* minggu BENGANG sedunia. *

aduyai malas gila aku nak hupdate oke? macam2 story aku nak bagitahu tapi ya ampun malassssnya hanya abah aku saje yg tahu. *ceh tetibe kaitkan abah pulaks. i love u abah muah muah. mummy jangan rr dikau menjeles aii termuah muah kat abah. kehkehkeh. kan tak pasal2 tak bagi duit raya haji nnt. :):)

oh oke. kembali kepada cerita malas aku. eh aku tak mahu cite pasal malas boleh tak? aku nak cite pasal BENGANG. huh bengang oke bengang! minggu ni minggu paling bengang. oh bengang yg bangang. kenapa kau ada kat dunia nih? ni aku ghase cam nak marah pencipta perkataan bengang nih. :P

kenape eh aku rasa cam nak makan orang je minggu nih? dah 14 orang aku ratah hidup2. nak cariks mangsa ke 15 pulak ni ha. fuh. kamoo semua tengok 3 perenggan ayat aku tunggang terbalik. nampak sgt mood aku lari balik siam. weh mood cepat balik malaysia. melancong je eh keje mood aku nih? *tetibe salahkan mood pulak.


so. minggu ni aku mahu lancarkan status mood aku : ba yo ngang. BENGANG!



aku bengang oh minggu ni minggu penuh berendam air mata. tak suka tak suka :( aku ni tak boleh. kalu bengang sikit. mula la nak sensitip2 bagai. pastu mulalah adegan nangis tak tentu pasal. ghase2 nak lempang oranglah. macam2. oh menchiiiiiik oke? aku mahu jadik HULK. mahu lawan musuh2 dengan penuh kekuatan. ni tak. ada musuh sikit mula lah nak cariks tisu premier. sobsobsob. ;'(

dah la aku tengah marah dgn group asaimen sekarang nih. kamoo semua bayangkan oke esok nak submit, tapi baru sekarang budak2 group tuh gediks2 nak cariks bahan. gila ah. konpem keje berterabur. so, markah siapa yang kurenggg, markah aku jugaaaaaaaaaaak! pastu kan, aku punyala baik hati. IM REPEAT aku punya la baik hati. aku siap bagi lagi bahan2 kat diorang. aku suh taippppp je. tapi apa yg diorang buat, diorang hilangkan pulak kertas aku bagik. pastu suruh aku carik lain. aishoooo gila ke hape aku nak cari lagi. manyak cantikkkk! ni aku rasa nak marahhhhhhh ni. baling almari kan baru tahu. :P:P


aku pulak stail tak boleh marah depan2. nak buka je mulut. aku nangis dulu. boleh? ngee. so sweet kan perangai aku. agaga. sila kata aku sweet. kalau tak, aku terasa nak marah korang pulak. eheee.


pastu semalam pulak, aku KEHILANGAN BARANGAN yg aku paling shayanggg. rasa bengang gila. pastu mulala aku nak mencarut sopan. *&%%*** agaga:) hanya orang2 terapat dgn aku je tahu apa yg aku hilang tu. tak mahu ah nak jaja citer kat sini. nanti aku sambil taip sambil nangis pulaks kan. biasala, aku kan EMO tak bertempat. kehkehkeh. tak pasal2 pulak keyboard lappy aku rosak coz terkena air mata yg mencurah2. agaga. boleh guna tak alasan tu? ngee.


oh my LUMIX pink. kau punca segala2nya. *ceh.tetibe salahkan lumix pulak. sobsobsob.


oh oke. aku malas dah nak tulis faktor2 lain yg membuatkan aku marah minggu ni.


tapi

eh jap jap.

ahh ni satu lagiks aku nak marah ni. tak boleh tahan ni.

ni kat toilet ostel paras aku ni. sampah bertimbun2. mane cleaner ni seminggu tak nampak muka? UM nih dah takde duit nak bayar cleaner ke? ohho. aku ni jenis tak boleh tengok benda2 kotor bagai nih. terasa nak marah orang bertubi-tubi jugak. hoho. sangat hodoh oke perangai aku? siapa yg jadi suami aku, nasiblaaaaaaaaahhh nyah!


oke bai.


salam sayang,

70 FAHRIN AHMAD:

ijad said...

apa salahnya jadi cleaner jap..

