* FACEBOOK vs GENG BLOGGER *

so apa yg dapat korang simpulkan dari gambar di atas? ini maknanya aii dah kurang beraktif di fesbook. AHAHAHAHAHAHA. *motif gelak? dah 2 minggu aii tak mengapprove semua ni ye abang-abang sekalian. ya terasa bersalah pun adoooo tapi apakan daya bila malas dah menguasai diri kan. pastu bajet diri cam artis hot pulak tu oh memang satu pengakuan yg sangat keji. holloh holloh holloh very the menyampas oke? terasa nak panggg je si lolly ni. cish.

tapi kan nak tahu sebab ape aii bersikap kejam sebegitu ghupe?

sebabnya sekarang aii addict dengan GENG BLOGGER. wewit :-)

aii baru join GB ni 3 minggu yg lepas. nak bagitahu kat sini geng blogger memang beshhh oke? so saper2 yg tak join tu teramat-amat-amat albablah ruginya tau. kat situ kita akan dapat bermacam2 entri yg semestinya lemak manis disukai ramai nyum nyum. dan yg penting mungkin kita takkan dapat bace entri2 yg sebegitu di tempat lain. hanya di geng beloger! ewah MIAHAHAHA promote bagai nak rak so tak dapat komisen ke lalalalala. *eh ni pujian ikhlas oke bukan memain. so tak paham lagi?

ape yg beshnya lagi? semestinya kat sana ada pengumpulan BLOGGER2 yg hebat dan popular. ape korang ingat miss lolly yg paling hebat? MIAHAHAHA sila betulkan tanggapan positif anda tu kerna semestinya aii ni hanya beloger yg sangat tidak hebat apatah lagi popular cam fasha sandha makanya nak lah jugak bergaul dgn mereka yg hebat2 ni kononnya nak meraih publisiti murahan. ecece sungguh geli.

lagi? kat sana juga ada FORUM yg membincangkan pelbagai topik yg hot dan kaw cam teh tarik mamak yg tangan dia ada bulu panjang tu. agaga. *hell kau lolly aku tengah makan ni grrr kau pergi citer pasal mamak dan karekternya tu ape kes? HUHUHU! oke oke dan yg penting aii sangat suker melepak kat forum tu.merespon ape yg perlu dan yg penting kadang2 ape yg aku respon itu terkeluar dari topik. MIAHAHAHA ikut suka maks lah. well korang takkan tak tahu aku kan kalau bercerita memang panjang pemikirannya tu yg selalu tersasar dari topik tu lalalalalala. memang jenis keturunan aku kot. so salahkan abah dan mummy aku. mereka yg jadikan aku macam ni. sob sob sob.

pastu ape lagi eh? haaa ni yg paling aku suka cakap. bila kita join GB ni kan semestinya TRAFFIK belog kite akan mencacak-cacak naik MUAHAHA ni yg paling aii suka wewiitttt. tak hupdate belog 5 hari pun still dapat sekurang2nya 3++ unique visitor. so ape lagi yg korang nak kan? tipu gila ah kalau buat belog tak nak trafik oh sungguh melampau tipunya ahh me dont like. tak nak trafik sila buat private oke? hik hik hik. dan kalau korang tak nak aktif kat GB ni pun takpe sekadar ping entri terbaru dan belah dari situ konfem akan dapat jugak trafik sikit2 dari GB ni. maklumlah ahli2 GB ni sangat suka membaca kan. contohnya macam budak2 kat bawah ni.

nah ambik kau! saper kata aii tak mesra kan? ni buktinya MIAHAHAHAHA dan sesungguhnya aktiviti membelogwalking ini dapat dilakukan pada masa aii free sajork. bila tak free nak jenguk 10 belog pun susah mak enon oi maklumlah pelajar cemerlang kan walau tak pernah dapat 4 flat tatap nak kata aii pelajar cemarlang. oh geli mat mat ah. sila muntah berjemaah.

yg paling last utk kali ini malas nak puji geng blogger banyak2 sebab nak korang tahu sendiri kespecialannya boleh? HAHAHAHA kalau korang aktif kat GB ni korang akan dikelompokkan ke dalam geng2 top, entri2 paling popular, geng2 yg popular sepanjang minggu dan geng glamour bulan ini. ha menarik bukan? dan yg penting


aii tak glamour. maybe aii tersalah masuk. sekian terima kasih.


so mak lijah mak timah mak sodah mak munah pak meon pak saud pak dogol pak kasim meh meh kita pakat serbu geng beloger. berbaloi-baloi bak kata kekasih lama aii si fahrin ahmad tu. *erk masalahnya si fahrin tu nak kat kau ke? KEHKEHKEH.


note: nak approve segala adding-adding di FB malam ni :-)


salam sayang,

133 FAHRIN AHMAD:

nursarah said...

patutla muka lolly ja yg ada kat GB..haha, padahal muka aku pun asyik ada gak kat sana..ekekeeke

FarhanaDr said...

