tajuk belog? ahh apa-apa je lah :P

grrr. disini aku cuma nak bagitahu aku DAH HABES EXAM ! miahahahahaha. terlepas segala azab2 dunia aii ghase ni ha. sungguh seronoks ya kanak-kanak. :) rasa mahu pergi enjoy sajork. dating terutamanya. ewaaaaah dating? aku mana ada pakwe. ecece tetibe mengaku takda pakwe. lalalalala. *mamti aku.

disini aku juga nak bagitahu 24/7 hari aku online. MUHAHA. terasa penuh kenikmatan syurgawi nan abadi. ecewah.


so, kepada sesiapa yg ada komen my entri-entri sebelum ni. tunggu kedatangan aii utk serbu belog korang semua pulaks oke? aii kan baik hati plus adil lagi bijaksana mestilah akan mencemar duli ke belog korang pulak kan. biasalah pemerintah nak jugak melawat rumah rakyat jelata *tetibe feeling jadiks perdana menteri pulak kan. lantak lah nyahh oi. aii dah takda idea nak cakap ape ni ha. KEHKEHKEH.


pastu, yg sudi tinggalkan meset kat shoutmix aii sebelah ni ha. aku pun akan balas jugaks satu persatu mesej korang tu ye? jangan bimbang korang kan tahu aku ni maha adil amanah fatonah takkan berat sebelah punye. satu satu aku akan balasssss nanti. ewaaaah. sekarang ni pun aku dah balas 15 page shoutmix tu. apakah? 15 page? huh gigih tau aii ni ha sampai nak patah jari kaki balas mesej-mesej tu semata-mata tak mahu mengecewakan rakyat jelata. aishooo terfeeling perdana menteri lagi kan. menyampaaaassss aii :P:P


dan yg paling aii sukaaaaaa sangat kat kotak shoutmix bila korang kata kelik nuff kelik mr.potato kelik CIMB kelik nokia digi kelik cokelat sugus roti canai masak kari semua tuh. comel gila ah korang. buat aii terharu aje kan. agagaga. :):) aii kan nak kawen awal tu yg korang wajib kelik bila ada iklan sebegitu kat belog aii ni. so kelik banyak2 my nuffnang tu nanti aii kelik yg korang jugaks oke? ahahaha.



abaikan gaya aku yg hontahapoapohontah tu. sila fokuskan kepada tonggekan maut kat belakang kami. seksikan beliau? aishooo tergoda maks ni tau. miahaha.


so, kepada sesiapa yg mahu aku mencemar duli kat belog dia tu. bagitahu jelah kat mane2 sudut di belog aii nih ye. time aku ada masa terluang ni lah aku boleh hoyeeh hoyeeeh kat belog orang kan. kalau tak yang adoooooo je lah ye. hikhik. *feeling macam artis boleh? alaaahh nak feeling artis realiti yg tak lepas stage satu je. ngee.


aku ni kan sekarang jenis malas nak belogwalking kat belog orang. aku hanya jalan2 bila ada orang tinggal jejak kat belog aii je. pantaaaasss aii akan serbu belog dia pulak. so, paham2 je lah yoooo.


tinggal jejak tinggal jejak.



p/s:
korang nak tahu eh apa my daddy kesayangan aii bagi present sempena my bedday ari tu eh? MIAHAHAHA. adalaaaah kalau aku rajin aku citer yooo. babai. muaaass *ciom orang hujan2 ni beshhhh gak. hik hik.




salam sayang,

62 FAHRIN AHMAD:

♥chentaMAYA™ said...

selamat b'cuti!~

-aTie- said...

hoh....lolly ade abg ek...wakakaka....diam2 sudehhh... ;p

samat enjoykan diri ek

www.khaizarien.com

miss zeila said...

sy nak tinggalkan jejak gak...hahaha...

wan said...

tesis kasi siap dlu br bole balik... pesanan dari supegal a.k.a supervisor.. huhu

Akmar Anuar said...

makcik,
ko online 24/7..
gayut dgn bf pon 24/7 ke???

hehe =p

ko da cuti, aku lak naik sem baru..
bye bye lolly! ='(

joegrimjow said...

eeiiii
gediknye!!
tp comel dimaafkan
lalala~

cik lolly
update 3 kali sehari ek
biar putus jari menaip
huhu

en.alierostam said...

hoyeh2....da ad pakwe upenyer...br nak belanja dating...muahaha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

wooo..son0ok kan cuti..

PiNk ButTeRfLy said...

cik lolly!

i'm so jealous of u.

i haven't started my paper.

will be sitting for final exam this saturday.

wish me luck yah!

=)

Wanie-san said...

xnyabo mau tunggu..copat ler lolly bgtau ape daddy u kasi!

eyman said...

selamat hari merdeka..ahhahahahah..yeay~~!!gua pun da habes exam..kota bharu,tnggu kepulangan daku..mnggu depan gua balik..kita enjoy smpai muntah!!!huhaha..

imHepPie said...

aku pon da bes exam..tpi pasni da xle berblog wuuu

lieya orange M.I. said...

