aku bukan ARTIS oke?


dgn bangganya aku telah terjumpa kembar 7 keturunan aku. KEHKEHKEH.


kelik utk tumbesaran kanak-kanak appeton. oh ya. sila baca mengikut urutan nombor ye abang-abang. eh silap2. adik-adik. ahha:)



sambungan +__+



aishooo. aku tak tahu ape motif pompuan nih. sudah terang lagi bersuluh guna pic aku. tapi tatap tak mahu ngaku. siap keji aku macam-macam.

ayat dia. peh. terbaik dari ladang oke? SENTAP aku. aku yg tak pernah dapat kata-kata kesat gitu. sekali dapat. nah. hambeeeek ko! baru tahu langit tu tinggi atau rendah. tu ah manja sgt kan selalu dapat ayat berbunga2, sekali dapat ayat keji gini. memang zluuuurp menyelinap dalam hati la kan. sabauuuuu je lah maks oi :B

MyEm0.Com

semalam memang berperang gila ah dgn "luvlysa" tu. sanggup aku tunggu dia balas jam 2 pagi ows. ekceli, dah lama aku tahu benda ni cuma aku nak dapat respon dari dia je. sekali dia balas mesej aku, memang kaw gila ah dia balas. tak suka tak suka. siap nama profile nak sama lagik tuh. aku LUVFAREDA. dia LUVLYSA. so. motif?


luvlysa lah sangat kan.


yg penting. aii tak pernah langsung jaja pic-pic ni kat social network. simpan kemas kat my lappy. tapi camane dia boleh hambek ye? siap cantum2 kan lagiks. atau?

oh. jangan kau berfikiran negatip ya lolly. jangan kau nak pikir kawan2 kau yg buat semua ni. oh tidak. aku tak boleh berfikiran camtu. kawan aku semua baik-baik. maybe orang lain. kan?

hmm. aku tak marah kau guna picta aku, nama aku malah kalau kau nak copypaste sebijik profile aku pom aku tak marah. cuma aku takut kau menyeleweng je. nanti orang lain salah anggap kat aku. jatuh maruah aku ni ha. itu saja. so. kau jangan nak melenting bagai-bagai. aku tanya kau baik2, kau siap ludah2 aku kan. so, siapa yg pengecut sekarang?

MyEm0.Com


aku tak cari musuh. siyes. hidup aku selama ini memang takda musuh. aku nak semua orang yg aku kenal menjadi nice je kat mata aku ni. walau ada yg tak puas hati kat aku, kutuks kutuks aku ke, aku tak pernah ambik port walau secuit pun. aku boleh pendam dan tetap senyum pada orang itu. mungkin itu kelemahan aku. terlalu menjadi hipokrit walau sakit hati cam nak mamti.


oke. fine. dengan terjadinya peristiwa di atas, aku tak tahu, aku nak sedih. atau happy. atau terharu. atau bangga. atau marah. yg penting aku terasa cam ARTIS pulaks kan. ala-ala angelina julie gitu. agaga :):) guna-guna pic aku sebagai primary photo. KAHKAHKAH. gila ah kau lolly, tadi punya la emo semacam, tetiba gelak cam hantu bagai. ah. tak kira nak gelak jugak. KAHKAHKAH. sekian=)


salam sayang,

118 FAHRIN AHMAD:

miss hirose said...

jahat giler pmpn tu..
jahat giler mulut die..
meh sni su cili2..

H.R PuTeRa YuSoFF said...

ala relax yer...
jai agak la pompuan 2 ada masalah dimana muka dia telh di sumpah menjadi public phone dan di public phone 2 ada pic awak ketika masuk pertandingan model dulu.. Positif thingking

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

MORAL OF THE STORY

letak credit nama dkt pic tu cik lolly sblm perkara berulang lagi nex time =D

Akmar Anuar said...

lolly!!
akak aku pernah terkena bende ni gak weh!
ada orang pakai profil die leh lak layan laki mane2 tah..
malu akak aku je..
tapi itu cte die mase student dulu, tak tau la cane ending die..

weh, agak2 dia still tak back-off dari wat keje haram tu sbb menyamar jadi kau, ko leh report polis je weh...