Ko ni jgn laa gegeh sgt kat GB smpi abaikan budi sayang ko tu.. hahahaha.. ;p

~ ko mmg fofular laaa.. ahaks..

Wanie-san said...

nasib ko dah approve aku!
klu x ak tampor ko lolly wei!

maisyara pot! pot! said...

gila lolly ney.. mai yg bwu join smggu da gila dgn GB.. hohoho.. bpak best!!! lebeyh2 agy kt forum.. ngee ^^

but, mcm mne pown taleyh nk pisah dgn FB.. coz, ramai family nk taw kabar brita gila2 mai kt FB.. hehehe...

joegrimjow said...

pewwwiitt
glamer di mana2 sahaja
hehe

perempuan ITU said...

Asal tak high light budak bawak GT tu weyh.HAHA*bangga japs

yup GB the best,lagi best sebab menghargai aku yang kerdil ini.ewah ewah ewah

Undi saya anda dapat Rm1000

sharamli said...

0rg rs dah mas0k GB...tp cm x...ntah la..lama xbkk..hak3

kawie2020 said...

wahh... bangga tol kawie coz miss lolly bloggers popular yg masih mencemar duli dtg blog kawie nih...

hehhehehehhe... terima kasih yer ms lolly...:)

miloicekaw1119 said...

dah popular r...

tahniah!!!

touyakaruma said...

Aik ??? Dah popular .. sunggoh cipat .

Sharinginfoz said...

ooo ini rupanya miss lolly.... tak sangka ya memang rajin betul melawat blog org lain....

Ada apa ngan Facebook????

Tak ada kerja?? Jom sini

sI tEDI said...

aku x aktif kat fesbuk..

Aie Seifer said...

rajinnye kamu ..hehe.. kene ikut jejak langkah ne. :)

Clara Emily Cancer said...

yeke..
bestke..
kalau cmtu skrg gak nk dftr GB.

farhana ghafar said...

amboi..mesranya lolly. rajin betul tengok2 entry org lain. nak interview sikit.. macam mana miss lolly ni bahagikan masa antara melawat entry org lain and buat tutorial ek? huhu

SuRayA^i. said...

haha, bg tips sket cmne bley blogwalking smpi beratus ratus blog tu..eh ke kamu blogjogging nh? XDg

zack zukhairi said...

hehe!
glamour la cik lollypop ni!
:D

sebelas said...

amboii..sakan betui kat gb erk skrang..patut ler asyik hilang je sekarang nie hah....

en.alierostam said...

owh...seb baek bukan geng gagak hitam
..p/s cik lolly..helmet pink tu nnti saye hadiahkan tuk cik lolly
..nak x?....

aisha wUtevA!! said...

wahhh, seryes baru join 3 minggu dah femes??
mesti rajin gile kan??
adehhh.. bile aku maw jadik rajin cam nih nih?? haish...

hisham said...

salam...wooo..u ketagih dgn geng blogger je ek...ngn i x ketagih pun...huhu

M_Lex said...

kalu kt blogger dapt main mafia war.
memg terbaik r.
haha

E.d.Y said...

geng blogger n facebook dua2 best..hehe

..izza.. said...

wahh...popular...papepun GB mmg best

a1zudd1n said...

ko x nak jalan blog aku ke?
boleh sedut puas2..hehe

armin yosh said...

pergh...byk nya fans request ...glemer doh miss loly nih...

patutlah slalu jer miss kt loly

dearist anys said...

fuyoo byk gile ta appr..
huhu..

Aus said...

ahahaha..
feymes giler lolly...
ahaha

meo188 said...

kenapakah sy tidak mendapat layanan yg sama di geng blogger...? huhuhu :)

meo188 said...

kenapakah sy tidak mendapat layanan yg sama di geng blogger...? huhuhu :)

enyheartsdiamond said...

fb ttp dihati :)

psychopath said...

poyo nye..

saypOOL rafhtello said...

bagus rajin..mmg frenly..

Dr House said...

Ramainye nak jadi kawan Miss lolly. Ape kata minta sorang singgit, boleh buat beli handphone. Haha..

kodok hijau the ghost writer said...

ko memang kaki merayau..hish macam mana nak buat bini ni hahaha

SyaffeQ said...

huh!! kite pn nak gak! blueeek

nabil said...

kak, dah femes jgn lupa nabil ek...
hahahaha...
pewitt....

-aTie- said...

sis bru je juin GB tuh...hehehe

-->>
memang complicated..nk kaji dlm2?..mls la..xyah kot...bia je..hahaha

Khaizarien Blog @ atie

Ms.Independant said...

wow! byknye friend request nak kene approve!
nnti nak join GB gak lah!

;)

eyes143.. said...

GB mmg besh! i lyke!

Faarihin said...

singgah di sini.. wah memang popular sungguh cik lolly ni.. huhuhu.. mesra alam.. mesra alam.. (^__^)

Ayie a.k.a Nyei said...

arghh!! dah terpengaruh lalu terdafatar jugakk!! hahahaha

zool said...

Pergh ramainya abang-abang nak meng'add' miss loly ye...

Almaklumlah cikaro cun ek..

Dah join gengblogger tu cuma kurang aktif.. best tu memang best cuma tak puas hati sebab cuma boleh add satu blog je... Kasi le boleh add byk blog.. kan..
:(

NICK IRFAN said...

fuyoo!!! banyaknyer awk lawat blog sehari/ sy nk lawat 1 pun susah jgk.. hehehe ape2 pun lps ni awk dpt lagi anugerah blog paling friendly..

p/s=mcm mne nk join geng blogger? kena wajid ade blog ker???

Signorina Syima said...

geng blogger utk muda remaja je ke?? nak jgk!!! tp ai dh tua....

Aiza said...

mmg popular habis.. hua3..

BezBuddy said...

best sgt ke geng blogger??die cmne eg?huhu

wan yaakub said...

kurg laya fb gak skrg bi gara2 gengblogger gak

pudding pie said...

femesnye kamu!

hehehe

ayisy said...

salam. huhu. saya skrg tengah ketagih dgn facebook dan blog. kalau 2,3 hari tak buka mmg merana lah hidup. :P

mohdisa said...

pergh, request smpi beratus. ramai peminat btl awk ni yerk. haha

lieya orange M.I. said...

...lolly dah lupakan fb...tp, betulla, gengblogger mmg makin best...

arrizz said...

aku nak join tp nak kne guna akaun FB lak..aku lak kne larang wt FB..tak dpt laa nak join..

oranglidi said...

wow!
































wa x lyk msuk bnda2 mcmni. bloger bawahan je pun wa ni. he he.

khairil said...

pewwwwitt lolly dah femes gitu...

deusXmachina® said...

hidup blogging
erk888

cybernetic88 said...

haha. eceh bangge la tu. pang skit mke tu. dush3!!. haha. btw i pon ade distu. lalala =P

LaDies 09 said...

u think u glomour miss??....hehe

aried said...

heheh, aried dgt sni ja,wa, mka aried pu ade le dalm populor blogger tu,hehh

miss myeryn said...

waa..cam best..
tp i blogger cikai..sgan ah..huhu

LYaFRINA said...

hebat tu... bru 3 minggu.. tp dh femes.. mmg bguna geng bloggerkn..

Anonymous said...

relax lolly...facebook n blogger ade keistimewaan trsendri..(puteras)

-aTie- said...

-->>haha sian kn teddy bear bro ;p

Khaizarien Blog @ atie

Amir said...

Miss Lolly,
aku dah nak bersarala jd blogger plg friendly kt GB. Dah penat dah. Bg can kt org lain plak. Btw, GB mmg best. Aku pun dah jrg bukak FB skg ni.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nursarah:

a'ah tau xpe. ekekekek ;-D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

weks ! eh sorry. aku tak kenal budi oke ? HAHAHAH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wanie:

uish jgn rr garang sgt.

hang tak sayang cheeq ka ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mai:

ha tau xpe. GB so beshhh ngeee. l0lly pom same. FB no 1 what. KEHKEH

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

eh eh mane ade, kamoo lagi glemer :-)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*PI:

ngeee. wewiittttt PI tu haha :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sha:

hamb0ih buat2 lupe eh ? ngeeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kawie:

gediks oke kawie wat ayat camtu. HAHA

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*milo:

tak fofular ah yang :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*touya:

uik. mane ade. huhu.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*sharing:

oh ni ghupenye Miss LOlly? *erk tak paham. apakah maksud itew ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*tedi:

y? beshhh tau. ngee :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aie:

nopelah. MIAHAHAHAH.