~ceRRy beRRy~ said...

aishyOooo...
nsb bek sem ni ifa langsung xde grouping esemen..
ifa pn x suke gak klu group tuh lctrr yg pilih, xleh pilih geng sndiri..huhu...

sabar jelah cik lolly...
minggu ni dh nk abes dah..
minggu depan harapnye lebih baik yep!

Samaira said...

alo lo cik lolly nakmo la bengang2 nanti x comel sudah ekeke

MsAnisSyahirah said...

huhuhu...
sabar je ye...

huhuhu...

piECES oF ME said...

sabo k..
btw, best kowt study kt UM..wiwiwiwi

Framestone said...

lol meh jdikan bro mangsa ke 15... he..23x

bro dari dulu xminat wat asigment berkumpulan...mmg request dgn lecture nk wat sorg2...result tgi gak he..23x

if org2 cam teu mmg bro dah direct sound dah...no tapis2...if nk tgk kertas terbang ke muka pun boleh... he..23x

even dalam sesi berlajar pun bro leh jatuhkan air muke sorg tue... bg die tahu kekejaman dunia... kan selalunye pe yg bro wat kat classmate mmg pensyarah akan jdkan contoh je...

kejam x bro nie... sebab dulu bro mmg xde byk mase nk wat asigment sume tue... bz sane sinie.. kuar sane sini... naik sana sini.. so if dh dlm kelas.. mmg serius babi la... (so jgn carik pasal he..23x)

p/s- pe yg bro mengarut kat sinie nie

www.broframestone.com

miera a.k.a merr said...

huish... sila anta angin puting beliung kamu blk ke siam... bleyh tsunami kamu pnye bengang yg bangang neh.... hehe..

sabo ye dik... :)

farah said...

eh,

manja jugak cik lolly nie.

hehe.

ZARA 札拉 said...

aduyai~
relax babe~

sabar2~

meh aku peluk kuat2~
tak nak bagi kamu marah2~

Akmar Anuar said...

wah kak non!
entry penuh kebangangan nih!!

sabar weh sabar!
ko ni jenis kuat nangis gak eh?
mcm leh bayang je ko ni cane sebenarnye...
kat blog ni je mcm kepoh2 (mcm aku gak tu) tapi sebenarnye ko ni hati lembut sensitip gituh CEH TERPUJIKAH?? =p

ko nk aku blanje eskem cornetto paling mahal ke?
sejuk sikit hati ko tu, hehe =p

meo188 said...

wah... cantiknya mata cik lolly...

jernih mcm mutiara.

membuatkan bulu misai kucing menjadi bengkok....

jgn bengang lame2 sgt... nanti rambut cpt beruban

oranglidi said...

UM ke? x cakap. aritu wa lepak um.

en.alierostam said...

owh..en3 chenta bkn kisah u..ade chance la lg nie...hee..gurau jerk ..haish....bengang eh ..uuuu.. mmg sakit mmpunyai group mmber sebegitu ..seumpama mimpi ngeri tuh... sabaq ye

lieya orange M.I. said...

...lolly, lepas mood tu dah travel 1dunia, dia balik laa...
...doakan dia pulang awal...

...take care...=))

miss zeila said...

owh..ingtkan sy je dok bengang2..rupenye lolly pun..
tak pe2..relax2 kan mind tu ek...
hehe

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

lagu tema lolly...bengang dari akim af =P

Noorlaila Mohamed Nor said...

masalah kehilangan barang tu memang menyakitkan
even benda simple hilang pun boleh tensen kan?

bertahan lolly!

izwan7 said...

haiyaa..manyak marah woo..
rilek beb tarik nafas panjang2
aku kalau dpt sleeping partner aku rela buat sorang2 je lagi senang..

faizul darius said...

kelakar rrr ko punya ayat. lucu sungguh n cute

miss hirose said...

jgn la bengang2 cayunk..
nti muke xcumel kang...kekke
lolly hilag lumix ke??ooh tidak!!!

mr.syazwan said...

JGN MARAH2 NNT CEPAT TUA NOK!!>.

hahahahahhaha...

releks2.. keje group ngan org "menggong" mmg gitu...

apa leh wat nyah kan dr group tu.
lolly wat sorang2 ja...

klau xde geng panggil ABE WAN ok>>

wakakakkakaka

Mr Swat said...

nak try jugak tgk dia angkat almari tuh... ok x??? :P... larat ker???