Hazzy Ishak said...

jahatnya ini olang...
cilikan molot dia...hahaha

miss zeila said...

lolly..sabar ek..
giler kasar bhase die..
agak2 la kan..dah gne pic lolly..
pastu brani lak dok kutuk...
cis..

adrina sidek said...

hurmmm..dah banyak sgt bnede ni berlaku yek..

ite rase kan, die tu penah jadik mmbr loly dulu kowt...kowang penah kwan lu...so ape yang die tak puas ati...die wat la camtu...

anyway, sabar yuk... ^^

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hirose:

su ciliiii suuu ciliiiii:P:P jgn jadik sos cili sudey~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*putera:

agagaga. lawak oke komen kamoo?

keh3. so kamoo guna la publik pon tu ya? kehkehkeh:):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anuar:

baik. tapi pic tu lolly tak letak kat ane2 social ntwrk pom. tu yg malas nak letak pe2:)

ZARA 札拉 said...

mak aii~
mulut cam longkang tu wei~
apa yang Nuar cakap tu betul gak, letak kredit, tapi orang skang main tibai je amik~

piECES oF ME said...

bapak jahat minah 2.....
dia mesti x cun 2 yg nk gna gmbar org2 yg cun cm miss lolly ni tuk maRKETKAN DIRI dia kt alam maya nie!!!!!!!

sabo k...
org chantek cm miss lolly mmg byk dugaan...
weeeewweeiiit

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*akmar:

biarr ah. malas jd kes polis. lagipom ini hal kecik je kowt.:P

emm kama.lol rase die dah delete kowt. gila ah kalau die terus menyamar jugak sdgkan org yg die nyamar tu dah tau. main api namanya tu=)

lol pom tkejut gak ada sowg mamat send mesej bbrpa ari lepas kata *knp muka kamoo sama dgn luvlysa? dia tuduh lolly yg guna pic luvlysa. bengang gak =P

akhirnya, bukan aku yg gna pic luvlysa, tp luvlysa yg guna pic haku. cisssssssssssssssh!~


aku add luvlysa. tp x apprve pom. so, kwn aku yg jd mangsa tpaksa add luvlysa, sebbaik die apprve n kat situ aku tgk ada 3 kpg lagi gambar haku!~ gilllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hazzy:

ya cili hazzy cili. keh3. suh hazzy yg cili mulot die oke?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zeila:

biasa rr nak ptahankan diri kan. hakuuuuuuuuuuuuuuu yg jadik mangsa kutokan. cishh!~

Akmar Anuar said...

ppuan tu mmg gila kat kau!!
dia secret admire ko weh!!
vervangga lah!!!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*adrina:

xtau gak yang:P siapa die. kalau kwn lolly. mmg naseb ah. lol xsangka arr kalu ada kwn yg jadik musuh dlm slimut.

lolly rasa lolly xpernah buat buat kwn lolly sakit hati ke hape. kalu gurau tu biasa rr. tp xtau la kalau ada benda yg mereka trasa hati kan ngan lolly. so, mintak maaf banyak2 kat kwn2Quh tu.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zara:

tu rr cik zara oit. lol ni kdg2 pemalas gak nak letak kedit bagai nih. rumit. oke3. skng lol akan lbey berhati2:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pieces of me:

wehweh. kamoo pujiks ni sengaja nak men UP kan perasaanQuh yg tgh down ni ke? keh3

cybernetic88 said...

alo pompuan tu. shit2 smpai. tah2 pondan. haha. adoi la. lntk pi la. yg pnting hang tu femes. yg i ni xde spe nk mnyamar. haha.

psst. friendstr diew pe?. hoho.
cam nk seledik menyelidik skit =P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*akmar:

aku lagiks verngangaaa dgr POMPUAN SECRET ADMIRER AKU. KAHKAHKAH.

khairi said...

kene letak la water mark ke name ke kat gmbar tu... letak je... kalau tak memang orang akan ambik la... lagi2 kalau gmbar tu cantik...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cybernatic:

keh3.femes ke xfemes ke orang akan kidnap gak kan? keh3. acapz femesssss oooo!

alla klik je luvlysa tu. chek mana tau email dia. BAHAHA:p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*khairi:

baik. lol akan trus bhati2 selepas nih=) tengs ya.

cybernetic88 said...

haha. adoi. ey org dah tulis pon. nme diew xmuncul. maybe tukar kowt. yg hang punya je kuar. cantik gambar. lalala

MYRAspberry said...

