Awak, tolonglah pergi dari hidup saye =(

aku kan kalau DEMAM ke batuk ke mesti akan sembuh dalam sehari dua je pastu mulalah bongkak *takpe2 aii demam kejap je ni haaa esok lusa okelah tu* (muka kerek) pastu terus telan ubat tempek koolfever atas dahi then pura-pura tidur dengan muka monyok konon2 nak bagitahu semua orang *hoiiii aku demam ni sape2 jangan ganggu kalau tidak aku lempang* syaitonirrajim betul perangai KAH KAH KAH.

dan seminggu yg lepas aku dah start BATUK-BATUK well macam biasa perangai poyo aku *alaaa kejap je batuk ni sehari dua sembuhlah dont worry baby im fineeeee* so dengan perasaan berlagak aku ngappp frutti tutti burger mekdi cheezy wedges semua makanan berminyak aku main bedal langsung takde pantang dan akibatnya sampai sekarang aku kof kof kof kof tak henti2 (padan muka kau)




dan perkara yg paling mem ba alip ngang kan telah berlaku.........

customer: kak, berapa harga semua ni?
aku: sembilan ringgit *punyalah luas2 aku bukak mulut sekali SUARA HILANG DAAA cilakak betul huhuhu!*

pastu kan aku terdengar diorang bisik-bisik

*kesian akak tu MUKA DAH BOLEH TAHAN DAH (motif bold hahaha! gelis yg amat) tapi BISULAH PULAKKKKKK*

CISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS KUAJJAQQQ LETTEWWWWWWWWWW.



salam sayang,

59 FAHRIN AHMAD:

Mr.Baiz said...

haha kesian lolly..semoga cepat sembuh yer..

APi said...

bongkak lagi..
mendapat la..

keh keh keh

zool said...

kesiannya.. kalau tak elok lagi suruh doktor inject ye.

fndrocka said...

MUKA DAH BOLEH TAHAN

Pocket said...

pocket pun tgh dok bekenan ngan sorang gadis senyap ni, so buleh la pocket belajar sign language dari kamu. tlg ajarkan yer :D






(Komen macam kamu memang betul betul...mute^^heheheh)

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

Excited sgt letteww nk ckp..huhu

Pendekar Berkuda said...

hambek...balasan orang bongkak bak kata APi...agagaga...

part last tu tak menahan nak gelak...muahahahahaha...

yad'z said...

HAHAHAH.. x masal kene bisu! ahhahaha... XD

Mr feckry said...

wa sebagai klon fahrin..rasa simpati ngan lu

ENCIK TIKUS said...

BISU.. kakaka.. lama dop xkomen sini.. fuhh

Fara said...

haha.. bisu ler pulak katenye kan. tak pe lah dik, sehari dua nnt insyallah baik ;)

ILA SYAMILA ♥♥ said...

haha senyap is sexy ! :D

Ct Kamila said...

keh keh


sabo jelah lolly oii..hehe

Aduka said...

len kali pakai bantuan suara cam dlm citer ongbak tu cik lolly..
miahahahahaha!

=D

Bicikut said...

wakakakakakakkaaka!

Amna.Qadeeja said...

haha time demam batuk segala time tula nafsu nak bedal tuh menggediks wakaka

semoga cepat sembuh ya miss lolly? :)

zuar said...

hua3.klu baca je blog cik lolly ni gelak smpi nak pengsan pun ada.hahaha.

abang ensem said...

Nanti abang datang sana bawak ubat.. I LAP U..

~kuyam~ said...

get well soon Lolly..

PenuliS said...

tulah.xsen lagi!

sugar2 kapas strawberry said...

haahaha..kekekekke.taktahan nk gelak

delarocha said...

uhuk uhuk..batuk pulak

Ujang9897 said...

padan muka

khaizarien said...

alololo muka lawa tapi bisu ek... xpe yg pnting lawa tuh ekekekke

amier azrul alias said...

get well soon.

kembatolo™ said...

hahaha. takziah jelah komen paling sesuai. ;)

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

huhu..excited sgt lettewwww nak ckp..huhu

ummiarissa said...

musimlah miss lolly..akak pun tak renti2 lagi batuk,siap pakej lagi demam selsema...tapi minum gak ais sejuk...

shazmir said...

ala sianyer..meh sy urutkan ..mesti segar kembal..hik3

merahitujambu said...

mkn aiskim vanila banyak2 ok...

nazirulhazwan~ said...

aku taknak komen pasal entry,

sedap kan tutty fuity?haha bile nak blanje aku

Syahirah Suhaili said...

kihkih..kesian dy kene cop senyap pulak..hehe..takpe,len kali jimat je suara,xyah ah cakap..guna bhasa isyarat je dahla..haha

0nenanina Vanilla said...

lawakla..ade ke bisu..xpasan miss lolly demam la tu

imHepPie said...

rasa sgt teruja bila tgk tutti frutti tu...sbb x pnah2 sempat lagi nak merasa...errr...belanja jom????

fiezah91 said...

haha.kesiannya.. semoga cepat sembuh. hiksss

alinac lover said...

adoiiiiiiiiii lawak btoi

Amni said...

hehe... semoga cepat sembuh dear...

tieha ismail said...

tieha tak suka tutti frutti...rase dia sangat yogurt..hahahahagaa

Aida Azryn said...

hahaha! :P hope cepat sembuh ye lalink.. ^^

Misz-sakura said...

Keciannnn, huuu..

Get well soon cik lolly. =)

Cik Aish said...

huhu get well soon okay!

MerLe said...

hehe..cian lolly...bykkan mnum air kosong...rumet sy pn duk batuk2 demam ni..

yangbaik said...

hahhhh... ramainya fahrin ahmad... tidak!!!! singgah jap dari blog bro eyriqazz.. awak soh dia pegi tapi ahkak datang jugakkk ... hehehe

ataicha said...

alahai.. kesian plak bila dengar orang kata gitu.. sabar la ye..

madammondoq said...

salam kenal. nice tuan blog dgn blognya sekali..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alahai kesiannyeeeeee.. tapi kalau org tak tau mmg akan cakap mcm tuela hihi

YuiLight said...

Hahahahah! XD siot weih! XDDD

juanita aka tetikusrusak.net said...

Haiiii comel nyeee dia nieeee

Syazwan Che Deraman said...

demo jual kat tutti fruitti ko?

~Miss_eiyDa ~ said...

kiter pon batuk gak..kof kof kof...tak henti2 lagi...nk bercakap ngan kasteme pon terpaksa berdehem2 dehem betulkan suara.heeeee

nina suhaina said...

moga cepat sembuh sayang :)

BM said...

eskrem fahrin belanja ke?

meo188 said...

bestnye makan aiskrim... comel2...

cahayakehidupan said...

gelak berganti2 sampai nanes...hahahaha...cik lolly,cik cahaya pun baru baik batuk,nak tahu ubatnya apa makan aiskrim...kuikuikui

perfumesfarm said...

hi..jom join contest Perfumes Farm. fragrance mist dari Victoria's Secret menanti pemenang

Ninie said...

Alahai...sedapnya tutti frutti...kongsi la cikit...sedap owh! Dh follow kamu...sudi2 terjah Ninie juga.

♥CIK SHA♥ said...

laaa..dah jadi bisu ke pulak yunk??hahahaha..


get well soon dear..^_^

noraliza said...

wakakakakakakaka...nak tutti frutti sikit..

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL