Hei lelaki dewasa yg macho handsome dan juga kacak.

ekceli kite nak ngadu ni. korang buat2 dengar tau huhuhu!

kenape sekarang ni budak2 je yg ngorat kite eh? (hambek kau) gaya macam lepas spm pulak tuh homaiii aii tak sukelah budak-budak ni boleh mendatangkan kegelian tau. nanti kan bile dating aii pulak yg terpaksa bagi teddy bear kat dia camane hehehe! lelaki dewasa semua dah kawen ke? ape ni jodoh awal dari aii................ tak remaja langsung kawen awal *padahal jeles muahahaha!*

macam hari tu ada laki tu tanya umur aku feeling2 nak ngorat lah kot *dasar perasan sila mengerti* bile kite cakap umur kite 21 (masalahnya umur 21 ke hahaha!) terus dia kata *alaaah tua dah dia tak jadi ah nak ngorat* erkkk sentap hati mak nakkkkk tak gheti menjaga hati perempuan sopan langsung budak2 sekarang ni tau.


























pastu semalam kan ade ke mimpi bercinta dengan budak sekolah? heii ngeri oke ngigau camni siap tunggu depan pintu pagar sekolah dia lagi sebab nak jemput budak tu balik sekolah. mak ikan ke ape aku ni ??? pastu kitorang pergi makan mcdonald huahuahua! pastu muka dia macam aaron aziz sikit-sikit best jugak mimpi ni sebenarnya. eh dah lari topik ke ape ni lalalalala.

pastu kan request2 kat facebook sekarang semua lelaki stok muka budak-budak ahhhh menciknyaaaaaa *cancel friend request*

SO MANE LELAKI DEWASA? ape muka aii ni terlalu baby-baby ke pakat takut nak ngorat aku ni *lempang*

memang umur lebih-lebih macam aii akan mengalami situasi macam ni ke ape? ke aku sorang je yg rasa..........? hoi tension ah camni *terjun gelongsor*


salam sayang,

95 FAHRIN AHMAD:

Syazwan said...

hai..saya lelaki dewasa..
boleh berkenalan ?

Nay said...

gara-gara Seth Tan :))

shazmir said...

kuang kuang kuang..xxpee.... ada Datuk datuk tu ..dieorg segan je....takut kantoi ngn datin..hik3

Ujang9897 said...

wahahahhahahah


hahahahaha



padan muka...., poyo la lu baby face la konon


elok la tu kumpul jer anak ikan..=)

Ahn said...

aha.ikut jekat ayu raudhah la lolly.

delarocha said...

ehem ehem

Aliza Zeke said...

hahaha..selamat terjun gelongsor jer.

Liyana Aziz said...

ehemmm.. akak lolly.. biasalah tu, muka akak kan ala2 baby face... mak ikan??? agaggagagga...

NuR 'aQiLaH said...

sampai hati u baby baby kan diri u. keh keh

ckp 21 pon dah kena cop tuaaaaaaa.
kalo ckp24, kena cop ape la lagaknye.. :P

♥CIK SHA♥ said...

hai mak ikan!!nak kenalan..ramai tak anak ikan?nak sambar sekor..kui3..

wannurfazrini said...

agaknya dah pupus kot. tak pun jadi gay. LOH hahah

wahida idris said...

alaaa, nnti mesti ada punya :)

Syafiq Rosli said...

hihik..cian dia..:P

Rtp Farra Arisha said...

mencari2, tercari2? haha :DD

seth tan said...

saye laki dewasa dan handsome.mau brkenalan?

al_hakim said...

20 tahun ok ke?keh..=P

Johari Hamzah said...

21 ke?? huhu.. miss lolly nak anak ramai sgt tu.. dye owg takut la 2.. hik3....

arboqskii said...

kalau cikgu bdk2 cm ne?..hahaha

meow si peminat setia lolly said...

wah adegan cemas berposing2 kat landasan keretapi:p

zool said...

camtu ke citernya?? bukan org yang dewasa ngurat lolly tak nak layan ke..

