Spontaneous Thursday #2 - Miss Lolly vs Blogger Lain.

kalau blogger lain lambat update entri ;

*eh bedah kenape 2-3 hari ni kau tak update entri baru aku rindu nak bace belog kau ni haaaaaaa*


kalau aku lambat update orang tak kata apepun memang dah normal orang kata hehehe! TAPI kalau aku kerap update entri ;

*eh ni apekes rajin update belog ni pelikkkkkkk gile ke kau bermimpi di siang hari ni*

CHOI.......................... SENTAP HATI MAK NAK.


kenape aku ni pemalas sangat ke? katakan.. katakan.......!!


salam sayang,

32 FAHRIN AHMAD:

APi said...

pelik kalau lolly rajin..
keh keh keh

zool said...

tak penah pun org tanya kalau tak update.. blogger tak best le katakan

Aida Azryn said...

hahaha.. sila rajin update blog pelisssss... :B

Aduka said...

cik lolly apdet ke tak apdet ke sama je.
aku ade time on9 ni je la leh jenguk2 komeng2.
kalu bz keje.. haiihhhh..
xyah ckp la nyaaahhhhh..
balik jgn kata nk hadap lappy..
nak hadap rumet pn x larat..
kihkihkihkih.

** hadap wajah cik lolly trus segar. camne tuh? o_O

nina suhaina said...

aku kalau tak update takda pun orang tanya. sobsob..

delarocha said...

apsal update entry ari ni? tak leh tunggu esok?

Mr feckry said...

wa tak pelik..wa tau lu rajin

Cik Aish said...

hehe..bukan malas, cuma kurang rajin. ahaks

mr.syazwan said...

ada sifat M

=_=

Chikova_Araishii said...

xyah nak wat entry la. buat sebulan sekali je, kehkeh..

sharamli said...

*terpinga-pinga*

Farhan Hanif said...

semua org paham knp lolly x update...usha fahrin la tu...hahaha

zuar said...

ai kalau update pun orang x cakp pe, update pun orang tak cakap pe..apakah????

amier azrul alias said...

sebab dh faham sibuk kt restoran sana haa :')

Cik Yuyu said...

kehkehkeh.... yuyu pon mlas....kdg2 tu smpai sbulan xde entry..eheh

Pocket said...

basically amu apdet diluar norma kamu,
dulu sebulan sekali,
sekarang sari tiga kali,

membuatkan kami tertanya tanya,
kamukah yang apdet ni? :D

shazmir said...

hahahh..buat mengata takbuat pun mengata gak..!! hahahah sabar je lah...

umiradaud said...

kak lolly update ke tak update ke..saya still mnjadi reader akak :)

ciK LyndaWawa said...

pelis..pelis..pelis..saya mo baca2.=]

fiezah91 said...

pelik sikit la kot.selalu update sekali sekala ni tetiba update selalu. haha. tak pe, suka je baca :)

♥CIK SHA♥ said...

update le bebile pun sayang oi..ai tak pedulik pun..ai bace je..kohkohkoh..

PenuliS said...

pitam*

Misz-sakura said...

Alaaa, hihi update la, update yang letop letop cik lolly =P

tieha ismail said...

kena rajen-rajen !! tabley malas-malas! babap kang !

NuR 'aQiLaH said...

kalo dah retis tu mmg aaaa T_T

hidayahjamal said...

xde idea, masa, sibuk..sebb xupdet

ahmad endo said...

biasalah tu...kemalasan melanda diri...hehehe

Idati Malek said...

errrr...takdelah malas sngt...heheheheheheh

0nenanina Vanilla said...

sibok layan customer :-0

suke kamu rajin update..best je bace

lame silent reader..malu nak jejak komen kt cn. huhu

review blog miss lolly yup

Miss Nadya said...

org pon xpernah tnya nad lama xupdate entry..hua hua..:)

VespaMerah said...

salu update pun org ptikaikan, org xupdate pom org tertanya...
Lolly punyer blog, update bila ada masa je...jgn peduli apa org nak ckp:)

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL