kalau dah tahu AWEK tu cemburu buta tak payah kot nak MENGGATAL kat FACEBOOK.

cerita die camni..

message inbox.

S: hello lolly nak tanya sesuatu boleh tak?
L: yea nak tanya ape eh? (oke bajet dia blogger sebab tu aku reply kalau tak harammm muahahaha!)
S: you kenal tak si *polan* ni dia ni boyfriend aii.
L: *errkkk masalahnya perlu ke nak bagitahu dia tu boyfriend kau hahahaha gelabah betul minah ni* errr errr tak kenal kot kenape eh ke salah orang ni?
S: tak memang aii sedang bercakap dengan you lolly luvfareda (peh berlagak gile) aii ada nampak dia komen-komen kat facebook you. aii harap you jangan layan dia lebih-lebih yea sebab aii tak suke pompuan lain kacau hidup dia harap you faham.
L: HAAAAAAAAAA APOKAH ??? masalahnya sape si polan ni aku tak kenal dia pun oke kan aku goda bebetul kan melepas kau nanti grr grr.


pakwe baru. eh?


cuba godek-godek profile si polan tu yes dia memang friend aku kat facebook.

cuba godek-godek status lama aku kat facebook yes dia memang ada komen tapi aku tak reply pun komen-komen dia. so ?

cuba godek-godek message la kot kot dia termimpi nak send ke kan sampai makwe dia mengamuk kat aku ni hehehe! okelah okelah dia ada send 1 message kat aku *hei girl, you still belajar or dah kerja eh* tapi aku tak reply sepatah haram pun oke MAKANYA AKU KE YG MENGHANCURKAN RUMAHTANGGA DIORANG UWAAAAAAA AKU HEMPUK JUGAK KAN POMPUAN NI.


motif? kalau dah tahu awak tu jenis cemburu buta tak payahlah suruh pakwe awak tu sign up facebook kalau kempunan sangat pun nak ada facebook suruh laki awak tu add boboi-boboi je oke tak pun kat list friend dia ada awak sorang je barulah kau komen aku, aku komen kau huahuahua! kau hidup jangan menyusahkan perempuan jelita macam aii boleh tak? *eh terpuji diri pulak camane ni boleh backspace tak hehehe!*

okelah malas ah nak bebel. bebel panjang2 bukan pompuan tu bace belog aku pun zzzzz.


salam sayang,

87 FAHRIN AHMAD:

cik rama-rama said...

alar..pernah kena juga lar miss lolly..dem btol kan kalo macam tu..

SweetyMui2 said...

selalu memang mcm ni kan..si pakwe tu pun sama dh ada makwe jangan la nak gatal ngorat pompuan lain.heh

Подтверждаю said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

ahaha~
jeles membuta tuli.
patutnya dia tambat boi dia kat reban ayam

=_=

terima kasih berkongsi pendapat,cerita dan teguran~

Entri Terbaru Pakcik :

WIDGET TRAFIK PERCUMA..

muhcizzra said...

btol2....

dak eina said...

dh penah kena. kne sound mcm tu jugak. padehal kitorg kawan je pon. sbb 1 gmbr duduk rapat, dia cop i nk rampas bf dia. gmbr ramai2 je pon.. bukan gmbr berdua. terus xbg i fren ngn bf dia. huh. kalau bf dia mcm fahrin ahmad xpe lah jugak. nie bf dia mcm alien. eee ~.~

*jahat ai*

APi said...

gelabah ngat pompuan tu..
kelakar pun ade cite ni..
keh keh keh

sharamli said...

ai p0n ada nampak you k0men-k0men kat fesbuk b0yfren ai la..ha3

joegrimjow said...

laaaa
ingat ada kisah fahrin tadi

Pijahh' de-Arr said...

tetiba je kn dah kna..~~

abg fahrin tau tak nihh..?

ummiarissa said...

macam citer kanak2 ribena je kan...

Belbel said...

kalau x kawen jugak girl tu dgn si polan tu xtau la. haha. beriya suh lolly jgn kacau bf dia. wakaka. desperate sgt pompuan gitu ^^

amy shuhada said...

orang gila. kang amek betol-betol kang baru tau! hahahhaha

http://wowimstillamyshuhada.blogspot.com

muhamadsufian89 said...

nasib baik sy tak penah kena sound dengan pakwe orang sebab main komen dgn awek diorang. hehe

budaksukaberangan said...

peh,makwe cemburu buta nak mampuihh. nyampahh dgn org camtu. HAHA ! =)

noraliza said...

hahaha..x pasal2 kena sound ea..cemburu lebih sgt awek dia tuu..ngeh3

Zik said...

amboi... bf baru ker?? dah bukan fahrin ek??

Cik Ezy Comot said...

yu cantek sgt..
pompuan 2 gelabah sbb tkot boipren die lari p ngorat yu..
keh3..

mcam gtu pon ade..

heran2

cik fara @ fanadz said...

nazim othman pulak? mane fahrin? hihi.

i'm ezza haniza said...

ai pn penah kene cm tu gak..tetibe je kan ?