uits...ade jugak orang perangai camtu kan...
kuanaja jahat plak tu..

kapal terbang kertas said...

wa... sungguh tidak tahu malu btol bdk 2...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cybernatic:

iya? keh3. dah agak dah. koz msg die xpernah balas2 pom. ntah die mnyamar jadik hape lak tu=P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*myra:

donia ni macam2 kan manusia=(

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ktk:

hukhuk. kuwangg ajaaar kan? menchippp tul=(

izwan7 said...

lolly sebab ko femes kot org nak tiru ko..huhu..tapi tak patut ah..nak make as idol pun bia la kene cara die kan..

aku dh dgr byk kes cmni..tak sangke arini aku jumpe in reality..hope kamu berdue dapat end up elok2 ye pasni..

en_me said...

jeliterrnyerrr.. ehehe

dee sygg said...

sys . u juz rileks saje keyy .

ta kemane pown "betina" itu . heee . lau dee dpt , dee ganyang itu betina shukup shukup .

berasap jea bile bace msg maki maki dr dy tok sys . heyyy .

pompan tatao maloo kod .
da pkai gmba org , lagy mao ckp bentak bentak . maki maki .

da sah sah dy uh gyler plus bangang . HAHAHA , ;DD


sys juz chill plus cool okeyy . ;pp

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*izwan:

hohoks. make as idol? BAHAHA. masyukkkk gila ah ding dong ayat kamoo:)

ntah. skng dia da tukar nama kowt. xdapat dkesan=(

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*en_me:

:):) kamoo tak habes2 nak cakap jelita2.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*dee:

tu yg lolly menggila jap tu. panas dows smlm.

kalu dia cakap baik2 tape. ni siap hentah pe2 ayat ows.

tape2. lolly halalkan. lolly kan cool :B

miera a.k.a merr said...

tenyeh cabai kat mulut dia!!!!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*miera:

nak bom teros mulut die leyh x?

Samaira said...

hiks sian dia
ekeke
saba2
hehehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

pergh....
xleh blah tol mlt betina tuh..
hehe..sory..
trkasar lak..
p teremo lak bile bace n3 lolly ni....
kalo jmpe betina cmni....lempang jek laju2..haha
sbr yek lolly

NieSah said...

OMG...takutnya ade stalker sedemikian..
tp bnda mcm nih dah biasa jadik..

Farhana said...

Hohohoho.. Gosip hangat of the year niii.. Kamoo ni cun sgt.. Atau pong orang igt kamoo ni artis fofular dari indon ke, dari filipina ke, tu yg pinjam gambo kamu bagai.. Hehehe.. Takpe lolly.. Sabaq naa.. Ssungguhnya wut goes around come around.. Juz wait n see okeyh adik manis.. =)

joegrimjow said...

haha
macam ni pon ada ke?
eh
cam my pren je luvlysa tu
;)

Datin Paduka Bokbong said...

salam...my junior!!
ganteng bangat kamoo!hahaha
akak try search for "luvlysa" dlm friendster..(er, friendster ke??)...tp yillek..hehehehe
bahaya tol kes2 gini..better lodge a police report la, it's 4 ur own safety/protection.
dunia skrg mcm2 org blh wat, lolly..pop maniss! :D

take care ok! xoxo

miss yanie said...

eda.. ignore jak la si 'plagiat' tu... dia jeloushh kot gmbr lolly cantik, dia tu maybe x da muka sndri.. ehe.... sbr la k.. nnt ada jg blsn utk si plagiarism tu..

||| PöJìé PööH ||| said...

anda sgt artis!!
wahhh!

awang gelok said...

cuk pun pnh kena gak mcm ni..
ada org amik gmbr cuk..dia siap ngaku dia faizal tahir lagi..wakakkaa..
hmmm..

touyakaruma said...

oh tidak ! tidak !

Nak kena panggil blogger lain belasah orang tu , huhuhuhu .

*Nasib baik Awek Oren tak jadi mangsa , klu tak memang aku dah hantar virus kat budak tu . Huhuhu .

~ceRRy beRRy~ said...

aiyoooo...
berani gler girl tuh copy paste gambar org...
ish3...

Kasawari said...

ada jugak org menyamar2 macam ni gak ek.. ermm.. kira dasyat gak ek lolly ni.. he he..

tapi takper la.. bwk2 bersabar ek..

