Ape kejadah taip KEYWORD pelik-pelik?

sebenarnya kan aku tengah stress ni.

kenapelah korang suka taip KEYWORD MERAPU pastu masuk belog aku huahuahua! terase belog aii sangatlah tiada manfaatnya hehehe! yelah kalau keyword entahapeape je jumpa belog aii kalau keyword *gadispalingcantek* pun jumpe belog aii jugak (eh tolonglah percaya tolonglah) haaaa camane tu? nak buat belog ala-ala sejarah tingkatan 5 ah camni huh.

ni sila mengaku cepat sape yg search keyword *lembu dengan kerbau mane lagi handsome* oke tabolehbelah betul hahaha! ape kau nak buat pertandingan ratu haiwan ke ape pitam aii melihatnya.

pastu yg ni pulak *laki aku bukan laki mak tiri kau* okelah keyword camni pun pernah masuk belog aku haritu. oke fine fine mak tiri aii si rozita che wan tu memang suka teetttttt laki orang hahahaha! haritu dia nak rampas shahir dari aii huh nasib baik aii ramai spare-part idokklah aii meroyan sangat kehilangan shahir tu (mamtiklah kalau melodi jumpa belog aku lalalala walaupun......?)

dan yg paling terharu *blog bini tomok shah indrawan newboys* ngeee ngee anjattt boboi tau kalau ye pun muka aii seiras ayu *lempang* janganlah tersalah masuk belog aii hehehe! kalau fahrin jeles camane pastu siap tarik2 janggut pulak dengan tomok haaa sape nak jawab tu? *eh berangan pulak mane butang backspace ni wakakaka*

so kenape korang taip keyword camni kenape? tak pasal-pasal aku berangan bila taip entry ni *salahkan korang* oke bye.


salam sayang,

60 FAHRIN AHMAD:

adeeb khairudin said...

Hahahahaha. sengal gile. kekeke

Admiral Hafiz said...

hahaha
keyword "lembu dengan kerbau mane lagi handsome"
mmg xboleh blah

kelakar betul

Entry Terkini:
Iklan video perli Perhimpunan BERSIH 2.0!

misz myza said...

awk tifuuuuuuuu... menci2... :p

Ujang9897 said...

suci lagi keyword tu,

ciknisa said...

miahahhahahaha .. lucu okie !

anis.farhana said...

haha,part main tarik-tarik janggut yang tak bole blah tu..

SpaQue said...

mayb dorg try search ade x entri cm2..sbb nak wat entri bru ;p +ve2

Entri Hot Chick Perlawanan Persahabatan Malaysia vs Liverpool FC | Perdana Menteri Bagi 100 Tiket Percuma!

♥ atiqah ♥ said...

macam-macam betul la..aishhhh...

Aida Azryn said...

err.. 'laki aku bukan laki mak tiri kau'? hahaha.. XD

Syue said...

Hahha. mesti bangga kan part "blog bini tomok shah indrawan newboys" :D

cik bihah said...

hahaha..tang bini tomok tue paling xleh blah..hahaha

Mr feckry said...

imiginasi orang mesia ni tinggi benau

Belbel said...

nmpk sgt la sume keyword yg dorang search tu memang tepat2 landing kat blog ni. wakakaka. nak call melodi la :-P

muhamadsufian89 said...

mane lembu dengan kerbau yg dicakapkan tu. nak tengok jugak. haha

zaty faisol said...

macam2 lah keyword yg di carik.
lawakk betol. hahaha.

merahitujambu said...

ada eh??nk tgok laa keyword sy pulak...ahaha..lawak jeee

yaya_flanella said...

serius pelik =.=

Fariq said...

hahahha lolly.. yu ni memang pandai buat ai gelak2.. XD

Anonymous said...

what the heiiiiiilllllll???

black_mel said...

haha...yang last tu macam keywords miss lolz type sendiri jer..hehe...

