Saya KEBABY-BABYAN saya OKE !

ekceli tak payah bace pun takpe ni saje je aii tulis dikala kesunyian keh keh keh.

masing2 mesti ada perangai childlish walau dah tua bangka kan haaa tipu lettew kalau kata takde *tunjuk penumbuk* macam aku sendiri perangai mengada-ngada tak bertempat still ada sampai hari ini tsk tsk. sebab sampai sekarang aku SUKA DUDUK ATAS RIBA ORANG tau memanglah time datang keinsafan je mesti fikir eh annoyingnya habit camni euw euw dah besar gedabak still nak duduk atas riba bagai tapi nak buat camane pantang tengok orang duduk atas kerusi gedebukkkk aii duduk atas paha dia pulak hahahaha tapi eh terase sweetlah pulak kan ngeeee *lempang*

pastu satu lagi aku ni spesis SUKA PELUK kawan2 holloh holloh holloh baru perasan gediknya akuuuu *pasrah* tapi takdelah gedik sangat kot sebab aii suka hugs gegel-gegel je boboi-boboi sorry aii takde feeling oke so abang-abang sekalian sila pasrah hehehe! sampaikan ada sorang mamat sound aku*eee awak ni macam lesbian je* fine fine padahal kau jeles kan? puih.....



dan paling meloyakan kalau keluar jalan2 kan tangan aku mesti terselit kat lengan kawan-kawan konon2 dioranglah power rangers kalau aku kena rompak ke kena culik ke dapatlah diorang selamatkan aku ecece padahal? pastu kalau diorang ada tak puas hati dengan aku terus aii buat muka kiut-kiut gitu konon2 nak bagi diorang sejuk hati walau aii sedar diri aii ni takdelah kiut sangat pun tapi cantik tu bolehlah.............. boleh blah.

so soalannya disini adakah ini simptom2 aku kena cepat bersuami OMAIGOD tak puas menjanda lagi noks kalau aku kawen sekarang tak ke frust lelaki di luar sana *fine ayat nak cari nahas hehehe!*

tetibe ghase entri ni entahapeape apepun thanks sudi bace walau entri ini tak best bye bye.


salam sayang,

60 FAHRIN AHMAD:

shazmir said...

hohoohoh...ape pun xboleh..jadi anak dare tue la nt nie..hohohoh

zool said...

Hahahaha.. nampak kegedikannya.. huhu

Cik Ezy said...

kite pon kdg2 dtg jgk pangai gedik gtu..
kehkehkeh..
terase dimanjai..
haha

Kucing Serius. said...

Ahaha. Ini spesies manja namanya.

Keanakan apa pulak! Hahaa :DD

Paan Jr said...

masak pandai tak?? :P hahahahaha

misz myza said...

uhuk... kite pun spesis mcm 2... baru la dikatakan berkasih syg... :p

Ujang9897 said...

mak janda pun nak cari lagi cpt nok oi..hahaha


kalau gua nengok gaya lu pun gua igt lu les..


eeeuuwwwww

Syazwan Che Deraman said...

hari tu saya dah hantar surat kan..
hehehe..
ada kan..awak nak cari laki macam seth tan tu..

Farhan Hanif said...

cepatlah dapatkan suami....takyah memilih sgt...=D

Jemput Singgah

♥CIK SHA♥ said...

eh2..kite boleh geng la lalink..meh ai duduk atas riba u..pastu kite maen pelok2 eh..pastu kite jalan pegang2 tangan eh..;p

Aida Azryn said...

haha.. sila kawen cepat2! :B

meow si peminat setia lolly said...

comel!!!!!!!!!!!

kembatolo™ said...

untung lah sape dapat nanti kan? bestnye.. eh tetiba terbayang. maafkan mak ye! hahaha xD

syashafie said...

comelllah :)

ct kamila said...

haha..sengal nau!

tieha ismail said...

hahah...aissshhh da besar2 pon ske dok atas riba????...kikiki o.O

sarah mohamad said...

hehee gedik dgn kawan2 pompuan takpeee, jangan dgn semua orang tak boleh lah heheh :D

gadis bunga said...

haha . comelnyeee ;)

MerLe said...

hehe~ cam sm je...

qilamahadi said...

haha
kalau masa dalam wayang tgk cita hantu tu
mesti nak pukul puul tgn kawan sebelah nak pinjam tudung kawan sebelah
padahal semua tu boleh je buat dkt diri sendiri
hehe saya selalu mcm tu

miz enon said...

huhuhu. same la kite. best pe jln pegang2 tgn, manje2.