Noorlaila Mohamed Nor said...

adoii ni yg susah jd org cun + fofular ni
seb baik aku tak femes

tp xphm la
kenapa org suka sgt pakai gambo org lain kan

tue diak..! said...

mak aihh..power giler2 ayat-ayat perkasa kembar ko 2 lol.. mantap tol didikan die dpt..sian gua tgk dak cmni

meo188 said...

erm, kalaulah cik lolly pop nak jadi artis...

cik lolly sesuai berlakon cite power ranger. jadi power ranger warna pink. sesuai dgn imej.

Framestone said...

he..23x leh je saman dorg tue... bukak fail just byr RM5K he...23x

tue la buh gmbr comey2 lg...cam bro gambar2 yang agak hensem mahupun terlucah sikit (tunjuk body)pun bro xbuh kat blog or fs n fb..

takut disalah gunakan je he...23x jenuh nk bukak fail saman satu persatu.... (tp masa kat U, pernah la bro jumpe org download gambar bro) shit... klu berkenan, ayat la bro... nk gak rase di tackle he..23x

out 1--> ala jawab je la.. yg perasan abg die je...adik die xperasan ape2 pun

out 2--> lol xnmpk muda or tua... cam matured dgn usia lol sekarang he..23x (ayat bodek) tp mane tahu kan...lg 5tahun masih sweet 20 ke

www.broframestone.com

incikpait said...

wah hbt btol pymaran dia..
dia x de pic kot..sbb 2 gna pic lolly...
hati2 ckit ngn pic2 kita..
mna taw org dgki kat kita ...
lolly sbar je lah..
nnti adalah pmblasan 2..

shazika said...

ish..

tak patut lor kata gitu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*samaira:

sabauuuu suda~ tengs:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*chentalya:

ya. sabauuuu la ni=P. tape la liya. kt doakan jer die berubah=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*niesaH:

tu rr kt kne berhati2 nnt:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

agaga:):) artis korea, filipina tape ag. jgn ko kata aku artis bangladesh suda~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

pren kamoo ke joe? walaweysssssss~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*datin senior:

ohho. fs la dear:):)

nak add ke? HAGHAG:):) tape la senior, kita doain je die cpat berubah.ekeke:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*yanie:

tengs shayang:) kan die kata muka die shanteeeek. malu nak tnjolkan diri kowt:P shanteeeek sgt kang:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pojie:

nak sign tak? agaga:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cuk:

cissssssssssh~ ah tulun la. aku tak pecaya.keh3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*touya:

ngeh3. aduhai. tape2 awek oren low profile.keh3. kalu die kne jugak. kamoo la dalangnya.BAHAHA:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cherry:

tu rr die ingat kita xtao kowt~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kasawari:

keh3. ha. rasain penanganQuh. isyh xda la. kasawari is da bessssssssssh:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*laila:

lol lagik lagik xpaham tahu. yg lol pk die hanya nak jatuhkan maruah aii ajerp~

anda sungguh femes!~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*tue:

wehweh. lu takaO ngorat luvlysa ke? lu kan suka tgk puan dahi licinnn sucii gitew=P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

wahwah. POWER RENJIS pom jadik la kang. tapi meo kne jadik power renjis itam. tape3. t lol cadangkan watak baru utk meow meow.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*framestone:

BAHAHA. gambau anda skng bukan hensem lagiks ke? lol tgk da ensem tu. siap pakai jubah merah ag. meletoppppp auuw.KAHKAH.

yela kang? susasss gak jadik owg hensem ni. t owg cilok pic, lenguh nak saman kang? ekekeke. 1 sama 10k. 10 saman. ohhooooo? cuba bro bayangkan.keh3.

OUT 1~ BAHAHA:0 sy ttp tidak berperasaan kpd anda wlu diberi 70k sekalipun.keh3. nak adikkkk jugakkkkk adikkkk jugakkkkk. ngeh3


OUT 2~ euuuuuuw. knp xkata lol lagiks muda dr usia. baru ajat nak banje kepsi. cancellah:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*incikpait:

tengs dear:) gambauuu kita, lol simpan baik2=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*shazika:

mgmg sgt2 tapatooot~

Gieyana said...

hohoho..ayat2 yg sungguh keji...100% x pernah akak guna ayat2 cenggini eventhough marah sekalipon..huhu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*gieyana:

biasa rr. tu kje owg krg didikan.