Aliza Zeke said...

hahahaha..x cam pelik lak kewyword nya..kelakar tol

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

Cuba taip keyword ni pulak;
Tutorial Seks|Gaya 69 Paling Nikmat

meo peminat lolly said...

ur so cute

delarocha said...

macam mcam ade dlm blog ni.. haha

ct kamila said...

aku rasa kan, byk2 blog yg aku baca, blog miss lolly laa ayat2 entry dia semua best2..

kelakar weh..


hehehe


:P

fiezah91 said...

wakakaka.lucu! lawak gila keyword yang masuk sini.hahahaha.

Cik Ezy said...

mmg pelik..
keh3

alimi said...

keyword yang mmg xkan terpikir dek akal aku nie ...
huhuuu ...

Kembang Perawan 3288 said...

kelakar lah. yang tengah angin terus jadi baik.hak3

ezasunflower said...

hehehehe... macam2 kan... lawak pun ade... @_@

p/s: jemputlah singgah blog saya..

APi said...

lembu dengan kerbau lagi lagi hensome sebenarnya?

nina suhaina said...

haha..tak boleh blah betul la ;p

ummiarissa said...

ada ke orang taip keyword camtu...apsal akak tak tahu pun...

Bicikut said...

sakit peruttt

ayaa alyy said...

hahah. ada jugak org mcm tuh. mayb diorg baru kenal internet kot ? haha

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. sabor je lah. keyword lembu tu mmg tak menahan. ade pulak bandingkan kerbau n lembu pun tanya kat google. isk.. isk..

NomborSebelas said...

so apa jawapan tuk lembu dengan kerbau mana lagi hensem?


huwaahuwaahuwaa...

cik rama-rama said...

tu kes tersesat..haha...

nurayunni said...

hahaha..kelakar..

farhana said...

Lembu dgn kerbau mana lagi hensem??
OMG ada jugak keyword mcm tu. LOL!

anyss said...

HAHAHHAHA. cik lolly, lempang nakk?

ahmad endo said...

hahaha...ko cuba masuk raja lawak lain kali...hehehe

ciK LyndaWawa igUana said...

lolly sayang....pe citer? makin gemok?hehe

Tauke Budu said...

ni dah macam blog a8 sx dah ni

HafizRahman.com said...

rasanya lembu lagi hensem kot..hahaha

Legasi Piston Pecah said...

nnti nk try taip i like miss lolly byk2!

Qaseh dalia adelia said...

hahaha pasal lembu pun ada gak ke sis.. mesti dia tengah bela lembu tu haha

Rafidah Farhana said...

Kah kah kah ! Aku suka part lembu lagi handsome !

k.nisa said...

pesal pelik2 sangat keyword yg dicr..kah3..memg lwak gile

shamizu said...

*lembu dengan kerbau mane lagi handsome*

Seladang lagi handsome.

macam-macam la diorang nie. Ingat blog lolly ni tempat biakkan binatang ternakan ker.hehehe........

vampire's lovex said...

hahaha lawak betol....

perbezaan cmtu pon ada ehh....

hahaha..sabar je la

♥CIK SHA♥ said...

naseb baek bukan keyword lucah yang oiii..ehehe..

shazzy :) said...

sengal je keyword. tapi nasib baik tak lucah kan. hehe


kak lolly jom la join http://senozea.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway.html :D

Misz-sakura said...

Haha, macam ni pon ada ka? =_="

enyheartsdiamond said...

lol! patutnya dyowang kena taip blog bakal bini fahrin ahmad.. then sampai ke blog u.. baru u teruja sikit kan? hehe <3

cik helena said...

oi kelakalah!!hahasha

a n a s t a s y e a said...

Sumpah saya tak search keyword² tu :)

http://www.anastasyea.com/

Puteri Iqa Izyan said...

lembu dengan kerbau mana lagi handsome


ade.ade jugak cari mcm tu. haha

Nurulee said...

sengal betullaa. haha xD

Nurulee said...

sengal betullaa. haha xD