Pemandangan SUNSET kat PHUKET memang terbaik !

tarraaa! ekceli entri ni sambungan dari (klik) hehehe! lepas hoyeah hoyeah kat aran thailand makanya sampailah kitorang kat phuket. teruja aii nyah bile festime sampai sini memang cantek gila wa cakap lu. badan dah mula lemau-lemau dah yelah satu hari kitorang tak mandi *eh tercerita pulak lalalala* oke memang bajet bila tup tup sampai phuket nak cari hotel nak mandi ah kan tapi disebabkan nak tengok SUNSET dulu makanya fine *malas ah nak mandi camni hehehe!* aii tetap wangi what? *sembur perfume*

p/s: digalakkan klik gambar2 kat bawah untuk lihat gambaran penuh -.-


























sebenarnya kan aii tak suke gambar ni huahuahua! sebab aku posing keras macam batu *frust dengan diri sendiri* tapi disebabkan aii suka pemandangan kat belakang tu makanya aii buat pejam2 mata upload pikce ni ngeh ngeh ngeh. comel gila gila gila kan? kalau korang klik gambar ni akan nampak pari-pari nak bunuh diri kat sebelah kanan tu hahahaha!
























geng tak mandi tapi berangan mak enon nak jadi model. masing2 sempoi dengan baju sehari tak tukar wakakaka. oi abang baju hitam tu air liur baciii still melekat kat baju tuuu eleh buat2 tak perasan pulak kan lalala (eh mengata diri sendiri ke ni :P)

























pemandangan kat sini paling mabeles noks. kalau siapa2 yg datang sini memang wajib ambil gambar kat sinilah. teringin jugak nak turun bawah tu tapi aii scary youuu kalau aii tergelincir pastu mati camane kesian fahrin ahmad aii menduda pulak hehehe! *sila redha dengan ayat tersebut*

























status diri : paling kiri (in a relationship) baju kelabu (wife dia ade kat tepi tu) baju coklat (hubby dia ade kat tepi tu kehkehkeh!) baju hitam (tak baligh lagi harap maklum feremfuan-feremfuan sila frust sekarang) si cantek berbeg merah......ke? (SINGLE AND HOT) hahaha! motif?

























perlu ke nak bagi status diri mamat-mamat tak mandi ni jugak? eee tak payahlah eh diorang jenis malas nak mandi harap posing je nak macho tapi badan hapak (tutup hidung) *eh mamtiklah cakap camni* tapi diorang hencem gilewww kan? (ambik hati balik)


























hai kamilah sailormoon di alam realiti. sekarang misi kami ialah menghapuskan lelaki-lelaki gatal. anda gatal? mari kami garukan. eh?

























eh ade lelaki ganteng nak bergambar ngan sailormoonlah. marilah marilah *sambil joget depan peti ais macam prema yin* ops ops.
































jeng jeng jeng. boboi boboi sekalian sila terjun kb mall sekarang ngeee. kalau nak lebih mencabar terjun klcc pun takpe. sesungguhnya hati ini telah dimiliki *simbol love*

























kau ingat kitorang je yg meloncat kegembiraan kat sini? nah ambik kau ramai gila oke lelaki hencem-hencem kat belakang tu berpinar mata aii (dasar gatal) ni baru 1/10 manusia jadi sila kau bayangkan betapa hebatnya sunset kat phuket ni. haaaa nak pergi jugak ah tu eleh eleh.






















subhanallah. time nilah kitorang paling teruja dapat tengok matahari tenggelam eh eh terbenam beb. 100 gambar jugak kot kitorang snap-snap time ni. bayangkan aku tak berkelip pun tengok matahari jatuh. haaaa nak tipu semorang lettew. mane ade manusia tak berkelip?

























phew phew hari dah gelap dah sampai muka kitorang pun gelap jugak huhuhu! wahai encik sunburn mengapa kau hadir dalam hidupku? *muka tension*

dan yg last sekali jeng jeng jeng..
























oi oi kau nak tengok sunset ke kau nak beromen kat sini woi. tak pasal2 aii yg berumur lima belas tahun dah ternoda dengan adegan2 sebegini hehehe! *buka mata luas-luas*


so cantik kan aii? eh eh silap cantik kan tempat ni hehehe! oke bye.


salam sayang,

59 FAHRIN AHMAD:

NuR 'aQiLaH said...

haha. batu kat sebelah tu posing lembut lagi atak uii. keh keh

Meck said...

mana sunsetnya huhu

Fika Rozaidi said...

gambar last tak boleh belah. hahaha

Syazwan said...

ish-ish..kerasnya dia posing..
sama macam batu di sekeliling.
hehehe.

noraliza said...

bestnye....nak pergi gakkk..huwaaaaa

zool said...

rayban tak leh tahan..pinjam sat.. nak guna gi menyamar jadi Gaban.

~kuyam~ said...

sunburn ape putih melepak?aish ko ni Lolly :p

hasrul hassan said...