Framestone said...

jubah pun pinjam je.. nk cover body yg berketul cam tiup tayar....xhensem pun..klu hensem sure lol pun terpikat he...23x

laki xkisah punklu org curi gmbr die.. tp ade gak kes..laki amik gmbr laki... entah la.. mybe nk wat teman tido kot (simpang malaikat 44)

out 1--> ye la, lol g la amik adik bro tue..xheran pun huhuhu (sambil wat aksi merajuk gitew)

out 2--> kepsi... eh lol nmpk muda la.. leh berkenalan... single ke x?? jom la kepsi... lol belanje (peh ayat bodek xleh belah)

out of topic--> he..23x dah start menjiwang nmpk he...23x umur die bro dah bgtau kat entry he..23x nama rahsia he..23x klu nk berkenalan leh je add die kat fb..tp kne carik la ek

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*framestone:

BAHAHA:) wahhh hayat.ngee. berketul2 tu tough ape? kehkeh. kang lolly tpikat. marah bakal nnt. abesssshla lol. ngee:)

wooo. ade gak ae yg laki suka amik gambo laki. cam gay jerp. upsss.

out 1- ngee. malu lah nak add. bro tulun add utk lol leyh x? agaga:)

out 2- wahhhhh. muda bape taun dr umo sbnr? sila nyatakan dgn jelas. baru ley lanje bagai=) keh3

hannie_luv_vespa said...

owh..really hate people like this...shial gler...ish2...

Framestone said...

he...23x ygberketul tue lemak... dah x tough cam dulu... dulu lagi le ketul2 keras gitew he...23x tergoda tgk (perempuan tgk la ek) tp sekarang :(

yup ade je yg suka amik gambar laki... ade gak blog yg bro terjumpe pasal laki2 je.. die men snap2 je... dah la die pun laki... riso gak terselit gmbr bro dlm tue

out 1--> cam mne nk bro add kan... add dlm fb bro leh la..pe la lol nie...

out 2--> nampak cam umur 16tahun even dah 22 he..23x (leh x cam nie... nk kepsi he...23x)

Melz said...

hehe boleh buat kerja nie... :) hek²

farah said...

waa,

u ada kembar rupanya.
ahhaha.

minah tu macam takde life je.
biarkan dia.

lagipon u dah sound dia kan?

:D

en.alierostam said...

pergh....idola seh...haha..nak sain...

ღnurull.mrs21ღ said...

huk aloh...pelik gile ade org gtu..

da la tuh..melatah xtntu pasal..

da kantoiii kot ;P

chipsmore said...

gilaaaa lahhh..memang nak kena kutuk agaknya budak tu...tah tah orang yang rapat dengan anda..mana tahu kan..boleh jadi jugak ;)

Encik Azizan said...

sng cte..xyah letak pic..bf pon da ada..bt pe nk tnjk2 lg..kn?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*haniie:

mencippp jugak.:P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*framestone:

keh3. skng xyah ketul2 dah. ketul2 utk bakal bini je eyh? agaga:):)

wah. xtahan .gisauuuu tuh.agaga:):) tgk bebaik. kot2 bro ada admirer kan. dia cuik gambo.leh saman.kah3.

allaaaaaaaaaa. ngorat abgnya dulu lah. baru ngorat adek.keh3. lulus tak? BAHAHA:)


WA. ULANG SKALI LAGIK KATA LOL CAM UMO 16 TAHUN?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*melz:

isyk mel ni. tabaikkkkkkkkk:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farah:

ohho. iya iya.cam xda life je. cishhhhh betul. mintak2 die sowg je berperangai cam2 kat donia nih:(:(

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farah:

ohho. iya iya.cam xda life je. cishhhhh betul. mintak2 die sowg je berperangai cam2 kat donia nih:(:(

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*alierostam:

nak sign kat ane bang? keh3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nurull:

ye. die melatah gitu coz nak carik reason terbaik ah tu:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*chipsmore:

itu yg lol syak was was tu.agaga:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*azizan:

owh. shaye letak pic bukan sbb nak cariks BF ye.

itu kepuasan. lgpun pic tu lol xletak kat scial netwrk ape2pun. yg heran camane leh owg ciloks?

