat cik lolly kite ni...drg ckp je tu..xbrani pn nk bt kn..

Farihah Ahmad said...

woooooo gile ah sumpah.


anyway, take care.

dak eina said...

manusia macam2 skang nie. ade yg sggup bomohkan kawan sendiri. kesian :'(

cik rama-rama said...

sampai mcm tu sekali??

baca2 lar ayat pe yg ptut miss lolly..

Ujang9897 said...

jgn takut dgn ugutan setan...hehe..,

ker tgh takut ni..=)

delarocha said...

dan....


apa kaitan entry dengan gambar tu?


ecececeh

Puteri Iqa Izyan said...

ish. busuk hati betul orang mcm tuh.

dah salah nk slhkan org pulak..

arboqskii said...

cet..berani die....doakan mereka kembali ke pangkal jalan ..lolly lama x singgah

GamUHU said...

dia hanya kuat dengan bomoh. tak boleh lawan Allah. cer suruh dia lawan tengok..

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/05/semalam.html

mie said...

jom jupe bomoh...
hahahaaaaa

faz said...

jgn main bomoh2

APi said...

aci ke tak?
macam tak je kan..
salah sendiri tak nampak, salahkan orang lain pulak.. =)

anyss said...

berani bomoh lah! aihhh. aku dpt dieorg mmg aku bakoo! sesedap rase je ckp..
nak bomoh org, tak pk TUHAN ke wehhh??? sekali aku mandrem kang. haaaa -_-'
*bomoh dgn mandrem bukan same kew? HAHA. pape pon, sabar je yekk Cik Lolly. anggap saje mereka gileeee :DD

Bro Framestone said...

he..23x baru cadang nak mintak kat mak share kedai... tapi cancel la...

xpasal abg kena bomoh dulu...

cukup la hari tue muntah2 kahak hitam...

nurayunni said...

xbaik bomoh2 nie..bunuh je..haha

merahitujambu said...

pergghhh sambai minta di rogol tu..bahaya ni..kamo ptt santu trus je..ekekekeke...biar org buat kita..kita buat org blk..ok tak??ahahaha

YanaMIB said...

pe lagi..report aa kat parents lolly!! muahahahaha~ biar dorg tau buku dan ruas..eh btol ke pepatah nya bunyi gitu?? =P

Alan said...

buang je dia kekekeke

Mr feckry said...

sesungguhnya setiap cacian kepada lu adalah pahala yang lu terima

bantalbucuk said...

uish mak aihh..sampai camtu sekali..gila ke apa dia tu..?? huhu..xpela..kita doakan miss lolly dijauhkan daripada segala kejahatan tu..amiinn..

Liyana Aziz said...

kak lolly, take care tau... baca doa pelindung.. bahaya ni...

cahaya said...

banyak2 sabar ye..kepada Allah kita berserah..semoaga orang tu dapat petunjuk dariNya..

mi$sUn@3iRa said...

wuhuhu... garangnya miss lolly kita..hehe.. tapi mmg patut warning pekerja mcm 2.. gpon ska2 ati ja nak bomoh2 kan org... ntah pa2 ja.. (join emo gak..huhu)

Anonymous said...

sebagai majikan,tak elok cakap megah-megah macam awk ckp tu.. rezeki ada kat mana2 jer.. kalu tak keje dgn awk pun still bole cari rezeki kan?

Satu lagi,dia tu selalu atau tiap-tiap hari masuk lambat? kena amik kira semua tu,mana la tahu kot-kot time tu kucen dia beranak ke hapa ke =)

Majikan dengan pekerja saling memerlukan dan saling perlu di hormati.

gula-gula kapas

miss lolly a.k.a luvfareda said...

anonymous :


tak bermegah pun, tapi diorang mmg susah nak cari kerja atas sebab2 tertentu, tak perlu cakap kott sbb ape kan :)

diorang mmg terkenal dgn masalah disiplin. selalu buat hal n tak dgr ape yg bos2 cakap. tapi kitorang bertahan sbb kesiankan mereka n keluarga mereka :)


pekerja diperlukan utk majukan syarikat, bukan utk memporakperandakan syarikat :)

Raihana Rahman said...

smpan mesej tu ckp kat dowang ni sebagai bhn bukti klu kena bomoh nti. hehe

fiezah91 said...

hehe..jom bomohkan diaorg.. kehkehkeh.. gurau..

sabar je la ye..hati2 gak tktnya dia bomoh btl.. kekeke :P

MerLe said...

ish3~ smpai gitu sekali

rozen said...

ish...melampau btol pekerje tu! haih!