hari MALANG sedunia !

citenya begini *hei gelojoh betul. aku nak pergi kelas petang tadi. kononnya semangat nak pergi sebabnya kawan aku nak bagi kek cokelat yum yum. *harap maklum aku pergi kelas bukan nak ilmu tapi nak kek cokelat. apakah? hell you. pastu pukul 3 camtu tengok langit dah gelap cam hujan nak turun kan. takpe2 demi kek cokelat aku sanggup redah pergi fakulti pukul 3 walaupun kelas sebenarnya pukul 4 huhuhu! konon2 nak tunjuk kat rumate aku semangat nak pergi kelaslah padahal? MIAHAHAHA *ya terasa aku bukan student berwibawa disitu patutlah setiap sem aku dapat dean list. masalahnya pernah dapat ke? lalalala.

tunggu2 bas tak datanglah pulak. hei mencik betul terpaksa jalan kaki dalam keadaan hujan gini ha. semakin lama aku jalan semakin lebat pulak hujan ni maks oi tak suka tak suka tak suka hei menyampas. kain aku dah habis basah kuyup ni ha. korang cuba bayangkan camane pompuan berbaju kurung yg ala ayu-ayu gitu berjalan dalam hujan2 lebat haaaa camtu lah aii tau. habis dah kain aku selak wiwiiiiit so kurap2 kat betis mula ditayangkan. so ayu ke tu? MIAHAHAHAHA *tulah bajet ayu kan padahal banyak kurap lalalala. *kutuks diri.

so lalulah mamat motor pastu sound *eh cik adik lain kali kapellah dengan yg ada kereta baru tak basah HAHAHAHA* oii apakah gelak cam jin je mamat ni kan. lempanggg kan? terasa nak bertukar jadi HULK je tau eh tukar tukar nak jadi sailormoon jelah pastu nak terbalikkan motor dia baru padammukakau! ape ingat aku kisah sangat? hei tak kisahlahhh setakat moto kapcai tu kan aku pun boleh belilah. ape ingat kau pakai motor tak basah? hell disitu grrr. nak ngorats aku sila pakai kereta dulu tau baru aku pandang HUH! *tetibe teremo sambil termaterialistik sikit2 KEHKEHKEH.

pastu jalan2 lagi terjumpa pulaks pak guard. *kepada sape2 yg nak ngorat pak guard UM baik tak payahlah sebab takde sorang pun yg macho wah gituuuu MIAHAHAHA. memang tak macho pun sebab dia jugak sound aku oke? *tulah pachik dah cakap cari pakwe sorang yg ada kereta kat UM ni baru time hujan tak berpayung* grrrr amboi amboi amboi sentap kejap aii ni ha. aku pun spontan je balas *SUAMI DAH ADA KAT KELANTAN* sambil aku bagi jelingan maut nasib baik tak mamti je hah rasakan. agaga :-D

jalan punya jalan lagi aku redah habis air kat lopak2 tu ha tetibe terbayang jap kalaulah mak bapak aii tengok usaha aii nak pergi kelas dalam hujan lebat camni mesti mereka bangga dgn aii nyah. anak saperlah ni bagus betul bertuah saper yg buat menantu wah gitu lalalala. *muka eksyen. tetibeeeee SELIPAR AKU PULAK YANG PUTUS gulp disitu! oh my goshh dugaan apakah ini? oh nooooo! *tetibe pengsan. hei tak pengsanlah nyah oi terasa nak nangis je huhuhu cepat2 tepon kawan suh hantar selipar huhuhu lagi. dan aku terasa syeksiiiiiiiii sangat masa ni sebabnya baju aku dah jadi cam baju swimming pool gitu auw auw oh kawan cepatlah datang selamatkan aku! *nangis.

dan akhirnya aku tak pergi kelas juga oh noooo kek cokelatku! *sempat lagi. yelah kan dah basah kuyup hujan2 lebat camni memang takda mood dah nak pergi kelas. satu je aku pikir balik hostel semula dan tidur MIAHAHAHAHA. *abah aku baca mesti bebel. ya ampun kesilapan teknikal abah.


tapi kan aii dapat jugak kek cokelat HAHAHA kawan aii yg hantar. sorrylah kek dah habis bekas kek je yg ada agagaga :D silalah menjamu selera.


so motif kat sini. CARILAH PAKWE YG ADA KERETA eh tak tak KALAU NAK PERGI KELAS TU KENA SETTING NIAT BAIK-BAIK haaaa baru betul hik hik hik.