...cik lolly, jom klik2 nuff jom..=D

meo188 said...

nanti blehlah buat projek menternak lemak.

semoga berjaya... pipi chubby

~ceRRy beRRy~ said...

happy holidays lolly...

bila balik klate? =]

Noorlaila Mohamed Nor said...

cik lolly
cepat laaa
nak tengok hadiah tuuu
kereta kah?

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

dah cuti2 mesia ni buleh mengadap tenet lamer2 yer...kehkehkeh =D

cik EPAL said...

uihhh..memang sexy la yang tonggeng bontot tuuuuuuuu :D

faqiha said...

budak tu sebok interfrem ouh haha

merahitujambu said...

selamat bercuti..blk jgn enjoy sgt ek...

Farhana said...

Lol.. Hahahaha.. Ko ni, budget permaisuri negara indonesia kah??? Sultannya budi??? Wawawawa.. ;p

Weh.. Jatuh cinta sama sape??? Ku tau ade lebey kurang 10 org kan sumenye.. Hahaha.. ;p

oranglidi said...

lu nak kena jentik ke komen selang kemaiinn!!!!

kawie2020 said...

hahahahaha.. selamat bercuti.. jgn diri bbebaik bila jalan2 tu.. nanti masuk longkang plak.. hahahahaaha..

ct odah said...

huragh i pun tergode u kat tonggekkan yg maut tu..layan je nyah...hahaha

S.A said...

Kemana kau selama ini
Hingga kalian
Ku nanti
Kenapa baru sekarang
Kita dipertemukan

Sesal takkan ada erti
Kerana semuanya telah terjadi
Kini kau telah menjalani
Dududududu...
Sisa hidup dengannya..

Mungkin salahku
Melewatkanmu
Tak mencarimu..sepenuh hati
Maafkan aku

Kesalahanku..melewatkanmu
Hingga kau kini
Dengan yang lain
Maafkan aku..

Jila berulang kembali
Kau tak akan terlewati
Segenap hati kucari
Dududududu...
Dimana kau berada

Walau ku terlambat
Kau tettap yang terhebat
Melihatmu (Melihatmu)
Mendengarmu (Mendengarmu)
Kaulah yang terhebat

AHMADSUFI6177 REVO said...

sila ceritakan hadiah apa yg dapat besday ritu.. hehe

Framestone said...

kanbro dah ckp... mest daddy ade bg somethingnye....

sudah habis exam ek he..23x bagus2 he..23x

cepat kumpul duit berbanyak dan kahwin..if bro klik nuff lol..leh x bro xsponsor lol kahwin he..23x

out of topic--> he...23x lol jgn la tanye size spender \iteww.. iteww bukan bro yang punya... ke lol yang punye itew...

www.broframestone.com

rathiqah azmira rosli said...

jom kumpul duit nuff k.lolly.mari kawen cepat berjemaah.heee~

Framestone said...

he..23x nie just pakai sms je la... hp cikai pun boleh sayng oiii... asalkan line celcom he..23x

men la tahu kamu punya ke he..23x

cinta lea ixora said...

dh abes exam..? uh... sgt bgs sekali..
hehe.. so time to cuti2 malaysia ;)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*maya:

tengs :):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*atie:

hikhik. syuuuuh :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zeila:

ngee. oke. akan ku terjah :P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zeila:

ngee. oke. akan ku terjah :P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wan:

baik cik aie :P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*akmar:

gayut ngan pakwe?

13/7 hoh camane tu ?

lallala selamat mmulakan sem baru yang :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

3 kali sehari ?


grr sukar utk dpertimbangkan. miahahah:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*alie:

shaye lom jadik isteri orang ag :P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lieya:

opkoz dear :):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*butterfly:

uit jgn jeles2.

buat yg tbaik tau. gud luck darl :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wanie:

emmm ape eh ? lalalala

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eyman:

hikhik. alll tabeshh rr kau pom nak njoy gak. *keji. miahuhu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*imheppie:

y ? da tade internet eh ? allaaaa :((

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lieya:

meh meh meh :):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

pp chubby ?

apakah ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*cerry:

tengs :) kmaoo pom. sknf da balek :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*laila:

kereta?

lalalalala

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anuar:

tak jugak. wuwuwuwuw :(

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*epal:

cam kamoo leh cik hyepal. sexy. opsy :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faqiha:

ngengeeee :):)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*MIJ:

baik kamoo :) hikhik.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

euw. budi ? ewaaah sebut jugak markanya. miahahahaha :)


10 ? aiyork. seketnya. 15 lah. ahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*oranglidi:

ya ampunnnnn :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kawie:

hekhekhek. longkang? grrr sungai terus.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ct:

kehkhekhe. jangannn. t die bomoh2 bawak balik indon :PP

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*S.A:

apakah ?

lalallalaa

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sufi:

tak hebat sgt pom. ecewah :P:P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*framestone:

miahahaha. spender itu bro tak ngaku ye ? lalallalala


emh.ne leh ? kawen lain. nuff lain :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lea:

memang sangat bagusssssssssssh :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*rathiqah:

kawen bjemaah ? ohh sonoksnya. miahahaha :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*framestone:

ye ke ? hikhik. alaaa malu la kt pakai nok 3315 je. miahhaha

Anonymous said...

mane ko beli tudung camtu yek?