PERCUTIAN- part 2 pulak!

okelah aku tak mahu nak citer panjang2 sebab kepala aii tengah biul sebabnya SAKIT GIGI. huhu so aku tadahkan sajork gambau2 percutian di hadyai dan songkla tanpa bercerita ape2. kononnya silent mode lah kan. buwek. tapi kalau aku tercerita tu anggap je gigi aku dah sembuh sikit2. hikhikhik.

dinasihatkan anda jgn terkejut tengok aku pose. lalalala. almaklumlah aii mane reti nak pose ayu cam muslimah sejati tu. kalau aku start pose kan mulalah nak buat muka2 comei. *holloh hollooooh hooloohhh masalahnya comei ke? panggggg! nyampasss tak habes2 nak puji diriks padahal muka cam grrrrr kan. *malas aku nak cakap. sekian.

*gambar kat bawah aku resize kecik2 sajork. gambau besar baru nampak kebabooom oke? MIAHAHAHA *perasan.


*abaikan panau kurap budak ni. eleh macamlah korang takda kurap time kecik. MIAHAHAHA.




aku terjumpa seorang artis kat hadyai. namanya hapohentahhh. tapi memang popularlah sangat kan. 14 kali menang anugerah. so aii yg baik hati ni tangkaplah gamboo dia ni kan nak letak kat belog aii ni sebagai tatapan umum. seingat aku namanya LOLLY LUVFAREDA. tu banner facebook die ade kat tepi tu haa. bolehlah add. *PANGGGG DISITU!



aku letak 3 je gambau kat HADYAI. sebabnya aku malas nak letak. hikhik. mood sakit gigi memang menjahanamkan. *salahkan sakit gigi. apapun hadyai memang beshhhh. tempat shanteeekk makanan sodaaappp shopping muraaah dan yg penting semua lelaki macho senang didapati disini. so langganlah segera sebelum kehabisan setok. lalalala :P


*pantai songkla. view depan-depan lagiks menarikssss oke?


haaaa dah sampai pun.


time menjamu selera.


so selamat menjamu selera.


aii kidnap semua monyetkeraberuk ni untuk diberi kepada pekerja-pekerja. SEE? baikkan aku? cepat puji aku cepat.


cik lolly dan cik luvfareda. mereka berkawan baik. terima kasih :)






kat papan tanda tu kalau ditranslate kan *hoh betul ke eja translate gitu nampak sangat aku failed english time aku ambik master dulu. GUGUGU. oke2 kat papan tanda tu dia tulis " sau lolly suwai " kalau ditranslatekan ke dalam bahasa melayu adalah "adik lolly shaanteek". hoh apakah? keji oke papan tanda tu perli aku kannn. mencikkkk :((


di bawah patung kucing dan tikus. gambooo muka kucing dan tikus aku malas nak upload. so sila terima dengan redha.






saja nak tunjuk pulau tikus dan pulau kucing. sekian. takda niat-niat lain.


gambar sewel 1


gambar sewel 2


gambar sewel 3


gambar sewel 4


wafa tidak sewel


ke AQUARIUM BEACH pulak. alaaah cam kat KLCC tu. satu kepala 150 hingget. so 13 kepala jadinya botak kepala mummy aii. KAHKAHKAHKAH. mummy sila pakai yun nam oke?




nama ikan ni ikan anjelina julie *siyes. kau terai bace papan kat belakang tu ada nama dia.






ewaaahh nak bergambar dgn aku pun bagi salam dulu boleh tak? ni siap main peace peace lagi kat belakang aku. *terajis. *apakah?


yg kat sebelah kanan tu bukan ikan anjelina julie. tapi anjelina lolly. harap maklum.






si wafa ngengada. merajuks tak habes2 oke? mencikkkk :( *aku pun emo tak habes2. *tetibe.