*entri ini ditaip dalam masa 15 minit. terasa wah hebat gitu wink2*


salam sayang,

117 FAHRIN AHMAD:

FarhanaDr said...

Wahhhh.. Budi ade kete, jgnla ko bimbang sayang.. Ko akan baik baik saja.. ekekeke.. ;p

Aku nengok pak guard UM macho jek.. Hehehehe.. Kem salam ek.. Huhu.. Lol, ade ke ptut bekas je bagi.. Tak manis tau.. Ahaks..

sI tEDI said...

esok aku makan kek coklat!

ezzati said...

15 min???waaaaaaaa..hebat2...

Qismina said...

ciannyerr.. dulu pnh gak berhujan semata nk pi kelas.. dahler jauh.. bju plak tk pyh nk ckp arr.. lenjun semua.. menitik2 air..

saypOOL rafhtello said...

pak guard ukm ada sorang hensem..budak pompuan selalu usha2..

maisyara pot! pot! said...

sadis tol... cube jeling kt mai lak.. nk tgk maut tk? xD

kek choco! sedap uhhh.. sape soh kasi abis?? tk kasi mai pown.. sedeyh ney.. ngeee ^^

touyakaruma said...

Muahahaha

kecian laa pulak .. kek coklat dah habis ?

merahitujambu said...

sedapnye..aduih..leleh air liur..huhu

arrizz said...

Aiya..jdi laki cm aku yg xde kete ne cmne?korg pmpn tak adil..carilah laki yg sggup payungkn korg dlm hujn..tue yg btul..haha

haa len kali mkan tue ajak k,hehe

black_mel said...

haha...dia igt sume org mampu pakai keta ker...15 minit?terbaik..hehe..

hanismalik said...

Dulu time zaman student jeles giler ng couple yg awek cun abis...balak muke pecah...sbbnya balak tu ada kete...cish!! melepas....
So utk menyedapkan hati, bile sembang2 ng member...ala, duit mak bapak....bolehla...hahaha...ada sedikit kelegaan=p

miss myeryn said...

ala kesian nya dia..
dulu pon pnah gak berhujan otw nk gi class..
siap semput+naik keta polis gi klinik+nek ambulans gi hospital..
haha..kngn btol

Clara Emily Cancer said...

ish siannye dgr.
xperla.
dugaan dr tuhan tu.
ade hikmahnye.
sabar byk2 k..

claraemilycancer.blogspot.com

enyheartsdiamond said...

hahaha..but i have a crush on sum1 yg x dpt luangkan masanya bersama-sama i selalu..

ciK LyndaWawa igUana said...

nak jugak kek cokolat weh..

nabil said...

wah...mantap la kak nie..
cepatnya menaip...heheh

actually,kak blajar mane?
xsalah kan pangei kak??hehehhe

SyaffeQ said...

baju basahhh...

selipar putus...

kna tegur dek guard yg bergurau x kena tmpat..

tnggu mmber smpai lenjun...

alaaa ciannnyerr..dugaan

xpe2 sekurang2 nya Lolly dh ade modal utk di taip dlm entri kali ni

cpat gak ea menaip..15 minit??? ayat pon sempoi! Lolly kah itu?? cayelah!!

farhana said...

last2 dapat gak kek coklat tu..yeayy
berhujan, ngn selipar putus 2, kira berbaloi la....kui3

Dak Wan said...