MIMIE AIZA said...

lelaki dah pupus

imnabila said...

hahha.. lelaki skrg suke kot cri pmpuan lbeh tua.. xtau..xtau..

misluvcoklat said...

haha..
lelaki skrg suka yg lebih tua agak nyer..
hikhik :D

Bigdaddyz said...

bahaya betul ambik gambar atas landasan..

vampire's lovex said...

hahaha kesian nye haiiiii...

cun bangat tu,lelaki skrg kan ngade,nak pmpuan ngorat dorang dulu..haha

joegrimjow said...

ni lelaki dewasa kat sini

Aida Azryn said...

haha.. muka you mmg cam baby pun. :P

oranglidi said...

nanti ak suh pahrin ngorat ko

shekyn chipsmore said...

kawen laki owg la gamak nya..ahhaha..semua nak jadi kpop tue semua muka ala2 anak ikan..wakkakkkkak

cikSukaSuki@AL said...

pehhhhh. gelak kejam kejap hahahahaa

#takpe kak, sabar

cik pulau said...

hahaha..
kelakar je..

tapi tertanya gak la.
mana lelaki dewasa yek??
lalala~

adan said...

maybe sebab muka anda comel kot.. sebab tu budak kecik minat..

Far8 budak baik said...

lahhh dah 21 dah ker...
cancle lahhh..
dah sampai tarap makcik ni..
larikkkkkkkk..
hahahaha =p
alala..search je lelaki dewasa kat google..=p

MSS said...

tua2 pon letop jugak...errrr...

dah boleh digelar Kugar ni...=P

MSS said...

jap2..lelaki dewasa??mcm mana tu??fizikal dewasa ke otak dewasa???atau dua2??

mushkil2

kembatolo™ said...

ai pulak baru nak dewasw. takpe ke? hahaha

APi said...

lelaki dewasa ushar jauh jek..
kaver macho sket..
tak de la macam budak2..
*macho ke?

K O R I E said...

muka akak kan sweet seventeen sbb tu r~
so akak kena guna pluang ni
hahah~

alyaclumsy said...

haha, ecece, muka baby face gituuu :D

HasNah Kawaii said...

lelaki dewasa zaman sekarang demand!

kalau boleh nak perempuan yg ngorat dorang.

maklum la stok lelaki makin berkurangan zaman ni.. haha

Ery Farieha said...

whahhahah sama jugak cam kes ery
budak2 yg ngorat
pastu kua ayat tua tu
hehh benci betui !

PenuliS said...

tampor je dorang tu miss lolly!

Zinedine Zaiddin said...

Sampai time nanti datang la tu..hahaha. Kalau x jumpa2 jugak suruh mak aje la yang carik..hehehe

myMOONyet said...

hai lolly. jadi hakak ipar aii yg ke 3 nak? :P

Hanim Mahali said...

Sama la kita... =.='

camni la gayanya bila umo dah ter'dewasa' sikit...

Puan Capa said...

lolly..

muka awak mcm baby..halus mulus..diaorg takut nak ngorat..takut org lain jeles..hehehe..btw, u muda lagi dik..enjoy a single life~ ngeeeeeeeeeee

akmalhilmi said...

hahaha
tu la kaw
smpi ke mimpi dek angau
haha :p

YanaMIB said...

wuu smpi msk mimpi..hahaha cpt risik fahrin ahmad cpt!! =P

merahitujambu said...

JGN NK KATA KAMO TU MUDA EH..WEKK...HEHEHEHE..KAMO TU COMEL SGT..KANG LAKI TUA NGORAT KAMO KATA GATAL PULAK..LAKI DEWASA LUM SUNAT..NGEEEE~

cikpia said...

kalau ada saki baki lelaki dewasa, bagi la kat aku lu..... he he...... ko amik jer yang muda mudi, wat stok anak ikan. he he....

sickchild said...

mak ikan otak ang HAHAHAHAHAHA.
tapi tu la aku beli bege kan stok budak2 sekolah je ngorat. HAHAAHHAH. geliii.

aku paham pasaan ko duh siyes WAKAKAKAKKA

Dayana AZ said...

hahaha adushh knpe dak2 skola :P .
dak2 skola je kot rajin ngorat ni kak :D heheh .

emieysandra said...

sme la..xsuke llaki muda..huhu, xreti bela ikan =.='

aLya maNip said...

nk tumpang feel lolly gak la..hihi

nnt ade la putera raja masuk minang..hihi

Lizzie Yasmin said...

kene dress up mak cik2 kot, baru ada org tua skit nk ngaorat.. hahaha

SpaQue said...