xda rr rajen ngat. kekadang je.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*clara:

ha ha j0in2. beshhh tak ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

sebab sem ni l0lly hanya 6 jam blajar. tu banyak mase terluang yang. ngeee.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*suraya:

haip nope belogjoging tau. ada yg menarik komen ada yg biasa2 je skadar tinggalkan hie2 kat cbox. ngee :D

tips? slalu buka Gb rr. HAHAHAH!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zack:

xsgelemer kam00 howkeyh !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

sebelas:

buwerk* agagagag.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*alie:

geng gagak hitam ? HAHAHAHA.geng baru tu. ngeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aisha:

HAHAHA. nope lah dear. l0lly xda rr gajin yang. cume kne mesra je kat gb tu :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hisham:

kalau ketagih ngan u buang karen je. AHHAAHHAAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lex:

adehhh. main FB je lah kam00. hahah :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*EDY:

yeap:)


sokong ngat2 ah :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*izza:

memang beshhh tahap cipan =D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aizuddin:

haha. dah jln pom. sedut angin je kat belog ko :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*armin:

bagush :) t miss kita ag eh ?

MIAHAHAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*anys:

2 minggu yang. MIAHAHAH. mane tak banyak.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aus:

uit. mane ade babe. aii biasa2 je oh.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

masalahnya kam00 daptar ke idok ag nih ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eny:

ahaks. yeee betul :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*psycopath:

HAHAHAHAH. memang pom. buwerks!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*saypool:

ngee. jom shame2 jadi friendly :))

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*house:

MUHEHEHEHEHE. sorang singget?

ngee tape2 t lolly mintak ngan tabung yayasan kelantan je. AHAKS,

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kodok:

uish. olololo abang kodok jgn rr salah sangka. ngee ;)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*capiq:

nak ape capiq ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nabil:

hamb0ih. ngee. ayat tabulebelah WAKAKAKAKAKK.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*atie:

ha beshhh tak GB ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*independent:

2 minggu yang :))


oke cepat j0in tau :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eyes:

ngee.

sure besh kan :-D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faarihin:

kam00 pom kene mesra alam gak oke ?


t__t

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ayie:

tak nampak pom kam00 kat sana ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zool:

cikaro cun katanya. ahaks :)) weks!

emh knp kamoo banyak belog ka ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nicK;

yup wajib ada belog wajib ada Fb tau. AHAHAHAH !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*syima:


haip 70 an pom boleh j0in tau. ngeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aiza:

not yet dear. biasa jerp :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*bezbuddy:

boleh tingkatkan traffic kita tau :) daftar dulu. xtaw tye oke ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wan:

ngeee. samer lah kitew :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pudding:

uip. nope lagi lah. aduyai. ngee :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ayish:

ngeee. sama rr. tak buka shari. merana hidup. wakakaka~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*isa:

dah 2 minggu mesti rr banyak awak oit.

SyaffeQ said...

nak jadi cam Lolly...otai blogger..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lieya:

dah lama join GB ke lieya?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*arrizz:

haip. kne larang wat FB?

kenapo ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*oranglidi:

uhhh sungguh gewdiks bunyinya. AHAHAHAHHA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*krill:

kam00 lagiks femes oke dear !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*deus:

hidup deus> 8erk. wakkaakak~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*acapz:

haip. mane banga. ngee :) ye ye acapz ade sana. ngeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ladies:

n0pe HAHAHAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aried:

kam00 pom glemer ahaks.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eryn:

nope lah dear. semua belog leyh masok tau !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lyafina:

yuppy. GB perkenalkan kita dgn dunia belog yg lebey luas =D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*puteras:

yuppy. ileks rr ni der.ngeee.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*atie:

masalahnya tedy bear bro yg mane akak atie. hehe :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*atie:

masalahnya tedy bear bro yg mane akak atie. hehe :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*amir:

ape pun OM memang friendly. tahniah =P

NurShahFamily said...

salam perkenalan,
hehehe nur baru je join geng blogger nie ...

mirwan said...

banyak betul peminat.....barapa hari baru habis aprov tu..

Aniki Eddie said...

rasanya gengblogger lagi best! :D

Sarah . . . said...

Macam mana nak daftar GB ? :D