Takyah susah-susah, carik jewr bas! Hehehe

cybernetic88 said...

haha. kene disitu. haha. cian diew. hari semalang sedunia la kate kn. hahaha. tergelak den bace. adih2. papepon cari laki yg ade kete k. hee =P

FaizalSulaiman said...

ganas tu makan kek smp licin.hahahahha

Eyriqazz said...

bestnya kek itu...nak kena pi secret recipe ni ptg ni..hehehe

zamdotcom said...

15 minit tu? sangat terer..

p/s: sgt suka kek cokelat

Shari said...

hahahaha
cean lorh, next time betulkan niat tu yer..;p

miss zeila said...

sis...
ciannye basah kuyup ye,,,
takpe2..abg kancil kan ade cuma bkn kat um je la...t cari spare part ek kat um...hahaha

zool said...

Sabar je la miss lolly.. Cabaran belajar memang camtu...
Tak yah layan sgt perli2 dari org ramai tu.. bukan nak tolong ye...

nasib baik saya jauh, kalau tak boleh tumpangkan.. :)

zaradgreat said...

fuiyoooooo
banyak sungguh cabaran nak dapatkan coklat....
tape2.
berbaloiiiii...
hohohoooho

E.d.Y said...

tengok bekas kosong pun nampak sedap..hehe

full of love,keyna said...

alahh,nk kek tuh :P

Ms.Independant said...

Wow! Byk betol rintangan ko!
Klo aku, awl2 lagik dh pts asa sbab tgk ujan di tingkap.
sedappp tito taw!
hahaha

:P

oranglidi said...

adeeehhhhhhhhhhhhh!!

ksiannyee..



















nanti wa beli kereta.

perempuan ITU said...

Haha.Makan berjemaah kak =D

kiri kanan

Wanie-san said...

hahahaha
sengal ko lolly!

meh kapel ngan ai...ai ada motor lumba tau!!mesti u kagum ngan ai!lalala

. ieqa . said...

panjang camnie 15 minit?
mak oiii pantasnye.
nak berguru bole? hehe

dak eina said...

walaup0n kne mcm2 tp still leyh dpt mkn kek c0kelat tu. besh x kek tu.? hihi

PinQib said...

hha.
memang betul wehh.,cr la pkwe yng ada kete.,
lolly,, u cntik tau.
nk dapat datuk ada seploh bikik kete pon OK>>
muahah

farhana ghafar said...

lolly fakulti apa??

lieya orange M.I. said...

...kamu bukan ada ke org yg tgh pakai kereta kancil puth tu...heheee...

...payung maner cik lolly...takperlah, sekalisekala nak seksi meksi...=]

joegrimjow said...

eherm2
saya ada kete
mau ikut?

kawie2020 said...

hehehheheheh... niat tu kene betul taw.... hehehhehhehehe..

kawie ade motor je tapi nk ngurat miss lolly gak... hehehhehehehehe

FaTiN said...

nasib baik dapat makan jugak kek tu. huhu. bila dah nak jadi rezeki kita kan?=p

Wanie-san said...

alalalala...tian die!!

padan muka!opsss...hahahaha

same la kite b'nasib malang..huhu

meo188 said...

korek idung smbil post nie...

huhuhuhu

SuRayA^i. said...

carik pkwe de keta kuda..baru bley feel bajet putri raja haha XD

A.B.U said...

pembetulan ye..sailormoon tu i ok!lalalala..

-aTie- said...

lenkali sound balek...mandi ujan lagi best.untung kalo demam xyah g klas...erkkk eh silap2...hehehe

kek coklat sgt sedap

-->>kene gak pndang xkan nk pusing kepala 360 darjah je kot..heheh

Khaizarien Blog @ atie

avid gunner said...

hahaha...pakgad yang x bole blah...btw, ganas gak ko bantai kek tuh...

Eldy said...

agaga tu ape ?