Hi Cik LOLly..Sy di sini melapor diri..If ade ape2 jz msg k :)

Entri Terkini Hari Terbuka GLC 2011
Entri Terkini Malaysia vs Lubnan 23 Jun 2011

Mr feckry said...

ni ha lelaki macho hensom lagi bergaya

cikpepel said...

ha..da ramai melaporkan diri tuh..haha

Pbo said...

nak kata poyoh bukan kut.... yg sbnrnyer lelaki dewasa pun baby face gak dlm facebook tu..... x cayaa meh tgk facebook syer.....huhuuuuuu peast....

gadisBunga said...

muka bebifes sangat, tu pasal la! hahaha!

amier azrul alias said...

haha fahrin ahmad versi bdk kot?keh keh keh! :p

hidayahjamal said...

cik lolly kan tunggu fahrin ahmad..

honey amour said...

habis..brape umo ko lolly..meh cni akak carikan lelaki matang :)

ENCIK TIKUS said...

kadang2 tak semestinya kita kena kawin dengan orang dewasa jea lolly.. tengok macam aii walaupun macam nie tapi matang okey ? *mata ke atas*


nanti dapat jodoh lelaki tua bbaru tahuuu... haaaaa.. kikiki

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha...saya budak skola tadika..mesti kena reject awal2..

cEro said...

haha, entri ni tulus ikhlas dr hati..

cik lolly mmg terbaEk arr...

saya dewasa!

~kuyam~ said...

mungkin la kau baby face..sila bersyukur derrr :p

t fahrin dtg gak cri kau,jgn risauuuuuu.haha

ku-cit said...

hah kn byk laki dewasa yg da respon..
sy plak jgn kata dewasa, matang, manis, comel, kiut smunanya ada la...bebaloi2...huhuhu

Encik Psychopath said...

kene langgor ketapi br taw.

pilotHans said...

hahaha..hint terus terang ajer...im sure cik lolly ade laa nnti tue..tunggu time keje nnti ke..dont worry, ur time will come ;)

p/s sorry im not available..uhuk2...

N said...

wah lame gila xsinggah sini :D haihhhhh

roeza said...

suke bace tulisan miss lolly!

shahjiehan said...

wah3.... bukan main posing...


kang keta api lalu...

jenuhhhh lari

ahmad endo said...

alamak aku masih kategori student mintak duit ngan orang tua untuk belanja...hahaha...tak ada harapan ni

Fuza Beyonce said...

hahahahahaha

kelakarlah.

eh tapi ebtul, sekrang budak2 lelaki advance nak ngurat stok org besar je.

bantalbucuk said...

ececeh..2 maksud dalam satu masa..tapi memang muka miss lolly cute pon cam budak2 je lagi..hehe

cik helena said...

aku yg jeles ne cemana!kire ok ade orang ngorat.cam aku tak berpeluang.hahaha!

Ali ridha said...

muka masih awek mesti ada orang lelaki nak ngorat.

caliph shuriken said...

budak2 kt jpun diorg suka awek berusia cmni, try ar sana, hukk...

latest en3: ada apa dengan botol mineral

Liquid said...

hai incek liquid ni dh dewasa ni meh cni saya ngorat meh hahaha

Gen2Merah said...

hehehe Lolly....

Nur Fannun said...

berani giler posing kt ats jln ketapi, cm xde tmpt lain..buatnye tetiba ada kereta api nak lalu, mau mengelabah.eeii, ngeri..

cimOt said...

cik lolly cun sgt...tu pasai depa takut ngorat...

salwaismail said...

salwa buat GA. kalau berminat nak jadi sponsor, bagitau okay? boleh tambahkan hadiah.
:)

My MiRa said...

hye syg i suke taw tak ngan entry nih..ahhaa same goes to me la my dear...mane lelaki dewasa ni...why i still single ni??hahaha

Eazy Izzuddin said...

hahahaha
hai awak...
im here...
xD

a n a s t a s y e a said...

lelaki dewasa ? ada tu terselit balik pintu .. hehehe !

Puteri Iqa Izyan said...

haha. ramai anak ikan minat ni =P

Anonymous said...

hehehe..mgkin jodoh awk lum smpi kot..or mgkin ejr ade kt dpn mata awk..cume awk jer yg x prasan..hehehe

Areliff said...

anak ikan muaheee...mungkin jodoh dgn bdk2 mana tau kan..sedangkan yang muda bleh jodoh dgn yg tua patah lagi yang muda komfem2 la bleh jodoh dgn yag tua muaheeee :P

mr.syazwan said...

baby ke????

tang mana tuu???



ermmmmmmmmmmm

Rtp Farra Arisha said...

muka baby face yg comelll is just like u! hehehe.

dilazfamily said...

suka tgk gambar nie. cantik sangat

mz said...

aisehh hehehe

Ezniey said...

budak2 stok2 muda mudi ni layan bila rasa topup daa kering...diorg nk suka topupkan...hahahaa...mebi muka cik lolly terlampau baby kot...wahahaha...sbb tu lelaki dewasa gerun nak ngorat..bila tngok muka cik lolly ramai yg pikir "em mesti daa ade balak daaa ni" hahaha....tol x???lalalala =p