Putra Al-Maliki said...

ayat nie best "aku pulak stail tak boleh marah depan2. nak buka je mulut. aku nangis dulu.".. suke2.. hehe..

cybernetic88 said...

yeke bnyk asngmnt. alo cian nye. huhu.

akak cleaner dah bercuti. gi la mnta jawatn tu. kowt2 de kosng lagi. he. gurau saje =P


P/s: xmau germ, bngng, aka seumpamnya. nnti xcomel la. hee

mrS May said...

Semoga minggu BENGANG sedunia miss lolly akan cepat pulih...
hihihihihi
xmo mengang2 okehhh

merahitujambu said...

marah tp leh bergambar sambil syum naep??huhu

Anonymous said...

sye taw..
kamera 2 ilang kn?

♥ayudeadwish♥ said...

tul tu ijad~~ ke ko ngah period nih? hahahahaa~~

a[l2]isa shi[l2]ahata said...

sabo2. selalunya, kita org pompuan mcm nie bila bulan datng menjemput ;p

chipsmore said...

lumix?? boleh la bagi pinjam..haha

ezany said...

jgn kamera tu yg hilang sudah.. nnt xde la gambar miss lolly kat blog ni lg.. hehehe..

amir acap said...

waaaaaa...ni mmg bengang gle ni, smpai salah kan lumix plak ni..ahah..

Faarihin said...

salam..
sabau2lah banyak2 yer.. hehehe.. (^__^)

HIZAMI said...

bese r tuh.
student.
ske wat las minit.
ahaha~
yg penting, saba k?
=D

fathiahRAIHANA said...

huh
lek kak lolly
kang muke da ta sweet laa
maraa2 ginie:))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ijad:

ececece. yee ahhh t nak jadiks cleaner tandas sndiri=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cherry~

tengs yang:)

lol pom xsoke group2 bagai nih=)

baik wat sdn bhd je kang? puasss hati=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sanaira:

mmg x cumei pom. motip?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anis:

tengs yang:):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pieces:

apa lak yang kaitan ngan UM? keh3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*framestone:

ahaks:):)

lol ase dah cukup kot mkn manusia 14 orang.agagga:):)


lolly pom kalu leh nak kje sowg2. t nak mintak wat solo molo kowt2 kwn terasa lak. tu yg sussaaassnya~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*miera:

akakaka:):)


dah balik siam lagiks oh bengang tuh=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farah:

opkozz rr manje seket2:):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zara:

kamoo penyayang oh. sukaaaaaaaaaaaaaa:):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*akmar:

weee :) ko pujiks aku kah? agaga. jarang ohh ko puji. terharu aii. ni nak wat entry emo2 je. suh ko puji.keh3


eiskrim? mahuuuuuuuuuuuuuuuu :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

waaah cumil oh hidung kamu:) mancung cam pinacioooo=)=)


ye ah. uban da penuh nih=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*oranglidi:

cehhhh. kne kaji lagi pasal lol ni. lepak kat ujung ane?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*alirostam:

itu bkn mimpi ngeri. tp REALITI NGERI:p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lieya:

tengs yang:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zeila:

nape kamoo bengang sygs?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anuar:

kehkeh. shame2 kita layaaaaaaaaaaaaan:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*laila:

ya ya. kan sabun n ubat gg kamoo hilang.kah3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*izwan:


mmg rela wat sowg2. tp emmhh saket ati gaks~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faizul:

tu trademark. BAHAHAU=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hirose:

sobsob. adalarrrrrrrrrr:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mr wan:

abe wei tu cakap je lebih. habookkk? taraaaaaaaaak =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mr swat:

opkozzz rr aii larat. tp kalu panggil bodigad rr.keh3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*putra:

agagaga:) tu la pasal. keh3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*acarp:

keh3. cleaner tu da penuh. tp ada cleaner laki yg diperlukan. kamoo mahu?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*may:

oh doaaaaaaaa lagiks. yah yah yah:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*merahitujmbu:

itu pic agak lama yang.keh3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anony:

hurm. hentaaaaah :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ayu:

ko xda pkataan lain slain period? keh3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

a[l2]isa shi[l2]ahata:

oh silaaaaaaaaap tanggapan anda=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*chipmore:

hamboiiih. 1 jam 12 hingget~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ezany:

memferli ke hape? sobsob

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*amir:

ihiiiiiii. ada kaitan gaks =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faarihin:

mekacehsss :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hizami:

iyeee la. last minit kali hasil oke xpe.ni yg addddooooooooooo=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ana:

mmg x shweeet da pom=)