LiTtle_siS said...

haha.. kes terlebih cemburu la ni kot.. ala.. miss lolly layan abg fahrin je kan kan kan :)

MSS said...

kawen la cepat2 cik lolly oi...takde la perkara2 macam ni....=D

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

kejadah la itu perempuan?

bunguks~

Anem arnamee said...

Pernah kena. siap anem pesan balik suh dia jaga diri dia dan hati dia. kalau bukan dengan anem pun, dengan orang lain, wallahualam:)

d i D a_LittLeBaby said...

budak pompuan tu bajet dia chantek layunk..hahahhaha

emieysandra said...

better die suh pakwe die ttup fesbuk.

✖nedd✖ said...

HAHA. benci gle kannn. bukan kite nak pun bf die. booo !

*mmg menganggu kehidupan gadis jelita macam kite jee. HAHAH.

ct kamila said...

haha.. mcm2 perangai..

ni bhy nya kalau terlampau taksub ngan bf sendiri..


aiyoyo.. manyak susah ini macam lor..

haha


=)

Liyana Aziz said...

donia donia... apa sudah jadi...
abaikan saja lah akak lolly...

nyesal yana suruh FA sign up FB.. hari2 leleh.. bahahhahaha.. ok, off topik.. oktqbabai

alyaclumsy said...

haha, awek tu cmburu sgt. padahal laki dea yg menggatal, hehe

MuNsYi SaMa said...

remove je die dgn bf tu. senang hati haha

sugar2 kapas strawberry said...

why tak pesan je..you jaga bf u elok2.jgn bg dia mgatal dgn org lain.hahah

tieha ismail said...

ingat ! si polan tuh bf i !...hahahaha....

delarocha said...

cakap kat dia

'best gurl win'

keh keh keh

Misz-sakura said...

Haha klakar la baca entry cik lolly. Erm pompuan tu dh nmpak ciri2 queen control, jeles tapi nk nasihat org tak kena tempat..=P

Diyana said...

Belum kahwin tu dah over camtu.Kalau dah kahwin.Hmm

Ezany-Kun said...

patutnya cik lolly yg xyah sign up fesbuk.. nnt boypren dia mesti takleh nak komen kat status u kan.. ekeke..

Ujang9897 said...

wahai insan bernama wanita..

ataupun kaum hawa..

tolong la jangan ada perangai macam pompuan yang lolly cerita ni ok..!!

lelaki cukup menyampah kalau perempuan duk sibuk2 nak kaji siapa semua...grrr!!


tlg la jgn nak membabi buta serang2 ataupun sibuk2 nak marah org lain...

baru kapel jer kot..!!! grrr



* dan lolly padan muka..hahaha, biasa la tu..orang akan jeles dkt pompuan yg cun..

siapa suruh cun2..hahaha =)

Ujang9897 said...

wahai insan bernama wanita..

ataupun kaum hawa..

tolong la jangan ada perangai macam pompuan yang lolly cerita ni ok..!!

lelaki cukup menyampah kalau perempuan duk sibuk2 nak kaji siapa semua...grrr!!


tlg la jgn nak membabi buta serang2 ataupun sibuk2 nak marah org lain...

baru kapel jer kot..!!! grrr



* dan lolly padan muka..hahaha, biasa la tu..orang akan jeles dkt pompuan yg cun..

siapa suruh cun2..hahaha =)

hana said...

cemburu betol tu...
rilek2 sudah la..
=D

zuar said...

pasni tukar nickname jadi miss keluli..sure bdk tu xtekel dh..lolly sdp sgt..hehe

Ery Farieha said...

hegehnyaaa!

eh apa ni? tu pakwe ai hokeh. u fahrin je okehh!

NomborSebelas said...

ok saya mengaku tu makwe saya..

sorry :(((

redbirdfe said...

haha

lawak jugakkk

Ain Asrar said...

erk?? pekejadahnyer pompuan tu ! buat malu kaum jer huhu :D

Wanie said...

hehe..xpenah lg kena serang ngan awek org..haha
pakwe die gatai sgt kot..
die risau la kena tnggal..gagaga

emanthehalia said...

sabar je la dik da eh~ hehehe

skandaLdariLangit said...

laki tu da ada awek gatal pesal?

awek tu gelabah gila len la melayan.

En Zulkifli said...

Kasi potong je kepala:::dua2 sekali:::

Ahn said...

add boboi boboi je?aha.

oranglidi said...

hahahahaha.. keanak anakan sungguh perangai dia. haih..

Aida Azryn said...

gurl tu saje nak cari pasal.. dia jelez dgn lolly sbb lolly cantik dari dia. :D

chenthagila said...

tak dapat terima kenyataan pakwe dy gatal merenyam, duk salahkan orang laen. kesian orang macam tu HAHA

alinac lover said...

hahaha mcm ni kasi paneh ja hati den hehehe

ahsfantasy24 said...

hehhee..
releks2..
sabor cik loly jelita,
die tu xdak keje da kot~
na kcau2 blogger lak, heheh~

~HanAlia said...

like sesangat2 le entri nih...hoho

ENCIK TIKUS said...

oh jadi betullah ?

saya gf dia okey ?

saya mak jemah !

mak jemah famous okey ?

