PEREMPUAN STUPID : Tak boleh hidup tanpa KEKASIH

peh tajuk mentang-mentang aku single kan muahahaha!

serius aku tak paham pesen orang yg cepat dapat pengganti ni *masalah jeles sebenarnya hehehe!* ayat ape korang pakai ni oi sharelah sikit tak kesian ke kat aii ni haaaa takkan nak menjanda sampai ke tua kot huhuhu! *mandi bunga*


sukahatikaujenakletakgambarapekan.


pernah tak korang jumpa orang tu baru je clash tup tup dua tiga hari pastu *eh aku dah ade boyfie baru* huhuhu! whatthetuttt betul pengakuan tersebut yelah kan mase putus cinta tu punyalah meroyan gile babeng status facebook semua ayat macam nak terjun kbmall je sampaikan aku kata *sabarlah nanti adelah tu pengganti yg lebih baik alaaa lelaki biasalah habis madu sepah dibuang* (hik hik hik) pastu punyalah setiap saat dia dop call message je kite sambil nangis-nangis pastu ayat punya frust gile sampaikan kite tak tahu nak cakap ape dah *eh camane nak tenangkan minah ni help me help me*

tetibe 4 hari pastu kite message dia

*hey babe, camane perasaan kau sekarang dah oke ke ni*

tup tup dia reply..

*hihi aku dah oke sekarang.. aku dah dapat pakwe baru dah.. sangat bahagia sekarang hihihi*

aku??

^&%$#@#%+^%$& ?????

tak ke ghase cam nak hempuk je perempuan camni? buat penat je nasihat pung pang pung pang tapi ......................................



salam sayang,

91 FAHRIN AHMAD:

i'm ezza haniza said...

hahaha! golongan tak blh hidup tanpa kekasih!

Belbel said...

haha. confirm befor clash tu si gugurl tu dah ade bf sparepart. hikhikhik.

Miscellaneous Smiles said...

haha..

terbaikk~~

=D

cik ETTY said...

huhu
peh cpt btol dpt pggti.
etty pown bwu lpas clash.
tp xmola cr2 ag. wt skit at je. haha.

misz myza said...

kita x penah dpt pengganti dgn cepat.. huhuuhuhuhu...

Cik Kamoo said...

hahahahah sabaq nooooo!! org yg cepat dapat ganti nie cam tak hargai kasih sayang jew....kekekekek

dak eina said...

jgn wisau cik lolly.. kita boleh geng dua.. kta pon single..kehkeh :P

♥CIK SHA♥ said...

die dah lama pasang jugak tu..ohohoho..


bile die senang dpat pengganti maknanya hati dia tak betul2 cinta kat x bf dia sebelum ni kot..

Syazwan said...

pengakuan lelaki ( cewaahhh ).:
tak suka pompuan jenis macam nie.
kekadang tu nampak macam playgirl.and mudah sangat nak jatuh cinta.
baru je lepas sedih putus cinta.
tup tap tup tap..dah dapat yang baru.
macam mana dorg buat haa?..

haisshhh..

CyberTroopers said...

kuatkan iman letakkan hati d tempat sepatutnya supaya tidak berterusan melakukan dosa maksiat..sesungguhnya kita adalah insan yang lemah.

fathiahRAIHANA said...

xnk komen entry nehh . nak cakap je , rinduuuu kak Lollyyyy ^________^
dan , topi tu comel laaaaaaa , hee .

nina suhaina said...

haha..
mungkin kesedihan tu tak berapa nak beri kesan lam hati dia kot.

Budak Giler Cadbury said...

mybe sbb gurl tu ta jmp lg yg btol2 .. jd die cpt lupe and mudah terima org lain.. err btw i'm single too tapi ta rasa nak cri someone lagi.. single is better.. cari duet dlu then ad bf tros je kawen kan senang hehehe

Asyila Zainuddin said...

haha.. senangnye die cari pengganti..

cik rama-rama said...

haha...member miss lolly jmpe dukun kot... = ="

Raden said...

nk carik pngganti tak susah...rembat je sape2 kat bus stop tuh..mintak kapel. baru la adinda evans

Aliza Zeke said...

hahahaha..ramai spare part kot..

delarocha said...

ape motif makan ais krim cam gitu?

takde lelaki gentlemen ke kat ctu sampai tak mau bagi tempat duduk.

hehe

HaFizaH aYu said...

nk myulam cinta bkn main lama,bila ptus sng2 jer, pastu sng2 gak dpt kekasih baru..hebakkk2

Mr feckry said...

berumah tangga lebih heppy dari bercinta tau tak

shahjiehan said...

kecantikan wanita bukan hanya terletak pada rupa paras....

ttpi akhlaknya juga harus cantik, jika rasa x berapa nk cantik, berusahalah ke arah itu...



semoga berjaya mencari cinta~

Hayati Hamzah said...

len kali putus lagi ckp je kat dia , xyah sedih dah tau lusa ada la org laen tu ...

namaku rahmat said...

biasa la dunia.. hahaha.... patah tumbuh hilang berganti

abang ensem said...