UXOP said...

ada ke nak cari pakwe yg berkereta,cari lah makwe nye yg berkereta baru lah Lol bulih menumpang dan mkn kek coklat selalu..ehheehe..

Pak guard UM sporting ja,moto kami berasap tebal depan dia pom buat2 donno je..haahaa

profnotetree said...

tulah.. len kali niat pg kelas kena betul.. ngeh3.. kata orang palk aku pun sama..

ala pakgurd Uitm lagi xboleh bla.. ada ke taruk malcik kadi gurd.. letak r yang cute macm cik lolly nih baru smagat aku nak g kelas.. hohoho...

Aus said...

eeh..ko dak UM ke..
ahaha..samola jang...
haha..ceh , pak guard UM mmg bajet..suke tunjuk mcm power sgt..
tensi je..haha

dinsblog said...

ciannyaa...naik sikit coklet kek.

Aie Seifer said...

haha..dasat2..bru jer nk mtk kek coklat uhh..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

wehhh. budi dah cakap kete die fana je leyh naik. ornag lain xleyh :D

machos ke ? hancos ada aku teng0k. MIAHAHAHAHA. bekas kek je yg layak utk kau :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*tedi:

uish :) jelesh tahap gaban nih :((

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ezzati:

ngeee. hebat ke / ghase2 ade ag yg tulis panjang bjela tp 5 minit je. hik hik hik :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*qismina:

ragam sorang student. cenggituuuuuuu leh. HIK HIK HIK.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*saypool:

ngeee :))

muda ke tua pak guard tu ? ahaks.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*mai:

ajat nak bagi kat mai. tp rumate2 abishhh telan yg l0lly simpan tuk mai. sorry ye :) lain kali je oke ? ngeee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*touya:

a'ah dah habesh.

naper ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*MIJ:

tunjuk bekas je pun. dah leleh air liur ? aduyai :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*arrizz:

tu rr kan. biar shame2 basah. romantik rr kamoo ni arizz ngee.

nak mintak n0 tep0n leyh ? MIAHAHHAHAHA

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*black mel:

ahaks :)) tu rr kan. gediks tul sape2 yg teg0r tu. haish.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*hanis:

ahaks. jaat siot. sian kam00 yg muka hencem2 ni kan diriject ye semata2 utk laki muka pecah ghumahh. KEHKEHKEH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*myeryn:

uhhhh dasat t0l tau :)

sebbaik l0lly sehat walafiat. syukur :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*clara:

ngeee :D

sabau je lah kan.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eny:

uish kam00 cakap kat sape tu. ahaks :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lynda:

alamak. bekas je yg ade. camane ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*nabil:

ewah :) ye la adik. akak belajar kat UM tapi bukan dalam bidang penaipan. hikhikhik :-D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*capiq:

ekekeke :D

tu lah dugaan namenye. grr tape2 sabau je lah kan :)

emh. yeeea itulah l0lly kalu start menaip abishh dah ayat2 kuar :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

sangat berbalo0i2 :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*dak wan:

bus xde rr mase tu. tpaksa bjalan gak :((

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*acapz:

uish :) citew sedey tapi kam00 gelak. pangggg jugak! ahaks :D


yelahhh memang nak cari yg de kete. apakah ?

SyaffeQ said...

hermm...kn da ckap..Lolly kreatif..hek eleehhh..MIAHAHAHAHA

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*faizal:

ahahahha. gans ke ? xda rr. biasa je. hik hik hik =D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eyriqazz:

ngee :)) pergi r. t beli kat l0lly gak 0ke ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zam:

hiks:)

me t00. choc cake is my favy.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*shari:

HAGAGAGAGA.

a'ah tu rr pasal. seting niat bebaik :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zeila:

a'ah tengah cariks rr ni. MIAHAHHAHAHAHHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zool:

tentiu :)

aish. sempat lagi ayat akher tu ye ? ekeke.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*zara:

cabaran mematangkan hidup katakan ececece yesss dapat gak kek kan.