Enchaoz said...

sabo jer lah ~~

YanaMIB said...

ai pn cemburu buta...lalala *motif?*

tp klu ai ckp cemtu kt lolly or mana2 gurl logik kut sbb ai dah kawen..dia tu takat pakwe jewww..tol x? tol x?? muahahaha *saje bakar line*

lariikkkkkkkkkkk~ =P

Mr.Baiz said...

ade jugak orang camtu..aduyai

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

err lolly tak layan pun kan?? lain la kalau ada bersayang2, memang patut la awek laki tu ngamuk.. walaupun sayang2 tu gurau, boleh mendatangkan marah oke!! eh ter-emo pulak. okbai!

cthajar_pinkgurl said...

eh macam pnah kena je situasi nie


sabo je la miss lolly

die jealous lettew

MerLe said...

sy x kisah klu lolly duk bls komen ngn bf sy kt fb..sbb cm best je bc komen korng duk gduh2..hehe..
lg pun dia akn gtau klu ada komen2 ngn lolly..
& dah tau dia gne n tau lolly gne walaupun x kenal sgt..
mybe bdk tu tak fhm lg lolly ni gne..
pape pun, mnusia ni ada mcm2 prangai.. sbr je la

merahitujambu said...

adeh..masalah betul facebook ni...ritu semanis kurma cerita pasal cinta cyber ni...bahana atau bahagia??ermmm...remove je la jejaka tu kang gaduh besar plak

Nadhirah-chan said...

ekekeke ingatkan zaman benda macam ni dah berlalu ghupenye masih diamalkan . main la tarik2 rambut ke bulu ketiak ke , kan lagi thrill lalala ~

Faaein Talip Roy said...

yeker dia tak baca.. ntah2 dia baca aje.. hahaha..

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe hanya mampu gelak...fb ni ntah sape2 akan komen dan kita pun balas gitu2 je la..huhu...suh je si dia tu inactive kan fb dia..

'CikMimiEy' said...

pengajaran bt sesaper yg ader BF ..
jgn bagik dye buatt FB kalo korang gurlzz yang cemburu buta tak tentu pasal ... hahaha

kang lucu perangai cenggini =.='

nina suhaina said...

harus ko sabar jd public figure..ekeke..

nurayunni said...

haha..tkut bf kene kebas la tue.

black_mel said...

haha..org dulu2 cakap,cemburu tanda sayang...xD..xD.. kesian miss lolz..xD

NICK IRFAN said...

truk btol la org mcm ni

Adeela Oh Lala said...

Entry ni hensemm la darl :)

p/s : fooloww

fairuz said...

haha budu la pompuan tu

♥CIK SHA♥ said...

jeles tu lolly segak bergaya cantik mutu keunggulan dari die..kui3..;p

cik pulau said...

lorhh.. cenggitu sekali..
wakkk lu pmpuan tu..
kang laki tu tau.. naek menyampah..
tinggal dia.. baru la padan muka..

kot ya pun cemburu..
simpan je la... LOL.. motif??? hahaha

cik helena said...

sama sama!hahahah

tp kan pakwe kite amer,jenis cam pompuan ne,cemburu nye haih!!sampai kite terpakse block joe dr friend sebab joe tulis kat wall ajak jumpe,hahaha

tp bezanya amer ne takde lah nak serang org.aku je yg di serangnya,.patut ke tak?hahaha

topo said...

errr aku fahrin ahmad yang ke 76 =.=" hahaha ok takde kaitan

mr.syazwan said...

sebab tu ler i xmau couple nnt jd mcm ni

malas rimas

better scandal baru stim!
hahaha

diana said...

eiii...
mengongkong!!!
kalau dah kawen mesti suami boring!

peminat setia lolly said...

sek baek cik lolly msh single mingle

lieya orange M.I. said...

sgt like entry ini..hehee

patut cakap kat laki tu, bukan kamu...apelahhhhhhhh....;)

ahmad endo said...

kira oklah tu...market tinggi...wiwit!!...hehehe

cik nur said...

kalo nur la kan baik gi marah bf kita tanya dia kalo dia tak gatal atau layan mesti tak jalan kan lagi pun tak cun gado dgn kaum sejenis pasal boifren kalo suami tuh tak per la kan

cik nur said...

kalo nur la kan baik gi marah bf kita tanya dia kalo dia tak gatal atau layan mesti tak jalan kan lagi pun tak cun gado dgn kaum sejenis pasal boifren kalo suami tuh tak per la kan

amier azrul alias said...

hhaha!
mrh nmpk? lol

hafizmd said...

ahaks :D

agaknye dia tahu yg miss lolly ni blogger glamer kot?

pssst..setuju tu, kalau dah tahu kaki cemburu, kenalah pandai kawal..nanti ada pulak manusia lain yg kita carik salah..padahal..

Ardini Humaira said...

betul3.. setuju dengan miss lolly :D