Entri ni macam menyindir saya je.. hehehe. Jom kite kapel..

ENCIK TIKUS said...

*mesagge* hikhik

ku-cit said...

aik cik lolly muda2 lg da menjanda ker...bile masa kawen??? ehehehe

APi said...

jeles lettew..
keh keh keh

kaizen said...

otak kalo dah celaru sgt gitu la jadinyer..

*laki pon ade cm2...

An Najwa said...

kelakar betul la..tp hakikat'y mmg wujud pn insan2 yg mcm 2..keh3x

muhamadsufian89 said...

kite jugak yg sama2 single kan. sedih ni. sob3. . :( *gedik* haha

alinac lover said...

mmg ada je mcm tu heheh

wahida idris said...

dah pasang spare part la tu. ahaha :P

.:|kamaryeah|:. said...

sangat lah annooooyyyiiinnnggg~
tp mb da jodoh die kot~
nk wat cane~
hee~

★ Gadis Merah jamBu★ said...

demmit pompuan tuu

ngeee~~~



T____T

Hans said...

ada je aku jumpa
itu semua sebab ayat power2
hahahaha

Juvana Episod 11

oranglidi said...

haha, ntahla. ak pun penah tengok org mcmtu.. cepat tul pasang laen.

hehe.. ala, loili xyah cari jauh2.. depan mata ni adaa. hahahaha

cikSukaSuki@AL said...

ha serius rasa nak hempuk orang cam ni.

kenapa sunyi ke hidup single?

awwww

Ery Farieha said...

hahaha

i cepat gak tapi takde 4-5 hari, 4-5 bulan laa :P

fadz said...

macam harammmm dohh popan mcm ni. dasar murahan sebab cepat sgt terima cinta lelaki. nak2 yg baru kenal. peeehhh #ehyeke haha

.sweet-ants. said...

sama dgn sorg kwn i, ms clash sedih cam nk munuh diri..minggu dpn ade bf baru pulok doh. rase mcm nk....grrrrr

haney said...

hahaa... bagi pelempang se das dua :) haha ade ek pompuan camni? =_="

Alkisah said...

jodoh dia cepat.. nak wat guano..

ummiarissa said...

kasi hentamlah sama dia!(sila berdialog macam pak Ibrahim Pendek cakap)

NomborSebelas said...

aik..power betui ayat pompuan tu !

Cik Mary said...

ada gak membe camni. muahahaha. ke membe kita sama ni? haha.

syahira ariff said...

pompuan jenis player ni
senang jer hati dia terubat
tapi agak2 ah,jgnla heboh2 psl kisah2 cinta dia
org pun lama lama menyampah nk dgr kn
hehehehe

cik helena said...

kagum kagum ngan org cenggitu.haku setahun lebih takde sapa nak pong lepas pustus.wakaka

ok sekarang dah ada! ;)

Cik Wanie Ghani said...

itu tandanya,
dia x bole hidup tanpa seorang kekasih,
dan kalau cepat dpt pengganti,
pasti akn cepat putus,
tgklah annti,
hihihihi...

Jejaka Terhangat said...

haha..JT pon rasa mcm nak lempang je perempuan tersebut. skali ngn cik lolly pon bleh. ahaks..

Ujang9897 said...

ramai jer mcm tu..., yg lelaki suka la amik kesempatan kt pompaun mcm ni



nak dpt mmg senang jer..tp tah betul ker tak tak tau..hahahah

YanaMIB said...

tu maksudnya awek itu sgt mudah utk dingorat..bak kata ujang tu kannn..haha~

fAr'z hAdi said...

hye brig sis..hehehe..
biaselah 2 kak...ati manusia kn blh brubah...

SweetyMui2 said...

a'ah..kepelikkan jugak.hikhik.kejap je dorang boleh lupakan ex kan.huu

Lee-Yan-Naa said...

hahaha~ada jugak orang camtu ek..sometimes orang yang cari cepat pengganti ni sebenarnye dia nak ilangkan persaan sedih dia tu..tu yg cepat je dpt pengganti untuk alih perhatian dari sedih2 ni..

Ezniey said...

Alaaa...mende ni x herannyer...bnyk kot org gini.hehhee....agaknya dia x pernah jumpa cinta yg tulus kot...cewaaahhhh...sbb tu mudah je dia lupa dan cari pengganti..haahha...lg satu dia ni x leh hidup tanpa msg2 boifren sebelum tido..rasa x de life kalau x msg2 boifren.hhahaa

meow peminat setia lolly said...

meo tak leh idup kalau tak g blog nie...

ur my inspirationlah... my bidadari.. mahadewi... sri kandi... puteri kayangan... super model...

