IKLAN IKLAN IKLAN !!! Untuk peminat NORA ELENA.

PERHATIAN KEPADA LELAKI-LELAKI SEJATI SAHAJA. PONDAN-PONDAN TAK PAYAH BACA.

(sila tick yg mana betul)

anda rasa anda hencem macam seth tan?

anda dapat dukung isteri anda dan bawa dia ke sofa mahupun ke katil terus jika kaki isteri anda terpeleot atas tangga?

anda dapat tahan jika isteri caci anda *aii menyesal kawen dengan you ceraikan aii sekarang!!* tapi anda tetap memanggilnya dengan gelaran *sayang...* *sayang...* *sayang...* ?



anda sanggup belikan bunga ros kekwa rafelisia tulip tiap-tiap hari jika anda tahu isteri anda sukakan bunga?

bila bergaduh, anda boleh pujuk isteri anda dengan memberi kad-kad cinta setiap hari diiringi dengan ayat-ayat yg penuh romantis?

anda dapat bersabar jika isteri anda suruh tidur atas sofa dengan kata lain tak teeettt teeetttt selama 6 bulan?

anda sanggup tak bekerja berhari-hari demi menjaga isteri yg sakit dengan alasan *i risaukan you..... ;'( * oloh oloh suwitnya.

anda dapat tahan godaan perempuan seksa gedik dan konon2 manja macam yvonne walau pompuan tu urut leher anda dengan penuh keghairahan?

dan yg penting anda bukan perogol walaupun secara tak sengaja. gila ke ape aku pun tak nak perogol. eh?


YEAAAA JADI ANDALAH YG KAMI CARI.

jangan tunggu lagi sila email butiran diri anda ke alamat lollyluvfareda@yahoo.com

kerjasama anda amat kami hargai terima kasih.

(hehehe!)


salam sayang,

84 FAHRIN AHMAD:

Tomoko said...

KAHKAHKAH lawak giler! aku sure takde sorang pun yang akan email kat lolly hahahaha. adeh pecah perut.

dak eina said...

auw auw.. adakah fahrin ahmad salah satunya??

misz myza said...

lepas tu, kalo ramai apply, yg lebih2 tu u pass kat i ek... hahahahahhaa

sarah mohamad said...

anda juga yg saya cari :D sila emailkan kepada saya juga :)

nina suhaina said...

wakaka..hebat weh idea ko ni. aku nak copy bleh tak? nak cari soalan lagi la. hahaha..

azie.azureEn said...

i pon nak jugaaaaaaaak :D

Ujang9897 said...

gua rasa nk pukul lu jer skarang nie..

hahahahaa

Fana Flora said...

hahaha lucu je. kretif la che lolly ni :D

CikPuan Fara said...

hahahahaha sabaor je aku dgn cik lolly nih hehehe

Cik Ezy said...

iklan utk bakal suami?
keh3

Aida Azryn said...

cet! haha...XD

SweetyMui2 said...

hensemnya hensemnya hensemnya..romantikkkkkkkkkkkkk T-T

aqie_cambest said...

LOL. "yg pnting anda bkn perogol wlpn x sengaja"

Peri PiA said...

cik lolly,si dia mcm mane?ehehe

@namaakulynn said...

kahkahkah.adoi laa.sape naakk nih?cepat hantar email!hahah~

Aliza Zeke said...

hahahahahaha..siot jer,smpi suruh email tuu..

yaya said...

siryesly seth tan sangatttttttttt lah suwitt :DD

kembatolo™ said...

ade dapat tak emel ai? gahahaha

kembatolo™ said...

ade dapat tak emel ai? gahahaha

Bellla-Belly said...

terbaek la Lolly...aii pun nak! hahahaaha! :D

ct kamila said...

haha..adesh.. gelak guling-guling..



pastu pengsan smpai esok pon tak bangun2..


ehhhh..



OVER BETOL!

hehe..gurau je!