Best best .. hurmm dok kenang2 bila la dapat peluang ke luar ke luar macam ni .. kalau nak panjat gunung bagai cam ni .. mana nak letak si comel Maira (2 tahun) nanti? Huhuh...


http://www.hasrulhassan.com

ummiarissa said...

comel miss lolly dalam pic tuuu...

delarocha said...

ada bau laaa

honey amour said...

wahhh..semua pose cute n macho...:)

MerLe said...

haha..syantek~ syantek~ bestnye g berderat~

mv medi said...

bakpe x curi je gajah emas tu? boleh jual. ambik belalai pon cukop hehe

MSS said...

pokok jurrasic park...

biaseeeeee jeeee, xnmpk pon sunset.....=P

Aida Azryn said...

lawa topi cik lolly. nak pinjam boleh?

sarah mohamad said...

best2 dapat jenjalan. phukettt yg omaigod cantikk!

ayaa alyy said...

bestnyaaa. jelesssss T.T

meow si peminat setia lolly said...

cantik.... sunset cantik, tp cik lolly lagi... cantik! :D

cik rama-rama said...

nk g juga phukettt.. ^^

miss lolly x yah riso kt sunburn lar..dh putih melepak dh tu..

abang ensem said...

Dalam banyak-banyak gambar, gambar last jugak yang paling ai suka.. ngeee

Pinky Pixie said...

cuci mata.. haa.. mmg semua suka gmbar last tu.. kahkah

cikSukaSuki@AL said...

cantikk kot sunset itu.

kenapa tak baling batu je dekat pic bawah sekali tuh. harharhar

Tauke Budu said...

haha...
tetiba rasa gatal

sarah said...

lolly..cantek pemandangan bwh sekali..
hehe :)
terasa ingin pergi ke phuket pulak..

love,
sarahata

http://sarahata.blogspot.com

ENCIK TIKUS said...

voguenya mama lolly... ghupe macam dah ada anak 3..

alyaclumsy said...

whoaa :D bestnyeee, nak pegi jugakkk ^^

vampire's lovex said...

ko tunggu situ phuket,,nnti aku plak datang hahhaaa...

Puan Capa said...

suka giler pose miss lolly.hehehe

NomborSebelas said...

tak ade gambar matahari terbenam punnnn...


*tumbuk monitor

YanaMIB said...

cantek cantek..nk pi honeymoon kt cni..boleh buat aksi joget² dpn peti ais..eh eh! slh topik..lalala~ =P

cik helena said...

aku paling suka gamba last lolly!hahahaah dr depan tade??hakhak

cik nur said...

hehehehe adegan yang bawah tuh mmg tak boleh bla hehehe

ahmad endo said...

gambar last...mata aku memang terbuka luas...hehehe

sugar2 kapas strawberry said...

perfect la kak lolly!

Fahrin Ahmad said...

bestnya pergi phuket! wow...

merahitujambu said...

perggghh..tu lagi feel tengok sun set..ekekeke..ejaan hentam jee laa

alinac lover said...

hhiihih..best2~

Ayie said...

Gambar last tu, dikatakan umur u 15 tahun ek? Eeeeee Bluwek

BLOG-AYIE.COM | SHARE & LEARN

Fina Fento said...

tulisan nama ms lolly kat gambar pertama tu dah mcm perkataan 'HOLLYWOOD' kat bukit pulak :P

Mr feckry said...

pehhhbest la...wa nak pi sane

Hans said...

cantik betul pemandangan disini

eh,
gambar gerhana xsnap ke semalam?

Review Filem Green Lantern

LittleGurl said...

cantik la u! eh eh silap cantiknye phuket! waaaaa bila tah nak sampai sana ;(

Wan Gerrard said...

wah best kan, dulu pernah g sana gak huhu

MIMIE AIZA said...

waaa.. gamba byk cantek2 laaaaa

chenthagila said...

auwwww.. sonotnye dapat tengok org romen2. wahahaha.

SpaQue said...

gambar batu 2 sgt cntek okayy ;p


Entri bes kat sini Harimau Malaya Bakal Uji Kemampuan Sebenar Arsenal Chelsea Liverpool | Siri Jelajah Asia 2011

ibnubaba_04 said...

aku penah g phuket..fmly aku ramai gk yg dok thai..mmg cntik puhket

makdara TERdiva said...

uishhh ramai giler orang tengok sunset!

view cantik sbb orgnya comel :D

aLya maNip said...

tengok2 sunset pon sempat gak skodeng ea lolly..hehehe

Faidhatul Arfah said...

bestnyaaaa , kak lolly pi phuket .. hee :]

maCy said...

hahaha. memang cantik nyah.. and u memang keras nyah.. sakit belakang ke? ki2

nina suhaina said...

cantiknya pemandangan..ekeke..eh ko ada ek kat gambar tu? apsal aku tak nampak ni? huahua..

Eazy Izzuddin said...

terbaik!...
boleh photshoot kat sini..
nanti misslolly jadi model ea..
xD

nabil_potter said...

pergi 1 family ke miss lolly?
macam best je..makan ok tak sana?

KopiahJo said...

Seronoknye kt sne nk g jugak.

PinQib said...

huuu.. jeles nyer ngan orang tu.. tp insyaallah. tahun ni, kami nak g hatyai =p

CIK LALA said...

memang best kan p sini...yang best naik tangga dye n patung gajah tuh...cantik...laut dye memang cun giler....cantikkkk btoi x

Anonymous said...

nice as karon view point....=)

misz jiea said...

sy rasa...sy knl uncle yg pakai bju kelabu n brother yg pkai bju weeze tu???but ktner yer????