Liyana Aziz said...

hahahahahah... yg pegang tangan tu selalu rasanya terjadi... kalau x pegang tangan, main hujung lengan... hahahahahha

wanie said...

woot2! yg bab selit tangan tu saye pun ade tabiat ituhh. sgt bila dpt menyelit, rasa selamat gitewww. muahahha ;p

fiezah91 said...

pergh! hahahaha. jap jap imagine org yg kena pangku lolly atas riba.muakakaka.kesian :P

APi said...

berat berapa?

arboqskii said...

ganah pok lanah lolly ni

Amna.Qadeeja said...

err habit yg sme wuuu

tp kan rse cm comel je berperangai cmni kan keh3 ;D

K O R I E said...

oh mrs fahrin ahmad^^

Aliza Zeke said...

pat keluar jalan2 pastu selit tangan kat kawan2 tuu same ar..hehe

merahitujambu said...

lepas ni leh ngendeng dgn somi eh

mr.syazwan said...

Kalau LELAKI

buat


macam tu




sure orang tak suka


tapi pempuan buat ok lak



ini x adil


da tu lelaki nak peluk siapa kan???


jomm peluk



=_=

starzieti said...

kite pun selalu gak cam tuh. perangai nak mcm budak2. konon nmpak comel gitu. hehehehe ~

SweetyMui2 said...

hahahah..comel je lolly nih :)

cik nur said...

nur pun suka kalo keluar dgn kawan paut tgn mcm tgn boyfriend pastuh suka pegang tgn bila nak lintas jalan hehehe

YanaMIB said...

eh tp gegel gegel mmg biasa la hugs hugs pehtu laga² pipi, pehtu jln pegang² tgn segala..ce bygkan laki buat gitu..OMG! gay?! dem! =.=

Puteri Iqa Izyan said...

ala... lagi comel ape sis buat mcm tu. ekekeke.

Areliff said...

Besar neh duduk atas ak mau patah tulang hu3 :P

muhamadsufian89 said...

eh cik lolly panggil saya ajak kawen ke tadi?? terasa macam kena panggil pulak. haha

sickchild said...

sakit jiwa aku baca entry ko kan HAHAHA

JIJI YU said...

member laki aku salu wat cam ni kat aku..menyampah nokkssss

Ardini Humaira said...

owh tetiba ai tak sabo nak jumpa miss lolly sebab nak miss lolly pelok aiii ngeheheheeh larikssssssss

Miss Y and Her World said...

aku pun ada kawan spesis macam ko. tapi aku ok. takde masalah. sebab bukan menggedik dengan jantan pun. hehe ;)

Awak Curang. Semua Salah Saya
Seronok Ke Iklankan Diri Sendiri Dalam Facebook?

WuMing said...

Dah kahwin tak?,.... Kalau dah kahwin... peluk saja abang sayang tuu... Kalau tak...No Komen...

♥ shiMawar ♥ said...

perempuan ade gedik2 sikit, biase le tu..klu x, x le namanye pempuan..kn..? :D

Mr feckry said...

pedulikan ape orang kate

oranglidi said...

pieweeiitt loliloliloiliiii

Pojiepooh Abdullah said...

Hahah Lolly tetap lawak dan sengal... Seperti dulu!

nina suhaina said...

haha..aras keyakinan makin meningkat nampaknya. ekeke ;p

wannurfazrini said...

popan dgn popan takde masalah. lovely la katakan, hehe =P

Nurulee said...

haha keBABYan itu dapat dimaafkan. xD

cik pulau said...

wahh.. tetibe ai rasa nak peluk yu lah lolly.. ahaha...

sugar2 kapas strawberry said...

eh smalah..kalau keluar dgn kwn2..mesti tgn nk selit2 kat dorg..hahaha

ummiarissa said...

meh sini...duduk atas riba akak kau ni....mau bisul seminggu nanti sebab punggung tajammm!!!

unieMARKS :) said...

alamak kita ada simptom yg sama. ohmai ohmaiiii !

shamizu said...

nak duduk atas riba orang ker, nak peluk orang ker, tak ada masalah cik lolly. Janji jangan berlainan jantina. Takut orang ketiga (syaitan dan geng-gengnya) pulak duduk atas riba lolly.Hehehe.......

amier azrul alias said...

ngee~
haipp cpt cari suami :p

bantalbucuk said...

hahaha..cepat2 la kawen miss lolly..t leh kepit tangan suami pula..hehe

Eazy Izzuddin said...

hype2..

Erra Kyra said...

P
E
L
U
K
K
K
K
K

D
I
A

!!!


sambungan* peluk dia punya anak,nia n VV...heee^^

LittleGurl said...

kan? kite pon suke selit2 tangan kat kawan -_-"