=)

Pinky Pixie said...

kalau ade lebih boleh pass kat sy yg x laku neyh.. huahua

Gua Syed said...

ui.. dasat..

sugar2 kapas strawberry said...

hahaha.wujud ke yg sempurna macam seth tan ni??

Shukjessa said...

ade sebab kenape seth jadi camtu.

lelaki akan jadi terlalu baik bila dia cuba menebus kembali kesalahan diorang, dalam kes ni seth dah rogol elena in the past, sebab tu dia seboleh2 nya tak nak elena tahu.

dia cintakan elena dah terlalu lama sejak dulu lagi tapi jenis cinta pendam dan cinta tak kesampaian. manusia bila dah terlalu cinta biasanya mmg begitu.

tapi dari segi sudut seorang lelaki, seth agak dayus sebenarnya seperti lembu dicucuk hidung, ikut je cakap isteri. have some ego, have pride, jangan kerana sayang ikut je, maaf cakap isteri yg terbaik adalah isteri yg solehah, kalo mulut celupar cam tu nak cium bau syurga pon susah.

ada lelaki seromantik dan sebaik seth? ada, malah jauh lebih hebat. insan itulah Rasulullah S.A.W, ada orang nak ikut? teettttttt...

manusia terlalu dibuai cerita cinta kosong romeo dan juliet, tapi jarang nak ambil kisah cinta Rasulullah terhadap isteri-isterinya lebih2 Saidatina Khadijah.

hanya pandangan =)

NomborSebelas said...

kalo sms aje..kire layan tak?

izz zara said...

mmg xde la mcm ni... tpi kalau ada, pastu yg apply pun byk, pass kt kitorg 1 k!! haha

alyaclumsy said...

i nak emel jugak boleh? lalalalala

K O R I E said...

HAHAHA~ kAK LOLLY MMG KELAKAR~

MSS said...

mongarut betol.....hahahaha.....

myMOONyet said...

aku tak tengok pon cerita ni -,-"

EZAN IDMA said...

hahah baik punye iklan

emieysandra said...

ade k yg seromatik cmtu?huhu..bgi bunga tiap2 hari leh tahan bape lame..

Farhan Hanif said...

wow...boleh buat realiti show ni...hahaha

Ain said...

hihi...ni mcm misi mencari suami spt seth tan je...huhu..ada ke yg mcm tu lg zmn skrg ni???

Mohd Sukur Ibrahim said...

saya ada kesemua ciri di atas kecuali saya seorang perogol..hahah..
nanti sy emailkan kt cik lolly yer..:)

ke cik lolly nak iklankan diri di surat khabar juga..ala2 nora elena..haha

Dauspozi said...

Nak apply tapi gua tak sunat pon lagi... huk3

Huszaini said...

taknak apply laa.. mana boleh tak teeettt teeettt selama 6 bulan??!! boleh mati wooo.... dalam taklik nikah paling lama 4 bulan jer...
hehehee

Misz-sakura said...

Hahahaha gila lawak. Hebat ah idea nih. Tabik spring, ahahaha =D

Sufy said...

keh3....nak adjust kan satu utk cik lolly boley? tpi x ensem sgt, mcm fahrin ahmad jek..hahaha

nurayunni said...

sush nk cari yg mcm tue skrg nie...

Hans said...

ko tunggu sampai tua pun belum tentu dapat email untuk benda nih
hahahahah

Maharaja Lawak Minggu 12

alinac lover said...

hahahhaha

aLya maNip said...

non-ado la lolly..hahaha

kakchik@ella said...

tak leh email sebab akak pakai skirttt mcm Yvonne. hihihi.