*motif letak gambar ni ? nak cakap aku ada beli patung ikan letak kat kepala tu. heh.








yg ni lagiks terajis oke? potograper suruh aku dengan kawan aku ni posing. aku dengan muka berlagaks artisnya pergilah posing tepi dinding. akhir sekaliiiii dia suruh aku bayar 90 baht dan dia bagi pinggan ni kat aku. APAKAH? hell gila.



SEE? mood kesakit gigian yg menghellkan ini telah meragut aku untuk tulis panjang2. biasalah bila faktor ketuaan menjelma gigi pun dah mula mereput. KEHKEHKEH. *motif? gunalah colgate. saya percaya gigi anda tidak berkulat lagi. ecece.

dan gambar2 di atas adalah 10% daripada 300 gambar yg aku snap di tempat2 di atas. so sila bayangkan sendiri apa lagiks pose yg aku buat oke? yg kat atas tu pun dah ngeriiii yg ada dalam simpanan lagiks ngeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nyahhhhh.

nak tengok jugak aksi2 ngeri lain? sila datang ke rumah aii lah lalalalalalala. pasti anda akan dilayan seperti putera raja. *jemputan untuk para lelaki sahaja. para perempuan? sila ke rumah aci sebelah. KEHKEHKEH.

bye.


salam sayang,

60 FAHRIN AHMAD:

S.A said...

nice...gg dh oke?

Wanie-san said...

sakit gigi ye??
meh i tlg suntik!mau kah???
hihi

wa!!chantek nye pantai 2!!!!

kawie2020 said...

hehehehehehe.. teringat kenagan aku kat sana.. best tul.. cam nak gi lagik larr.. hehehehehe

sharamli said...

hu3..memang xleh bla budak yg nyeb0k begamb0 sambil wat peace tu..

cik lilo said...

sungguh banyak photo

sakit gigi pon leh hupdate..
jom i tmn kan gi klinik gigi

Mr.Chenta said...

wah wah

cuti yang best =D

suka beruk2 gantung tu
ekekeke

[z@ck] said...

nak ole2!

joegrimjow said...

patut la lama je amek masa untuk update
panjang upe2nye
huu
cik lolly buat saye jelessss

Zuewairy said...

wow, best nampaknya percutian kamu~

Farhana said...

Ouh.. Bnyknye gambor lolly.. Ko ni, brgambor lebey nih... Ish3.. ;p

Makanan ape korang bawak pi kelah? Anto kat aku sket meh.. Lapar laa.. Huuu..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*S.A:

gigi dah masuk dalam tong sampah. KHAKHAKHAKHA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wanie:

grr. suntik ? hoho akuuuttt nyah =((

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kawie:

dah pergi ke?

kiranya cite lolly dah bashiii rr bagi kamoo ?

SOBSOB :((

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sha:

AGAGAGAGA.

sha jeleshhh meh~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lilo:

hikhik. biasa rr powerpuffgirl :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*chenta:

t nak bg beruks2 tu kat kamoo :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zack:

tu haa ole2 t lolly posh :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

alaaahh ape rr sgt kalu nak dbndgkan dgn shefielddddddddd tu?

sobsob. winter ag :((

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zue:

so menakjubkan :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

tu rr aku ajak ko tak nak hana. nak gak si budi tu bawa :))

oiwh t aku antoo makanan bashii kat ko :))

hans said...

best pic2 tu
oit,dah sakit gigi pi la jumpa doktor gigi

piKOk said...

bestnye pi bercuti..uhu

zuwairiaiman said...

great blog... tukar tempat leh x kejap.. zu jadi kamu, kamu jadi zu.. hahaha... untuk hari tersebut sahaja... sbb menarik gile pejalanan hidup tu.. i support your blog.. keep on updating

Framestone said...

patut la lame menghilang si lolly nie huhuhu... eh nk itot...ala nk gak huhuu

tue awat ade tsunami kat belakang teu....

out of topic--> la lolly xkenal ek buah berangan... cam mne nk jd adik ipar bro nie ek huhuhu..... oh berangan tahu ek.. mesti selalu berangan ek

BroFramestone Blog

♥chentaMAYA™ said...

loly bli ape tok sy? gee~

HIZAMI said...

sgt menarik.
taniah!
;D

miss zeila said...

syioknye percutian sis....
jeles la...huhu

Biela Jailani said...

thailand kan?