NuR 'aQiLaH said...

nak jugak penganti nak jugaaaaaaaak!


*terjunjambatanpenang*

wazy said...

kadang-kadang susah jugak nak mencari cinta ni T_T

Kapten Atok said...

haha
lawak

perempuan memang spesies luaran kasian... tp dalam kejam

amier azrul alias said...

huh tu la pompuan..keke ;p

roeza said...

siyes xpaham jugak jenis senang tukar ganti ni:P

cik Lea said...

wah cmne leh cepat dpt pakwe...

nak jugak! nak jugak!

haha

Jerry Ghazali said...

tu perempuan bangang.

Cik Miera Aziz said...

Hahaha. Tu msti dah berscandal lama! ;p

ir yien 9897 said...

alamak terkena kat batang idung sendiri..

bukan apa cik lolly,
daripada memikir kan habis madu sepah di buang.

better cari pengganti utk
mengeppy kan diri..tak gitu,

cuma jangan mengharap sangat lah dlm cinta2 nie :)

Aida Azryn said...

HAHAHA.. sabar je la. :)

ct kamila said...

haha..

rmai kot yg camni sekarang.. hehe

:P

~kuyam~ said...

jns yg kureng prasaan kot

alyaclumsy said...

tu bkn real love namenya. ngade2 je tu. haha :p

HasNah Kawaii said...

itulah..

pepatah omputih pernah berkata

"Don't be a women that needs a man.Be a woman a man needs." =]

honey amour said...

awek tu hot kot lolly..tu yg sepantas kilat jer org lelaki sambar..:p

haway mutasawwil said...

xnk la bercinta awl2.huhu

azizie.com said...

like this!!!

aLya maNip said...

bila bercinta tak leh beria sngat..tu je pokok pangkalnya..hihi

yg penting slalu doa ngan ALLAH. bila kita sndarkan cinta kita pada ALLAH, bila kita kcewa, xdela meroyan sbb kita akan yakin there will be someone better waiting 4 us :-)

suha said...

percayalah itu bukan cinta (^_^)

sebenarnya ia lebih kepada rasa memerlukan

cinta itu berbeza..cintu itu adalah wujud rasa kesenangan dan rasa senang itu takkan mudah untuk di rasai

sebab itu cik suha katakan, ianya bukan cinta

cik nur said...

hurm tak suka nampak mcm terdesak..better enjoy single life dlu kam ;agi syok hehehe

::mak incik:: said...

ha.. betol2.. gile cepat dorang dapat penggantikan.. hak3...

merahitujambu said...

single??cik lolly single??cik kasih nk letak mana haaa

wrizuan[dot]net said...

huhuhu menyelit skit....
biar putus sbelumkawen dr bila dh kawen huhuhu.....

syue said...

Senangnyaa dia tukar pakwe :O So yess, mmg perempuan stupid. Hihihi

ayaa alyy said...

haha. tahu tak pe. ad lah kenal sorg nie. tak rpt sgt. mula mula mengadu bf dia ad pompuan lain bagai. then 2 3 hari pas tuh clash. tup tup tak smpai sebulan dia pulak ada bf baru. yg ex dia tuh dok single lg. nmpk sgt dia yg menipu. hehe :P **mcm xde kena mgena ja komen nieh. haha :P

sugar2 kapas strawberry said...

tahu takpe..selalu gak tgk org yg macam ni..rasa macam baru je putus..tapi dah ada bf baru..macam pelik.dia ni betul ke tak..haihh

cikpepel said...

sbb dorang bkn nak boipren..tp nk peneman...

boipren cuma untuk isi masa lapang dorang...

GRuNGe said...

Nak komen, tapi ramai sangat yang dah komen. Tak jadi nak komen. :p

Tauke Budu said...

pompuan bukan macam tu ke??
yg nak terejun kbmal tu sebab tak dpt pengganti dlm masa 3hari la tu..
haaha

misluvcoklat said...

hahah..ramai kot ceni..
hee :D

Qaseh dalia adelia said...

golongan macam tu tu kira macam bukan cinta sangat kat org tu kot .. sbb kalau cinta sgt pastu break off xkan lah cepat sgt cr peganti.. mudah jatuh cinta .. bahayo!

haikalblank said...

hehee dah, putusnya pun sebab dah ada ura2 pasang lain...tu yang cepat je. macam trade-in lah lebih kurang..HAHA

shidi shah said...

perempuan yang ngada2, gedik n bosan xmsg laki la pmpauan yg jnis mcm ni

reez-zwan said...

boyfriend dah org sebut boyfie ke skrg??

Daging enak??Suami tertambat....

Mohd Rozaiman said...

...ye la mmg stupid pompuan cam tu,kekadang terover sgt,tulis status in relation,kalau dah nikah x pe la...