LiTtle_siS said...

haha..
mahu interview kah?

yaya_flanella said...

haha. lelaki macam ni tak wujud kat malaysia. seriously. mostly dalam drama je. :p

Eazy Izzuddin said...

kejap2...
nak emailkan...
hehe
xD

♥CIK SHA♥ said...

errr..ni iklan cari calon suami ke ape yayang oi?hahaha..


kesimpulannye..ade ke laki camtu?

maCy said...

hahaha. sengal la lolly. kalau abg macy single lagi macy ley kasi ;)

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

Apakah ini bermakna Fahrin Ahmad terpaksa mencari pasangan yang baru?
Oh kejamnya cik lolly.. huhu

bantalbucuk said...

hahaha..kalau de pon miss lolly kena berjaga2..sebab tak de orang yang macam tu akan mengaku dia macam tu..semua tu dusta..hahaha :p

YanaMIB said...

eh nk tmbh lg satu..adakah anda hensem, macho, senyuman manis dan mempunyai bdn ketul2 smpi wanita yg mendampingi anda rs sgt slmt..auww~ *pitam*

arboqskii said...

lolly demam eh?

hana sudradjat said...

LOL.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, nora elena punya pukulan. tiba2 aaron aziz jd double triple glamour:))

Bella Bell said...

kalau saya layak tak?? hehhehe~~

nak gak dapat laki yang macam ni ^^

Benrauf said...

i boleh buat semua tu. tapi kan. i lelaki sejati. bukannya dayus. i taknak masuk neraka. peace.

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

nak jadi gak romantik macam seth tan =P

DaHLia said...

haaaahaha..

lawokkk!!!!

izwan7 said...

hahaha.. bongoks.. nora elena ringan ko berat mane larat nk angkat... :p

APi said...

resume berserta gambar passport sudah diemailkan..

Roza Ami Nanomiya said...

takder ler adik
kalau demand mcm ni semua lelaki takut dekat :D

merahitujambu said...

nk bf macam seth boleh x??boleh la..boleh la...suwitttttt sgttttttt

Wan Gerrard said...

orait, terasa kejap :P

Bigdaddyz said...

hehe....sukanya...

Mr feckry said...

hari tu kat gym ade orang tepuk belakang gua. Die panggil gua aoron...

Puan Capa said...

dik...pahrinamad mau letak mana?hahahaha

bro@stokisonline said...

npk cam iklan mencari bakal suami jerk nih...huhuhu

Anonymous said...

Kau nak lelaki yang sempurna ala Malaikat gitu??? Kau dah ilang akal?? Ke kau neyh isap Gam??? Tak pon kau neyh bahang Pil Kuda???

Kalu kau pon tunggeng langgang, ada atie nak dapat laki Semporna mcm tu!!! Gilo...Gilo...Gilo

ct kamila said...

lollyyyy!

ai tag giveaway for yuu! muehehe

=)

Raden said...

tolong la...tolong la carikan lelaki yg sweeetttt cam nie...nk sgt..

Afiq Ryunosuke said...

aik mencari jodoh ek????
^0^ huhuhuhu~~

Syazwan said...

dah hantar daa..
ada proses intebiu tak?..tak mana intebiu tu?..wat kat rumah tanah merah la..baru buleh g..

meow si peminat setia lolly said...

minat setia selamanya dgn cik lolly shj...

layan cite sensasi beliau... huhuhuh :D

soooooour said...

terdesak cari jodoh ke ni????

MiaWawa said...

akak ni nk cr calon suami ek?? sbb irine dh tunang dh ke? ngee..

PinQib said...

miss lolly, entah3 betoi3 fahrin mai minang br tauuuu.. =p
relaks. lelaki ada jenis ni. tp kalu nak cr kena gune mikroskop =p

MIMIE AIZA said...

waaahh mcm ni kene bersaing dgn lebih hebat sebab sis dah bukak registration dekat lelaki2 malaya.. hahaha

Far8 budak baik said...

aalalala kak nak aroan aziz je
=p=p=p=

sickchild said...

wakakkaka cam siak HAHAHAHAHHA

Elih Japahar said...

erkk...panggil sy ke tadi haha :D

aku seorang blogger said...

ramai ke yg email? ehhhehe~


aku seorang blogger

Tauke Budu said...

ni iklan berbayar ke ni??
hahah....