-atiQah- said...

ehhh...saikonya pompuan tuh..saiko..saiko..

mgkin dia jeles dgn miss lolly kot..
biasalah, org bila dengki mcm2 dia akan buat..utk puaskan hati dia..

Mr.Chenta said...

ahahahaha
giler ar

eh
serius ah
skrang ni
kita pun kene
tapi bukan gambar la =P
kita tak kacak pun

tapi
entry kita
kene copy paste
tukar nama je

cilaka
ahahahaha

Eazy Izzuddin said...

wah!
x sangke
igtkan artis je yg de kembar
kamo pun ade
hehe
famous...
sape yg amek pic kamo tu mmg x patut r....
huhu
xD

Encik Azizan said...

tu la psl..plik..ke da org sje nk knakn lol..mngkin org tu knl kamu kot

puteraarry said...

alarh2 ....ksiannyer...cdey ekk..x per2 1 jer cranye nk menghilangkan ksdhan....cuba lolly hempuk or baling jer lptop lolly 2 msti dh x cdey lgi ...he3 nk sdey cmne kan msti larh nngis ...mlayang jer duit coz nk bli lptop bru . .he3...klu c cye test arr ...but warranty 1 second only....he3

meo188 said...

yipie.... sy tukang komen ke 101...

sy peminat setia cik lolly kucing meow2 ke 101 :)


hip hip horey!

samy vellu naik scooter said...

Tum paas aaye, yun muskuraaye
Tum paas aaye, yun muskuraaye
Tumne na jaane kya sapne dikhaaye

Tum paas aaye, yun muskuraaye
Tumne na jaane kya sapne dikhaaye

Ab to mera dil, jaage na sota hai
Kya karoon haye kuch kuch hota hai
Kya karoon haye kuch kuch hota hai

Tum paas aaye, yun muskuraaye
Tumne na jaane kya sapne dikhaaye

Ab to mera dil, jaage na sota hai
Kya karoon haye kuch kuch hota hai
Kya karoon haye kuch kuch hota hai

HIZAMI said...

yg penting, u saba k?
=)
ade hikmah neh~

chipsmore said...

aku rasa kau dah popular sekarang...komen dah berjuta..bagus la..leyh aku glamourkan kau nanti..wakakaka :D

sueda said...

ayoyo...dey..thambi..cian miss lolly..jahat nyea minah ngok ngek tu..suka hati amek gambo org.at least mintak la mahap kea..apa ke kan..dushhhh

Framestone said...

he...23x nk gak badan ketul2... baru la macho gitew... lg2 bro yg selalu deal dgn org luar he..23x

ade gak laki yg admirer bro...biar kan je la... bukan bro melayan pun

ye lol nmpk cam sweet 16 lg....(bile nk belanje kepsi nie)

out of topic--> he..23x malas knpe nie..xdpt tackle adik bro ek....

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*atiqah:

hentah la yang. siapa dengki2 tuh. touching betui:P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mr chenta:

owh. kamu tu asyek wat pasal MIRA UTTIKA camane owg tak kopipes? kehkeh3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eazy:

KEHKEH:) terasa femes jap eazy tahu!~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*azizan:

ghase2 owg tu pom kenal lol. tapi?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*arry:

peh. cadangan kamoo=) mantoppppppppppppp! KEH3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

sengaja tggu yg ke 101 tau. mmg fanatiks 101 nih=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

samy vellu:

aishoooooooooooo. tetibe laks hindustant kat page haku. jaga kau!~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hizami:

tengs:):):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*chipsmore:

aku tak setanding kau=) tetibe*

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sueda:

biasa rr, bila perasaan iri hati menguasai diriks~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*framestone:

BAHAHA:) bro mmg berketul2 oke kat perut tuh=) mantoppp seyh!

ngee. a'ah. tak add ag nih fn die=) KEHKEH.

Anonymous said...

akak saya rasa la dia ambk gambar akak dekat google images sbb bila kita upload gambar kita dlm blog setengah gambar kita akan termasuk dlm google images..lagipun blog ni kn guna google induk dia..kebetulan nama dia dekat dgn nama akan then dia nk cari pic dkt google t'kuar pic akak the nampak cun plak sbb tu kot dia ambk..klu akan x caye akak try la tekan google images letak nama akak LUVLYSA..musti kuar pic sbb saya punya pic pun jadek mcm tu then td saya try letak nama akak ade kuar pic akak.