xda rr nak tsentap sgt :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*edy:

ha tu belom teng0k kek die ag oush~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*keyna:

dah abesh yang :) len kali tau :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*independent:

ahaks. ta buleyh rr. ni baru awal2. nak p0nteng ase tak sedap hati. wah gitew :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*oranglidi:

nak gen2 pink oke ? set !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*PI:

makan sorang2 ekekek :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wanie:

xnak rr. motor lumba pom basah gak kalu kne ujan. ngee~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*ieqa:

boleh2.

yuran pendaftaran seratus oke ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eina:

ahaks. berbal0i je kan. uhuks =P

beshhhhhhhhhh shiottttttt~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*pinqib:

ewah u pujiks aii nak ape ni ha ?

ngeee~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*farhana:

social science. naper ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*lieya:

abang kancil putih ? ya a auuww~

emh. berpayung rr ritu tapi tatap lencun ngeee.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*joe:

joe nak jeeeeeeet ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*kawie:

kalu gitew l0lly tama0 terima sebab ade mot0r je.

ewah kau ahaks~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*fatin:

a'ah tu rr pasal. ihiks :) syukur :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*wanie:

padan muka pun padan lah kan.

kau rajin komen. ni dah kedua kau komen ni :D tengs wanie muassssssssss~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*meo:

weh. pangggggggg jugak dak ni :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*suraya:

kete kuda? ngee.

ala2 cinderella lah. aii like :P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*abu:

pembetulan lagiks sailorm00n tu girl oke ?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*atie:

ngee :) p0nteng kelas? tu bukan fav l0lly. apakah ? MIAHAHHAHAHAH.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*avid:

aishooo. ganas ke ? agagag ;D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*eldy:

agaga tu agar-agar. buwerks~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*uxop:

makwes berkereta? oh noshhhh. l0llyh bukan lesb0 tau :) muhehe :D

ye rr sep0rting r sgt. xsemua taw~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*prof:

a'ah tahuuuuuuuuuu xpe :D niat kne setting baik2. baru ikhlas wah gitew.

oke rr tu machik kan. kalu pachik terus kam00 tak bernafsu lgsg. AHAHAHA.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aus:

a'ah yg pintu depan tu xpe ag. guard kat pagar nak pegi 9 kolej tu HAMPAGAS betul.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*dins;

voleyhhhhh tapi tinggal bekas je takpe kan ? hii :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*aie:

ahaks. dah abesh. sorry. p buat sendiri yew. ngeh3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*capiq:

a'ah kreatip la sgt. kam00 lagi kreatip taw~

SyaffeQ said...

sye bru nk berjinak..tpi imaginasi sye xdela kreatip cam Lolly..tu kekurang kite taw..blueek

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*capiq:

mane kam00 tau kita kreatip ? buwerks.

SyaffeQ said...

seeeeeeeebaaaaab kiteeeee taaaaaaaw caaaaaamneee gayaaaaa owang kretiiiiippp....bluuuueeeekkk

saYe miEyra said...

cOklat??
arggghhhh
ta buley3
migrenn..hohoho

eyes143.. said...

oiceh.. tp betul gak.. ngeh3..
ad keta baru kita tak bsh..
hee

M_Lex said...

haha.
mlg r sagt.ok r 2.
sush gk klu pkwe ade kete.
nt dia tumpg puan lain.
seat ade byk kn

Dr House said...

Nasib la berbaju kurung. Kalo la berbaju jarang haishh. DUlu masa study kat UPM dulu bebudak pompuan dia bukan main seksi. Kalo la kena hujan. Basah.

en.alierostam said...

ishh..terasa plak i sbg mat moto...
..aktiviti yg slalu dibuat bile menunggang moto...
haha
semoga hari menadatang lebih baek

noor afzan said...

i like..
x pe..saya da kete..
meh saya tumpangkan bukan jauhpun UM dari office saya..=)