Noorlaila Mohamed Nor said...

penah pi sana jugak
n phuket
memang besttt kan??

sasha* said...

singgah sini klik samsung corby.bestnya gi vacation :)

Framestone said...

out of topic--> sape yang terada di awangan nie ek... bro ke lolly huhuu..... baru sikit je nie.... klu kuar lebih.. lolly pun cair huhuhu

he..23x sian huhu... buah cempedak pun sodap gak he...23x buah berangan nie sejenis buahan hutan...

BroFramestone Blog

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

seronoknya cik lol kiter berjalan2...smpi ke negara kap kum kap yer...hihihi =D

merahitujambu said...

sonoknye..ni promosi suh org g thailand ke ni.adeh..

syin said...

1) hohoho...mcm ge kamus bergambar plak..haha...

2) yg bdk laki atas tu adik ko ke...? haha..lawa stail rambut dia...

3) haha..lawa gmrb sewel tu...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hans:

doc gg tamaO jumpa aku. hoho

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pikok:

ngeeew~ mmg beshhh :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zuwairi:

AGAGAGA. boleh je. jom 2:))

emm. tengs ya kamoo. t kita keliks belog kamoo lak :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*framestone:

a'ah broo. tu ygg hilang jap tu ;D

t bro g animoon kat sane eh ? hihiks

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*maya:

beli pasirrr lolly kutip kat pantai tu haaa :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hizami:

tocey2 :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zeila:

halooohh halooohh jgn rr jelesh. t kamoo bulan madu kat shane :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*biela:

yup dear :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*laila:

yuppy :)) sgt beshhh~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sasha:

mekasheehhh dear :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*framestone:

ngeeww~ tu rr bro jiwanggg cair lolly. tapi cair ag si atie. ngeee. bagusshh2:)

moga bahagia ye ?


buahan hutan? hihi cam bro ke?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*framestone:

ngeeww~ tu rr bro jiwanggg cair lolly. tapi cair ag si atie. ngeee. bagusshh2:)

moga bahagia ye ?


buahan hutan? hihi cam bro ke?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anuar:

agaga.

kop kunn kapp la sgt kang ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*MIJ:

agagag. jom main perang2 kat thailand ;D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*syin:

bukan adik rr. kazen oke? hihi.

yeke? mekasheehh :) n tengs sudi singgah belog :))

Eazy Izzuddin said...

gi pi check gg tuh..
xD
btw
besh nye dpt berchuti...
seperti komen2 seblum neh....
jelez!
hehe
xD

thanks ea vote miss lolly
muahz!
;)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eazy:

small matter yang :)

gud luck :))

Yoo said...

bru prasan kamu agak cantik...
dh perasa jgk kamu wanita tulin...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*yoo:

wanita tulen ?


apakah ?

Yoo said...

wpun slalu sbut nyah..tp kamu bkn gol yg kmu sbut tu..hee sori yeee...

sori komen kuar topik..

Yoo said...

wpun slalu sbut nyah..tp kamu bkn gol yg kmu sbut tu..hee sori yeee...

sori komen kuar topik..

Nine said...

Lawa jaket Lolly...

Pinjam leh ?..hehe...

Anonymous said...

jaket mu xsesuai la ngan dress. aku hengat orang suke komen mu, hupenya mu dok balas komen orang satu. gile glamsss nyah

PinQib said...

xda panau, kurap je ada.
jejeje



sedap woo p thailand

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

wah....gambarnya mega bnyak...huhu
followed...:
)

Anonymous said...

[b]It's Time For Revenge...

[url=http://ihateanne.com][img]http://ihateanne.com/images/anne.jpg[/img][/url]

[url=http://ihateanne.com]www.IHateAnne.com[/url][/b]