* ghaye wei ghaye! *

.bismillahhirrahmanirrahim.
.assalamualaikum warahmatullahhiwabarakatuh.


oh yeshhh! sekejap je rasa masa berlalu. puasa puasa tup2 esok dah nak raya kan? syukur:)

so, dikesempatan ini, shaye miss lolly ingin mengucapkan SALAM AIDILFITRI utk seluruh umat Islam di serata dunia. ecece. bajet seluruh dunia baca. buwerk. :P:P

TO MY PARENTS~ selamat hari raya abah, mummy. alhamdulillah, fayda masih sempat utk beraya bersama kamoo berdua. terima kasih kerana menatang fayda bagai minyak yg penuh sepenuh penuhnya. tidak ada hadiah yg paling bermakna buat fayda selain keampunan fayda diterima. halalkan segala makan minum, apa-apa pemberian dan pengorbanan mummy dan abah untuk fayda adik beradik. kami sayang kamoo berdua. sangat sayang kamoo berdua. *sebak dah ni. sobsobsob. :( harap abah n mummy suka baju2 ghaye yg fayda beri oke? muhaha. I LOVE U ALL so much.

TO MY SIBLINGS~ salam aidilfitri kepada adik beradik ternakal di dunia, kisyhuu dan ferdi. sila maafkan fayda jika aku ada tersewel, tergedik, termarah kamoo semua oke? ingat perkataan -ter tu. maknanya tak sengaja la tu. jangan terasa hati. :P anggap je itu semua limpahan kasih sayang yg aku beri secara membuak2 kat kamoo berdua. tapi aku tahu, kamoo berdua mesti kata fayda la kakak terbaik di dunia. MUHAHA.


dan yang paling special. :)


kepada semua PEMBACA BELOG lolly, tidak kira bloggers atau silent readers, mahupun rakan facebook atau friendster. lolly ingin mengucapkan selamat hari raya aidlfitri kepada semua. mohon ampun dan maaf sekiranya sepanjang kata-kata dalam belog ini mengguris perasaan kamoo semua. maaf jika sepanjang perkenalan kita, lolly ada terkasar bahasa, tergurau2 manja, tersilap tingkah atau ter-ter seumpanya. sesungguhnya, ianya tidak disengajakan. biasala, lolly hanya insan kerdil yg penuh dengan kesilapan. harap kamoo semua ampunkan lolly oke? 0-0 right? terima kasih kepada bloggers yg menghantar kad raya utk lolly. very appreciate it. I LOVE U ALL.

sila happy di hari raya. tak mahu bersedih2 oke? jangan lupa kepada insan yg telah tiada. apa kata kita ziarahi pusara mereka dan sedekahkan ayat2 suci.


InsyaAllah, lolly akan menghupdate suasana raya versi miss lolly. ahaks.



p/s: sila jangan ketinggalan utk sembahyang raya esok oke? kamoo semua jangan gedik2 nak qada tidur time tu? aku lempang semua nanti :P


salam sayang,

21 FAHRIN AHMAD:

piECES oF ME said...

yea, yea esk raYA!!!!!

SELamAT HAri RAya AIDilfiTRI..
MAAf zahir & BATin ye!!!!

aizul said...

slamat hari raya...

raya jemput datang rumah k!

joegrimjow said...

raya ke2 ni jgn lupe dtg
hehe

nak beraya kat umah lolly bley?

Akmar Anuar said...

makcik!!!!
ko update blog gak walopon dah raya ni!!!
hoyeeeee...hoyeee....

makcik!!
selamat hari raya!!
maaf zahir batin!!
maintain kan kesengetan mu ituewwww....

cayang lollypop!!! x0x0x0x0

Amer Aan said...

sayannnnng lolly..
selamat hari raya..
hehe...

nurain said...

cik lolly moly selamat hari raya juga kepada kamu!

meo188 said...

Berbuka semalam makan sekaya,
makan chilly lidah terkelu,
kirim salam di hari raya,
semoga cik lolly gediks2 selalu...

oh yeah!

maaf zahir batin... dh minta maaf, jd xleh mrh2 huhuhuhu

syazfir said...

Salam, walaupun aku tak kenal kau, selamat hari raye..

ayie said...

selamat hari raya aidilfitri...
nak mintak maaf kalau ada komen2 saya yg menguris hati Miss..
maaf zahir & batin

Kishyuu said...

yayaya..gue maafin loe. jangan wat lagi erk?! hahaha..

slamat ari raye gak..
maaf zahir plus batin..
jangan lupa ari slasa gi skolah..
ada reunion..
wat bekas plajar yg udh tua..
opss!! senior..
ngeee....

en.alierostam said...

selamat hr raye lolly.......

farah said...

selamat hari raya cik lolly.

:)

HIZAMI said...

slmt raye!

slmt raye!

slmt raye!

hahaha...

h0pe raye anda bez!!!

=)

Framestone said...

he...23x raya ku biasa2 je... xde pe2 yg menarik...pakai baju cantik..tp dok rumah layan tetamu... xde merayap mane2 huhuhu

www.broframestone.com

awang gelok said...

eda..0-0 k?
hehe..eda byk slh kat cuk..xpe cuk maafkan..ekekkeke

hidayah said...

lolly,

salam aidilfitri jua yer...
wwwiiiiii~
muah!

IMCurtain said...

Happy Eid ul-Fitr (Muslim) and Happy Holiday (Non-Muslim).

p/s: Join our blogging community and spread your words there! :) Social Blogger Community

chipsmore said...

mana gamba baju rayaaa??? nk tgokkkkk..ehehe..

samat ari raya ;)

Samaira said...

aiyak mau lempang ke hiksss

merahitujambu said...

selamat hari raye..jemput ke rumah..mane gambar raya?

Nabil Fizri said...

slmt hari raya